امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Capture_2024_10_26_11_38_26_941.png Capture_2024_10_26_11_38_35_46.png Capture_2024_10_26_11_39_26_292.png

Jurassic: The Hunted 2009
(via PS2 Emulator)

نکات مثبت: کمی دایناسور کُشی
نکات منفی: یکی از کوتاه‌ترین بازی‌های تاریخ؛ طراحی مراحل افتضاح؛ طراحی بد دایناسورها (عدم دانش کافی در طراحی دایناسورها)؛ داستان تو دیوار؛ اسلحه‌های کم‌تنوع؛ باس فایت‌های ناکارآمد

Score: 1.5

شروع بازی: 5 آبان 1403
پایان بازی: 6 آبان 1403

پی‌نوشت: چه خوب که شبیه‌ساز PS2 با موس و کیبورد سازگار بود؛ این فضایی را ایجاد می‌کند یه سر به Killzone و Black نیز بزنم. :D 🦢

Red Dead Redemption 1

1.jpg

داستان : درباره جان مارستون هست که باید افراد گنگ قبلی خود به رهبری داچ وندرلین را پیدا و تحویل قانون دهد تا آزادی خود را بدست آورد .

این بازی جز برترین بازی های تاریخ و گوتی سال 2010 هست .

گرافیک هنری و طراحی فوق العاده عالی نسبت به زمان خودش . مرز آمریکا و مکزیک و دره ها و بیابان و صخره ها زیبا طراحی شده اند . آسمان شب و طلوع خورشید همه چشم نواز هست .

گرافیک فنی و کیفیت بافت ها و طبیعی بودن چهره ها و فیزیک بسیار از زمان خودش جلوتر هست . جنازه ها و همه چیز در بازی فیزیک دارد و مثل پر کاه این ور و اون ور نمی شوند . پاشش خون روی تخته سنگ و خیلی جزییات حیرت آور بازی برای سال 2010 فوق العاده هست .

صدا گذاری و موسیقی بی نظیره . قشنگ حس یک وسترن ناب کلاسیک رو تداعی می کند .

روایت بازی رو می شود خطی گونه انجام داد . یک سری حروف انگلیسی روی نقشه به ترتیب ظاهر می شوند که ماموریت های اصلی هستند .

گیم پلی و سیستم مبارزات تنوع عالی نسبت به ژانر خود دارد . مخصوصا اون صحنه آهسته کردن برای زمان خودش فوق العاده بوده . تیراندازی روی اسب و کاورگیری خیلی طبیعی پیاده سازی شده .

بهینه سازی و اجرای آن روی کامپیوتر قابل قبول هست ولی باگ هایی رو شاهد بودم . سیو بازی هم یک جوریه . وسط ماموریت سیو نمی کند . راه رفتن با پای پیاده یا اسب خیلی کند هست و وقتی شیفت رو نگه می دارید خیلی سریع و عجیب می شود !!!!

نورپردازی و طراحی سایه ها و رنگ ها بندی محیط ها فوق العاده هست . چرخش شب و روز و بازی با سایه ها خیلی پویا هست.

در طراحی مراحل که راک استار زبان زده . کلی ماموریت متنوع با داستان قوی چیده شده اند که ملال آور نیستند .

مدت زمان گیم پلی حدود 15 ساعت هست اگر فقط اصلی ها رو بروید .

در کل بازی بی نظیری هست و گرافیکش با اینکه قدیمیه ولی منو اذیت نکرد چون بازی های راک استار و ناتی داگ از زمان خودشون جلوتر هستند . انگار این بازی سال 2015 2016 عرضه شده .

بعد 14 سال بالاخره این بازی روی کامپیوتر هم اومد و راک استار تنبل ریمیک نکردش اما تجربه این جواهر نوستالژی خالی از لطف نیست .

هوش مصنوعی دشمنان : 9 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 7 از 10
گیم پلی و سیستم مبارزات : 9 از 10
موسیقی و افکت های صوتی : 8 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 9 از 10
تنوع و کیفیت طراحی مراحل : 9 از 10

اتمسفر و جو بازی : 10 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 7 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 8 از 10
داستان و شخصیت پردازی : 10 از 10

نمره کل : 9 از 10

Red Dead Redemption 1

View attachment 355456

داستان : درباره جان مارستون هست که باید افراد گنگ قبلی خود به رهبری داچ وندرلین را پیدا و تحویل قانون دهد تا آزادی خود را بدست آورد .

