سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ظاهرا نسخه ریمستر شده بازی Warcraft 2 لو رفته است. این عنوان ممکن است در جریان رویداد سی‌امین سالگرد Warcraft در هفته آینده معرفی شود.

View attachment 356004
چه خبر خوبی \m/ :x
امیدوارم مثل Reforge ناامید کننده نباشه و حسابی به روزش کنن.
بیارن به انجین ریفورج که بهترین خبر ممکنه چون نسخه اول رو پارسال طرفدارها آوردن به این انجین و خیلی عالی شده بود:

Warcraft® III: Reforged |PC

البته همونها الان دارن روی نسخه دوم هم کار میکنن.
باید نهایتا دید کیفیت کار مادسازها بالاتره یا خود بلیزارد.

چه خبر خوبی \m/ :x
امیدوارم مثل Reforge ناامید کننده نباشه و حسابی به روزش کنن.
بیارن به انجین ریفورج که بهترین خبر ممکنه چون نسخه اول رو پارسال طرفدارها آوردن به این انجین و خیلی عالی شده بود:

Warcraft® III: Reforged |PC

البته همونها الان دارن روی نسخه دوم هم کار میکنن.
باید نهایتا دید کیفیت کار مادسازها بالاتره یا خود بلیزارد.
من کلا وقتی بازار اینا داغ بود نت دایل آپ ده کیلوبایت :دی داشتم
و نتیجتا دستم ازشون کوتاه موند
این الان برای کنسولام میاد؟

من کلا وقتی بازار اینا داغ بود نت دایل آپ ده کیلوبایت :دی داشتم
و نتیجتا دستم ازشون کوتاه موند
این الان برای کنسولام میاد؟
فکر نکنم.
اونطوری باید بخش کنترل بازی رو زیر و رو کنن که فکر نکنم اصلا بشه همچین کاری کرد.

• Like
Reactions: Cait Sith
بالاخره هر چیزی یه شروعی داره! :دی هر چند مالکیت این بازی انگار برای خود Koji Pro هست و نمیشه بهش استناد کرد ولی بازم دیدن این صحنه رو Xbox عجیب و جالبه :دی

46dc08_24IMG-20241107-225502.jpg

بسیارم عالی که عده ی بیشتری میتونن این بازی خاص و زیبا (Death Stranding) رو تجربه کنن، واقعا خوشحال شدم.
کوجیما هم هر کاری کرده تا الان سر این بازی... بین خودش و سونی بوده و نه به سونی ضرر زده نه خودش.
این وسط امثال منم که مثلا اون زمان عرضه بازی PS4 داشتیم یا دوستان فن سونی دیگه که ناراحت هستن این بازی رو اول از همه رفتیم دیگه ناراحتی ای نداره.

پ.ن: امیدوارم یه زمانی برسه این ابراز نگرانیها لاقل اندازه انتقاد از شرکتهایی مثل کونامی و امثالش تا بشه باهاش تو این سایت:دی
چه عیبی داره PC و ایکس باکس هم بازی ای که فروشش رو روی پلی استیشن کرده بیاد؟ اصلا بگو همون روز لانچ بیاد اگه به صلاحه؟
یه چیزی مثل دث استرندینگ عنوان بلاک باستر و همه پسندی نبود، میخواستن مثل mgs4 انحصاری مادام العمر باشه. خب تهش چی جز اینکه همون mgs4 هم الان خود من که شیرشو کشیدم ناراحتم چرا مولتی نشد الان دوباره بتونم بهش دسترسی داشته باشم؟

كوجيما كلا كاراش عجيبه :D
من همچنان سالى ٣-٤ بار تلاش ميكنم با اين شبيه ساز كولبرى ارتباط بگيرم هى نميتونم.
ولى اسم كوجيما چون روشه نميتونم كامل بيخيالش بشم.
یکم-یه ذره جلوتر می رفتی متوجه می شدی بیشتر شبیه ساز موتور سیکلته:دی که از قضا روندن با نورمن ریدوس تو اون فضای عجیب غریب بازی بسیارم لذت بخشه:دی

