سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    279

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
اتفاقا بحثه درستیه
دلیل اومدن پرو اینه که اون دسته از گیمرها که علاقه به فریم ریت بهتر دارن یا ریتریسینگ میخوان بجای پی سی بیان سمت پرو
پس باید با پی سی و کارت های مختلف مقایسه بشه که من خریدار بدونم کدوم گزینه واسم بهتره
نه عزیزم اشتباه میکنی بعضی ها هستن چاقو هم زیر گلوشون بذاری 1 تریلیارد هم پول داشته باشن خوششون نمیاد بشینن یه گوشه پشت مونیتور و 3 ساعت برای نصب یک بازی وقت بگذارن که آی الان نصب میشه ارور چی میده عه dll missing عه Blue screen عه دایرکس عه آپدیت کارت گرافیک بعدم برن تو بازی 60 ساعت به تنظیمات ور برن که به یه گرافیک معقول برسن خلاصه تا این بازی کوفتی تموم بشه باید هر دم به دیقه برن تنظیمات رو بالا پایین کنن . بعضی ها میخوان لم بدن رو مبل رو تلوزیون بزرگ دکمه استارت کنسول رو بزنن و بپرن تو بازی و لذت ببرن برای همین این بحث های کارت گرافیک و این خزعبلات تو این تاپیک بحث بیخودیه . الان فقط بحث درست اینه که چقدر گرافیک بازی ها به نسبت کنسول Base بهتر شده و تمام .

کسی که دوست داره pro رو بخره و یا قصد خرید داره حقشه بدونه کنسول چقدر افزایش قدرت داشته و در چه حالت بازیها رو اجرا میکنه .
نظر شخصی خودم اینه که کنسول pro نتونست من رو متقاعد کنه که کنسول پایه رو بفروشم برم pro بخرم
اینکه فلان کانال میاد پرو رو با فلان کارت گرافیک مقایسه میکنه همش حدودی هست و میخوان میزان قدرت کنسول رو نشون بدن یا تخمین بزنن نه اینکه بگن pc بهتره و فلان کارت گرافیک بهتر هست یا با کارتهای high end بالای هزار دلاری مقایسه بشه.
این همه حمله به بررسی ها دقیقا نشانه ضعف هست.

• Like
Reactions: Love Console
بالای همین تاپیک پرسیده شده پرو ۷۰۰ دلاری ارزش خرید داره ۷۰ درصد گفتن نه
هیچ حرفی هم از مقایسه یا نسبت به pc تو سوال نیست
همون ۳۰ درصد ۲ گروه شدن
گروه اول با pc مقایسه میکنن که پی اس اس ار dlss رو حریفه، قیمتی نسبت به pc میصرفه، سونی نباید رو استیم بازیاشو بده، چون انگیزه خرید کنسول از بین میره، با اینکه میگن بازیای سونی رو استیم طرفدار نداره و ارجاع به پلیر همزمان میدن. یعنی با اینکه ادعا میکنن بازیهای سونی رو pc خریدار نداره، اما انگیزه خرید کنسول رو مدعی هستن کم میشه.
گروه دوم میگن اصلا ps از pc جداست چون نمیشه pc رو مبل لم داد بازی کرد (؟) و pc بازیها ارور میدن و نصبش سخته و بازارهای هدف جداست، که گروه اول نقض این نتیجه گیریه و خیلیها موقع خرید کنسول با pc چرتکه میندازن کدومو بگیرن.
سایتها هم که کلمات کلیدی مثل ordinary تو نقدهاشون مشخصه
این یه جمعبندی بود از کل ماجرا

کسی که دوست داره pro رو بخره و یا قصد خرید داره حقشه بدونه کنسول چقدر افزایش قدرت داشته و در چه حالت بازیها رو اجرا میکنه .
نظر شخصی خودم اینه که کنسول pro نتونست من رو متقاعد کنه که کنسول پایه رو بفروشم برم pro بخرم
اینکه فلان کانال میاد پرو رو با فلان کارت گرافیک مقایسه میکنه همش حدودی هست و میخوان میزان قدرت کنسول رو نشون بدن یا تخمین بزنن نه اینکه بگن pc بهتره و فلان کارت گرافیک بهتر هست یا با کارتهای high end بالای هزار دلاری مقایسه بشه.
این همه حمله به بررسی ها دقیقا نشانه ضعف هست.

