سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    279

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
یعنی PS5 Pro از یه PC ـه 700 دلاری عملکرد بدتری داره؟
بدتر که نمیشه گفت نه.
ولی اگه یه پی سی ۷۰۰ دلاری ببنیدیم( با کارت انویدیا) و از Frame generation و ray tracing استفاده کنیم، احتمالا اون پی سی عملکرد مشابه یا کمی بهتر داشته باشه.
در مورد قیمت ۷۰۰ دلاری هم فقط اسمش ۷۰۰ دلار هست. توی ایران که همیشه گرونتره و طرف ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ دلاره. اروپا هم ۸۰۰ تا ۸۵۰ یورو.

بدتر که نمیشه گفت نه.
ولی اگه یه پی سی ۷۰۰ دلاری ببنیدیم( با کارت انویدیا) و از Frame generation و ray tracing استفاده کنیم، احتمالا اون پی سی عملکرد مشابه یا کمی بهتر داشته باشه.
در مورد قیمت ۷۰۰ دلاری هم فقط اسمش ۷۰۰ دلار هست. توی ایران که همیشه گرونتره و طرف ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ دلاره. اروپا هم ۸۰۰ تا ۸۵۰ یورو.
آقا شما از اول این تاپیک تو یه زمینی داری بازی میکنی که توش بازنده ای. یعنی تو هر زمینه ای میشه به کنسول ایراد گرفت غیر از اینکه اصرار داری با قیمت پرو میشه پی سی قویتری بست.
برای ثابت کردن حرفتم قاعدتا مجبوری فرضای عجیب غریب بیاری. کنسول دو هفته نیست ریلیز شده قیمتش تو ایران ۵۸ تومنه بعد میگی هزار دلاره.
تو اروپا هم به جای اعتراض به قیمت پرو یه کامیونیتی تشکیل بدید برید اعتراض کنید که چرا باید پول یه مشت پناهنده پاپتی رو از جیب شما بدن که رو هر جنسی انقد مالیات میبندن.

• Like
Reactions: Alireza Grimes
تو بازیسنتر یکی از مهمترین تاپیکها تاپیک کیفیت اجرایی بازیها هستش.بند دوم قانون تاپیک تخصصی بازیسنتر رو برا هیترهای عزیز و گرامی میذارم تا شاید به خودشون بیان

• مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.

در حال حاضر با توجه به قیمت ps5 pro که نزدیک به یه پی سی متوسط شده، میشه گفت که روی همون پی سی متوسط با همون حدود قیمتی، میشه پروفورمنس مشابه یا بهتر گرفت. حالا دیگه این وسط انتخاب برمیگرده به سلیقه شخص. مثلا طرف چندین ساله تو اکوسیستم پلی استیشنه و دوس داره بمونه توی این اکوسیستم و یا مثلا کار با کنسول براش راحت تره یا نمیخواد خودش رو درگیر سخت افزار پی سی و یادگیر در موردش بکنه و .....
یکی هم دنبال تجربه جدید و پلتفرم جدیده و میره سمت پی سی.

به شخصه ولی بعید میدونم یکی پی سی رو ول کنه بره سمت کنسولی مث ps5 pro چون هیچ جوره نمیصرفه براش.
یکی مثل من که زیاد از PC سر در نمیاره حرف DF که گفت اگر کنسولی در حد ps5 pro بخوابید جمع کنید باید بالای ۱۰۰۰ دلار هزینه کنید مستندتر هست نه شمایی که میگی با PC ۷۰۰ دلاری خروجی بهتری از پرو میگیریم .

شما و یکی دو تا کاربر دیگه توی اینجا اسرار دارید که پی سی بصرفه تره ولی DF نظر دیگه ای داره پس حق بده هر چقدر تلاش برای کوبیدن ps5 pro بکنی فایده نداره

حرف DF همه میخ ها رو کوبیده .

🎮 شایعه از سایت همسایه : GTA 6 ممکن است یک آپدیت بزرگ با قابلیت‌های پیشرفته برای PS5 Pro دریافت کند

📣 شایعه شده که GTA 6 از فناوری «PSSR 2.0» در PS5 Pro بهره میبرد.

