TV Center

دوستان يه سريال خوب معرفى كنيد كه دو نفره بشينيم ببينيم حال كنيم ، درگير كننده ، اكشن ، داستان و شخصيتها خفن قسمت به قسمت هيجان
چنتا سريال اينجورى بدين حالا هركدومو ديدم ميگزرم هر كدوم رو نديدم ميرم سراغشون
بلک لیست اگر ندیدی خیلی خوبه. هم داستان هاش جالبه و هم شخصیت های خوبی داره

71DSBeYl2XL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
بلک لیست اگر ندیدی خیلی خوبه. هم داستان هاش جالبه و هم شخصیت های خوبی داره

View attachment 356226
با سلام
یه سوال داشتم
ارزش داره تمام 10 سیزن رو دید یا نه ؟
منظورم ساسپنس اپیزود پلات تو طول سریال حفظ میشه ؟
1.2 ترا هست میخوام ببینم برم سمتش یا نه ؟
سریال محبوب من Lost و Prison Break و Manifest و 24 و امثالهم هست
ممنونم

دوستان يه سريال خوب معرفى كنيد كه دو نفره بشينيم ببينيم حال كنيم ، درگير كننده ، اكشن ، داستان و شخصيتها خفن قسمت به قسمت هيجان
چنتا سريال اينجورى بدين حالا هركدومو ديدم ميگزرم هر كدوم رو نديدم ميرم سراغشون
سریال Banshee و person of interest هم خوبه

با سلام
یه سوال داشتم
ارزش داره تمام 10 سیزن رو دید یا نه ؟
منظورم ساسپنس اپیزود پلات تو طول سریال حفظ میشه ؟
1.2 ترا هست میخوام ببینم برم سمتش یا نه ؟
سریال محبوب من Lost و Prison Break و Manifest و 24 و امثالهم هست
ممنونم

شخصا خودم تا فصل هشت خیلی خوشم اومد ازش. دو فصل آخر ضعیف شد ولی برام همون 8 فصل هم خیلی خوب و سرگم کننده بود و اصلا از دیدنش ناراحت نیستم. سریال یه پلات کلی داره که تو کل فصل ها دنبال میشه و یکسری ساید استوری هم داره که خوب هستن واقعا. هیجان سریال تقریبا بالاست و شخصیت ها هم مثل خود ردینگتون و یا الیزابت جذاب هستن. در کل سریالی هست کشش داره.

من با توجه به سلیقه خودم چون سریال مورد علاقه ام هست پیشنهاد کردم. به نظرم فصل به فصل دانلود کن که اگه خواستی دراپ کنی چندترا رو دستت نمونده باشه

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
شخصا خودم تا فصل هشت خیلی خوشم اومد ازش. دو فصل آخر ضعیف شد ولی برام همون 8 فصل هم خیلی خوب و سرگم کننده بود و اصلا از دیدنش ناراحت نیستم. سریال یه پلات کلی داره که تو کل فصل ها دنبال میشه و یکسری ساید استوری هم داره که خوب هستن واقعا. هیجان سریال تقریبا بالاست و شخصیت ها هم مثل خود ردینگتون و یا الیزابت جذاب هستن. در کل سریالی هست کشش داره.

من با توجه به سلیقه خودم چون سریال مورد علاقه ام هست پیشنهاد کردم. به نظرم فصل به فصل دانلود کن که اگه خواستی دراپ کنی چندترا رو دستت نمونده باشه
دم شما گرم
راستش 2 بار خواستم برم سمتش مشکلات زندگی نذاشت
اینبار سیزن 1 رو زدم دانلود
از تریلرش خیلی خوشم اومده
واقعا ممنونم بابت توضیحاتت

• Love
Reactions: Evil
آرکین بی بر و برگرد یکی از بهترین سریال های دهه اخیر ـه حیف که سریال رو دارن تو دو فصل میبندن قشنگ میشه روند وحشتناک سریعش تو اتفاقات این سه قسمت دید .

بیا اون‌ور پست بده در موردش. غریبی نکن. :D

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
from این فصل شلنگ آب رو گرفت به سریال و اصلا داستان سریال رو ول کردن و به مسائل و مشکلات خانوادگی پرداختن.واقعا متاسفم براشون...
این قسمت خوب بود انصافا جواب یدونه سوالمون کرفتیم😂
یسری لیک اومده از این فصل متاسفانه من اسپویل شدم باید بگم بازم قراره فصلو با کلی سوال جدید تموم کنیم و یه سوپرایز خیلی خیلی خفن برای اخرین قسمت و اینطوری که من فهمیدم از لیک ها این سریال کارش با دو فصل دیگه هم تموم نمیشه و حالا حالا ها ادامه داره بنظرم...

پایان پنگوئن عالی بود. اینطوری یک سریال در مورد یک ویلین میسازند! اصلا انتظار نداشتم اینقدر شوکه کننده تموم بشه. وحشتناک برای پارت دوم بتمن هایپ شدم.
اگر سریال جوکر بدون اینکه بک استوری جوکر رو بگه مثل این اون ذات کرکتر رو بیرون بکشه، با یک شاهکار طرف هستیم.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• PXG
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or