چون کنسول ps5 pro هیچ ارتباطی با کامپیوتر نداره که بخوای حالا بررسی کنی یا نکنی
بری تو تاپیک‌های مخصوص pc چقدر می‌تونید بررسی کنید بزنید تو سر هم قطعات جابجا کنید
مگه کسی میاد حرفی بزنه
ولی تاپیکی که مخصوص پلی استیشنه ربطی به pc نداره

همونطور که موتور سیکلت رو نمیشه با ماشین مقایسه کرد
اینا هم هیچ ارتباطی به هم ندارن

نه عزیزم اشتباه میکنی بعضی ها هستن چاقو هم زیر گلوشون بذاری 1 تریلیارد هم پول داشته باشن خوششون نمیاد بشینن یه گوشه پشت مونیتور و 3 ساعت برای نصب یک بازی وقت بگذارن که آی الان نصب میشه ارور چی میده عه dll missing عه Blue screen عه دایرکس عه آپدیت کارت گرافیک بعدم برن تو بازی 60 ساعت به تنظیمات ور برن که به یه گرافیک معقول برسن خلاصه تا این بازی کوفتی تموم بشه باید هر دم به دیقه برن تنظیمات رو بالا پایین کنن . بعضی ها میخوان لم بدن رو مبل رو تلوزیون بزرگ دکمه استارت کنسول رو بزنن و بپرن تو بازی و لذت ببرن برای همین این بحث های کارت گرافیک و این خزعبلات تو این تاپیک بحث بیخودیه . الان فقط بحث درست اینه که چقدر گرافیک بازی ها به نسبت کنسول Base بهتر شده و تمام .
بعد از دانلود یه بازه 140 گیگابایتی از استیم که واسه من با فیبر 1 ساعت طول میکشه درجا بازی نصب و قابل پلی میشه
از داخل تنظیمات بازی هم چند تا گزینه هست که کاربر بین low , mid و high , very high ultra و بعضا هم nightmare انتخاب می کنه تمام نه اروری دریافت میشه نه چیزی سال 2000 نیست
کل اینا بعد نصب بازی 2 دقیقه هم طول نمیکشن نمیدونم چرا این مسئله رو انقدر تو ذهن خودتون بزرگ کردین

چون کنسول ps5 pro هیچ ارتباطی با کامپیوتر نداره که بخوای حالا بررسی کنی یا نکنی
بری تو تاپیک‌های مخصوص pc چقدر می‌تونید بررسی کنید بزنید تو سر هم قطعات جابجا کنید
مگه کسی میاد حرفی بزنه
ولی تاپیکی که مخصوص پلی استیشنه ربطی به pc نداره

همونطور که موتور سیکلت رو نمیشه با ماشین مقایسه کرد
اینا هم هیچ ارتباطی به هم ندارن
حاجی آروم باش
من که بررسی نکردم
سایتهای معتبر دارن بررسی میکنن و من فقط بررسی ها رو میزارم
بعدشم به هیچکس ربطی نداره که بخواد تعیین تکلیف کنه کی کجا پست بزاره
شما مشکل داری دوست نداری بررسی‌ها خلاف میل تون باشن میتونی پستها رو نخونی که بهتون فشار بیاد.

این نگاه و تفکر از شما بعیده دوست خوبم. اینکه شما و من چه کسی رو PC gamer حساب می‌کنیم یا نه مگه در نهایت تو تجربه اون شخص تاثیرگذاره؟ یعنی برای PC GAMER شدن باید مراسم و آیین خاصی سپری بشه؟ خب هرکسی که سخت‌افزار خوب داره و رو PC امکان بازی کردن داره در نهایت پی‌سی گیمره. سرمنشا اکثر این بحث و خصومت‌ها همین نگاه از بالا به پایینِ پی‌سی گیمراست. در نهایت شما به عنوان PC gamer دقیقا به همون اندازه کنسول گیمر یه مصرف کننده اید و مادامی که حاضر به هزینه‌کرد برای شرکت‌های مخاطبتون باشید، جزئی از جامعه آماریشونید. من شخصا مخالف تعصب نیستم مادامی که از جانب برند مد نظرم، مطالباتم تامین بشه، تعصب رو بخشی از ساپورت اون برند میدونم. من واسه تعصب به سونی حقوق نمیگیرم. صرفا چون دیدم که نزدیک ترین خروجی به مطالبات من رو داره متمایل شدم به سمتش. این چند سال اخیر که وضعیت باب میلم نبوده، تا تونستم غر زدم و ترولش کردم. تعصب همیشه موجب جاذبه به یه برند یا سرویس نمیشه. گاها ممکنه صرفا دافعه‌ ایجاد کنه. شما متعصب به پلتفرمی ممکنه نباشید، اما مشخصا دافعه‌ای نسبت به کنسول و کامیونیتیش دارید. حتی ممکنه تو خلوت خودتون هرگز دوست نداشته باشید که کنسولی مثل پرو، در نهایت بتونه با PC مقایسه بشه. حقیقتش برای هممون این حس ممکنه وجود داشته باشه. اینکه پلتفرمی که سال‌ها درش پول خرج کردیم، بهش عادت کردیم، ناگهان دیگه از نظر (خودمون)، گزینه بهتری جایگزینش باشه
اون بحث تموم شد ولی مثل اینکه شما هم متوجه نشدی من چی گفتم.

