TV Center

همچنان دارم از Curb your enthusiasm لذت میبرم =P~
خیلی خوبه این سریال، هیچ پلات خاصی نداره ولی قشنگ نگه‌ت میداره تا آخر اپیزود، باورم نمیشه اینقدر سریع رسیدم فصل دهم.
حجم حضور افتخاری‌های این سریال غیرقابل باوره:D فکر نمیکردم "جان هم" رو ببینم تو این سریال=))
یه سری رفرنس میزنه به ساینفیلد که اگر اونو دیده باشین قبلش بهتره ولی بدون اون هم اوکیه مشکلی نداره بنظرم
یه فصل کاملش هم ربط داره به کشورمون که خیلی جالب بود در عین حال آبروریزی:D

[برای دیدن سایز اصلی بزنین روشون]

گومورا رو یکی از دوستا من هرقوت منو میبینه جا سلام بهم میگه گومورا ببین،

واقعا قشنگه یا این رفیقم براش داره خودشو هلاک میکنه :D

?

بيين قشنگه ولى تصورى كه از مافيا با فيلماى امريكايي دارى رو بايد بريزى دور تا برات غريب نباشه.

• Like
Reactions: Esm-nadaram
واقعا Les Revenants بینشون نبود؟ :l : (

اینم فول البوم

ای کاش Mogwai و بند های راک مشابه بیشتر ساندترک تولید کنند، واقعا هر سریالی که اینا موسیقیش رو تولید کردند رو وقتی دیدم به معنای واقعی پرواز کردم از شدت فوق العاده بودن ساندترک...

کلا ساندترک همیشه جز ارکانی بوده که باعث شده از یک مدیا خوشم بیاد یا نیاد، عاشق بشم یا نشم... چه بازی چه فیلم چه سریال چه انیمیشن...

چند نوجوون میرن مخفیانه از یه خلاف کار فیلم میگیرن و تو همون حین طرف آدم هم میکشه...
بعد یهو یکی از اون نوجوونا بدون هیچ دلیلی...
مطلقا....!
بدون هیچ دلیلی!
تاکید میکنم بدون هیچگونه دلیلی!
یهو پا میشه داد میزنه "قاتل!"
بعد طرف میفته دنبال اینا 🗿
این وسطم دوربین هم میفته میشکنه🗿
فقط خداکنه اونی که داد زد با قاتل زدوبند داشته باشه مگرنه باید چشامو با اسید بشورم!:|

• Like
Reactions: ce7en44
1731836640812.png

نمیدونم Dark Matter رو دیدید یا نه، سریال جدید اپل تی وی عه که 2024 اومده. سیزن 2 هم تایید شده که میاد براش. اگه به ژانر SciFi علاقه دارین من واقعا خوشم اومد خیلی خوش ساخته سریالش، هم لول Severance هست از نظر من، واقعا اپل داره سریالای خفنی میسازه ولی متاسفانه مارکتینگش ضعیفه!​

kyie5sc9ooh91.jpg

از تیرماه امسال، یونیورس «بریکینگ‎‌بد» رو همراه با خانواده شروع کردیم به دیدن و دیروز بالاخره پس از پنج ماه، کار رو با «ال کامینو» تموم کردیم. تجربه لذت‌بخشی بود؛ اینم اینکه تونستیم کلی اطلاعات و نظرات رو با خانواده در مورد سریال، شخصیت‌ها و سایر موارد به اشتراک بگذاریم؛ ریکشن لحظات WTF را از صورتشان ببینیم و از خوبی‌ها و بدی‌هایش صحبت کنیم؛ اغلب ما خیلی کم پیش می‌آید بشینیم دور هم فیلم یا سریال ببینیم؛ من هم آدمی نیستم که دورهمی این کار رو انجام بدم؛ اما این از معدود دفعاتی بود که واقعاً لذت بردم.