این بازی جز برترین بازی های تاریخ و گوتی سال 2010 هست .

گرافیک هنری و طراحی فوق العاده عالی نسبت به زمان خودش . مرز آمریکا و مکزیک و دره ها و بیابان و صخره ها زیبا طراحی شده اند . آسمان شب و طلوع خورشید همه چشم نواز هست .

گرافیک فنی و کیفیت بافت ها و طبیعی بودن چهره ها و فیزیک بسیار از زمان خودش جلوتر هست . جنازه ها و همه چیز در بازی فیزیک دارد و مثل پر کاه این ور و اون ور نمی شوند . پاشش خون روی تخته سنگ و خیلی جزییات حیرت آور بازی برای سال 2010 فوق العاده هست .

صدا گذاری و موسیقی بی نظیره . قشنگ حس یک وسترن ناب کلاسیک رو تداعی می کند .

روایت بازی رو می شود خطی گونه انجام داد . یک سری حروف انگلیسی روی نقشه به ترتیب ظاهر می شوند که ماموریت های اصلی هستند .

گیم پلی و سیستم مبارزات تنوع عالی نسبت به ژانر خود دارد . مخصوصا اون صحنه آهسته کردن برای زمان خودش فوق العاده بوده . تیراندازی روی اسب و کاورگیری خیلی طبیعی پیاده سازی شده .

بهینه سازی و اجرای آن روی کامپیوتر قابل قبول هست ولی باگ هایی رو شاهد بودم . سیو بازی هم یک جوریه . وسط ماموریت سیو نمی کند . راه رفتن با پای پیاده یا اسب خیلی کند هست و وقتی شیفت رو نگه می دارید خیلی سریع و عجیب می شود !!!!

نورپردازی و طراحی سایه ها و رنگ ها بندی محیط ها فوق العاده هست . چرخش شب و روز و بازی با سایه ها خیلی پویا هست.

در طراحی مراحل که راک استار زبان زده . کلی ماموریت متنوع با داستان قوی چیده شده اند که ملال آور نیستند .

مدت زمان گیم پلی حدود 15 ساعت هست اگر فقط اصلی ها رو بروید .

در کل بازی بی نظیری هست و گرافیکش با اینکه قدیمیه ولی منو اذیت نکرد چون بازی های راک استار و ناتی داگ از زمان خودشون جلوتر هستند . انگار این بازی سال 2015 2016 عرضه شده .

بعد 14 سال بالاخره این بازی روی کامپیوتر هم اومد و راک استار تنبل ریمیک نکردش اما تجربه این جواهر نوستالژی خالی از لطف نیست .

هوش مصنوعی دشمنان : 9 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 7 از 10
موسیقی و افکت های صوتی : 8 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 9 از 10

اتمسفر و جو بازی : 10 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 7 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 8 از 10
داستان و شخصیت پردازی : 10 از 10

این بازی گرافیک و کاراکترهای خوبی داره ولی گیم پلی تکراری و خسته کننده

این بازی گرافیک و کاراکترهای خوبی داره ولی گیم پلی تکراری و خسته کننده
زمان خودش که ابر شاهکار بوده با نمره ۹۵ .

گیم پلی غنی نسبت به ژانرش دارد . دقت کنید نسبت به ژانر وسترن و همچنین طراحی مراحل و تنوع عالی

Call Of Duty Black Ops 6

1000023884.jpg

داستان: درباره ادلر و گروهش که در حین جنگ خلیج فارس و تهاجم عراق به کویت باید با تهدید گروه تروریستی مرموز به نام پانتئون مقابله کنند .

همیشه سری بلک اوپس اتمسفر تیره و سنگین با کلی سوپرایز داشتند . در شماره ۶ به حد اعلا می رسد .

گرافیک و طراحی محیط و نورپردازی و شوتینگ اسلحه ها عالی .

