Multi Platform Armored Core VI: Fires of Rubicon

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
images.jpeg-3.jpg

Armored Core بازگشت!
اگرچه FromSoftware با بازی های RPG اکشن مانند Dark Souls، Bloudbourne و Elden Ring نام خود را به دست آورده است، اما Armored Core یکی از اولین فرنچایزهای آن بود که گیمرهای قدیمی تر به یاد دارند...

اطلاعات تکمیلی
▪️ بازی می‌توانست دارای المان های جهان باز باشد اما فرام سافتور معتقد بود که بهترین کار این است که به جذابیت های سری پایبند باشد
در روند توسعه بازی، قرار بود بازی جهان باز باشد اما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که نباید عنوانی با محوریت Movement و Exploration، به سبک Elden Ring و Souls ساخته شود.
▪️ در سری AC ، بسته به شخصی سازی شما، Movement Performance شخصیت تغییر کرده و بر روی بازی تاثیر می‌گذارد ، چون این جذابیت سری است
▪️ طبق گفته تیم توسعه‌دهنده، آنها شخصی سازی و مونتاژ قطعات در بازی را دو چندان کرده تا بازیکنان بتوانند لذت زیادی ببرند
▪️ این بازی دارای گیم‌پلی Mission-Based خواهد بود اما هر نقشه به طرز پیچیده‌ای ساخته شده و توسعه‌دهندگان از کیفیت آن اطمینان دارند
▪️ بازیکنان می‌توانند لذت متفاوتی از اکسپلور در هر گوشه و کنار نقشه‌ای که با دقت ساخته شده را در حین حرکت، احساس کنند
▪️ داستان بازی هیچ ارتباطی به نسخه پنجم ندارد و نام Fires Of Rubicon اشاره به وضعیت جهان بازی دارد
▪️ بازی دنباله رو عناوین FromSoftware است مثل بخش Boss Battleها
▪️ بازی دارای مبارزات داینامیک و Aggressive است
▪️ میازاکی کارگردان اصلی بازی نیست بلکه کارگردان اولیه است، یعنی به ساخت پایه و بنیاد بازی به همراه دیگر توسعه‌دهندگان در قسمت هایی از جمله نقشه و المان های اکشن بازی ، کمک کرده است
▪️ مدت زمان بازی 50-60 ساعت است
▪️ با کاهش سلامتی دشمنان، آنها از پیش خطرناک تر میشوند
▪️ نسخه ی PC از نرخ 120 فریم پشتیبانی می کند
▪️ ارتقاء سیستم عامل به شما این امکان رو میدهد که Mech Feel خود را شخصی‌سازی کنید
▪️ سلاح‌های بازی بسیار متنوع و Armory Stations به شما این امکان رو میدهد که Loadout تان را حتی در وسط کویست تغییر دهید

▪️ حجم عنوان بر روی PC و کنسول های نسل نهمی مشخص شد
🔸PS5 : 43GB
🔹Xbox Series : 53GB
🔸PC : 65GB

خلاصـــه ایی از داستـان بــازی
یک ماده مرموز جدید در سیاره دورافتاده‌ای به نام Rubicon 3 کشف شد و به عنوان منبع انرژی، انتظار می‌رفت این ماده به طور چشمگیری فن‌آوری و ارتباطات بشر را ارتقاء دهد
در عوض، این ماده باعث فاجعه‌ای شد که سیاره و ستاره‌های اطراف را در شعله‌های آتش و طوفان فرو برد و یک سیستم ستاره سوزان را تشکیل داد
شرکت‌های فرازمینی و گروه‌های مقاومت بر سر کنترل این ماده مبارزه می‌کنند
بازیکن به عنوان یک مزدور مستقل به Rubicon نفوذ می‌کند و خود را در کشمکش با شرکت‌ها و سایر جناح‌ها بر سر این ماده می‌بیند
Fv8I981XsAMj7d_.jpg FwQvUVIWYAAkx0p.jpg
Fw0yd3iXoAIZ-gZ.jpg FxEc8HfXwAM1-Xx.jpg

