PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اکسترا

🍹 Grand Theft Auto V
🧟 Dying Light 2: Stay Human
🐉 Like a Dragon: Ishin
🏍️ MotoGP 24
🏝️ The Sims 4: Island Livin

Digimon Survive | PS4
Overcooked! All You Can Eat | PS4, PS5
Stick Fight: The Game | PS4
Clash: Artifacts of Chaos | PS4, PS5
Killer Frequency | PS4, PS5
Hungry Shark World | PS4
Chivalry 2 | PS4, PS5
پریمیوم :
Synapse | PS VR2
Blood Omen: Legacy of Kain | PS4, PS5
Blood Omen 2 | PS4, PS5
Resistance: Fall of Man
Resistance 2

IMG_5493.jpeg

اکسترا

🍹 Grand Theft Auto V
🏍️ MotoGP 24

Digimon Survive | PS4
Hungry Shark World | PS4
Chivalry 2 | PS4, PS5
پریمیوم :
Synapse | PS VR2
Blood Omen 2 | PS4, PS5
Resistance 2

View attachment 356746
دایینگ لایت ۲ و ایشین بنظرم بهترین بازیای این لیست هستند. اونایی که وی آر دارن هم ساینپس فوق العاده هست و خیلی قشنگ از قابلیت های psvr2 استفاده می‌کنه ازش غافل نشید

• Like
Reactions: ps34 and ashe
ماه خووبیه در مجموع برای خیلیا هر چند خودم دایینگ لایت ۲ رو قبلا دراپ کردم چون حال نکردم باهاش. ایشین هم گیم‌پلی فسیلی داره ولی خب ارزش داره بازیش کنیم. اون وسط هانگری شارک ورلد چشمک میزنه :D به یاد گذشته‌ها.

• Like
Reactions: ps34
ماه خووبیه در مجموع برای خیلیا هر خودم دایینگ لایت ۲ رو قبلا دراپ کردم چون نکردم باهاش. ایشین هم گیم‌پلی فسیلی داره ولی خب ارزش داره بازیش کنه. اون وسط هانگری شارک ورلد چشمک میزنه :دی به یاد گذشته ها
سلام و درود
نوید جان کی بازی کردی دایینگ لایت ۲ رو، اگه اون اوایل بازی کردی الان بازی کاملا زیر و رو شده ها، الان خیلی بهتر شده، مخصوصا برا کوآپ بازی کردن.

سلام و درود
نوید جان کی بازی کردی دایینگ لایت ۲ رو، اگه اون اوایل بازی کردی الان بازی کاملا زیر و رو شده ها، الان خیلی بهتر شده، مخصوصا برا کوآپ بازی کردن.

درود امین جان. اتفاقا هم قبل آپدیت رفتمش هم بعد آپدیت. الانم حقیقتش بعد دد آیلند ۲ دیگه نمیچسبه بهم خصوصا که جهان بازم هست و رنگبندیش هم باب میلم نیست دیگه. حالا به خاطر کواپش یه شانس دیگه میدم بهش ببینیم چی میشه. شاید معجزه شد :D

• Like
Reactions: ps34 and AMIN-PASHA
درود امین جان. اتفاقا هم قبل آپدیت رفتمش هم بعد آپدیت. الانم حقیقتش بعد دد آیلند ۲ دیگه نمیچسبه بهم خصوصا که جهان بازم هست و رنگبندیش هم باب میلم نیست دیگه. حالا به خاطر کواپش یه شانس دیگه میدم بهش ببینیم چی میشه. شاید معجزه شد :D
اگه اینطوریه ولش کن کلا، من فکر کردم همون اوایل بازی کردی و خوشت نیومد، اگه بعد تغییرات هم خوشت نیومد پس کلا نرو سمتش،
آره دد آیلند خیلی انتظارات رو از این سبک برد بالا

• Like
Reactions: NaViiDii
اکسترا

🍹 Grand Theft Auto V
🏍️ MotoGP 24

Digimon Survive | PS4
Hungry Shark World | PS4
Chivalry 2 | PS4, PS5
پریمیوم :
Synapse | PS VR2
Blood Omen 2 | PS4, PS5
Resistance 2

View attachment 356746
سلام
دوستان بازیا ps3 مگه اجرا میشه رو ps5؟ اگر این دوتا رسیستانس خوب اجرا بشه هرماه حال بده همون بازیا ps3 بده من بیشتر راضیم