بحث من سر تناقضی بود که یکسری از بچه ها تو رفرنس آوردن از df داشتن.
تو جایی که df از پلتفرمشون تعریف کنه دوهزارجا ازش فیلم و عکس و... میزارن ولی اگه df یا جای دیگه نقدی کنه اونها میشن هیتر، آنتی فلان پلتفرم، مریض و...

برای من اصلا مهم نیست کی pcگیمره و کی کنسول گیمر.
اصلا این ارتباطی به کسی نداره.
ایشون چندجا این رو تکرار کرده و تو توجیه بحثهاش گفته که من خودم pc گیمرم، به من دیگه نگین مزایا و معایب چیه و...

که خواستم براش توضیح بدم صرف اینکه شما pc گیمینگ داری شما رو pcگیمر نمیکنه چون اینجا صدی نود از بچه ها همین شرایط یا برعکسش رو دارن.
همونطور که یکی مثل من با خرید ایکس باکس یا پلی استیشن کنسول پلیر نمیشه.
توضیح دادم که پلتفرمی که ترجیح میدی روش بیشتر بازی کنی یا اونجا بازیها رو بخری مشخص میکنه پلیر چه پلتفرمی هستی.

واز قرار اونچه که من دیدم وزنه کنسول و پلی استیشن ایشون بیشتره.
برای همین گفتم که پشت تگ pc پلیر قایم نشو.
اینکه برای من ایشون با توجه به نوع بحثهایی که میکنه یک فن متعصب پلی استیشنه.

این بحث pcپلیر بودن امتحان میخواد یا منpc پلیر نگاه از بالا به پایین دارم از کجا اومده؟!
فکر کنم من رو با یکی از بچه های دیگه اشتباه گرفتی دوست من.

اصلا بحثمون pc vs console نبود که به نظرم هرکی این مقایسه رو میکنه برام قابل درک نیست.
من اگه قیمت پرو اونچه که انتظار داشتم بود الان خودم خریده بودم.
فکر کنم اکثر بچه ها هم میدونن که وقتی قیمتش رو دیدم بیخیال شدم.

اشتباه گرفتی آقا :D

حاجی آروم باش
من که بررسی نکردم
سایتهای معتبر دارن بررسی میکنن و من فقط بررسی ها رو میزارم
بعدشم به هیچکس ربطی نداره که بخواد تعیین تکلیف کنه کی کجا پست بزاره
شما مشکل داری دوست نداری بررسی‌ها خلاف میل تون باشن میتونی پستها رو نخونی که بهتون فشار بیاد.

من که آرومم و احتمالاً با لحن تند خوندی
اونا هم اشتباه می‌کنن همچین مقایسه‌ای می‌ذارن
اگر می‌خوان مقایسه کنن جزئیات اجرای بازی روی ps5 با ps5 pro حالا اگر خواستن xsx هم بزارن کنار هم و مقایسه کنن و بررسی کنن
قرار نیست کنسول با pc مقایسه کنن
پلتفرم کنسوله
خود آدم باید بدونه که اینجا تاپیک پلی استیشن ( PlayStation ) ه نه pc

آخرین ویرایش:
نه عزیزم اشتباه میکنی بعضی ها هستن چاقو هم زیر گلوشون بذاری 1 تریلیارد هم پول داشته باشن خوششون نمیاد بشینن یه گوشه پشت مونیتور و 3 ساعت برای نصب یک بازی وقت بگذارن که آی الان نصب میشه ارور چی میده عه dll missing عه Blue screen عه دایرکس عه آپدیت کارت گرافیک بعدم برن تو بازی 60 ساعت به تنظیمات ور برن که به یه گرافیک معقول برسن خلاصه تا این بازی کوفتی تموم بشه باید هر دم به دیقه برن تنظیمات رو بالا پایین کنن .
تجربه ای که بیان کردی البته پی سی گیمینگ خاور میانه ای تو دهه ۲۰۰۰ بود. نه چیزی که الان هست.

