Movie Center

Smile 2 همان Smile 1 است؛ وقتی به چنین پایان‌بندی می‌رسی که در فیلم اول دیده‌ای؛ پس مولف قرار نیست راهکاری برای عبور از «موجود» در سیکوئل‌های بعدی هم ارائه دهد؛ این می‌شود تکراری؛ این می‌شود شیردوشی و این می‌شود به سرنوشت «مقصد نهایی»! :D 🦢

• Like
Reactions: SiminSecret
Transform one

خدایی خیلی خوب بود

بیشتر از خوب بود :دی
درس امید و آزادی و هشدار از خشم کنترل‌نشده، با صریح‌ترین بیان ممکن در رنگ‌های روشن و پس‌زمینه‌های شفاف‌. طنزشم عالی. صداگذاری رو صحنه و تمیزی آبجکت‌ها و صیقل‌خوردگی‌شون طوری بود که می‌خواستی صحنه رو گاز بزنی بخوری! تا طعمش رو بچشی.
جزو بهترین آثار ۲۰۲۴ بود نه فقط حوزه انمیشن

بالاخره Joker: Folie à Deux رو دیدم و بنده رو هم اضافه کنین به گروه «حیرت‌زدگان از واکنش‌ها نسبت به فیلم». :دی
نه اینکه فیلم بسیار عجیب و غریب یا شاهکاری باشه، ولی واقعاً این میزان کوبیدنِ فیلم هم برام عجیبه. ایراداتی توی جاهای مختلف داره و به نظرم مدت‌زمانش هم می‌تونست کمتر باشه ولی با توجه به واکنش‌ها منتظر یه زباله غیرقابل بازیافت بودم، در حالی که یه فیلم خوب نصیبم شد.
می‌تونم ناراحتی مخاطب‌های فیلم رو درک کنم و طبیعیه که خیلی‌ها انتظار داشتن فیلم استفاده بیشتری از دنیای کمیک‌های دی‌سی بکنه و فضاش شبیه نسخه اول باشه یا با کیفیت بعضی بخش‌ها مشکل داشتن (خودم هم انتقاد دارم به بعضی چیزها)، ولی باز هم «این میزان خشم و عصبانیت» رو درک نمی‌کنم و بیشتر از سطح انتظارمه. :دی

تا قبل از صحنه پایانی، احساس می‌کردم تاد فیلیپس برنامه‌های جالبی برای قسمت سوم داره و این دفعه بعد از یه تریلر روان‌شناختی و یه موزیکال، می‌خواد سراغ جوکر در ژانر وحشت بره. :دی یعنی یه جوکری که دیگه به نهایت جنون رسیده و هر کاری از دستش برمیاد و از اون طرف هم مثلاً هاروی دنت تبدیل به Two-Face بشه و کلاً فضای خیلی سیاه و عجیبی رو ببینیم.
ولی این صحنه پایانی و مرگ آرتور باعث شد خط بطلانی(!) بر این ایده کشیده بشه. البته همون‌طور که گفتی، می‌شه با یه بهانه‌ای زنده‌ش کرد و با اینکه فضای فیلم واقع‌گرایانه هست و مطمئناً خبری از چیزهای ماورایی مثل Lazarus Pit نخواهد بود، ولی می‌شه یه توجیهی پیدا کرد که آرتور نمرده.
حتی در صورت مرگ آرتور هم شاید می‌شد داستان رو ادامه داد. الآن که دیگه تولید نسخه بعدی غیرممکنه ولی اگه فیلم موفق می‌شد و فروش مناسبی می‌کرد، می‌تونستن کار رو با کاراکتر جدید ادامه بدن که خل و چل‌تر از آرتور هم هست و تبدیل می‌شه به جوکر دوم. توی کمیک‌های دی‌سی هم چند سال پیش مشخص شد که در حقیقت سه تا جوکر در تمام این سال‌ها وجود داشتن، نه یدونه! یعنی داستان به اینجا رسید که ملت فهمیدن توی هر کدوم از کمیک‌های بتمن، با یکی از این جوکرها روبرو می‌شدن و مثلاً جوکری که جیسون تاد رو می‌کشه با جوکری که باربارا رو فلج می‌کنه، یکی نبودن. سه تا لقب هم برای این جوکرها انتخاب شد: دلقک (The Clown)، جانی (The Criminal) و کمدین (The Comedian).