🌟 گفته می‌شود که نسل دوم فناوری ارتقای تصویر مبتنی بر هوش مصنوعی PS5 Pro، قادر است تصاویر بازی GTA 6 را با کیفیتی بسیار بالا و خیره‌کننده ارائه دهد.

📦 همچنین ممکن است سونی بازی GTA 6 را به همراه کنسول‌های PS5 Pro به صورت یک باندل به فروش برساند، اما شرکت راکستار هنوز هیچ یک از این موارد را تایید نکرده است.

اگه یه روزی می‌شد با قیمت کنسول به صورت نرمال PC بست که کیفیت مشابه یا بیشتری بده، کنسول گیمینگ تا حالا جمع شده بود.

فکر نمی‌کنم چیز ناواضحی توی این باشه.

انقدر گفتم که ضایع شده، ولی مشکل اصلی پرو اون پایه پلاستیکی دوزاریه که توی جعبه نذاشتن. واقعا خیلی گدابازی بود:دی

در تکمیل حرفام، یه فلش بک میزنم به سال ۲۰۱۶ که پی اس ۴ پرو معرفی شد.
اون موقع من یادمه تازه سیستم بسته بودم و حدود ۵ میلیون و ۵۰۰ هزینه کردم براش و کارت ۱۰۷۰ بستم و ...
پی اس ۴ پرو قیمتش ۱ میلیون و ۶۰۰ بود.
یعنی پول سیستمی که من بستم بیشتر از ۳ برابر کنسول میان نسلی سونی بود! عملکرد رو نمیگم مشابه بود و قطعا اون سیستمی که بستم بهتر بود ولی قیمت لعنتی اش بیش از ۳ برابر بود :D
حالا اون موقع اگه یکی قیمت واسش مهم بود قطعا پی اس ۴ پرو رو انتخاب میکرد.
اون موقع تازه سونی یه عامل خیلی مهم برای خرید کنسولشم داشت که انحصاری بود که الان دیگه اونم نداره.
ولی الان چی؟ با قیمت فعلی پی اس ۵ پرو، اگه یکمی اضافه کنید میتونید پی سی مشابه یا بهتر ببندین. دقت کنید که حتی ۲ برابر هم نیاز نیست هزینه کنید. فقط یه مقداری بیشتر هزینه میکنید و دسترسی به کلی گیم دیگه هم دارین، اعم از شبیه ساز و عناوین ایکس باکس و نینتندو و ....

حالا بچه ها تو پست بالا اعلام کردن تو ایران ۵۸ میلیونه قیمتش. الان این که حدود ۸۳۰ دلاره قیمتش:D نه خودتون رو گول بزنید نه من رو.

در تکمیل حرفام، به فلش بک میزنم به سال ۲۰۱۶ که پی اس ۴ پرو معرفی شد.
اون موقع من یادمه تازه سیستم بسته بودم و حدود ۵ میلیون و ۵۰۰ هزینه کردم براش و کارت ۱۰۷۰ بستم و ...
پی اس ۴ پرو قیمتش ۱ میلیون و ۶۰۰ بود.
یعنی پول سیستمی که من بستم بیشتر از ۳ برابر کنسول میان نسلی سونی بود! عملکرد رو نمیگم مشابه بود و قطعا اون سیستمی که بستم بهتر بود ولی قیمت لعنتی اش بیش از ۳ برابر بود :D
حالا اون موقع اگه یکی قیمت واسش مهم بود قطعا پی اس ۴ پرو رو انتخاب میکرد.
اون موقع تازه سونی یه عامل خیلی مهم برای خرید کنسولشم داشت که انحصاری بود که الان دیگه اونم نداره.
ولی الان چی؟ با قیمت فعلی پی اس ۵ پرو، اگه یکمی اضافه کنید میتونید پی سی مشابه یا بهتر ببندین. دقت کنید که حتی ۲ برابر هم نیاز نیست هزینه کنید. فقط یه مقداری بیشتر هزینه میکنید و دسترسی به کلی گیم دیگه هم دارین، اعم از شبیه ساز و عناوین ایکس باکس و نینتندو و ....

