Multi Platform Dead Island 2

سازنده
Dambuster Studios
تاریخ انتشار
April 21, 2023
ناشر
Deep Silver
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
news_e3_dead_island_2_announced-15436.jpg

بازی سرانجام در گیمزکام 2022 باز معرفی شد و در سال 2023 عرضه خواهد شد.
--------------------------------------------
سازنده: Dambuster Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ عرضه: 21 آپریل 2023 (1 اردیبهشت 1402)
پلتفرم: PC, PS4, PS5, X1, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • بازی در سبک Action/RPG میباشد.​
  • وقایع بازی در لوس آنجلس اتفاق میافتد.​
  • بازی 4 سال است که در دست توسعه میباشد.​

تریلرها
-------------

تصاویر
-------------
IMG_20220823_201541_612.jpg IMG_20220823_201543_752.jpg

آخرین ویرایش:
رفقا با آقا نوید هر کاری کردیم نشد کوآپ بریم
اگه کسی از دوستان هست واسه باس دلقک بیزحمت خبر بده
آیدیم = murder0013

راحت ترین و اسونترین راه برای کشتن باس دلقک اینه که بری سمت لبه اسکله و بزاری بیاد سمتت بعدش با لگد از لبه پرتش کنی توی دریا

خب من هر دو DLC رو تموم کردم و به عنوان کسی که عاشق بازی شده، باید بگم هر دو عالی بودن و قطعا ارزش تجربه دارن. به طور ساده، بهانه‌ی بیشتری بهتون میدن تا بیشتر از بازی لذت ببرید. اولی HAUS بود که فضاسازیش رو خیلی دوس داشتم. وارد یه لوکیشن عجیب غریب میشید که مراسم فرقه‌ای داخلش برگزار میشده و باید دنبال یه سری داستانا باشید. اینجا سعی کردن فضاها تاریک‌تر و ترسناک‌تر باشه که به نظرم موفق هم بودن. طراحی محیط عالیه. میشه گفت از چند بازی ترسناک مختلف الهام گرفتن برای طراحی محیط‌های DLC. خیلی کوتاه و مختصر مفیده. نهایت ۳ساعت کارتون باهاش تموم میشه اما تجربه‌ی متفاوت و جالبیه. دومی هم SoLA بود. محلی که توش یه جشن بزرگ برگزار میشده و به طور همزمان تمام آدمای اونجا زامبی میشن جز یک نفر. باید دنبال دلیلش و حل کردن داستان باشید. این یکی بزرگتر و طولانی‌تره اما نه خیلی. نکته‌ی اصلیش اینه که خیلییییی شلوغ پلوغه. یعنی یه جاهایی بالای ۲۰تا زامبی مینداخت به جونتون که جر دادنشون واقعا خوش میگذشت. دوتا زامبی ایپکس جدیدم اضافه کردن که هر دو عالین. ماموریتاش هم خیلی خوب و فانن و قشنگ ازون شلوغی به بهترین شکل استفاده کردن. دوتا سلاح لیجندری جدیدم اضافه کردن که یکیشونو نشون میدم. خیلی خفنه و دقیقا خوراک زمانیه که ۲۰تایی ریختن سرتون. در کل خیلی خوش گذشت.

View attachment 192deed2d0787-master_playlist.mp4

خب مجدد برگشتم این بار با اتمام NG+ و کشتن تمام Revenantها :D حقیقتا نمیدونم چطور بعضیا میگفتن NG+ خیلییییییی سخته. به شکل عجیبی آسون بود و حتی روننت‌ها هم اذیت نمیکردن. دیگه حرکات تمام زامبی‌های ایپکس رو حفظ شدیم و اصولا نباید مشکلی باشه. با استفاده از کارت‌های مناسب و همچنین سلاح و پرک‌های مناسب خیلی راحت میشه همه رو سلاخی کرد. واقعا لذت بردم. گیم‌پلی بازی طوریه که ن‌گ+ خیلی خوش میگذره خصوصا که همه آیتما رو دارید و قلق بازی هم کامل دستتون اومده. لول ۳۹ بازی رو تموم کردم و این وسط چندتا ساید هم رفتم. از دیالوگ‌های دَنی هم دوباره لذت بردم. خیلی این کرکتر عالی و فانه. دیگه لول ۴۰ کنم و برم کمک خلق‌الله :D

• Like
Reactions: milad.ps4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or