0cca14_24Joker-7884b171e09c46c4ae855ba321158cc9.jpg

حالا توی دنیای کمیک، این قضیه یه حالت فانتزی‌تری داره، ولی توی فیلم می‌شد از بُعد روانی سراغ ماجرا رفت که مثلاً مرگ یه جوکر باعث تولد یه جوکر دیگه شده و...
آریا حالا که این فرنچایز تموم شد و رفت متاسفانه
اما امکان جوکر غیر فنیکس تو این سری رو
زیر ۲٪ میدونم
یارو ۴ ساعت در دو فیلم کیونش پاره شد تا لایه‌های روانی جوکر رو بررسی کنه تا تماشاچی آماده شه برای اکت‌های بعدی فنیکس در فیلم بعدی. یعنی تمام هدف فیلم همین بود
بعدم کلا منطق فیلم رئال هست بیشتر فقط یه سری مشتقات لحظه‌ای کمیک‌بوکی داره
حیف از این همچین عظمت پروداکشنی با اون رنگ‌بندی و فیلمبرداری دیگه ادامه نداشته باشه
بعدم جوکر مقتول عشق بود
جوکر اگه برای recognize شدن توسط هارلی نمی‌گفت آرتوره و اون شورشی‌ها این اعترافش رو نمی‌دیدن
نمی‌کشتنش
پس قاتلش عشقه اون یارو وسیله‌اس
کوئین هم خیلی فاصله از شمایل کمیک‌بوکی دارع و شبیه یه دختر شورشی (از نظر ذهنی) که تو بعضی‌ کافه‌ها پیداشون می‌کنی نرم اجتماعی رو قبول ندارن
کلا فیلم یجور پیشا-کمیک‌بوکی هست چه در کرکتر چه در فضا و من خیلی دوست دارم اینو :دی

-------

بچه‌ها من یه فیلم دیدم پارسال
هنوز از ذهنم خارج نمیشه
و با گذشت زمان پررنگ‌تر شده
Asphalt city
یه نئو نوآر روان‌شناسانه که پلات رو به جایی برده که قبلا نبوده
یه حس کلاسیک و مدرن توامان داره
از دستش ندید

0e0e26c99ce81f2788ae2240ab46dc38-1.jpg

Smile 2 همان Smile 1 است؛ وقتی به چنین پایان‌بندی می‌رسی که در فیلم اول دیده‌ای؛ پس مولف قرار نیست راهکاری برای عبور از «موجود» در سیکوئل‌های بعدی هم ارائه دهد؛ این می‌شود تکراری؛ این می‌شود شیردوشی و این می‌شود به سرنوشت «مقصد نهایی»! :D 🦢

من برا همینه که تو پست قبلی م هم گفته بودم که امیدوارم دیگه سراغش نرن! :D

View attachment purple-and-brown-chewing-gum.mp4

Smile 2 حرف جدیدی برای گفتن نداشت ولی تدوین و کارگردانی خیلی خوبی داره حتی جامپ اسکیرهاش و همچنین جنس ترسش (روانشناختی) با کمال تاسف! از 99% فیلم های این چند وقت بهتره (به مرگ گرفتن به تب راضی شدیم) دلیل بسیار مهمش هم ایده نابشه که بخاطر کوته فکری، در همون قسمت اول با نمایش موجود فانتزی گونه نه ماورالطبیعه ای که وحشت رو به دل مخاطب بندازه کوشتنش! همه این ایده ها برگرفته از فیلم حلقه هستن ولی اسمایل یک وجه تمایز داشت که میتونست به عنوان نقطه قوت فیلم نهایت بهره رو ازش ببرن ولی حقیقتا کار اینا نیست! کار شرقی هاست. مثل تمام فیلم های هارور شرقی که نسخه هالیوودیشون چنگی به دل نمی زنه، اسمایل هم نمی تونه پتانسیل خودشو در این مارکت نشون بده. معتقدم اگر دست کره یا ژاپن بود بخاطر پتانسیل بالاش فیلم غوغا می کرد

آخرین ویرایش:
Smile توی همون پایان قسمت اول با نمایش بچه‌گانه ویلن حیثیت فیلم رو به باد داد :D ولی در کل ایده خوبی داشت و میتونستن خیلی خفن تر ازش استفاده کنن. حیف شد واقعا.

-------------

خداییش این Platform 2 عجب زباله ای بود. انگار نشستن یه مشت سکانس از هم گسیخته و رندوم پشت سر هم چیدن که بشه 90 دقیقه. قسمت اول باز یه فلسفه ای پشتش بود این که رسما توهم بود!

• Like
Reactions: ce7en44
The Substance رو دیدم . واقعا عالی بود . مخصوصا یک سوم پایانی که به نظر خودم کمتر کارگردانی چنین ریسکی میکنه و کلآ حاوی نکات زیادی بود
و ترجیحا موقع دیدن این فیلم ناهار و شام میل نفرمایید :D
بازی Demi Moore واقعآ عالی بود

بعد از مدت ها نشستم یه فیلمی ببینم و رسیدم به The Substance. خیلی فیلم خوب و دارکی بود. به شدت باعث میشه حس طمع توی آدم بمیره.
اگه کارگردان به جای اون دوتا عزیز، از اسکارلت یوهانسون و سیدنی سوئینی استفاده میکرد فروش فیلم تا 500 میلیون هم تضمینی بود :D

بعد از مدت ها نشستم یه فیلمی ببینم و رسیدم به The Substance. خیلی فیلم خوب و دارکی بود. به شدت باعث میشه حس طمع توی آدم بمیره.
اگه کارگردان به جای اون دوتا عزیز، از اسکارلت یوهانسون و سیدنی سوئینی استفاده میکرد فروش فیلم تا 500 میلیون هم تضمینی بود :D
در این فیلم The Substance قسمت های بالا تنه همون مارگارت کوالی هم فیک بود . :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or