حالا بچه ها تو پست بالا اعلام کردن تو ایران ۵۸ میلیونه قیمتش. الان این که حدود ۸۳۰ دلاره قیمتش:D نه خودتون رو گول بزنید نه من رو.
والا من خودم با این دیدگاه مخالفم و دوس دارم بازیها رو روز اول بازی کنم تا اینکه بعد چندسال برم سراغشون . مساله عمره کع از بین میره قطعا ارزش هزینه کردن رو داره دی وان .

در مورد باقی حرفات هم بنظرم یه pc هم رنج قیمت ps5pro نمیتونه عملکرد بهتری داشته باشه ، اینو مطمین باش

عجب متر و معیاری دارید !!!!
2 هفته پیش 75 بود یعنی 1100 دلار
سونی تو 2 هفته 270 دلار تخفیف داده،خدایی دمش گرم :)

من سال 2013 14؛ یک سیستم ریپابلیک اف گیمرز تایتان بستم؛ حدود +13 تومن خرجش شد، بمب هسته ای؛ فقط کیس و سخت افزارش این شد منهای مانیتور و اینا، 1 سال بعد پی اس 4 (باندل سفید دستینی) خریدم 1.850، همون موقع پی اس 4 معمولی بود 1.2 تومن؛

ولی با این حال که اون سیستم رو تا 2018-19 داشتم (ارتقا هم میدادم مثلا به تایتان بلک) اما حداقل 10 برابر بیشتر، رو کنسول بازی میکردم؛

خلاصه همه چی به پرفورمنس و قدرت نیست و علاقه شخصی هم هست، کنسول همیشه برای من بهترینه، حتی وقتی یک ابر پی سی ها اند داشته باشم که بازم میگیرم حتما در اینده... از بچگی معمولا همیشه پی سی خفن هم داشتم اما نامبور وانم کنسول بوده...

اگه یه روزی می‌شد با قیمت کنسول به صورت نرمال PC بست که کیفیت مشابه یا بیشتری بده، کنسول گیمینگ تا حالا جمع شده بود.

فکر نمی‌کنم چیز ناواضحی توی این باشه.

انقدر گفتم که ضایع شده، ولی مشکل اصلی پرو اون پایه پلاستیکی دوزاریه که توی جعبه نذاشتن. واقعا خیلی گدابازی بود:دی
مخالفم با حرفت.
بساط کنسول مثل پلی استیشن هیچوقت جمع نمیشه چون فن بیس داره و الان با وجود حذف ایکس باکس راحت ترین گزینه برای بازی کردن هست. حتی اگه قیمتش گرونتر و یا پرفورمنس کمتر از پی سی داشته باشه.
در مورد پی سی همیشه یه نکته وجود داره که همیشخ نیازمند دانش سخت افزار و مثلا خرید ۷ ۸ تا قطعه هست.سر هم کردنشون بماند.
یه عده کلا این مورد واسشون آزار دهندست و کلا سمت کنسولن.
شاید تا دو نسل دیگه حتی شاهد این باشیم که مثلا Ps7 میاد و قیمت پایه اش مثلا ۱۰۰۰ دلاره و پی سی همرده اش خیلی پرفورمنس بهتری داره ولی قول میدم بازم مث بنز میفروشه.
اون موقع هم ملت این دلیل رو میارن که خب پول میدم که زودتر بازی کنم یا مثلا بدون دردسر بازی کنم!

بیا!
حرف منو تایید کردی دیگه... شما پست کوروش که با دلیل و مدرک و عکس نشون میده چرا DF داره اشتباه میکنه رو نمیخونی و ازش رد میشی بعد به امثال کوروش و رولی میگی فن متعصب!

بریم پی کارمون آقا اینجا کسی نمیتونه کسی رو قانع کنه که اشتباه فکر میکنه فقط این جمله رو در انتها میگم:

همه چیز 0 و 100 هست

شما قوی ترین سیستم تاریخ رو داری، اگر بازی STALKER 2 روی سیستم شما افت فریم داره یا استاتر یا لود نشدن آبجکت، مشکل از سازنده بازی هست نه سیستم شما.

برای کنسول PS5 Pro هم همینه

شما قوی ترین کنسول تاریخ رو داری، بازی های GT7 و SM2 و TLOU P1-2 و HZD و HFW و CALISTO و ... بعضا با رزولوشن 8K و 4K/60FPS RT روش اجرا میشن!
اگر AW2 یا SW:JS یا فلان بازی روی این کنسول بد اجرا میشه، مشکل از سازنده و کم کاری اوناس نه کنسول سونی.