فکر نکنم.
اونطوری باید بخش کنترل بازی رو زیر و رو کنن که فکر نکنم اصلا بشه همچین کاری کرد.
عجیبه... یعنی الانم که اکتیویژن بلیزارد برای مایکروسافته کمپلت رو ایکس باکس نمیاد؟
البته من کلا وارکرافت نزدم نمیدونم چیه. زمانی که اینا رو بورس بود کلا یه نت 10 کیلوبایت داشتم به زور بازیسنتر میومدم. کنسولامم سر همین آفلاین بودن :( (چه زجری دادن adsl بهمون دادن-انقدر نت شخمی بود یه زمانایی PS3 رو کول میکردم می بردم کافی نت تروفی سینک کنم :)) )

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Love Console
خیلی باید پیش از اینا بفروشه

واقعا حقشه
منم امیدوارم فروشش به تدریج بالاتر بره و واقعاً حیفه که همچین اثر محشری کم بفروشه، ولی از طرفی فروش بدی هم نیست برای یه پلتفرمر. :دی کلاً این سبک به جز یه سری IPهای قدیمی و کلاسیک مثل Mario و گاهی اوقات Sonic و...، محبوبیتش خیلی کمتر از قدیمه و معمولاً بازی‌های پلتفرمر سه‌بعدی فروش خیلی بالایی ندارن.
یه نکته مثبت هم اینه که بعیده بازی با بودجه خیلی عظیمی ساخته شده باشه و احتمالاً در مقایسه با بقیه بازی‌های فرست‌پارتی سونی، از نظر بودجه خیلی مظلومه، با یه تیم کوچیک در برابر اَبَرتیم‌های بقیه پروژه‌ها. برای همین نیازی نداره که فروش خیلی عجیب و غریبی بکنه تا به سوددهی برسه.
یه موردی که همچنان در موردش شک و تردید دارم هم اینه که شاید یه عده واقعاً در جریان نیستن که Astro Bot یه بازی کاملاً جدیده! :دی قرار دادن یه نسخه رایگان توی کنسول و بعدش هم نام‌گذاری ساده نسخه جدید می‌تونه باعث این اشتباه بشه و همون زمان که معرفی شد، این پست رو زدم:

من الآن حتی نگران گمراه شدن ملت هم هستم و فکر می‌کنم شاید یه سری از مخاطب‌های کژوال نفهمن که این نسخه کاملاً جدید هست و تصور کنن یه چیز اندک ارتقا یافته‌ای از همون نسخه‌ای هست که روی همه PS5ها وجود داره! دیگه وقتی ملت متوجه نمی‌شدن که Wii U کنسول جدیده و فکر می‌کردن یه چیز مرتبط با Wii هست، برام عجیب نیست که این اتفاق برای این بازی هم بیفته!

توی روزهای عرضه بازی هم بیشتر از قبل مطمئن شدم که واقعاً ممکنه همچین اتفاقی برای یه عده افتاده باشه و فکر کردن بازی جدیدی نیست! مثلاً اکانت اینستاگرام یکی از فروشگاه‌های بازی، یه ویدیو از Astro Bot گذاشته بود و این‌ها بخشی از نظرات بودن:

27ae08_24astro.jpg

توجه کنین که این افراد نیم‌درجه بالاتر از گیمرهای سوپر کژوال هستن. :دی یعنی حداقل به خودشون سختی می‌دن و می‌رن توی فجازی یه چیزی می‌بینن و با فروشگاه‌های بازی در ارتباط هستن و... حالا در نظر بگیرین که دیگه یه قشر پایین‌تر از اینا چی می‌تونه بشه. یعنی مثلاً بچه‌هایی که همچین بازی‌ای به شدت براشون لذت‌بخشه، ولی خودشون و والدین گرامی فکر می‌کنن همون نسخه‌ای هست که توی کنسول‌شون دارن و نیازی به خریدنش نیست!
همون روزها توی توئیتر هم نمونه‌های مختلفی دیدم که متأسفانه عکس نگرفتم، ولی الآن یه سرچی کردم و موارد دیگه‌ای پیدا شد:

80db08_24nnm.jpg

آخرین ویرایش:
منم امیدوارم فروشش به تدریج بالاتر بره و واقعاً حیفه که همچین اثر محشری کم بفروشه، ولی از طرفی فروش بدی هم نیست برای یه پلتفرمر. :دی کلاً این سبک به جز یه سری IPهای قدیمی و کلاسیک مثل Mario و گاهی اوقات Sonic و...، محبوبیتش خیلی کمتر از قدیمه و معمولاً بازی‌های پلتفرمر سه‌بعدی فروش خیلی بالایی ندارن.باز
یه موردی که همچنان در موردش شک و تردید دارم هم اینه که شاید یه عده واقعاً در جریان نیستن که Astro Bot یه بازی کاملاً جدیده! :دی قرار دادن یه نسخه رایگان توی کنسول و بعدش هم نام‌گذاری ساده نسخه جدید می‌تونه باعث این اشتباه بشه و همون زمان که معرفی شد، این پست رو زدم:

