امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
پیش از ریمیک، فک کنم آخرین پورت بومی «سایلنت هیل» برای PC نسخه Homecoming بود که در سال 2008/2009 منتشر شد. به نظرم نسبت به چهار نسخه قبلی، پورت خوب و بهینه‌ای روی کامپیوتر داره.
نسخه اول در سال 2010 تحت عنوان Shattered Memories بازسازی شد و میشه با شبیه‌ساز PSP بازیش کرد.

بازی شبیه به Silent Hill 2 Original روی کامپیوتر می‌شه به Cold Fear (2005)؛ Obscure (2007)؛ Still Life 1&2 (2005-2009) و Saw 1 (2009) اشاره کرد.
خیلی متشکر 🙏
بغیر از مبحث دسترسی پذیری، خود این نسخه ها ارزش تجربه دارن؟
جزو نسخه های خفن سری مثل 2 محسوب می شن؟

• Like
Reactions: Taha75
ghost-of-tsushima-director-s-cut_u9e3.jpg
Ghost of tsushima
متاسفانه گیم فقط زیبایی بصری داره و مابقی گیم یه تقلید سطحی از اساسین با داستان آبگوشتی و میشن های تکراری عذاب آوره، کامبت شاید در نگاه اول جالب به نظر بیاد ولی خیلی زود تکراری و خسته کننده می شه خلاصه اگه دنبال گیمی هستید که کارت گرافیکتون رو تست کنید شاید این گیم بد نباشه ولی غیر از اون..
5/10

آخرین ویرایش:
Ghost of tsushima
متاسفانه گیم فقط زیبایی بصری داره و مابقی گیم یه تقلید سطحی از اساسین با داستان آبگوشتی و میشن های تکراری عذاب آوره، کامبت شاید در نگاه اول جالب به نظر بیاد ولی خیلی زود تکراری و خسته کننده می شه خلاصه اگه دنبال گیمی هستید که کارت گرافیکتون رو تست کنید شاید این گیم بد نباشه ولی غیر از اون..
5/10
خداروشکر یکی پیدا شد حقیقت رو گفت ...
درود بر شرفت \m/

Ghost of tsushima
5/10
فن بازی به کنار، واقعا گیم پلی و داستان و موزیک خوبه، کامبت خیلی خوبه ولی تو درجه سختی نرمال خیلی آسونه و بهتره روی درجه سختی بالاتر بازی بشه.
ماموریتای فرعی با محوریت کاراکترایی که توی داستان نقش دارن واقعا خوب کار شدن.

اگه بخوایم با اساسین مقایسه کنیم، میشه گفت که این بازی یه نسخه خیلی بهتر از اساسین هست و تمام ایرادات اون رو رفع کرده.

اگه اینارو در مورد Horizon 2 میگفتی شاید تا حدی قبول میکردم، ولی در مورد سوشیما واقعا نمیشه ایرادی گرفت.

البته شاید سلیقه شما زیاد به بازی Open world نمیخوره.

آخرین ویرایش:
Ghost of tsushima
5/10
تقلید از اساسین؟ داستان آبگوشتی؟
اون وقت به آخرین نسخه AC چند می دی شما؟

بنظر میاد شما سرسری و از روی بی میلی بازی رو انجام داده باشی چون هرجورم حساب کنیم از ۷ دیگه کمتر نیست.

تقلید از اساسین؟ داستان آبگوشتی؟
اون وقت به آخرین نسخه AC چند می دی شما؟
اول از همه مرسی از دوستان برای نظرشون بله تقلید از اساسین مثل ازاد کردن اوت پوست، گرپلین هوک، اسکن و خیلی چیز های دیگه تقلیدی از اساسینه مشکل داستان هم به نظرم علاوه بر آبگوشتی بودن و کند بودن عجیبشه.
نه اتفاقا من خیلی گیم اوپن ورلد دوست دارم، برای مثل قبل از سوشیما سایبرپانک بازی کردم، ولی اون گیم حتی میشن های فرعیش هم جالب بود و آدم کنجکاو می شود ادامه داستانو بفهمه ولی تو سوشیما هرگز همچین حسی نداشتم.