در نتیجه DF نقد کنه، آی جی ان مقاله بره، ماکان پست بزنه یا X یا Y ترولش کنه، هیچ توجیهی نداره و هیچ مشکلی متوجه شرکت سونی نیست.

وسلام.
خب من کی گفتم df اشتباه نمیکنه؟
من میگم نسب هیتر پلی استیشن بودن ، مریض بودن الکس ، جان یا مابقی رو من یکی نمیتونم بفهمم.
بالاخره ماها از همون نسل 7 سالهاست که داریم نقدهای اعضای مختلف این ها رو میبینیم.
این نسبتها رو متعصبهای پلتفرمهای مختلف تو مقاطع مختلف بهشون بارها زدن و تا الان هم ادامه داشته.
من با این مورد مشکل داشتم وگرنه خودمم تو پستم اشاره کرده که طی سالها اینها حتما اشتباه داشتن و خب الانم میگم حتما تو آینده باز هم اشتباه خواهند داشت.

این پست منه:
#1,084
حتما طی این سالها df اشتباه هم داشته ، خب مگه میشه که بدون اشتباه بوده باشن.
اما مشکل فنهایی مثل شما اینه که تا وقتی که تعریف کنن اینها خوبن ولی اگه نقد منفی کنن df میشه همونی که 5سال پیش تو فلان ویدئو فلان کار رو کرد.
الکس تو زندگی شخصیش ایستاده رفع حاجت میکنه ، بیماره و...

البته این رو فقط در مورد شمای نوعی نگفتم ، کلا در مورد فنهای متعصبه که هم سمت پلی استیشن داریم ، هم تو PC داریم و هم ایکس باکس ، نینتندو و...
حتما یکسری از کاربرها که الان علیهت جبهه میگیرن اگه دو روز دیگه df در مورد ایکس باکس یه چی بگه بخشیشون میان همین حرفهای شما رو تکرار میکنن.

میخوام بگم از همون نسل هفتم که میگی بارها شاهد همین موارد بودیم ، چیز جدیدی نیست و شما نفر اول نیستی.
این رفتار طبیعی یک فن متعصبه. ( البته خودم اینطور فکر میکنم که اصلا یک فن اینطوره و نیاز نیست که حتما متعصب باشه که بخواد ضد و نقیض رفتار کنه)

=============
من حرفم کلی و در ادامه پست یکی از کاربرهای خوب دیگه در مورد اینکه گیر دادن به df رو نمیتونه درک کنه بود:
#1,077

حالا این شانس دوستمون بود که آخرین نفری بود که این نسبتها رو به df داد و منم خواستم نظر خودم در مورد اینکه داره اشتباه فکر میکنه رو بنویسم.
بحثم نه در مورد جنگ کنسولی بود ، نه PC vs Console یا Xbox vs PS5 و...
صرفا این رفتار متناقض یکسری از کاربرها از هر چند طرف رو خواستم بگم که منطقی نیست.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
الان PS5 pro حدود 58 تومن در فروشگاه های معتبر کشور قیمت داره و قیمتش روز به روز در حال کاهش هست و احتمالا به زودی به رنج 50 تومن میرسه.

سوال اینجاست در رنج 50 تا 60 تومن میشه سیستمی بست که در حد pro قدرت داشته باشه؟

فقط کافیه به یکی از فروشگاه های سخت افزار مراجعه کنید و از سیستم اسمبل آنلاین شان استفاده کنید و جواب رو پیدا خواهید کرد.

من از بخش اسمبل هوشمند سایت اگزو استفاده کردم و با وجود کلی خساست که در انتخاب SSD و مادربورد و کیس و سایر قطعات به کار بردم اما باز هم قیمت سیستم مد نظر با پردازنده 7600 و گرافیک 7700XT به 70 تومن رسید. (حتما میگید خب داداش برو یه 6900xt ماین شده بخر 20 تومن که معلوم نیست 2 روز بعد خرید کار کنه!)

