mahdi-xbox
کاربر سایت
تو سریالای تینیجری قدیمی پسرِ شَر دهن پسرِ بچه مثبت رو سرویس میکنه ولی درنهایت باهم صمیمی و برادر میشن...
ولی تو سریالای جدید آخرش صمیمی و برادر میشن...
ولی تو سریالای جدید آخرش صمیمی و برادر میشن...
خدایی این قسمتش خوب بود، جواب یه سوال مهم رو داد جریان فاطیما تو ک. و. ن. نرو هم داره جالب پیش میره،from این فصل شلنگ آب رو گرفت به سریال و اصلا داستان سریال رو ول کردن و به مسائل و مشکلات خانوادگی پرداختن.واقعا متاسفم براشون...
خوب بود ولی آخه دیگه دو قسمت بیشتر نمونده بعد دیگه میره سال بعد. .فاطیمای آشغال خورخدایی این قسمتش خوب بود، جواب یه سوال مهم رو داد جریان فاطیما تو ک. و. ن. نرو هم داره جالب پیش میره،
قضیه جولی هم شبیه سریال دارک شد
آخه از پنجاه تا سوال یدونه جواب دادن.شده قضیه lost .اون silo قسمت اخرش بدتر از from تو خماری گذاشت. یه سوال هم جواب ندادناین قسمت خوب بود انصافا جواب یدونه سوالمون کرفتیم
یسری لیک اومده از این فصل متاسفانه من اسپویل شدم باید بگم بازم قراره فصلو با کلی سوال جدید تموم کنیم و یه سوپرایز خیلی خیلی خفن برای اخرین قسمت و اینطوری که من فهمیدم از لیک ها این سریال کارش با دو فصل دیگه هم تموم نمیشه و حالا حالا ها ادامه داره بنظرم...
امیدوارم واقعا نسازند، چون کرکتر پنگوئن داستانی که میخواست رو گفت.اگه صدرا فیلمنامه فصل دوم رو ننوشته ؛ بشینم پنگوئن رو ببینم!؟
اون که آره منم ناراحتم از تموم شدنش ولی خب سیلو یکم دیگه شروع میشهخوب بود ولی آخه دیگه دو قسمت بیشتر نمونده بعد دیگه میره سال بعد. .فاطیمای آشغال خور
آخه از پنجاه تا سوال یدونه جواب دادن.شده قضیه lost .اون silo قسمت اخرش بدتر از from تو خماری گذاشت. یه سوال هم جواب ندادن
ذات شرور ویلن رو هم به زیبایی به نمایش کشیدند
يكى رابطش با مادرش و يكيم رابطش با ويكتور دو تا نقطه روشن توى شخصيتش بودن كه باعث ميشد خاكسترى ببينيمش.
از اون لحظه ايي كه داستان برادراشو نشون داد اون زيبايي و حس عاطفى ارتباط با مادرش رو براى بيننده از بين بردن.
وقتيم كه ويكتور رو اونجورى كشت آخر كار كلا از بيخ ذات ويلين رو تاريك كرد.
كه حتى كسى كه كمكشم كرده بود رو وقتى كارش تموم شد حذف كرد.
اگه ويكتور زنده ميموند و بعد موفقيت ميگرفتش زير بال و پرش يه حالت پدرانه يا برادر بزرگترى پيدا ميكرد كه با طبيعت شخصيت همخونى نداشت.
عملا هيچ نقطه انسانى براش باقى نذاشتن و درست هم همين بود.
دقت کرده باشی به مادرش قول داده بود اگر عقلش رو از دست داد بکشش. اما حاضر مادرش زجر بکشه تا خودش خوشحال بشه.
اینطوری سریال اسپین افف میسازند، نه سسشعر های مارول