Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
محتوای بتل پس فصل ۱
https://www.callofduty.com/blog/202...one-blackcell-bp-bundles-zombies-announcement
1000074366.jpg

فصل اول شروع خیلی قوی داره، از لحاظ محتوا هیچی کم نداریم، بتل پس هم ایتم‌های جذابی داره مخصوصا اگه کسی بلک سل رو بخره ایتم های خیلی خوبی داره.
فقط جای خالی مپ بتل رویال برای سال جدید وارزون حس میشه.
یکی از بهترین فرصت‌ها بود که همزمان با فصل اول، مپ جدید بتل رویال رو با گیمپلی جدید داشتیم ولی حیف.

سخنان و بحث های زیادی درباره این مپ میشه :-? :D
my-concept-for-a-new-season-one-map-what-do-you-guys-think-v0-r21148so6xyd1.png
به به
LR 7.62 رو بر میداری میخوابی اینور مپ همینطوری گلوله ول میدی میخوره به یکی ولی ۳ نفر میوفته زمین

• Smile
Reactions: live is life
به به
LR 7.62 رو بر میداری میخوابی اینور مپ همینطوری گلوله ول میدی میخوره به یکی ولی ۳ نفر میوفته زمین
این مشکل رو توی نسخه های دیگه هم داشتم
حالا نمی دونم مشکل خود بازی هست یا اینترنت یا پینگ ما یا ttk بازی

گاها وقتی اسنایپ میکنی با تیر اول ی صدای دوب میاد اما انگار دمیج نمیخوره به پلیر و باید تیر بعدی رو هم بهش بزنی

تو این نسخه این مشکل دو بار برام پیش اومده اما انگار dmg اسنایپ رو بالا بردن
شاید هم ttk رو کم کردن

این مشکل رو توی نسخه های دیگه هم داشتم
حالا نمی دونم مشکل خود بازی هست یا اینترنت یا پینگ ما یا ttk بازی

گاها وقتی اسنایپ میکنی با تیر اول ی صدای دوب میاد اما انگار دمیج نمیخوره به پلیر و باید تیر بعدی رو هم بهش بزنی

تو این نسخه این مشکل دو بار برام پیش اومده اما انگار dmg اسنایپ رو بالا بردن
شاید هم ttk رو کم کردن
اسنایپر COD منطقش داغونه کلا، تو بازی با مپ های نیم وجبی falloff وحشتناک داره که باعث میشه دمیج رنج بالا بیاد پایین، مخصوصا تو این بازی بدون long barrel تیر به شکم یا دست و پا بخوره نمیمیرن

• Wow
Reactions: Annunaki ™
اسنایپر COD منطقش داغونه کلا، تو بازی با مپ های نیم وجبی falloff وحشتناک داره که باعث میشه دمیج رنج بالا بیاد پایین، مخصوصا تو این بازی بدون long barrel تیر به شکم یا دست و پا بخوره نمیمیرن
راهکارش چیه ؟
باید long barrel رو گذاشت ؟

آخرین ویرایش:
بالاخره خودم رو راضی کردم دست از مالتی و زامبی بکشم و کمپین رو هم تموم کنم :D
به راحتی بهترین کمپینی هستش که از کاد های اخیر بیاد دارم
تنوع محیطی وحشتناک خوب بود، تنوع مراحل هم عالی بود و از اون انفجار و محیط اخرالزمانی داشت تا حتا یکجاهایی میرفت سمت سبک ترس و بقا:-"
داستان بازی و شخصیت ها شاید مهم ترین نقطه ضعفش بود، سرعت پیشرفت داستان با سرعت بازی تطابق نداشت و شخصیت ها هم عمقی نداشتند و همه مثل یک ربات وظایفشون رو انجام میدادند و شاهد هیچ درامای خاصی بینشون نیستیم با این که یک خونه ای، وجود داره که قراره یک کانون گرمی رو تشکیل بدهند ولی در نهایت به جز یک مشت دیالوگ کار دیگه ای رو انجام نمی‌دهند.
پایان‌بندی هم میتونست ، بهتر باشه ،کلی زمینه‌چینی میکنه ولی آخر سر هیچی . فکر میکنم یه مرحله واشنگتونی هم بوده که بنا به دلایلی حذف شده :-?
تعجب که روزها راحت تر وارد میشه به بازی و پینگ کانکشن در بازی هم بهتره روبه عصر شب قر در میاره :D
خیلی زود این glitch های زامبی پچ میشه همه rank up کردن :lol:
قایق توی ترمینال رو درست کردن؟
bfg >:)

دوستان کمپین باز یه سوال. شما ترجیح میدید کاراکتری که کنترل میکنید مثل این نسخه کر و لال و کلا مجهول الهویه باشه یا شبیه مثلا MW 2 کاراکتریو کنترل کنید که میشناسید و صحبتم میکنه ؟

• Like
Reactions: db07

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or