یه مشکلی که PC گیمینگ داره اینه که کمپانی های AMD و Nvidia هر 3-4 سال یک بار با آپدیت های عجیب و غریب، پرفورمنس کارت های قدیمشون رو کاهش میدن. الان شما این رو میتونی روی کارت های RTX 2000 و 3000 ببینید که نسبت به هم رده ی 4000 در ماه های پیشین عملکرد ضعیف تری دارند.

خلاصه اینکه کنسول و PC گیمینگ دنیای جداگانه ای دارند و برای لذت بردن از عالم PC گیمینگ شما باید بتونید حداقل 3 سال یک بار کل سیستم رو عوض کنید. کنسول همیشه انتخاب به صرفه تری بود و در رابطه با PS5 pro هم حتی با قیمت غیر منطقی فعلیش باز هم انتخاب بهتری نسبت به pc هم رده هست.

شما اگر یه PC خوب و قدرتمند و به صرفه (از این نظر که پولت رو به هدر نداده باشی) بخوای ببندی حداقل باید یه RTX 4070 Ti Super بندازی که قیمت این PC میره بالای 100 تومن. خودتون برید محاسبه کنید.​

• Like
Reactions: SiminSecret
الان PS5 pro حدود 58 تومن در فروشگاه های معتبر کشور قیمت داره و قیمتش روز به روز در حال کاهش هست و احتمالا به زودی به رنج 50 تومن میرسه.

سوال اینجاست در رنج 50 تا 60 تومن میشه سیستمی بست که در حد pro قدرت داشته باشه؟

فقط کافیه به یکی از فروشگاه های سخت افزار مراجعه کنید و از سیستم اسمبل آنلاین شان استفاده کنید و جواب رو پیدا خواهید کرد.

من از بخش اسمبل هوشمند سایت اگزو استفاده کردم و با وجود کلی خساست که در انتخاب SSD و مادربورد و کیس و سایر قطعات به کار بردم اما باز هم قیمت سیستم مد نظر با پردازنده 7600 و گرافیک 7700XT به 70 تومن رسید. (حتما میگید خب داداش برو یه 6900xt ماین شده بخر 20 تومن که معلوم نیست 2 روز بعد خرید کار کنه!)

یه مشکلی که PC گیمینگ داره اینه که کمپانی های AMD و Nvidia هر 3-4 سال یک بار با آپدیت های عجیب و غریب، پرفورمنس کارت های قدیمشون رو کاهش میدن. الان شما این رو میتونی روی کارت های RTX 2000 و 3000 ببینید که نسبت به هم رده ی 4000 در ماه های پیشین عملکرد ضعیف تری دارند.

خلاصه اینکه کنسول و PC گیمینگ دنیای جداگانه ای دارند و برای لذت بردن از عالم PC گیمینگ شما باید بتونید حداقل 3 سال یک بار کل سیستم رو عوض کنید. کنسول همیشه انتخاب به صرفه تری بود و در رابطه با PS5 pro هم حتی با قیمت غیر منطقی فعلیش باز هم انتخاب بهتری نسبت به pc هم رده هست.

شما اگر یه PC خوب و قدرتمند و به صرفه (از این نظر که پولت رو به هدر نداده باشی) بخوای ببندی حداقل باید یه RTX 4070 Ti Super بندازی که قیمت این PC میره بالای 100 تومن. خودتون برید محاسبه کنید.​

کنسولو می‌خری که بهینه مخصوص گیمینگ طراحی شده
بازی رو می‌زنی می‌پری رو مبل جلو تلویزیون دسته رو می‌گیری دستت بازی می‌کنی
و نیاز تعویض قطعه و آپگرید و غیره نداره

یه مثال خیلی ساده‌ای که میشه زد
تو زمینه فرق کنسول و pc
مثلاً کسی که سال ۲۰۰۰ یه کنسول ps2 خرید
این کنسول ۱۳ سال تولید شد و اگر اشتباه نکنم ۱۵ الی ۱۶ سال براش بازی اومد

آیا یه pc اون زمان جمع می‌کردی می‌تونست برای ۱۵ سال بازی جدید براش بیاد و بتونه اجرا کنه؟

چون هدف و جامعه کنسول و pc متفاوته‌
اینا اصلاً کلاً با هم فرق می‌کنن
و اینکه حالا چرا دوستان pc فن میان کنسول رو با pc مقایسه می‌کنن نمی‌دونم چرا