تنوع بالا سلاح ها به همراه ارتقا توانایی ها .

اضافه شدن کلی لوازم و تجهیزات جانبی که در حین بازی استفاده کاربردی دارند.

شخصیت پردازی خوب و داستان مرموز که کشش خوبی برای ادامه دادن ایجاد می کند .

گیم پلی عمیق شامل حل معما و مخفی کاری و استراتژی های مختلف برای پیشبرد مراحل و آپگرید مهارت ها .

هوش مصنوعی دشمنان قابل قبول .

تنوع بالای محیطی و طراحی مراحل خیلی زیبا با اتمسفر فوق العاده و اضافه شدن مراحل سندباکس گونه در مراحل مختلف به همراه نقشه برای گشت و گذار .

در کل بازی زیبایی هست . فقط نمی دونم چرا سازنده ها اصرار دارند هر چیزی رو سندباکس و جهان باز کنند . مثل ویروس شده در جهان بازی ها .

تخریب پذیری بدک نیست و هوش همراهان متوسطه .
بازی حدود ۱۰ ساعت گیم پلی هیجانی همراه با باس فایت دارد .

هوش مصنوعی دشمنان : 8 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 9 از 10
موسیقی و افکت های صوتی : 9 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 8 از 10
اتمسفر و جو بازی : 9 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 8 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 9 از 10
داستان و شخصیت پردازی : 8 از 10

Capture_2024_11_01_07_51_02_287.png Capture_2024_11_04_01_11_48_859.png
Black 2006
(via PS2 Emulator)

نکات مثبت: سیستم شوتینگ عالی؛ گرافیک فنی قدرتمند (برای یک کنسول نسل ششمی)؛ سیستم تخریب‌پذیری جالب؛ صداگذاری خوب
نکات منفی: کوتاه؛ داستان آبگوشتی؛ پایان‌بندی ضعیف؛ سیستم چک‌پوینت بد؛ طراحی مراحل یکنواخت

Score: 7

شروع بازی: 9 آبان 1403
پایان بازی: 15 آبان 1403​

Ghost of Tsushima
امروز بازیو تموم کردم واقعا عالی بود سیستم دفاع و حمله اش خیلی بالانس بود
گرافیک هنری بازی وایب اینو میداد خودت اونجایی و اون نسیم خنک و بارون رو با گوشت و استخون حس میکنی(خودم همچین جایی زندگی میکردم تا قبل اینکه تغییرات آب و هوایی بیاد یه بارون برامون آرزو بشه)
داستان بازی محشر بود خیلی خوب بود سیر تکامل مردم سوشیما و اتحادشون
مرحله آخر وقتی دیدم باید با شیمورا بجنگم و بکشمش قلبم به درد اومد تا اینکه دیدم حق انتخاب دارم که ببخشمش و عجب حس لذت بخشی بود وقتی نکشتمش چون قلبا راضی نبودم:دی

Silent Hill 2 Remake
100/10
دو تا بازی رو تو عمرم خیلی در زمان مناسبی بازی کردم و با تمام وجود ازشون لذت برم و لحظه لحظشون خاطره شد برام یکی این بازی یکی هم AC: orgins بعد آساسینز کرید اورجینز هیچوقت فکر نمیکردم دوباره این حسه خفن دوباره بیاد سراغم
امیدوارم mgs 3 remake هم گل بکاره و نوستالژی هامونو زنده کنه

1731684061625.png

The Legend of Korra 2014

نکات مثبت: سیستم مبارزات نسبتاً جالب؛ کمبوهای سرگرم‌کننده؛ طراحی هنری محدود اما چشم‌نواز؛ سیستم آپگرید ساده اما قابل استفاده
نکات منفی: کوتاه؛ مینی گیم‌های کم‌عمق؛ باس فایت نهایی دشوار؛ عدم تنوع در گیم پلی

Score: 6

شروع بازی: 23 آبان 1403
پایان بازی: 25 آبان 1403

تا حالا وحشت بقای کلاسیک نزده بودم، پس واقعا برام غافلگیری بزرگی بود😲
Silent Hill 2 به جرعت یکی از بهترین بازی هایی بود که تو عمرم بازی کردم👌
و قطعا متفاوت ترین بازی وحشت بقایی که تجربه کردم. بازی رسما تلاش می کرد هرکاری بکنه تا از نظر ذهنی احساس ناراحتی و اذیت بودن بکنی🤢

