بازی Death Stranding Director’s Cut برای ایکس باکس عرضه شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
death.jpg

بازی Death Stranding که محصول استودیو Kojima Productions است، هم اکنون برای Xbox Series X|S در دسترس قرار گرفت. کوجیما پروداکشنز عرضه‌ی نسخه‌ی Xbox را در یک پست در شبکه‌ی اجتماعی اعلام کرد و تأیید کرد که برای مدت محدودی با 50 درصد تخفیف در دسترس خواهد بود، به این معنی که قیمت آن در ایالات متحده 19.99 دلار و در بریتانیا 17.49 پوند است.

این خبر زمانی اعلام شد که دقیقاً پنج سال از اولین عرضه‌ی بازی Death Stranding برای پلی استیشن 4 می‌گذرد، که می‌تواند نشان دهد که قرارداد انحصاری این بازی منقضی شده است. طبق صفحه‌ی Xbox.com، بازی Death Stranding شامل پشتیبانی از اچیومنت‌های Xbox، ذخیره‌ی ابری، Play Anywhere و همچنین ویژگی‌های Director’s Cut مانند حالت عکس، پشتیبانی از مانیتور Ultra-Wide و غیره است. سونی Death Stranding را برای PS4 در نوامبر 2019 منتشر کرد و شرکت 505 آن را برای PC در جولای 2020 منتشر کرد. نسخه‌ی The Director’s Cut در سال 2021 برای PS5 عرضه شد و در اوایل سال 2022 برای PC منتشر شد.

دنباله آن، Death Stranding 2: On The Beach، در حال حاضر به طور انحصاری برای پلی استیشن 5 در حال توسعه است. با این حال، خالق این بازی، Hideo Kojima، با معرفی بازی جدید OD، روابط خود را با مایکروسافت تقویت کرده است.

کوجیما در دسامبر سال قبل در مراسم The Game Awards گفت: من واقعا دوست دارم چیزهای جدید را به چالش بکشم. با کمک استودیوی بازی‌سازی ایکس‌باکس و با استفاده از فناوری Cloud Gaming آنها، این کار را با هم انجام می‌دهم. این یک بازی است، اشتباه نکنید. در عین حال این شکل جدیدی از رسانه است.

لگو هورایزون روی نینتندو و این بازی هم رو ایکس باکس شروع عرضه بازیا پلی استیشن رو پلتفرم های مختلف شکی درش نیست کلا سیاست سونی دیگه همین با عرضه سوئیچ ۲ بازیایی مثل گاد لست و ... روش پورت خواهند شد
سونی مالکیتی نداره که عرضه شده.

سونی مالکیتی نداره که عرضه شده.
سونی مالکیت هورایزن رو نداره؟

ربطی به هورایزون نداره
این بازی چون از اول مالک IPش کوجیما بوده داره کامل مولتی پلتفرم میشه و حتی ریلیز پی سیش هم توسط یه ناشر غیر سونی بود
وقتی‌ سونی هورایزن رو برای سوییچ عرضه میکنه چرا برای Xbox عرضه نکنه!

آخرین ویرایش:
سونی مالکیت هورایزن رو نداره؟

سر لگو هورایزون پای مالک دیگه وسطه و پورت سوییچ قطعا درخواست کمپانی لگو بوده همینطور که بازی لایسنس MLB رو استودیوی فرست پارتی سونی میسازه ولی بازی روز عرضه به گیم پس اضافه میشه

۲ تا نکته

۱ اینکه بازی از Play Anywhere پشتیبانی‌ میکنه و با خریدش هم نسخه کنسولی رو دارین هم PC

۲ اینکه حالا که موتور رو برای Xbox آپدیت کردن احتمالا هورایزن هم به زودی میاد
دقیقا
با انتشار دث استرندینگ انجین دسیما کامل برای XBOX بهینه شده ‌......
موج اول انتشار انحصاری های سونی برای XBOX احتمالا با هورایزن باشه

سر لگو هورایزون پای مالک دیگه وسطه و پورت سوییچ قطعا درخواست کمپانی لگو بوده همینطور که بازی لایسنس MLB رو استودیوی فرست پارتی سونی میسازه ولی بازی روز عرضه به گیم پس اضافه میشه
ناشر بازی روی سوییچ خود سونیه پس اصلا شبیه MLB نیست

دقیقا
با انتشار دث استرندینگ انجین دسیما کامل برای XBOX بهینه شده ‌......
موج اول انتشار انحصاری های سونی برای XBOX احتمالا با هورایزن باشه
منم همین حدس رو میزنم بعید نیست سال دیگه معرفی‌ بشه

• Like
Reactions: Love Console
من یک حرف اشتباهی زدم، اومدم خودم اصلاحش کنم...

