K I 1 1 E R
ناظم انجمن
قسمت اول Arcane رو دیدم فقط میتونم بگم No One Is Prepared for This
این لامصبا چجوری از نظر ویژوال اینقدر هیولاند ...
این لامصبا چجوری از نظر ویژوال اینقدر هیولاند ...
با سلام
سریال Banshee و person of interest هم خوبهدوستان يه سريال خوب معرفى كنيد كه دو نفره بشينيم ببينيم حال كنيم ، درگير كننده ، اكشن ، داستان و شخصيتها خفن قسمت به قسمت هيجان
چنتا سريال اينجورى بدين حالا هركدومو ديدم ميگزرم هر كدوم رو نديدم ميرم سراغشون
ديدم منظورم جديدا بود مثلا مال امسال يا پارسالسریال Banshee و person of interest هم خوبه
با سلام
یه سوال داشتم
ارزش داره تمام 10 سیزن رو دید یا نه ؟
منظورم ساسپنس اپیزود پلات تو طول سریال حفظ میشه ؟
1.2 ترا هست میخوام ببینم برم سمتش یا نه ؟
سریال محبوب من Lost و Prison Break و Manifest و 24 و امثالهم هست
ممنونم
دم شما گرمشخصا خودم تا فصل هشت خیلی خوشم اومد ازش. دو فصل آخر ضعیف شد ولی برام همون 8 فصل هم خیلی خوب و سرگم کننده بود و اصلا از دیدنش ناراحت نیستم. سریال یه پلات کلی داره که تو کل فصل ها دنبال میشه و یکسری ساید استوری هم داره که خوب هستن واقعا. هیجان سریال تقریبا بالاست و شخصیت ها هم مثل خود ردینگتون و یا الیزابت جذاب هستن. در کل سریالی هست کشش داره.
من با توجه به سلیقه خودم چون سریال مورد علاقه ام هست پیشنهاد کردم. به نظرم فصل به فصل دانلود کن که اگه خواستی دراپ کنی چندترا رو دستت نمونده باشه
آرکین بی بر و برگرد یکی از بهترین سریال های دهه اخیر ـه حیف که سریال رو دارن تو دو فصل میبندن قشنگ میشه روند وحشتناک سریعش تو اتفاقات این سه قسمت دید .
این قسمت خوب بود انصافا جواب یدونه سوالمون کرفتیمfrom این فصل شلنگ آب رو گرفت به سریال و اصلا داستان سریال رو ول کردن و به مسائل و مشکلات خانوادگی پرداختن.واقعا متاسفم براشون...