TV Center

from این فصل شلنگ آب رو گرفت به سریال و اصلا داستان سریال رو ول کردن و به مسائل و مشکلات خانوادگی پرداختن.واقعا متاسفم براشون...
خدایی این قسمتش خوب بود، جواب یه سوال مهم رو داد جریان فاطیما تو ک. و. ن. نرو هم داره جالب پیش میره،

قضیه جولی هم شبیه سریال دارک شد :D

خدایی این قسمتش خوب بود، جواب یه سوال مهم رو داد جریان فاطیما تو ک. و. ن. نرو هم داره جالب پیش میره،

قضیه جولی هم شبیه سریال دارک شد :D
خوب بود ولی آخه دیگه دو قسمت بیشتر نمونده بعد دیگه میره سال بعد. .فاطیمای آشغال خور😁
این قسمت خوب بود انصافا جواب یدونه سوالمون کرفتیم😂
یسری لیک اومده از این فصل متاسفانه من اسپویل شدم باید بگم بازم قراره فصلو با کلی سوال جدید تموم کنیم و یه سوپرایز خیلی خیلی خفن برای اخرین قسمت و اینطوری که من فهمیدم از لیک ها این سریال کارش با دو فصل دیگه هم تموم نمیشه و حالا حالا ها ادامه داره بنظرم...
آخه از پنجاه تا سوال یدونه جواب دادن.شده قضیه lost :D.اون silo قسمت اخرش بدتر از from تو خماری گذاشت. یه سوال هم جواب ندادن😬

خوب بود ولی آخه دیگه دو قسمت بیشتر نمونده بعد دیگه میره سال بعد. .فاطیمای آشغال خور😁

آخه از پنجاه تا سوال یدونه جواب دادن.شده قضیه lost :D.اون silo قسمت اخرش بدتر از from تو خماری گذاشت. یه سوال هم جواب ندادن😬
اون که آره منم ناراحتم از تموم شدنش ولی خب سیلو یکم دیگه شروع میشه

• Cool
Reactions: Rohshen
خيلى خوب فضاى داستانى رو آماده كردن واسه نسخه بعدى بت من.
اميدوارم جوكر رو هم داشته باشيم توى فيلم.
و لطف كنن قصد سيزن دوم اينا نداشته باشن همين كافى بود :D

خدارو شكر يه كاريم نكردن كه بيننده با ويلين احساس هم دردى بكنه!

پسرك بچه سال سياه با لكنت زبان رو هم قرار نيس تو بت من بعدى ببينيم :D

پنگوئن یکی از بهترین روایتهای تاریخ دی سی یونیورس رو داشت واقعا عالی بود بسی لذت بردم ذات شرور ویلن رو هم به زیبایی به نمایش کشیدند
اگر بتمن ۲ هم به همین خوش ساختی باشه احتمال اینکه از بتمن نولان بهتر باشه هست

ذات شرور ویلن رو هم به زیبایی به نمایش کشیدند

يكى رابطش با مادرش و يكيم رابطش با ويكتور دو تا نقطه روشن توى شخصيتش بودن كه باعث ميشد خاكسترى ببينيمش.
از اون لحظه ايي كه داستان برادراشو نشون داد اون زيبايي و حس عاطفى ارتباط با مادرش رو براى بيننده از بين بردن.
وقتيم كه ويكتور رو اونجورى كشت آخر كار كلا از بيخ ذات ويلين رو تاريك كرد.
كه حتى كسى كه كمكشم كرده بود رو وقتى كارش تموم شد حذف كرد.
اگه ويكتور زنده ميموند و بعد موفقيت ميگرفتش زير بال و پرش يه حالت پدرانه يا برادر بزرگترى پيدا ميكرد كه با طبيعت شخصيت همخونى نداشت.
عملا هيچ نقطه انسانى براش باقى نذاشتن و درست هم همين بود.

يكى رابطش با مادرش و يكيم رابطش با ويكتور دو تا نقطه روشن توى شخصيتش بودن كه باعث ميشد خاكسترى ببينيمش.
از اون لحظه ايي كه داستان برادراشو نشون داد اون زيبايي و حس عاطفى ارتباط با مادرش رو براى بيننده از بين بردن.
وقتيم كه ويكتور رو اونجورى كشت آخر كار كلا از بيخ ذات ويلين رو تاريك كرد.
كه حتى كسى كه كمكشم كرده بود رو وقتى كارش تموم شد حذف كرد.
اگه ويكتور زنده ميموند و بعد موفقيت ميگرفتش زير بال و پرش يه حالت پدرانه يا برادر بزرگترى پيدا ميكرد كه با طبيعت شخصيت همخونى نداشت.
عملا هيچ نقطه انسانى براش باقى نذاشتن و درست هم همين بود.
دقت کرده باشی به مادرش قول داده بود اگر عقلش رو از دست داد بکشش. اما حاضر مادرش زجر بکشه تا خودش خوشحال بشه.:دی

اینطوری سریال اسپین افف میسازند، نه سسشعر های مارول:دی

دقت کرده باشی به مادرش قول داده بود اگر عقلش رو از دست داد بکشش. اما حاضر مادرش زجر بکشه تا خودش خوشحال بشه.:دی

اینطوری سریال اسپین افف میسازند، نه سسشعر های مارول:دی

افرين دقت نكرده بودم به اين قضيه.
شخصيت نارسيسيستيك (!) همينجوريه ديگه.
همه چيز رو براى خودش ميخواد حتى محبتش به افراد هم انحصارگرايانه و معطوف به خودشه.

براوو به سازنده های پنگوئن. قشنگ تو این دو قسمت آخر ورق رو برگردوندن. شروع سریال پر از پلات هول بود و داشت بیراهه می رفت. کاراکتر آز یک کپی درجه دو از تونی سوپرانو بود. اما این دو قسمت آخر تازه جون گرفت. قسمت آخر به خوبی مقدمه چینی می کنه برای آینده . سوفیا فالکون و بازی کریستین میلیوتی سورپرایز سریال بودن و امیدوارم در آثار بعدی نقش پر رنگی داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or