خیلی متشکر 🙏
بغیر از مبحث دسترسی پذیری، خود این نسخه ها ارزش تجربه دارن؟
جزو نسخه های خفن سری مثل 2 محسوب می شن؟
سایلنت هیل 4 حتما ارزش بازی کردن داره داستانش هم یه چیزهایی از 2 داره. البته اگر دقت کنی
سایلنت هیل 3 هم درسته در حد 2 نیست ولی خوبه
سایلنت هیل 1 گیم پلی و گرافیکش قدیمی شده ولی داستانش خوبه

نسخه ارجین جالبه ولی من از سه نسخه بالا پایین تر میبینمش
شترد مموری زیاد باهاش ارتباط نگرفتم

هوم کامینگ اصلا جالب نیست
داون پور هم جالب نیست

GoW
Ragnarok
2024

1346611.jpg

خیلی قبل از اومدنش کنجکاو بودم براش چون میدیدم بعضیا از شخصیت پردازی ایراد میگیرن میخواسم ببینم درسته یا غلط
راستش فرق خاصی با شخصیت پردازی 2018 ندیدم، کراتوس همچنان همون کاراکتره در امتداد ویژن 2018 یه آدم واقع گرا تر که دنبال سلامتی بچشه
بقیه کاراکترا ام خوبن بلطف دیالوگها و صداپیشگی خوبشون

ولی پیچش ماجرا اینه برخلاف بقیه که با کاراکترا مشکل داشتن، من با خود داستان مشکل داشتم!
داستان برا منی که دوسال قبلش نسخه قبلو رفته بودم بشدت گنگ و مبهم بود
ینی نمیدونستم الان راگناروک دقیقا چیه، اودین چرا نقش منفیه و...
شاید سانتا مونیکا انتظار داشته که ما کل نسخه قبل و داستانایی که میمیر تعریف میکرد رو موبه مو بیاد داشته باشیم

ولی همه که وقت اینو ندارن یبار نسخه قبلو انجام بدن قبل تجربه سیکوئل
من فقط ریکپی که خود منو بازی گذاشته بود رو دیدم به اضافه چنتا ویدیو یوتوب درباره نسخه قبل که برام یادآوری بشه
همچنان تا پایان بازی توجیه نبودم که تعارض و انگیزه اصلی برا جنگیدن چیه دقیقا
این مشکل رو کل تجربه ام با این بازی سایه انداخته بود

مورد دیگه درجه سختی هست که قطعا مشکل داره، بازی عملا درجه سختی متوسط نداره
یه Balanced داره که همون آسونه ینی تقریبا با چالشی مواجه نمیشید (که البته بدم نیست برا کسایی که میخوان حس کنن گاد آف وارن!)
بعد یه No mercy داره که کاملا سخته، خیلی راحت داخلش میمیرید و باید واقعا حرفه ای باشید تو کامبت گاد آف وار
این مشکل هم رو اعصاب بود برام

طراحی منو ها ام مث نسخه قبل خیلی بدرد نخوره چه ستینگ ها چه منو های اینگیم میتونست بهتر باشه
نقاط قوت بازی مث نسخه قبل اول کامبتشه
کلی اسکیل وجود داره که میتونید هرچقدر بخواید وقت بذارید و حرفه ای و حرفه ای تر بشید
البته کامبت اتریوس به خوبی کراتوس نیست اصلا
بعد وجود بیلد های مختلف (جنبه اکشن آر پی جی داره بازی) که اینم تو نسخه قبل بود
تنوع محیط ها و دشمنان البته بهتر از نسخه قبل شده