آخرین ویرایش:
acvi-patch_107.jpg

❇️ آپدیت Armored Core VI Fires of Rubicon update 1.07

🔒 Protection : Steam

💢 Size : 30 MB

🔻جزئیات آپدیت
🔸یه مشکل بود که وقتی سلاح دوشی شارژی رو می‌خریدی و دکمه شیفت رو فشار می‌دادی تا گیج می‌شدی، ضربه‌های بعدی بهت سنگینی نمی‌کرد.
🔹تو بازی آنلاین، اگه قبل از گیج شدن دکمه دفاع رو رها می‌کردی، ضربه‌های بعدی هم سنگینی نداشت.
🔸گاهی وقتا وقتی به دشمنایی که زره پالسی یا ترمینالی داشتن با سلاح melee حمله می‌کردی، ضربه‌ها ثبت نمی‌شد.
🔹یه مشکل دیگه این بود که حمله‌های melee بعضی وقتا به خاطر دیوارا یا زمین به دشمن‌ها نمی‌خورد.
🔸 بعد از اینکه از سقوط خارج از نقشه برگشتی، AC تو مدام بالا می‌رفت.
🔹یه مشکل بود که وقتی AC رو از تو منوی ASSEMBLY سفارشی می‌کردی، بازی کرش می‌کرد.
🔸یه مشکل دیگه هم بود که بعد از استفاده از WEATHERING تو منوی PAINT، باعث می‌شد گرافیک گاهی وقتا بهم بریزه و بازی کرش کنه.
🔹یه مشکل بود که فیلم‌های داخل بازی پخش نمی‌شد وقتی صدای PC خاموش بود.
🔸وقتی Alt+Enter رو فشار می‌دادی تا حالت صفحه عوض بشه، نمی‌توانستی به تنظیمات گرافیکی بری.
🔹یه مشکل دیگه این بود که آیکون‌های کلید تو تنظیمات ورودی برای بعضی زبان‌ها درست نمایش داده نمی‌شد.
🔸سایر باگ‌ها و بهبودها نیز انجام شده.

📌یه سری تغییرات مربوط به بخش آنلاین و بالانس کردن سلاحها هم داده که میتونید از لینک زیر ببینید

لینک جزئیات آپدیت

سلام دوستان.
من تازه دارم بازیش میکنم .
میشه یه توضیحی بدین من الان میخوام سلاح بخرم تو این عکس attack power سلاح الان من 105 هست اینو بخرم میشه 895 ؟ یا اینکه کلا اینقدر هست و به این تغییر میکنه؟
بعید وقتی قرمز هست یعنی بدتر میشه ؟ en load چیه؟ روی اون خط ها یه علامت سفید هست اون چیه ؟

Attachments

• ac.jpg
    ac.jpg
    117.3 KB · مشاهده: 10
سلام دوستان.
من تازه دارم بازیش میکنم .
میشه یه توضیحی بدین من الان میخوام سلاح بخرم تو این عکس attack power سلاح الان من 105 هست اینو بخرم میشه 895 ؟ یا اینکه کلا اینقدر هست و به این تغییر میکنه؟
منظور سوالتو درست متوجه نشدم ولی اتک پاور سلاح جدیده 895ئه. سلاح قبلیه تغییری نمیکنه.

بعید وقتی قرمز هست یعنی بدتر میشه ؟
آره. تو این سناریو وزن و EN load سلاح جدید بیشتر سلاح قبلیته، تعداد تیر هاشم کمتره. تازه اگه تو این صفحه مثلث رو بزنی چندین تا مشخصات جزئی دیگه هم نشونت میده.

en load چیه؟
اصطلاحا میزان انرژیه که قطعات ACیت نیاز دارن. در عمل مثل وزنه ولی فرقشون اینه که سقف وزن رو پاهای ACیت تعیین میکنه، ولی سقف EN load رو ژنراتورش تعیین میکنه.
سمت راست عکس دوتا خط قرمزه جمع کلی وزن و EN loadت رو نشون میده، و فلشی که روی اون خط هاست سقفشونه.

روی اون خط ها یه علامت سفید هست اون چیه ؟
اون خط سفیدها مشخصات سلاح/قطعه قبلی هستن.

منظور سوالتو درست متوجه نشدم ولی اتک پاور سلاح جدیده 895ئه. سلاح قبلیه تغییری نمیکنه.

آره. تو این سناریو وزن و EN load سلاح جدید بیشتر سلاح قبلیته، تعداد تیر هاشم کمتره. تازه اگه تو این صفحه مثلث رو بزنی چندین تا مشخصات جزئی دیگه هم نشونت میده.

اصطلاحا میزان انرژیه که قطعات ACیت نیاز دارن. در عمل مثل وزنه ولی فرقشون اینه که سقف وزن رو پاهای ACیت تعیین میکنه، ولی سقف EN load رو ژنراتورش تعیین میکنه.
سمت راست عکس دوتا خط قرمزه جمع کلی وزن و EN loadت رو نشون میده، و فلشی که روی اون خط هاست سقفشونه.

اون خط سفیدها مشخصات سلاح/قطعه قبلی هستن.

دمت گرم . خیلی قشنگ و واضح توضیح دادی . ممنون.
سوال اولم منظورم این بود سلاح فعلیم قدرتش 105 هست یا قدرت مجموع سلاح هایی که روم هست میشه 105 ؟

چه بلیدی برای s rank کردن خوبه؟

سوال اولم منظورم این بود سلاح فعلیم قدرتش 105 هست یا قدرت مجموع سلاح هایی که روم هست میشه 105 ؟
قدرت همین یه سلاحه.

چه بلیدی برای s rank کردن خوبه؟
بستگی به مرحله ای که میخوای بری داره.
برای مرحله های طولانی بیلد های خیلی سبک خوبه و برای مرحله های باس فایتی بیلد با حداکثر دمیج. ( که اینم از باس به باس فرق داره)

توصیه میکنم اگه میخوای همه مراحلو S rank کنی، صبر کنی برای وقتی که همه OS chip upgrade هارو خریدی، چون خیلی تاثیر دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or