🎮عناوین زیر در تاریخ ۱۸ نوامبر (۲۷ آبان) از فهرست سرویس PS Plus Extra و PS Plus Premium حذف خواهند شد:

GTA: San Andreas - Definitive Edition

Red Dead Redemption 2

The Sims 4 City Living

Dragon's Dogma: Dark Arisen

Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON

Superliminal

Eiyuden Chronicle: Rising

Klonoa Phantasy Reverie Series

Teardown

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Kingdom Hearts 3

Kingdom Hearts: Melody of Memory

Chorus

What Remains of Edith Finch

Overcooked 2

Blasphemous

Moving Out

اکسترا

🍹 Grand Theft Auto V
🏍️ MotoGP 24

Digimon Survive | PS4
Hungry Shark World | PS4
Chivalry 2 | PS4, PS5
پریمیوم :
Synapse | PS VR2
Blood Omen 2 | PS4, PS5
Resistance 2

View attachment 356746
خوب شد این Yakuza: Ishin رو دادن. :دی توی گیم پس بود، ولی فرصت نکرده بودم بازی کنم و آخرش هم همراه Yakuza Gaiden داشتن خارج می‌شدن و دیگه سراغ Gaiden رفتم و این یکی جا موند.
کلاً این سری Yakuza یه جوریه که آدم اگه از اول باهاش جلو اومده باشه، می‌تونه از هر نسخه بهره کامل رو ببره و کلی صفا کنه. ولی افرادی مثل من که دیر اضافه شدن، زیر این حجم عظیم از بازی‌های این مجموعه له می‌شن! :دی ۹ تا نسخه اصلی و ۶۰ تا نسخه فرعی و ۲ تا Judgment آدم رو منهدم می‌کنن و از اونجایی که سازنده‌های بازی خیلی هم اهل تکرار مکررات هستن، تجربه پشت سر هم این بازی‌ها سخته.
یه نسخه رو تموم می‌کنی و می‌ری سراغ نسخه بعدی و گذشته از گیم‌پلی که طبیعیه شباهت زیادی داشته باشه، اکثر لوکیشن‌ها هم مشابه هستن یا مثلاً نحوه ورود دشمن‌ها به محیط رو ۲۰۰ بار می‌بینیم (همون حالتی که یکی یکی اضافه می‌شن و کل‌کل می‌کنن که البته من خیلی باهاش حال می‌کنم و هر چقدر هم ببینم خسته نمی‌شم!). یا مأموریت‌های فرعی که اگه پشت سر هم بازی کنی، سر درد می‌گیری انقدر که کاراکترهای لال هی می‌گن: «هوی!» و «هـــــاع؟!» و... :دی هر دفعه هم با خودم قرار می‌ذارم که این دفعه بشینم کل مأموریت‌های جانبی رو برم، چون بعضی وقت‌ها چیزهای خیلی بامزه‌ای بین‌شون پیدا می‌شه. ولی هر بار بعد از ۲۰،۳۰ ساعت بازی کردن، یادم میاد که کلی نسخه دیگه توی صف هستن و ول می‌کنم و میام بیرون.
حالا بریم ببینیم Ishin چطوریه. Gaiden که بد نبود و با اینکه به پای نسخه‌های اصلی نمی‌رسید، ولی لحظات جالبی داشت و هم چیزهای بامزه داشت و هم غم‌انگیز، در حدی که توی یکی از سکانس‌های بازی انقدر گریه کردم که چشم‌هام دو درجه ضعیف شدن. :(
گذشته از بخش‌های جدی‌تر، یه فضای کمیکی هم توی بازی وجود داشت و خیلی خنده‌دار بود که کازوما به هر کسی که می‌رسید، می‌گفت من اون آدمی نیستم که فکر می‌کنین! تک‌تک اون‌ها هم می‌گفتن برو جمعش کن داداش، مگه ما خریم؟ :)) بنده خدا کازوما فکر می‌کرد کلارک کنت/سوپرمن هست که یه عینک بزنه و ملت نشناسنش و نمی‌دونست که توی دنیای غیرکمیکی از این خبرها نیست و همه می‌فهمن کیه! :دی

به صورت استریم اجرا میشن
سلام
این استریم که از اول بود البته چکش نکرده بودم این دوتا بودن یا نه تقریبا همه بازیا ps3 بود تو لیستش
اگر اینجوری باشه که هیچی گفتم چرا هیچکس جیق و هورا نمیکشه اگر همین بکوارد ps3 راه بندازه برای من خیلی بهتر از این ریمسترای که داره میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or