توی روزهای عرضه بازی هم بیشتر از قبل مطمئن شدم که واقعاً ممکنه همچین اتفاقی برای یه عده افتاده باشه و فکر کردن بازی جدیدی نیست! مثلاً اکانت اینستاگرام یکی از فروشگاه‌های بازی، یه ویدیو از Astro Bot گذاشته بود و این‌ها بخشی از نظرات بودن:

27ae08_24astro.jpg

توجه کنین که این افراد نیم‌درجه بالاتر از گیمرهای سوپر کژوال هستن. :دی یعنی حداقل به خودشون سختی می‌دن و می‌رن توی فجازی یه چیزی می‌بینن و با فروشگاه‌های بازی در ارتباط هستن و... حالا در نظر بگیرین که دیگه یه قشر پایین‌تر از اینا چی می‌تونه بشه. یعنی مثلاً بچه‌هایی که همچین بازی‌ای به شدت براشون لذت‌بخشه، ولی خودشون و والدین گرامی فکر می‌کنن همون نسخه‌ای هست که توی کنسول‌شون دارن و نیازی به خریدنش نیست!
همون روزها توی توئیتر هم نمونه‌های مختلفی دیدم که متأسفانه عکس نگرفتم، ولی الآن یه سرچی کردم و موارد دیگه‌ای پیدا شد:

80db08_24nnm.jpg

دیروز اینستاگرم IGN از این استوری ها گذاشته بود که بازی های جدید رو چند نفر بازی کردن، دوست داشتن، میخوان بخرن یا به هیچ ورشون نیست. متاسفانه بیشتر از 50 درصد آرا مربوط به Astro گزینه به هیچ ورم نیست بود و 40 درصد اینا هم میخوام بخرم! و یه تعداد خیلی کمی خریده بودن و دوستش داشتن. اگه این رو بخوایم به عنوان مشت نمونه خروار بگیریم، عموم گیمرها این بازی ها رو اصلا دوست ندارن و یه سری طرفدار پیرمرد مثل ما داره.

ولی باز فکر میکنم همین فروشم با توجه به بودجه بسیار پایینش و اینکه با 60 نفر هم ساخته شده عدد بدی نباشه و به سودآوری برسه. و باز امیدوارم سونی به این بهانه که بازی نفروخت تیمشون رو قلع و قمع نکنه، یا نزنه تو سرشون برن گس پولساز در بیارن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and Dinosaur
منم امیدوارم فروشش به تدریج بالاتر بره و واقعاً حیفه که همچین اثر محشری کم بفروشه، ولی از طرفی فروش بدی هم نیست برای یه پلتفرمر. :دی
برای خودش فروشش عالیه!شاید حتی موفق ترین پلتفرمر سونی هست:دی
به عنوان مثال رچت ps4 که پر فروش ترین نسخه سری هست تو هفت سال 123میلیون درامد داشته(اکثر فروشش تو تخفیف های عظیم بوده!) و R&C ps5 به عنوان پر درامد ترین نسخه سری! توی دو سال نیم تونسته به درامد 145میلیونی برسه! ولی این برای یک استدیو کوچیک که بودجه اش اصلا مثل عناوین اینسامنیاک نیست، تو دو ماه اول بیش از 90میلیون درامد داشته...

یه بازی جدید در سبک beat 'em up معرفی شده به نام Acts of Blood که جالب به نظر میاد.
کار یه تیم مستقل از کشور اندونزی هست. از جهاتی شبیه Sifu ه. با این تفاوت که Sifu بیشتر روی مبارزات کلاسیک کونگ فو تمرکز داشت. ولی این بازی تنوع و شدت بیشتری در مبارزات داره و شبیه فیلم Raid کار شده.
یه جاهایی حتی میشه از اسلحه استفاده کرد.
دموی بازی الان روی استیم در دسترس هست.

View attachment Acts of Blood.mp4

View attachment ACOB.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or