اصلاً کنسول از اول به خاطر انحصار گیمینگ بوده و کاربرد دیگه نداشته
و بهینه شده برای گیم و ارزون‌ترم در میاد

دو عاملی که خیلی مهمن تو این قضیه عادت و سلیقه شخص هستش...
کسی که به کنسول چند نسله عادت کرده ، و راحتی استفاده و بهینه تر بودنش رو ترجیح میده سخته بیاد سمت پی سی...
همینطور کسی که پی سی گیمر بوده و آزادی عمل و حق انتخاب رو همیشه تجربه کرده سخته بیاد سمت کنسول و هر کدوم از این دو گروه اگه بیان هم احتمالا پشیمون میشن...
این که گفته میشه پرو واسه جذب پی سی گیمرها اومده هم معقول نیست چون یه پی سی گیمر ترجیح میده پول بیشتری بده ولی مزایایی که الان داره رو از دست نده و نمیاد سمت کنسول..
از لحاظ قیمتی هم مشخصا نمیشه پی سی هم قیمت پرو بست...اصلا همیشه همینطور بوده و قیمت کنسول با سخت افزار مشابه کمتر در می اومد ولی خب پی سی حق انتخاب بیشتری داری و اون اختلاف قیمت رو جبران میکنه...
هر کسی هر جور عادت کرده به گیمینگ و سلیقشه و لذت میبره همونطور ادامه میده و بعیده کسی بخواد سبکشو عوض کنه

بدتر که نمیشه گفت نه.

سبحان در عمل فکر نمیکنم همچین چیزی وجود داشته باشه. یعنی مزیت کنسول همینه، و چون یه سخت افزار ثابته، اصولا پرفورمنس بهتری به نسبت PC در همون رده قیمت داره. خاص PS5 Pro هم نیست، کلا در خصوص کنسول ها مصداق داره این حرف و به قول محمد علی اگه PC های هم قیمت کنسول میتونستن کیفیت مشابه ارایه کنن کلا کنسول گیمینگ وجود نمیداشت اصلا.

من یه سری جاها هم داشتم مقایسه ای میدیدم بین PS5 Pro هفتصد دلاری با کارت گرافیک 700 دلاری که خوب اینم مقایسه درستی نیست.

اینم باز به نظرم اشتباهه. چون تو ایران همه چی گرونتره، در خصوص همه چیز صادقه و اون PC ـه 700 دلاری هم باز تو ایران گرون تره. و ضمن اینکه باز هزینه های یه PC هم فقط خرید کیس یا کارت گرافیک که نیست. کلی باید براش تجهیزات جانبی بخری، کمترینش یه ماوس و کیبورده. حالا مانیتور رو هم حساب نمیکنیم چون با کنسول یکسانه و بالاخره هرچی بگیری یه نمایشگر میخوای، چه مانیتور چه تلوزیون.

در کل من با توجه به تجربه بیست و اندی ساله خودم از گیمر بودن که به سی داره میرسه، کنسول گیمینگ همیشه از نظر نسبت قیمت به کیفیت از PC جلوتر بوده. PC خوب مسلمه که میتونه کیفیت بهتری ارایه بده، اما با هزینه خیلی بیشتر و مدام هم نیاز به آپگرید داره، در صورتی که کنسول رو میگیری میزاری یه گوشه و خیالت راحته تا مینیموم 6 7 سال هربازی براش بیاد رو راحت میری و لازم نیست نگران آپگرید کردنش باشی. عموما کسایی هم که خروجی های خفن از PC میگیرن کیس های گرونی دارن. من خودم سال قبل یه PC خیلی خوب بستم، حدود 140 میلیون هزینه کردم براش، البته نه برای بازی کردن، ولی خوب الان باز همونم قدیمی شده و دیگه 3090 گرافیک تاپی نیست و بخوام به روز باشم باز باید هزینه کنم و این چرخه همینطور تا ابد میره. در کل هم شخصا رو مبل لم دادن و بازی کردن با دسته رو هیچ وقت با نشستن رو صندلی و بازی کردن با ماوس و کیبورد و نگاه کردن تو مانیتور از فاصله نیم متری عوض نمیکنم. حالا حتا اگه رو PC بتونم گرافیک بهتری بگیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or