darkworld
کاربر سایت
من نمیدونم چرا از این بازی خوشم نیومد. پیدا کردن آیتم زیر دریا بدون هیچ نقشه و راهی واقعا برام عذاب بود.این بازی فوقالعاده هست، هرکسی پلاس داره و بازی نکنه به خودش ظلم کرده
من نمیدونم چرا از این بازی خوشم نیومد. پیدا کردن آیتم زیر دریا بدون هیچ نقشه و راهی واقعا برام عذاب بود.این بازی فوقالعاده هست، هرکسی پلاس داره و بازی نکنه به خودش ظلم کرده
سایت انارگیفت برای خرید گیفت کاملا معتبره.دوستان کانال یا وب سایت معتبر برای خرید پلاس یا گیفت کارت psn معرفی میکنید
دایینگ لایت ۲ و ایشین بنظرم بهترین بازیای این لیست هستند. اونایی که وی آر دارن هم ساینپس فوق العاده هست و خیلی قشنگ از قابلیت های psvr2 استفاده میکنه ازش غافل نشیداکسترا
Grand Theft Auto V
Dying Light 2: Stay Human
Like a Dragon: Ishin
MotoGP 24
The Sims 4: Island Livin
Digimon Survive | PS4
Overcooked! All You Can Eat | PS4, PS5
Stick Fight: The Game | PS4
Clash: Artifacts of Chaos | PS4, PS5
Killer Frequency | PS4, PS5
Hungry Shark World | PS4
Chivalry 2 | PS4, PS5
پریمیوم :
Synapse | PS VR2
Blood Omen: Legacy of Kain | PS4, PS5
Blood Omen 2 | PS4, PS5
Resistance: Fall of Man
Resistance 2
View attachment 356746
سلام و درودماه خووبیه در مجموع برای خیلیا هر خودم دایینگ لایت ۲ رو قبلا دراپ کردم چون نکردم باهاش. ایشین هم گیمپلی فسیلی داره ولی خب ارزش داره بازیش کنه. اون وسط هانگری شارک ورلد چشمک میزنه به یاد گذشته ها
سلام و درود
نوید جان کی بازی کردی دایینگ لایت ۲ رو، اگه اون اوایل بازی کردی الان بازی کاملا زیر و رو شده ها، الان خیلی بهتر شده، مخصوصا برا کوآپ بازی کردن.
اگه اینطوریه ولش کن کلا، من فکر کردم همون اوایل بازی کردی و خوشت نیومد، اگه بعد تغییرات هم خوشت نیومد پس کلا نرو سمتش،درود امین جان. اتفاقا هم قبل آپدیت رفتمش هم بعد آپدیت. الانم حقیقتش بعد دد آیلند ۲ دیگه نمیچسبه بهم خصوصا که جهان بازم هست و رنگبندیش هم باب میلم نیست دیگه. حالا به خاطر کواپش یه شانس دیگه میدم بهش ببینیم چی میشه. شاید معجزه شد
سلاماکسترا
Grand Theft Auto V
MotoGP 24
Digimon Survive | PS4
Hungry Shark World | PS4
Chivalry 2 | PS4, PS5
پریمیوم :
Synapse | PS VR2
Blood Omen: Legacy of Kain | PS4, PS5
Blood Omen 2 | PS4, PS5
Resistance: Fall of Man
Resistance 2
View attachment 356746
به صورت استریم اجرا میشنسلام
دوستان بازیا ps3 مگه اجرا میشه رو ps5؟ اگر این دوتا رسیستانس خوب اجرا بشه هرماه حال بده همون بازیا ps3 بده من بیشتر راضیم
خوب شد این Yakuza: Ishin رو دادن. توی گیم پس بود، ولی فرصت نکرده بودم بازی کنم و آخرش هم همراه Yakuza Gaiden داشتن خارج میشدن و دیگه سراغ Gaiden رفتم و این یکی جا موند.اکسترا
Grand Theft Auto V
MotoGP 24
Digimon Survive | PS4
Hungry Shark World | PS4
Chivalry 2 | PS4, PS5