من همیشه مدیریت ps چه جیمبو چه خوده هرمن رو فقط رو برا تایید و اجازه ساخت نسخه دوم DS2 تحسین کردم(چون فراتر از اسم کوجیما، واقعا درامد خیلی کمی بازی داشت و سونی یک عنوانی مثل BB با دو برابر درامد رو ول کرده بود)

حالا چرا می گم اشتباهه؟!
بیش از دو سال پیش، یکی یک شایعه ای راه انداخت، که کوجیما دنبال ناشر می گشته، تا ساخت نسخه دوم رو شروع کنه(همون زمانا که خبر داستاناش با گوگل و استدیا میومد)

Hideo Kojima Says a Google Stadia-Exclusive Death Stranding Sequel Was Never in the Works - IGN

همه از جمله من، گفتیم این یارو اونقدر نفهمه که نمی دونه ip سری دست سونی هست؟!
اونقدر خبر پیچید که کوجیما خودش اومد تکذیب کرد، اصلا با استدیا سیکوئلی از DS در دست ساخت نبود:دی ولی آیا ناشرای دیگه؟!........

به نظرم سونی مجبور شده پای ساخت DS2 باشه! چون احتمالا می تونست همین DS2 برای اکس باکس و دی وان گیمپس باشه و بعدا برای ps بیاد! به این صورت که ساخت بازی تو سکوت خبری شروع می شد، بازی ولی معرفی نمی شد تا همین, TGA2024 و برای سال بعد تاریخ می خورد انحصاری کنسولی زمانی xbox و گیمپس!

در نتیجه چراغ سبز دادن، به پروژه ای که دلی(از طرف سونی)نباشه و صرفا به خاطر ترس از بازخورد های منفی باشه! لیاقت تحسین نداره! من اشتباه فکر می کردم، و اگر همچین موردی رو از ویژگی های مدیریت می دونستم و بارها اینجا گفتم، عذر می خوام: دی

آخى چه اميد هاى واهى براى دوستان ايجاد شده =P~
بالاخره هر چیزی یه شروعی داره! :دی هر چند مالکیت این بازی انگار برای خود Koji Pro هست و نمیشه بهش استناد کرد ولی بازم دیدن این صحنه رو Xbox عجیب و جالبه :دی

46dc08_24IMG-20241107-225502.jpg

من همیشه مدیریت ps چه جیمبو چه خوده هرمن رو فقط رو برا تایید و اجازه ساخت نسخه دوم DS2 تحسین کردم(چون فراتر از اسم کوجیما، واقعا درامد خیلی کمی بازی داشت و سونی یک عنوانی مثل BB با دو برابر درامد رو ول کرده بود)

كاشكى كوجيما هم بيخيالش ميشد اخه اين چيه :D واقعا من در عذابم كه نميتونم باهاش ارتباط بگيرم و حالا نسخه دوم هم داره :D
چندين بار شروعش كردم و دراپ كردم؛الانم با اومدن خبر عرضه ش واسه ايكس باكس دوباره كرمش به تنم افتاده باز برم سراغش.
اون OD هم كه به نظر يه چيزيه ازين عجيب تر به خصوص با اون حرفايي كه در مورد كلاود و اينا زدن شايد اصلا ما تو ايران نتونيم تجربش كنيم درست حسابى.
واقعا برام افت داره و اصلا سخته كه MGS V اخرين بازى كوجيما بوده كه تموم كردم و اخرين بازى هم كه بيشترين لذت رو ازش بردم mgs4 بوده.

كوجيما سان واقعا شرمنده ام اجازه بديد هاراكيرى كنم :D

اون بازى ip براى سونى هست ولى همون پسوند lego باعث ميشه يه مالك ديگه هم داشته باشه.
رو ps واقعا بعيده فروش خوبى بكنه و منطقيه كه lego اصرار كنه كه رو سويچ عرضه بشه و اگه سونى قبول نميكرد بايد توقع مالى لگو رو از جيب ميداده.
همين اسپايدرمن هم تو قرارداد ها بود اگه فروشش از حدى پايين تر باشه انحصارش شكسته ميشه چون مالك نام تجارى مارول هست.
ولى اون فروش تضمين شده ايي داره روى ps.

