Last edited by a moderator:
چه خبر خوبیظاهرا نسخه ریمستر شده بازی Warcraft 2 لو رفته است. این عنوان ممکن است در جریان رویداد سیامین سالگرد Warcraft در هفته آینده معرفی شود.
View attachment 356004
خیلی باید پیش از اینا بفروشه
من کلا وقتی بازار اینا داغ بود نت دایل آپ ده کیلوبایت داشتمچه خبر خوبی
امیدوارم مثل Reforge ناامید کننده نباشه و حسابی به روزش کنن.
بیارن به انجین ریفورج که بهترین خبر ممکنه چون نسخه اول رو پارسال طرفدارها آوردن به این انجین و خیلی عالی شده بود:
Warcraft® III: Reforged |PC
البته همونها الان دارن روی نسخه دوم هم کار میکنن.
باید نهایتا دید کیفیت کار مادسازها بالاتره یا خود بلیزارد.
فکر نکنم.من کلا وقتی بازار اینا داغ بود نت دایل آپ ده کیلوبایت داشتم
و نتیجتا دستم ازشون کوتاه موند
این الان برای کنسولام میاد؟
بالاخره هر چیزی یه شروعی داره! هر چند مالکیت این بازی انگار برای خود Koji Pro هست و نمیشه بهش استناد کرد ولی بازم دیدن این صحنه رو Xbox عجیب و جالبه
یکم-یه ذره جلوتر می رفتی متوجه می شدی بیشتر شبیه ساز موتور سیکلته که از قضا روندن با نورمن ریدوس تو اون فضای عجیب غریب بازی بسیارم لذت بخشهكوجيما كلا كاراش عجيبه
من همچنان سالى ٣-٤ بار تلاش ميكنم با اين شبيه ساز كولبرى ارتباط بگيرم هى نميتونم.
ولى اسم كوجيما چون روشه نميتونم كامل بيخيالش بشم.
عجیبه... یعنی الانم که اکتیویژن بلیزارد برای مایکروسافته کمپلت رو ایکس باکس نمیاد؟فکر نکنم.
اونطوری باید بخش کنترل بازی رو زیر و رو کنن که فکر نکنم اصلا بشه همچین کاری کرد.
منم امیدوارم فروشش به تدریج بالاتر بره و واقعاً حیفه که همچین اثر محشری کم بفروشه، ولی از طرفی فروش بدی هم نیست برای یه پلتفرمر. کلاً این سبک به جز یه سری IPهای قدیمی و کلاسیک مثل Mario و گاهی اوقات Sonic و...، محبوبیتش خیلی کمتر از قدیمه و معمولاً بازیهای پلتفرمر سهبعدی فروش خیلی بالایی ندارن.خیلی باید پیش از اینا بفروشه
واقعا حقشه
من الآن حتی نگران گمراه شدن ملت هم هستم و فکر میکنم شاید یه سری از مخاطبهای کژوال نفهمن که این نسخه کاملاً جدید هست و تصور کنن یه چیز اندک ارتقا یافتهای از همون نسخهای هست که روی همه PS5ها وجود داره! دیگه وقتی ملت متوجه نمیشدن که Wii U کنسول جدیده و فکر میکردن یه چیز مرتبط با Wii هست، برام عجیب نیست که این اتفاق برای این بازی هم بیفته!
منم امیدوارم فروشش به تدریج بالاتر بره و واقعاً حیفه که همچین اثر محشری کم بفروشه، ولی از طرفی فروش بدی هم نیست برای یه پلتفرمر. کلاً این سبک به جز یه سری IPهای قدیمی و کلاسیک مثل Mario و گاهی اوقات Sonic و...، محبوبیتش خیلی کمتر از قدیمه و معمولاً بازیهای پلتفرمر سهبعدی فروش خیلی بالایی ندارن.باز
یه موردی که همچنان در موردش شک و تردید دارم هم اینه که شاید یه عده واقعاً در جریان نیستن که Astro Bot یه بازی کاملاً جدیده! قرار دادن یه نسخه رایگان توی کنسول و بعدش هم نامگذاری ساده نسخه جدید میتونه باعث این اشتباه بشه و همون زمان که معرفی شد، این پست رو زدم:
توی روزهای عرضه بازی هم بیشتر از قبل مطمئن شدم که واقعاً ممکنه همچین اتفاقی برای یه عده افتاده باشه و فکر کردن بازی جدیدی نیست! مثلاً اکانت اینستاگرام یکی از فروشگاههای بازی، یه ویدیو از Astro Bot گذاشته بود و اینها بخشی از نظرات بودن:
توجه کنین که این افراد نیمدرجه بالاتر از گیمرهای سوپر کژوال هستن. یعنی حداقل به خودشون سختی میدن و میرن توی فجازی یه چیزی میبینن و با فروشگاههای بازی در ارتباط هستن و... حالا در نظر بگیرین که دیگه یه قشر پایینتر از اینا چی میتونه بشه. یعنی مثلاً بچههایی که همچین بازیای به شدت براشون لذتبخشه، ولی خودشون و والدین گرامی فکر میکنن همون نسخهای هست که توی کنسولشون دارن و نیازی به خریدنش نیست!
همون روزها توی توئیتر هم نمونههای مختلفی دیدم که متأسفانه عکس نگرفتم، ولی الآن یه سرچی کردم و موارد دیگهای پیدا شد:
برای خودش فروشش عالیه!شاید حتی موفق ترین پلتفرمر سونی هستمنم امیدوارم فروشش به تدریج بالاتر بره و واقعاً حیفه که همچین اثر محشری کم بفروشه، ولی از طرفی فروش بدی هم نیست برای یه پلتفرمر.