آخرین ویرایش:
دقت کردی ببینی فقط برای بازی 120هرتزی اینجوری میشه یا نه؟کابل رو چندین بار عوض کردم تغییری نداشت
به بهسخنان و بحث های زیادی درباره این مپ میشه
این مشکل رو توی نسخه های دیگه هم داشتمبه به
LR 7.62 رو بر میداری میخوابی اینور مپ همینطوری گلوله ول میدی میخوره به یکی ولی ۳ نفر میوفته زمین
اسنایپر COD منطقش داغونه کلا، تو بازی با مپ های نیم وجبی falloff وحشتناک داره که باعث میشه دمیج رنج بالا بیاد پایین، مخصوصا تو این بازی بدون long barrel تیر به شکم یا دست و پا بخوره نمیمیرناین مشکل رو توی نسخه های دیگه هم داشتم
حالا نمی دونم مشکل خود بازی هست یا اینترنت یا پینگ ما یا ttk بازی
گاها وقتی اسنایپ میکنی با تیر اول ی صدای دوب میاد اما انگار دمیج نمیخوره به پلیر و باید تیر بعدی رو هم بهش بزنی
تو این نسخه این مشکل دو بار برام پیش اومده اما انگار dmg اسنایپ رو بالا بردن
شاید هم ttk رو کم کردن
راهکارش چیه ؟اسنایپر COD منطقش داغونه کلا، تو بازی با مپ های نیم وجبی falloff وحشتناک داره که باعث میشه دمیج رنج بالا بیاد پایین، مخصوصا تو این بازی بدون long barrel تیر به شکم یا دست و پا بخوره نمیمیرن
پایانبندی هم میتونست ، بهتر باشه ،کلی زمینهچینی میکنه ولی آخر سر هیچی . فکر میکنم یه مرحله واشنگتونی هم بوده که بنا به دلایلی حذف شدهبالاخره خودم رو راضی کردم دست از مالتی و زامبی بکشم و کمپین رو هم تموم کنم
به راحتی بهترین کمپینی هستش که از کاد های اخیر بیاد دارم
تنوع محیطی وحشتناک خوب بود، تنوع مراحل هم عالی بود و از اون انفجار و محیط اخرالزمانی داشت تا حتا یکجاهایی میرفت سمت سبک ترس و بقا
داستان بازی و شخصیت ها شاید مهم ترین نقطه ضعفش بود، سرعت پیشرفت داستان با سرعت بازی تطابق نداشت و شخصیت ها هم عمقی نداشتند و همه مثل یک ربات وظایفشون رو انجام میدادند و شاهد هیچ درامای خاصی بینشون نیستیم با این که یک خونه ای، وجود داره که قراره یک کانون گرمی رو تشکیل بدهند ولی در نهایت به جز یک مشت دیالوگ کار دیگه ای رو انجام نمیدهند.
قایق توی ترمینال رو درست کردن؟تعجب که روزها راحت تر وارد میشه به بازی و پینگ کانکشن در بازی هم بهتره روبه عصر شب قر در میاره
خیلی زود این glitch های زامبی پچ میشه همه rank up کردن
bfg
فکر کنم CHF بهتره چون دمیج شکم به پایین رو هم میبره بالای ۱۰۰راهکارش چیه ؟
باید long barrel رو گذاشت ؟
امکانش هست کاملش رو بگیفکر کنم CHF بهتره چون دمیج شکم به پایین رو هم میبره بالای ۱۰۰
اتچمنت لوله به اسم CHF Barrel هستامکانش هست کاملش رو بگی
ممنون
اگر ر@دن تصویر بود میشد لوگو اکتیویژن رو جاش بزاریم!پری دانلود آپدیت امروز اومده ، ۶۱ گیگ برا xbox