این اتفاق باعث شد که دیدار دوباره‌ای با Better Call Saul داشته باشم؛ سریالی که فقط یک بار دیده بودم و مدام تاکید داشتم کمی‌ پایین‌تر از BB محسوب می‌شود؛ اما اکنون نظرم به‌کل تغییر یافته و احساس می‌کنم BCS چیزهایی دارد که «بریکینگ بد» نداشت؛ شاید BCS همان «پدرخوانده دو» تلویزیون باشد که چندمنظوره (پیش‌درآمد، نسخه فرعی و سیکوئل) است. فکر می‌کردم خانواده سراغ BCS را نگیرند؛ اما نشستند این سریال هم دیدند و ازشون شنیدم که حتی از Breaking Bad بهتر در برخی از جهات بهتر بوده. لذت‌بخش بود! دمشون گرم!

لیدی گاگا هم به جمع بازیگرای فصل ۲ ونزدی اضافه شد
خلاصه که آماده باشید دوباره قراره توسط فن ها زخم بشیم
پ.ن : گلزار هم حضورش تایید بشه کالکشنمون تکمیله
فعلا قبل گلزار یک آبوری پلازا باید اضافه کنن

همچنان دارم از Curb your enthusiasm لذت میبرم =P~
خیلی خوبه این سریال، هیچ پلات خاصی نداره ولی قشنگ نگه‌ت میداره تا آخر اپیزود، باورم نمیشه اینقدر سریع رسیدم فصل دهم.
حجم حضور افتخاری‌های این سریال غیرقابل باوره:D فکر نمیکردم "جان هم" رو ببینم تو این سریال=))
یه سری رفرنس میزنه به ساینفیلد که اگر اونو دیده باشین قبلش بهتره ولی بدون اون هم اوکیه مشکلی نداره بنظرم
یه فصل کاملش هم ربط داره به کشورمون که خیلی جالب بود در عین حال آبروریزی:D

[برای دیدن سایز اصلی بزنین روشون]

بازی جان هم تو نقش لری دیوید یکی از بهترین چیزایی بود که دیدم :دی فک کنم بالا 10 بار کلیپای اون قسمتشو رو یوتوب دیدم فقط :دی

البته بنظرم افت کرد این فصلای آخر یکم، همینکه از اون حالت رئال و فل بداهه قدیم فاصله گرفته بود و خیلی اسکریپت شده جلو میرفت بنظرم از جذابیتش کم کرده بود.
ولی خب به موقع تمومش کردن، البته لری هم دیگه سنش واقعا زیاد شده و چندتا از بازیگرا اصلی سریال هم فوت شدن تو این چند سال :(

قسمت اول silo رو دیدم.نگرانم بخوان اینم مثل from آب ببندن بهش.بنظرم این فصل فرام یه توهین خیلی بزرگ بود. :D دو قسمت آخر چه فایده داره خوب بشه وقتی کل سیزن افتضاح بود...خیلی باید عوضی باشی که دوتا سیزن پر از سوال بسازی و سیزن آخر ببری داستان رو تو بحث های فرعی و خاله زنکی.

قسمت اول silo رو دیدم.نگرانم بخوان اینم مثل from آب ببندن بهش.بنظرم این فصل فرام یه توهین خیلی بزرگ بود. :D دو قسمت آخر چه فایده داره خوب بشه وقتی کل سیزن افتضاح بود...خیلی باید عوضی باشی که دوتا سیزن پر از سوال بسازی و سیزن آخر ببری داستان رو تو بحث های فرعی و خاله زنکی.
سیزن اول سایلو دقیقا نصف کتاب اول بود، اکثر اتفاقات مهم داستان تو نصف دوم کتاب میوفته که میشه همین سیزن، این سیزن 100 درصد باید از سیزن اول بهتر باشه مگه اینکه بخوان کشش بدن به سیزن 3 که ینی افتضاح.

کتاب اول دیگه کشش 3 تا سیزنو نداره، امیدوارم تمومش کنن همین سیزن اگه بخوان ادامه بدن برن سراغ جلدای بعدی کتاب.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or