حرکاتی که دوربین انجام می داد، راهروهای تنگ و فضاسازی عجیب و غریب محیط، دشمنان بازی و صداگذاریشون و اینکه تو به لطف دوربین و مه نمی تونستی دو قدم اونورتر راهرو رو تشخیص بدی😁
سر مرحله بیمارستان واقعا سر چند ثانیه داخل راهرو احساس کردم نفسم بالا نمی یاد و نمی تونم دم و بازدم کنم 😅 انقدر دوربین اذیت می کرد و تنگی راهرو ها هم مزید علت شده بود😅

از اونور حتی سیستم مبارزه هم به این قضیه کمک می کنه و کنترل بازی هم گاها اذیت می کنه قشنگ، بغیر از مسیله دوربین سیستم مبارزه به شدت ریسکیه و ممکنه حرکت دیر انجام بشه، یه حرکت دیگه انجام بشه یا کلا انجام نشه🤦‍♂️
معماها رو من روی درجه ساده گذاشتم ولی باید اعتراف کنم هرچند خیلی چالشی نبودن، حداقل خلاقانه بودن که بنظرم خیلی جالب بود، حداقل من چنین چیزی رو در بازی های وحشت بقای مدرن تجربه نکرده بودم.👍

هرچند باس فایت های بازی خیلی مزخرف بودن، هیچ خلاقیتی نداشتن صرفا دشمنان عادی با جون زیاد بودن که باید ازشون فاصله می گرفتی و بهشون شلیک می کردی😑
روی درجه سختی معمولی هم چیزی به اسم مدیریت مهمات نبود رسما👎

داستان بازی هم که لامصب با اون پایانی که گرفتم نذاشت بخوابم «شب تمومش کردم بازیرو😂»، شخصیت های بازی فکر نکنم به 5 تا برسند، ولی هر کدوم چندان پس زمینه زیبا و غم انگیزی دارند که برای تک تکشون احساس ترحم می کنی و حتی بعضا باهاشون احساس همدردی می کنی، بخصوص برخی کارهایی که فکر می کنی اگه جای اونا بودی، دقیقا همون رو انجام می دادی که این قضیه از هر هیولایی ترسناکتره🤞
بنظرم ترس واقعی رو خود ماهیت سایلنت هیل و اتفاقاتی که برای شخصیت ها افتاده بود داشت✍

خلاصه حتما بزنید، و اینکه من مود گرافیکی Silent Hill 2: Enhanced Edition رو روی بازی اصلی نصب کرده بودم و پیشنهاد می کنم اصلا از دستش ندید👍
گرافیک رسما در حد اوایل نسل هفت می شه👏
thumb_03.jpg

آخرین ویرایش:
تا حالا وحشت بقای کلاسیک نزده بودم، پس واقعا برام غافلگیری بزرگی بود😲
Silent Hill 2 به جرعت یکی از بهترین بازی هایی بود که تو عمرم بازی کردم👌
و قطعا متفاوت ترین بازی وحشت بقایی که تجربه کردم. بازی رسما تلاش می کرد هرکاری بکنه تا از نظر ذهنی احساس ناراحتی و اذیت بودن بکنی🤢

حرکاتی که دوربین انجام می داد، راهروهای تنگ و فضاسازی عجیب و غریب محیط، دشمنان بازی و صداگذاریشون و اینکه تو به لطف دوربین و مه نمی تونستی دو قدم اونورتر راهرو رو تشخیص بدی😁
سر مرحله بیمارستان واقعا سر چند ثانیه داخل راهرو احساس کردم نفسم بالا نمی یاد و نمی تونم دم و بازدم کنم 😅 انقدر دوربین اذیت می کرد و تنگی راهرو ها هم مزید علت شده بود😅