• Like
Reactions: noctis-sm3
كاشكى كوجيما هم بيخيالش ميشد اخه اين چيه :D واقعا من در عذابم كه نميتونم باهاش ارتباط بگيرم و حالا نسخه دوم هم داره :D
چندين بار شروعش كردم و دراپ كردم؛الانم با اومدن خبر عرضه ش واسه ايكس باكس دوباره كرمش به تنم افتاده باز برم سراغش.
اون OD هم كه به نظر يه چيزيه ازين عجيب تر به خصوص با اون حرفايي كه در مورد كلاود و اينا زدن شايد اصلا ما تو ايران نتونيم تجربش كنيم درست حسابى.
واقعا برام افت داره و اصلا سخته كه MGS V اخرين بازى كوجيما بوده كه تموم كردم و اخرين بازى هم كه بيشترين لذت رو ازش بردم mgs4 بوده.

كوجيما سان واقعا شرمنده ام اجازه بديد هاراكيرى كنم :D

اون بازى ip براى سونى هست ولى همون پسوند lego باعث ميشه يه مالك ديگه هم داشته باشه.
رو ps واقعا بعيده فروش خوبى بكنه و منطقيه كه lego اصرار كنه كه رو سويچ عرضه بشه و اگه سونى قبول نميكرد بايد توقع مالى لگو رو از جيب ميداده.
همين اسپايدرمن هم تو قرارداد ها بود اگه فروشش از حدى پايين تر باشه انحصارش شكسته ميشه چون مالك نام تجارى مارول هست.
ولى اون فروش تضمين شده ايي داره روى ps.

بازی ۱۴ تا اپیزود داره که از مرحله ۱ تا ۱۰ تقریبا برای هر اپیزود میانگین پنج مرحله تعبیه شده. تا اپیزود چهار یا پنج کفه ی ترازو به سمت بی هدف بودن و بیخود بودنِ ماجرا میچربه چون هدایت کارکتری رو بر عهده داری که بالقوه معتقد به fuk# America [بخوانید fuk# world :D] هست و باید داستان اصلی پیش بره تا کمی تغییر در نگرش این کارکتر اصلی رخ بده و اون احساس ملال آور بودن از بین بره. تو درباره اینکه بازیه خوبی باشه مطمئن نیستی ولی با توجه به تجربیاتت، میدونی که کوجیما داستان سرای قوی ای هست. پس به احترام گذشته ات، به بازی فرصت بده. بازی رو دو سه روز پیش تموم کردم. بهت تضمین میدم از بهترین داستان های نسل های اخیر رو از دست میدی اگر تا انتهاش دوام نیاری. بحث درباره ی پیاده رفتن از یک نقطه به یک نقطه دیگر نیست. بحث درباره ی perseverance هست. یعنی ثابت قدم باشی در رسیدن به هدفی که چه بسا زیاد واسه خودت مهم نباشه ولی در یک طیف وسیعتر از انسانیت و جامعه‌مداری، چشم و امید خیلی های دیگر به تو باشه واسه از نفس نیوفتادن. چه داستانی قشنگ تر از ایثار و از خودگذشتگی در گفتمان و ادبیات بین الملل پیدا میشه؟ کارکتری که از یک آدم مشخصا پوچ گرا به یک شخص هدفمند تغییر نگرش میده و متوجه میشه اگرچه بست و پیوندی به اجزای جهان نداره ولی حضورش واسه بقیه مهم و محترم و آخرین کورسوی امیده. کانسپت امید رو از بچگی داریم در تمام بازی ها مشاهده میکنیم. حداقل یگ کانسپت مهم در تمام عناوین مهم روزگار بوده. از خدای جنگ بگیر تا حتی سری متال گیر.

این سری اگر خواستی بازی کنی، هم آنلاین باش تا مسیر ها واست راحت تر طی بشن [بواسطه ابزار آلاتی که بقیه در مسیر میکارن] و هم فقط مراحلی رو برو که روشون نوشته باشه Order for Sam و یک ستاره کشیده باشه کنارش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or