Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
روی پی سی و گیم پس از دیشب بازی اجرا نمیشه و ارور وصل نبودن نتورک میده کسی ب این مشکل برخورده؟
معمولا به خاطر DNS و نت این اتفاق میفته یک بار بذار رو اتوماتیک بعد ریست کن بعد اینو بزن دوباره ریست کن کنسول رو
10.202.10.202
10.202.10.102
با نت گوشی هم چک کن

• Like
Reactions: aliiiiiii
دوستان زامبی باز ،
توی مپ liberty falls کلیدهایی که از زامبی ها و بقیه انمی ها دراپ میشه رو کجا باید استفاده کنیم ؟
یه گاوصندوق مرکز شهره ولی سه تا کد هست باید اونا رو ببینی که باز بشه
تو یوتیوب سرچ کنی جای سه تا کد میتونی ببینی

بالاخره خودم رو راضی کردم دست از مالتی و زامبی بکشم و کمپین رو هم تموم کنم :D
به راحتی بهترین کمپینی هستش که از کاد های اخیر بیاد دارم
تنوع محیطی وحشتناک خوب بود، تنوع مراحل هم عالی بود و از اون انفجار و محیط اخرالزمانی داشت تا حتا یکجاهایی میرفت سمت سبک ترس و بقا:-"
داستان بازی و شخصیت ها شاید مهم ترین نقطه ضعفش بود، سرعت پیشرفت داستان با سرعت بازی تطابق نداشت و شخصیت ها هم عمقی نداشتند و همه مثل یک ربات وظایفشون رو انجام میدادند و شاهد هیچ درامای خاصی بینشون نیستیم با این که یک خونه ای، وجود داره که قراره یک کانون گرمی رو تشکیل بدهند ولی در نهایت به جز یک مشت دیالوگ کار دیگه ای رو انجام نمی‌دهند.

تعجب که روزها راحت تر وارد میشه به بازی و پینگ کانکشن در بازی هم بهتره روبه عصر شب قر در میاره :D
خیلی زود این glitch های زامبی پچ میشه همه rank up کردن :lol:

سلام خدمت همه عزیزان من یه مشکل گرافیکی روی ps5 با سری بازی cod داشتم که تو همین جا یه بار در میون گذاشتم به نتیجه نرسیدم و روی این بازی هم همچنان ادامه داره مشکلم از کسایی که آشنایی دارن با مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری دستگاه خواهش می کنم ویدیو رو چک کنن

سلام خدمت همه عزیزان من یه مشکل گرافیکی روی ps5 با سری بازی cod داشتم که تو همین جا یه بار در میون گذاشتم به نتیجه نرسیدم و روی این بازی هم همچنان ادامه داره مشکلم از کسایی که آشنایی دارن با مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری دستگاه خواهش می کنم ویدیو رو چک کنن
سلام من وارد نیستم اما خودم تجربه یه همچین موردی داشتم که مورد از کابل hdmi بود

اگر فقط در کال ها این ایراد هست ربطی به سخت افزار نباید داشته باشه ،گاهی در هنگام دانلود دیتا بازی این مشکلات ممکنه پیش بیاد به خصوص ما که باید به مدت طولانی دانلود بکنیم با قطعی زیاد ،
بهتر هست یک بار دیگه گیم نصب بشه یا بدی دیتا را برات بیرون بریزند :)

سخنان و بحث های زیادی درباره این مپ میشه :-? :D
my-concept-for-a-new-season-one-map-what-do-you-guys-think-v0-r21148so6xyd1.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• payot
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or