چندتا عکس که خودم گرفتم:
لینک اون پست قدیمی هم بزارید یه سر بزنیم ممنونسلام. از اونجا که بازی چند روزی هست که برای PC عرضه شده و تاپیک بازی در حال حاضر صرفا تو بخش کنسول های قدیمی در دسترس هست، این تاپیک رو ایجاد کردم تا اگر تبادل نظر و صحبتی هست تو همین بستر انجام بشه و مهم تر اگر دوستان ماد و قابلیتی رو پیدا کردن که باعث ارتقا این نسخه میشه همینجا اشتراک بزارن تا بتونیم استفاده کنیم.
چندتا عکس که خودم گرفتم:
راهش اینه که باید ویرم کارت گرافیک ۲ گیگ به بالا باشهدیشب بازی red dead 1 دانلود کردم وارد بازی که شدم میگه حتما باید ویرم کارت گرافیک ۲ گیگ به بالا باشه ، راهی نداره این ارور نیاد بشه وارد بازی شد؟
دیدم ولی مشکل اینکه من رو آیکون بازی کلیک میکنم همون اول ارور میده و اصلا داخل بازی نمیره که بتونم تنظیمات بازی رو بالا پایین کنمراهش اینه که باید ویرم کارت گرافیک ۲ گیگ به بالا باشه
نه ولی جدی این ویدئو رو ببین کمکت میکنه
اکسترکت کن، dxdgرو بریز تو فولدر اصلی بازیدیدم ولی مشکل اینکه من رو آیکون بازی کلیک میکنم همون اول ارور میده و اصلا داخل بازی نمیره که بتونم تنظیمات بازی رو بالا پایین کنم
فقط سر زیرنویس خواستم تجربه کنم وگرنه روی کنسول دارمش که فایده نداره
باشه برم خونه تست میکنم مرسیاکسترکت کن، dxdgرو بریز تو فولدر اصلی بازی
جایی که rdr.exe هست اگه ازراد رم باشه، درت میشه
اگه گرافیکت feature level 11 رو ساپورت میکنه. دایرکت ایکسو نصب کن و داریورت رو هم به آخرین نسخه ای که بوده آپدیت کن رفع میشهاون ارور رفع شد حالا این اومده دایرکت ایکس ۱۱ باید نصب کنم؟
View attachment 356172
چند تا اسکرین شات از مادش میذاری؟نسخه جدید ماد rdr
کیفیت بهتر شده، نصب کنبن.اگه نسخه قبلی رو نصب کردین اول با همون نسخه قبلی، حذف کنین و بعد اینو نصب کنین.
نصبم اکترکت کنین و فولدر اصلی رو بریزید تو پوشه بازی و مثل قبلی نصب کنید
Reality Redemption - Overhaul Project
لینک
بخاطر اینکه همون نسخه هفتم پورت شده،خیلی با مادم تغییر زیادی نمیکنه و میلنگه ولی میشه باهاش کنار اومد، شخصیتها بهتره ولی هر چیزی که پولیگانهای بیشتری بخواد، بدتره مثل صخرهچند تا اسکرین شات از مادش میذاری؟
برای بالا بردن گرافیک این بهترین ماد هست دیگه؟
من بازیو ریختم و کامل نسل هفتیه گرافیکش.