از اونور حتی سیستم مبارزه هم به این قضیه کمک می کنه و کنترل بازی هم گاها اذیت می کنه قشنگ، بغیر از مسیله دوربین سیستم مبارزه به شدت ریسکیه و ممکنه حرکت دیر انجام بشه، یه حرکت دیگه انجام بشه یا کلا انجام نشه🤦‍♂️
معماها رو من روی درجه ساده گذاشتم ولی باید اعتراف کنم هرچند خیلی چالشی نبودن، حداقل خلاقانه بودن که بنظرم خیلی جالب بود، حداقل من چنین چیزی رو در بازی های وحشت بقای مدرن تجربه نکرده بودم.👍

هرچند باس فایت های بازی خیلی مزخرف بودن، هیچ خلاقیتی نداشتن صرفا دشمنان عادی با جون زیاد بودن که باید ازشون فاصله می گرفتی و بهشون شلیک می کردی😑
روی درجه سختی معمولی هم چیزی به اسم مدیریت مهمات نبود رسما👎

داستان بازی هم که لامصب با اون پایانی که گرفتم نذاشت بخوابم «شب تمومش کردم بازیرو😂»، شخصیت های بازی فکر نکنم به 5 تا برسند، ولی هر کدوم چندان پس زمینه زیبا و غم انگیزی دارند که برای تک تکشون احساس ترحم می کنی و حتی بعضا باهاشون احساس همدردی می کنی، بخصوص برخی کارهایی که فکر می کنی اگه جای اونا بودی، دقیقا همون رو انجام می دادی که این قضیه از هر هیولایی ترسناکتره🤞
بنظرم ترس واقعی رو خود ماهیت سایلنت هیل و اتفاقاتی که برای شخصیت ها افتاده بود داشت✍

خلاصه حتما بزنید، و اینکه من مود گرافیکی Silent Hill 2: Enhanced Edition رو روی بازی اصلی نصب کرده بودم و پیشنهاد می کنم اصلا از دستش ندید👍
گرافیک رسما در حد اوایل نسل هفت می شه👏
View attachment 357010
آقا ببخشید چند وقته دارم می گردم ولی به نتیجه نرسیدم، ممنون می شم کمک کنید
نسخه دیگه از این سری هست که هنوز برای مخاطبین جدید ارزش تجربه داشته باشه؟
نسخه اول که اصلا جالب بنظر نمی یاد با انیمیشن و گرافیکش و تازه باید با شبیه ساز بازی کرد «اصلا با شبیه ساز کنار نمی یام😅»
نسخه سوم هم که ادامه نسخه اوله
نسخه چهارم ارزش داره هنوز؟
نسخه دیگه ای هست که هنوز خوب باشه؟
و بازی مشابه سایلنت هیل 2 چی توصیه می کنید؟

• Like
Reactions: Taha75
آقا ببخشید چند وقته دارم می گردم ولی به نتیجه نرسیدم، ممنون می شم کمک کنید
نسخه دیگه از این سری هست که هنوز برای مخاطبین جدید ارزش تجربه داشته باشه؟
نسخه اول که اصلا جالب بنظر نمی یاد با انیمیشن و گرافیکش و تازه باید با شبیه ساز بازی کرد «اصلا با شبیه ساز کنار نمی یام😅»
نسخه سوم هم که ادامه نسخه اوله
نسخه چهارم ارزش داره هنوز؟
نسخه دیگه ای هست که هنوز خوب باشه؟
و بازی مشابه سایلنت هیل 2 چی توصیه می کنید؟

پیش از ریمیک، فک کنم آخرین پورت بومی «سایلنت هیل» برای PC نسخه Homecoming بود که در سال 2008/2009 منتشر شد. به نظرم نسبت به چهار نسخه قبلی، پورت خوب و بهینه‌ای روی کامپیوتر داره.
نسخه اول در سال 2010 تحت عنوان Shattered Memories بازسازی شد و میشه با شبیه‌ساز PSP بازیش کرد.

بازی شبیه به Silent Hill 2 Original روی کامپیوتر می‌شه به Cold Fear (2005)؛ Obscure (2007)؛ Still Life 1&2 (2005-2009) و Saw 1 (2009) اشاره کرد.

• Like
Reactions: bataraf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or