قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
احتمال خیلی زیاد خود سونی تا چند ماه دیگه 100 دلار اف بزنه همون قیمت واقعیش 600 دلار بفروشه حتی تا 500 هم جا داره اواخرش بیاد پایین چون عملا اواخر نسل گرافیک های اقتصادی هم به کنسول ها می رسن
اما خوب کرم گیمینگ که تمومی نداره ما هم عهد بستیم کل زندگیم خرج گیم کنیم :D
به این ترتیب کسی که سیستم پی سی خوبی نداره صبر کردن براش سخته می ره می خره همون 700 تا 750 دلار که بشه
(فعلا اولشه 1000 تا می دن)

برخی دلالان PS5 Pro با ضرر مواجه شده‌اند

با عرضه عمومی PS5 Pro، دلالان با مشکل مواجه شده‌اند.

بسیاری از فروشگاه‌ها این کنسول را با قیمت کمتر از قیمت اصلی می‌فروشند و حتی برخی با ضرر آن را عرضه می‌کنند.

گرچه برخی دلالان تلاش می‌کنند با فروش لوازم جانبی مانند دیسک درایو خارجی سود کسب کنند، اما به نظر می‌رسد بازار PS5 Pro به ثبات رسیده است.

احتمال خیلی زیاد خود سونی تا چند ماه دیگه 100 دلار اف بزنه همون قیمت واقعیش 600 دلار بفروشه حتی تا 500 هم جا داره اواخرش بیاد پایین چون عملا اواخر نسل گرافیک های اقتصادی هم به کنسول ها می رسن
اینجوری بخوای فک کنی هیچوقت نمیخری، منتظر تخفیف این بمونی، بعد منتظر ps6 میمونی، بعد میگن ps6 برای نسلش ضعیفه منتظر pro میمونی و و و و

• Like
Reactions: hosein me
به به!!! :)
No Comment !! :)
... :)
این مال امسال هم نیست مال همون سال اول PS5 هست، من یه دو سه جا رفتم یارو‌گفت اگر میخوای قسطی بگیری میتونی هم چک بذاری هم طلا، پرداخت هات تموم شد بیا ببرشون !!!

دوستانی که خیلی دغدغه قیمت ارز دارند در نظر داشته باشن در لایحه بودجه سال اینده پیش بینی قیمت ارز چقدر شده !
اینی که در حال حاضر هست می بینید هنوز نوک‌ کوه یخه

• Sad
Reactions: Cait Sith
به نظرم بالای ۵۵ ارزش خرید نداره، قاعدتا تا ماه آینده باید بیاد روی همین رنج قیمت، اگر دلار جهش اساسی نداشته باشه.
امروز دیدم اون فروشگاهه که چند تا شعبه هم داره 2 میلیون هم گرونترش کرده :)) اگر بخواد همچین قیمت هایی بچرخه با همین پول یک سیستم دسته دوم تمیز بگیری به صرفه تره

همینجوری پیش بره به امید خدا از اول آذر زیر 50 هم میبینیم :D

View attachment 356326
P.s: البته تحویل فوری نیست.
اونقدری نمیشه اعتماد کرد به سایتش، من یه بار کنسول ارزون خریدم به دستمم رسید ولی بعدش کلاه بردار در اومد دیگه جرئت ندارم
:دی

اونقدری نمیشه اعتماد کرد به سایتش، من یه بار کنسول ارزون خریدم به دستمم رسید ولی بعدش کلاه بردار در اومد دیگه جرئت ندارم
:دی
موافقم. من خودمم توی این موارد به خرید اینترنتی اعتماد ندارم. کل خریدای گیمی مو از شعبه حضوری همون سایت معروف که چندتا شعبه تهران داره انجام میدم.
بیشتر قیمتش توجهم رو جلب کرد. قیمت شکنی بیشتر اوقات جواب میده و رقابت ایجاد میکنه (حالا بماند که قیمت واقعیش خیلی از این کمتره 🫠).

پ.ن: ترب سایتشو پاک کرد.

اینجوری بخوای فک کنی هیچوقت نمیخری
ps5 دارم اما من اصلا نمی خوام بخرمش چون همه ی انحصاری هاش برای پی سی داره می ده و خوب پی سی که دارم به مراتب از پرو بهتره الانم 2 ساله 5 من خاموشه
اون پیشنهادیم که دادم برای قیمت دلاریش بود یعنی صبر کنید 700 دلار که دادنش بخرید همین 5 دیسک خور با اینکه 500 دلار بود توی یک بازه ای 450 دلارم می دادنش
الانم صبر کنید زیر 50 میلیون می تونید بخرید با فرض دلار 67 8 تومنی

اون 100 دلار کاهش هم صرفا پیشپینی خودم از اینده ش هست خیلی پیشبینی ها توی این سایت کردم درست بوده یکسریشم نبوده امیدوارم اینم درست از اب در بیاد به نفع خریدارها می شه

آقا من امروز تو یوتیوب فیلم مقایسه ps5 با ps5 pro رو برای بازی سایلنت هیل 2 دیدم تو مود پرفورمنس ps5 50 فریم و پرو 57 فریم فرق داشتن بخاطر این 7 فریم والله بیشتر از دو برابر خرج ps5 pro کسی بکنه مغزش تاب داره آخه یعنی چی من فکر کردم اولش راحت دو برابر فریم میگیره اصلا به صرفه نیست خریدش

آقا من امروز تو یوتیوب فیلم مقایسه ps5 با ps5 pro رو برای بازی سایلنت هیل 2 دیدم تو مود پرفورمنس ps5 50 فریم و پرو 57 فریم فرق داشتن بخاطر این 7 فریم والله بیشتر از دو برابر خرج ps5 pro کسی بکنه مغزش تاب داره آخه یعنی چی من فکر کردم اولش راحت دو برابر فریم میگیره اصلا به صرفه نیست خریدش
به نظرم در بازی های آینده تفاوت بیشتر خواهد بود
بازی های حال حاضر صرفاً یه آپدیت برای استفاده از قابلیت های pro دادن، ولی بازی که از بیس با قابلیت های pro ساخته بشه به نظرم خیلی فرق بکنه

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
این بازی که
آخه این بازی که شما میگی هنوز حتی آپدیت پرو هم دریافت نکرده
الان به گفته DF بازی هوریزون تا الان بهترین استفاده رو از پرو می‌بره

به نظرم در بازی های آینده تفاوت بیشتر خواهد بود
بازی های حال حاضر صرفاً یه آپدیت برای استفاده از قابلیت های pro دادن، ولی بازی که از بیس با قابلیت های pro ساخته بشه به نظرم خیلی فرق بکنه
از بیس که بعید میدونم برای ps5 pro بازی‌ای ساخته بشه، همچنان ملاک سازنده ها برای بازیسازی کنسول اول یعنی ps5 معمولی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or