زمان نصب که گفتی مربوط به repack بازی های کرک شده است وگرنه اوریجینال از استیم بگیری (که ضمنا تخفیفای خیلی بهتری از فروشگاه ps و ماکروسافت داره) چند ثانیه بعد از دانلود بازی قابل اجراست.

کلا نصب طولانی دلیلش فشرده کردن بیش از حد بازی توسط افراد ریپکر است که جدیدا همونم بخاطر سی پی یو و اس اس دی های قوی خیلی کم شده.(اگه تمایل به پایرت کردن دارید که حتما اینجا خیلیا دارن :D )

ارور هایی ام که گفتی باز مربوط به همون بازی های کرکی است که بازم تو هفت هشت سال اخیر تا جایی اطلاع دارم خیلی کم شده.

ور رفتن با تنظیمات گرافیکی دو حالت داره، یا طرف سیستمی داره که قدیمیه و مینیموم/زیر مینیموم مورد نیاز بازیه و میخواد هرجور شده اجراش کنه. یا اینکه سیستمش خوبه و میتونه راحت رو پریست High/Ultra بزاره و بپره تو بازی. اما بخاطر علاقه/وسواس شخصی دوست داره هی با تنظیمات ور بره و حالت های مختلف رو ببینه. این دیگه از چشم شما ایراده وگرنه اون طرف خودش داره لذت میبره ازین کار!

خودم بیشتر عمرم کنسول گیمر بودم و الانم سیستمم پر شبیه ساز کنسول های قدیمیه ولی خواستم درباره پیسی گیمینگ شفاف سازی کنم اینجا چون شاید بعضیها خیلی وقته امتحان نکردن و همیشه کنسول بودن.

دیدم یکی میگفت با قیمت مشابه Pro میشه یه سیستم بر اساس ۴۰۷۰ بست که خیلی قوی تره، بنظرم اشتباه چون سیستم ۴۰۷۰ بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار در میاد حداقل. مث همیشه فعلا کنسول (در ابتدا) گزینه بصرفه تری است اگه هزینه اشتراک پلاس رو ندید بگیریم. ولی در طولانی مدت همیشه pc بصرفه تره بخاطر تخفیفای بهتر استیم و پایرت کردن و نبود اشتراک و ...

اون بحث تموم شد ولی مثل اینکه شما هم متوجه نشدی من چی گفتم.

بحث من سر تناقضی بود که یکسری از بچه ها تو رفرنس آوردن از df داشتن.
تو جایی که df از پلتفرمشون تعریف کنه دوهزارجا ازش فیلم و عکس و... میزارن ولی اگه df یا جای دیگه نقدی کنه اونها میشن هیتر، آنتی فلان پلتفرم، مریض و...

برای من اصلا مهم نیست کی pcگیمره و کی کنسول گیمر.
اصلا این ارتباطی به کسی نداره.
ایشون چندجا این رو تکرار کرده و تو توجیه بحثهاش گفته که من خودم pc گیمرم، به من دیگه نگین مزایا و معایب چیه و...

که خواستم براش توضیح بدم صرف اینکه شما pc گیمینگ داری شما رو pcگیمر نمیکنه چون اینجا صدی نود از بچه ها همین شرایط یا برعکسش رو دارن.
همونطور که یکی مثل من با خرید ایکس باکس یا پلی استیشن کنسول پلیر نمیشه.
توضیح دادم که پلتفرمی که ترجیح میدی روش بیشتر بازی کنی یا اونجا بازیها رو بخری مشخص میکنه پلیر چه پلتفرمی هستی.

واز قرار اونچه که من دیدم وزنه کنسول و پلی استیشن ایشون بیشتره.
برای همین گفتم که پشت تگ pc پلیر قایم نشو.
اینکه برای من ایشون با توجه به نوع بحثهایی که میکنه یک فن متعصب پلی استیشنه.

این بحث pcپلیر بودن امتحان میخواد یا منpc پلیر نگاه از بالا به پایین دارم از کجا اومده؟!
فکر کنم من رو با یکی از بچه های دیگه اشتباه گرفتی دوست من.