8/10

RE2 Remake
2019

ss_a4adb597c2d4387df495fd997a3636d58ffeeac1.1920x1080.jpg

بازی که باعث شد دوباره به ژانر هارر علاقه مند بشم
فضاسازی و لول دیزاین عالی
شاید بهترین توصیف این باشه که این بازی واقعا رزیدنت ایوله،
ینی سروایوال هارر پر از پازل و موقعیت یابی و مدیریت اینونتوری
که هیچکدوم رو اعصاب نمیره و همگی باعث کشش بیشترش شده
اینکه بازی انتظار داره هر پلیر حداقل چهار بار تمومش کنه (هربار مقداری متفاوت میشه)
واقعا با گیمپلی جذابش همخونی داره و خسته کننده نمیشه
با اینکه یه پلی ترو 5-6 ساعت بیشتر طول نمیکشه
ولی بازی میتونه 30 ساعت هم هر کسیو سرگرم نگه داره
بدون شک یکی از بهترین عناوین دهه اخیر

10/10

Resident Evil 3
2020

resident-evil-3-nemesis-remake-9.jpg

برام جالب بود اینبازی که همزمان با Re2 ساخته شده و ستینگ مشابهی هم داره
چقدر از نظر گیمپلی متفاوته
RE3 یه بازی اکشن خطیه، مشکلش اینه که زیادی خطی و اسکریپت شده است
صحنه های اکشن خفنی داخلش میبینید ولی بخاطر محدودیت و اسکریپت شده بودن زیاد حس نمیکنید خودتون انجامش دادید
البته اینا به معنی بد بودن بازی نیست همچنان گیمپلی لذت بخشه بخاطر مکانیسم داج/کاونتر اتک اضافه شده
ولی کسایی که انتظار سروایوال هارر داشته باشن تو ذوقشون میخوره
گرافیک عالی ای داره که واقعا تحسین برانگیز بود تونسته بودن انقدر بهینه بسازنش
جیل ولنتاین هم بنظرم ارزش تجاریش میتونه اندازه لاراکرافت باشه بس که بشر جذابه !
(یه مدل روسی رو برا چهرش اسکن کردن)
من که حدس میزنم در آینده بازی های دیگه ای با حضور جیل میبینیم

8/10​

فن بازی به کنار، واقعا گیم پلی و داستان و موزیک خوبه، کامبت خیلی خوبه ولی تو درجه سختی نرمال خیلی آسونه و بهتره روی درجه سختی بالاتر بازی بشه.
ماموریتای فرعی با محوریت کاراکترایی که توی داستان نقش دارن واقعا خوب کار شدن.

اگه بخوایم با اساسین مقایسه کنیم، میشه گفت که این بازی یه نسخه خیلی بهتر از اساسین هست و تمام ایرادات اون رو رفع کرده.

اگه اینارو در مورد Horizon 2 میگفتی شاید تا حدی قبول میکردم، ولی در مورد سوشیما واقعا نمیشه ایرادی گرفت.

هورایزن ۲ و سوشیما جز بازی های فوق العاده چند سال اخیر هستند و منی که از بازی های جهان باز متنفرم رو جوری مجذوب کردند که ۲ بار رفتمشون.

گرافیک فک برانداز و گیم پلی غنی .

هورایزن ۲ و سوشیما جز بازی های فوق العاده چند سال اخیر هستند و منی که از بازی های جهان باز متنفرم رو جوری مجذوب کردند که ۲ بار رفتمشون.

گرافیک فک برانداز و گیم پلی غنی .
هواریزون ۲ گرافیکش واقعا خوبه. گیم پلی هم خوبه ولی پرفکت نیست ولی داستان و شخصیت پردازی واقعا مزخرفه.
البته اکه معیارت از بازی داستان توش جایی نداره که درست میگی.
در مورد سوشیما باید گفت واقعا یکی از بهترین بازیای ۵ سال اخیره.

هواریزون ۲ گرافیکش واقعا خوبه. گیم پلی هم خوبه ولی پرفکت نیست ولی داستان و شخصیت پردازی واقعا مزخرفه.
البته اکه معیارت از بازی داستان توش جایی نداره که درست میگی.
در مورد سوشیما باید گفت واقعا یکی از بهترین بازیای ۵ سال اخیره.
من کلمه پرفکت گفتم ؟

هورایزن ۲ همه چیزش عالیه ولی داستانش خوبه . از شماره ۱ پخته تره . خوب نه بیشتر . سوپرایز داستانی هم داره . همین.

