سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    270

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
1000025117.jpg
The Verge
The PS5 Pro made us sit closer to the screen
Are you the type to sink into your couch, controller in hand, TV across the living room, for a few hours of Madden? If so, Sony’s new PlayStation 5 Pro is not for you. But if you find yourself leaning forward, creeping ever closer to the screen, looking for every clue hidden in the grass or every tiny twitchy graphical advantage, a $700 console might not be such a silly idea.

یه چک کنید ببینید قاب pro به اسلیم میخوره؟ :)
با این ویدیوهایی که میاد یا مشکل از پچه یا مشکل خود کنسوله و یا اینکه میترسم ملت جوجه ها رو رنگ کرده باشن جای قناری انداختن به ملت
قسمت بالایی میخوره قسمت پایینی نه

"انتظارات رو پایین بیارید" با همین تک جمله ی سونی، طبق قاعده اعراض، حرجی بهش نیست.
سونی چون لید بازارِ کنسوله، رو این حساب کرده که سازنده ها بازیاشون رو اختصاصی براش بهینه کنن تا ضعف سخت افزاری رو پوشش بده.
این ۲ جمله نقد هم جایی برای قصه و طول و تفصیل نمیزاره:
powerful on paper, ordinary in action
یه جمله هم من بهش اضافه میکنم:
obsolete within 2 years

• Like
Reactions: Love Console
یه چک کنید ببینید قاب pro به اسلیم میخوره؟ :)
با این ویدیوهایی که میاد یا مشکل از پچه یا مشکل خود کنسوله و یا اینکه میترسم ملت جوجه ها رو رنگ کرده باشن جای قناری انداختن به ملت
pro وسطش کرکره داره برای همین نمیخوره

• Smile
Reactions: mohsen2019
میون شادی عزیزان یه خبر از سایت همسایه بزارم
"فکر می‌کنم این بالاترین کیفیت تصویر برای هر بازی کنسولی تا به امروز باشد. خیلی خوب است! نمی‌توان درک کرد که چه‌طور در جلوه‌های تصویری که انقدر تراکم جزئیاتی زیادی دارند، تصویری این‌چنین تمیز و جذاب را ارائه می‌دهد. واقعا واقعا خوب است. احساس می‌کنید مشغول تجربه‌ی یک بازی روی یک کامپیوتر خانگی شدیدا رده‌بالا هستید. - جان لینمن از تیم دیجیتال فاندری درباره‌ی کیفیت تصویر بازی هورایزن فوربیدن وست روی کنسول پی‌اس‌فایو پرو

🔹 دیجیتال فاندری توضیح می‌دهد که هیچ‌کدام از حالات گرافیکی Horizon Forbidden West روی کنسول PS5 عادی، این بازی را به این کیفیت باید و شایدی نمی‌رساندند. لینمن می‌گوید:

کیفیت بازی روی PS5 Pro چند سال نوری جلوتر از PS5 عادی است"
انگار مشکل از گشادیه بیش از حد استدیوها هستش

من همین یه پست رو میدم و میرم.

قبلا بارها بحث شده و بازم میشه.
تو زمینه سخت افزار معجزه وجود نداره.
سخت افزار یه قدرت خاص داره و با توجه به همون قدرت، به خروجی پرفورمنس مشخص هم داره.
پی اس ۵ پرو هم با توجه به قدرت و معماری amd اش یه خروجی خاص توی گرافیک و ری تریسینگ داره و صرفا یکم از ps5 standard بهتره.
سونی از معماری amd استفاده میکنه که از nvidia چن سال عقب تره ولی خب همه با کارتای انویدیا مقایسش میکنن!

کنسول پی اس ۵ پرو صرفا برای کسایی ساخته شده که توی اکوسیستم سونی هستن و برای نگه داشتنشون هست و صرفا اینکه ترغیب نشن برن سمت پی سی.

قطعا وقتی ps6 معرفی بشه، بازم تا چند ماه همین بحثا خواهد بود و سونی یچیز جدید مث ssd علم میکنه و تا یک سال سر ملت رو باهاش گرم میکنه.

این سری با معرفی pro تنها تفاوت این بود که سونی یه استاندارد قیمت جدید معرفی کرد که واقعا عجیب بود واسه من.
مثلا من ۴۰۰ یورو بدم یه کنسول خوب بگیرم که ۵ ۶ سال هم ساپورت میشه و نیام ۱۵۰۰ یور بدم پی سی.
ولی خب با این قیمت نزدیک ۱۰۰۰ یورویی پرو که احتمالا برای پی اس ۶ هم همین حدود خواهد بود، واقعا توجیحی برای خریدش(حداقل برای من ) وجود نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or