اصلا بحثمون pc vs console نبود که به نظرم هرکی این مقایسه رو میکنه برام قابل درک نیست.
من اگه قیمت پرو اونچه که انتظار داشتم بود الان خودم خریده بودم.
فکر کنم اکثر بچه ها هم میدونن که وقتی قیمتش رو دیدم بیخیال شدم.

اشتباه گرفتی آقا :D
اگر با کسی اشتباه میگرفتمتون اولش نمیگفتم “این تفکر از شما بعیده”. به ندرت پست و کامنت میذارم و بیشتر خواننده نظراتمو بعیده کسیو با کسی اشتباه بگیرم. چون میگید بحثش تموم شده، ادامه‌ش نمیدم.

آمار های رشد بیشتر سالانه ی (نه حجم) بازار pc گیمنیگ مقابل کنسول نشون میده:
ریتنشن ریت کنسول تا اواسط نسل هشت، بیشتر از pc بوده، ولی به مرور زمان این نرخ داره به سمت pc برمیگرده،
یعنی به دلایلی که همه میدونیم، تعداد افرادی که از کنسول به pc مهاجرت میکنند بیشتر از افرادیه که از pc به کنسول میرن. در صورتی که قبلا برعکس بود.

بعد از دانلود یه بازه 140 گیگابایتی از استیم که واسه من با فیبر 1 ساعت طول میکشه درجا بازی نصب و قابل پلی میشه
از داخل تنظیمات بازی هم چند تا گزینه هست که کاربر بین low , mid و high , very high ultra و بعضا هم nightmare انتخاب می کنه تمام نه اروری دریافت میشه نه چیزی سال 2000 نیست
کل اینا بعد نصب بازی 2 دقیقه هم طول نمیکشن نمیدونم چرا این مسئله رو انقدر تو ذهن خودتون بزرگ کردین
ارجاعتون میکنم به تاپیک مربوطه که دارید برا اجرا شدن درست درمون بازی که تازه منتشر شده باهاش کشتی میگیرید :)
نه اروری نه فریزی :)
حالا شما میگید 2 دقیقه ولی ملت تا یکسال هم تو تاپیک مربوطه بهش امید ندارن.سال دیگه هم 2025 هستش :)

ارجاعتون میکنم به تاپیک مربوطه که دارید برا اجرا شدن درست درمون بازی که تازه منتشر شده باهاش کشتی میگیرید :)
نه اروری نه فریزی :)
حالا شما میگید 2 دقیقه ولی ملت تا یکسال هم تو تاپیک مربوطه بهش امید ندارن.سال دیگه هم 2025 هستش :)

جناب منم میتونم ارجاعتون بدم به مشکلات نسخه های کنسولی بازی ها اما نمیدم چون میدونم این چیز ها اوایل انتشار بازی ها طبیعی هستن و بعد چند هفته و گذارش مرتب پلیر ها با اپدیت رفع میشن
در ضمن بحث متفاوتی داشت دنبال میشد نسبت به ارجاع شما
کاربر عزیز و محترم scarface بالا مواردی رو در رابطه با مشکلات نصب و اجرای بازی های pc منشن کردن که در دهه 2000 رایج بودن و الان به این شکل نیست ، من بجز تعداد کمی که حتی یک دهم درصد هم نمیشن مشکلی تو نصب و اجرای بازی نداشتم ، و همین طور که ذکر کردم بعد از دانلود بازی که همون لحظه هم قابل اجرا میشه تا شروع بازی 30 ثانیه هم طول نمیکشه تازه بالا بیشتر هم گفتم .
در مورد اون بازی هم که گفتی هیچ ربطی به pc نداره و مربوط به مشکلات سازنده هست
امیدوارم قبل اظهار نظر در مورد این موارد تجربش رو داشته باشین و ازش برای کوبیدن پلتفرمی استفاده نکنین
اینترنت هست و همه چیز اشکاره

آخرین ویرایش:
من سه تا بازیو رو پرو دیدم ..last of us 1 و evil 4 و stellar blade...هر سه رو حالت پرو میانگین ۸۰ فریم با کیفیت 4k که به کمک pssr اجرا میشن با ریتریسینگ و هر سه به شدت گرافیک تمیزی دارن و کاملا روون اجرا میشن...کسی که کنسول گیمر هست پرو برایش فوق العاده هست و دیگه درگیر انتخاب بین کوالیتی و پرفورمنس نمیشه ...حالا درسته بچه های PC باز این آپشن هارو قبلاً تجربه کردن ولی برای یه کنسول به نظرم عالیه...البته نمایشگر هم خیلی مهمه که vrr داشته باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or