Origami 2008
عضو تحریریه
«دیوید سایمون» نویسنده سریال «شنود» (The Wire) مینویسد شبکه اجتماعی ایکس را ترک خواهد کرد: «این حساب کاربری تحت مدیریت فعلی این شبکه اجتماعی غیرفعال میشود. برای هر پلتفرم دیگری که بیاید بازخواهم گشت، اما در غیر این صورت تحت نظر نخواهم بود. خدا نگهدار همگی شما. حتی شما نفرانگیزان و پستفطرتان.»
@Origami 2008
عشقت ناناعت شد رفت
من سریال تازه شروع کردم به دیدن حقیقتا به چشم لاست شماره دو رفتم سمتش و باید بگم فصل اول و مخصوصا دوم خیلی خوب بود ولی واقعا سریال خیلی سوال درست میکنه و هیچ جوابیم نمیده بهش برعکس لاست باز تو یه فصل مشخص میشد معماها یا نهایتا میشد حدس هایی زد این اصلا نمیشه ولقعا غجیبه سریال میخواد کجا بره...این From هرچی میره جلوتر بیشتر به این نتیجه میرسم که خود سازنده ها هم نمیدونن چی ساختن
انگار دو سیزنه گیر Writer's Block ـن، شروعو خوب نوشتن اما بنظر میاد اصلا یه ذره به اینکه قراره چطوری ادامه بدن و تمومش کنن فکری نکردن و دارن وقت میخرن شاید فرجی شد و داستان به یه جایی رسید خود به خود
سیزن 2 کلی سوال و معما ایجاد کردن انتظار میرفت حداقل نیمه اول فصل 3 یه سریشون جواب داده بشه، هیچ کدوم جواب ندادن هیچ باز کلی سوال دیگه هم اضافه کردن بهش.
حالا که نیمه دومش رد شده بجا اینکه نقطه اوج سریال از نظر داستانی باشه کل تایم به دلداری دادن کرکترا به هم داره میره
بعدم چرا کلا فراموش کردن چیکار میخواستن کنن نیمه اول فصل؟ بوید قرار بود یکی از این موجوداتو بگیره گفتم بالاخره قراره به یه جوابی برسیم کلا فراموش کردن انگار اون کنی هم قرار بود با بنزین بره آتیششون بزنه اونم فراموش کرد
Season 3این From هرچی میره جلوتر بیشتر به این نتیجه میرسم که خود سازنده ها هم نمیدونن چی ساختن
انگار دو سیزنه گیر Writer's Block ـن، شروعو خوب نوشتن اما بنظر میاد اصلا یه ذره به اینکه قراره چطوری ادامه بدن و تمومش کنن فکری نکردن.
سیزن 2 کلی سوال و معما ایجاد کردن انتظار میرفت حداقل نیمه اول فصل 3 یه سریشون جواب داده بشه، هیچ کدوم جواب ندادن هیچ باز کلی سوال دیگه هم اضافه کردن بهش.
حالا که نیمه دومش رد شده بجا اینکه نقطه اوج سریال از نظر داستانی باشه کل تایم به دلداری دادن کرکترا به هم داره میره
بعدم چرا کلا فراموش کردن چیکار میخواستن کنن نیمه اول فصل؟ بوید قرار بود یکی از این موجوداتو بگیره گفتم بالاخره قراره به یه جوابی برسیم کلا فراموش کردن انگار اون کنی هم قرار بود با بنزین بره آتیششون بزنه اونم فراموش کرد
این From هرچی میره جلوتر بیشتر به این نتیجه میرسم که خود سازنده ها هم نمیدونن چی ساختن
انگار دو سیزنه گیر Writer's Block ـن، شروعو خوب نوشتن اما بنظر میاد اصلا یه ذره به اینکه قراره چطوری ادامه بدن و تمومش کنن فکری نکردن.
من سریال تازه شروع کردم به دیدن حقیقتا به چشم لاست شماره دو رفتم سمتش و باید بگم فصل اول و مخصوصا دوم خیلی خوب بود ولی واقعا سریال خیلی سوال درست میکنه و هیچ جوابیم نمیده بهش برعکس لاست باز تو یه فصل مشخص میشد معماها یا نهایتا میشد حدس هایی زد این اصلا نمیشه ولقعا غجیبه سریال میخواد کجا بره...
ولی بعضی از صحنه های این سریال از منزجر کننده صحنه هایی هست دیدم
باز اوایل فصل 3 خوب بود، ولی از قسمت 5 به بعد رسما میشد داخل یه رب جمع بشه،Season 3
کلا هرچی از قبل بود و همه سوالاتو نه تنها جواب ندادن بلکه هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده.فقط نشستن حرف میزنن با هم دیگه.
توی HIMYM مالی نبود ولی اینجا خیلی پربرکت شده
باز اوایل فصل 3 خوب بود، ولی از قسمت 5 به بعد رسما میشد داخل یه رب جمع بشه،
یکی شخصیت شوهر تاببتا (همون مهندسه)
یکی هم پسر بوید
کلا نقششون اینه که هی زناشون آروم کنن که نه چیزی نیست و فلان
من واقعا دوست دارم بدونم پشت تلفن چه شخصی داره حرف میزنه و یا اون کلبه ها تو جنگل داستانشون چی بود.
یه تو مخیه سریال اینه که :
تمام اتفاقات محور سریال (مثل شهر و هیولا ها و.....)
غیر منطقیه ولی مثلا تلفن زنگ میخوره و صدا بچه یا اون مرد پشت تلفن میاد، بعد برا بقیه تعریف میکنه
اونا هم میگن :مگه میشه
دیوونه شدی
اصلا با عقل جور در نمیاد و فلان.
Ps:ولی سریالش رو رو هم رفته دوست دارم مخصوصا تیتراژش خیلی باحاله
Fromدوستان يه سريال خوب معرفى كنيد كه دو نفره بشينيم ببينيم حال كنيم ، درگير كننده ، اكشن ، داستان و شخصيتها خفن قسمت به قسمت هيجان
چنتا سريال اينجورى بدين حالا هركدومو ديدم ميگزرم هر كدوم رو نديدم ميرم سراغشون