سوشیما منم موافقم جز شاهکارهای اخیره

جالبه اینجا همه به شدت با SH2 حال کردن بازی که گیم پلیش برای بیش از 20 سال پیشه زمانی که با عشق بازی می ساختن مافیا بازی هم خیلی کمتر بود
من بعید می دونم جز تعدادی انگشت شمار بازی های این نسل در اینده ریمیک یا ریمستر بشن
البته سر فیلم و موزیک هم این بلا اومده تازه به نظرم اوضاع گیم خیلی خیلی خیلی بهتره

من کلمه پرفکت گفتم ؟

هورایزن ۲ همه چیزش عالیه ولی داستانش خوبه . از شماره ۱ پخته تره . خوب نه بیشتر . سوپرایز داستانی هم داره . همین.

سوشیما منم موافقم جز شاهکارهای اخیره
سوشیما واقعا فوق العاده بود منو یاد ONIMUSHA می نداخت

• Like
Reactions: bataraf and Taha75
Ghost of tsushima
5/10
خوشحال می شم بدونم آیا اگه یه بازی از یه اثر دیگه الهام بگیره حتی اگه در زمینه هایی از اون اثر بهتر باشه، بازم "تقلید" نکته منفی حساب می شه یا نه؟🤔
من نسخه های جدید اساسین رو بازی نکردم و همونایی که زدم رو هم تموم نکردم حقیقتا😅
دلیلش هم این بود که با سیستم پارکور و مخفی کاری بازی چندان نمی تونستم ارتباط بگیرم و سیستم مبارزاتی هم چندان متنوع و درگیر کننده نبود بنظرم😥
این چیزی بود که در بازی بیشتر پسندیدم به شخصه👍
اول از همه پارکور به یه کار فرعی تبدیل شده بود که بیشتر جنبه تنوع داشت و کاملا ساده بود «هرچند این قضیه نکته مثبت محسوب نمی شه اصلا»🙌
و مخفی کاری هم که بیشتر به لطف هوش مصنوعی و طراحی مراحل یکنواخت «بخصوص مراحل فرعی» به یه کار طاقت فرسا و حوصله سر بر تبدیل می شد هم کمرنگ تر شده بود نسبت به اساسین ها و بیشتر روی نبرد های رودرو مانور داده شده بود👏
البته من قصدی به توهین به اون سری ندارم، صرفا سلیقه من نیستن و اینکه این بازی محوریت بازی رو بر روی اکشن گذاشته بود بسیار پسندیدم، سیستم ارتقا تقریبا همیشه حس می شد «هرچند اواخر کمرنگ تر شده بود» و مدام یا استنس جدید آزاد می کرد یا حرکات جدیدی رو می تونستی آزاد کنی👍
پس نه بنظرم تکراری شدن مبارزات ایراد اصلی این بازی نبود بلکه طراحی مراحل تکراری بخصوص مراحل فرعیش بود که چرخه گیم پلی رو شدیدا به تکرار می انداخت و خود من که فقط از یجا به بعد خودم رو مجبور می کردم ماموریت های فرعی رو انجام بدم، دیگه از یجا به بعد کلا بیخیالش شدم و چنان بعد از تموم کردن بازی از گیم پلی زده شده بودم که تصمیم گرفتم بیخیال دی ال سیش هم بشم💔

شایدم دلیلش این بود که من کلا با جهان باز حال نمی کنم😂😥

درکل من خودم هرچند بازی رو شاهکار نمی دونم، ولی واقعا ازش لذت بردم، حداقل از ماموریت های اصلی👌

از این طرف واقعا درک نمی کنم که چرا داستان بازی رو آبگوشتی دونستید، اگه می شه لطف کنید یکم بیشتر توضیح بدید؟🤔

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or