Red Dead Redemption

سازنده
Rockstar San Diego
تاریخ انتشار
october 29 2024
ناشر
Rockstar Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
red-dead-redemption-is-reportedl-31230da2-image-31230d86.jpg.webp
سلام. از اونجا که بازی چند روزی هست که برای PC عرضه شده و تاپیک بازی در حال حاضر صرفا تو بخش کنسول های قدیمی در دسترس هست، این تاپیک رو ایجاد کردم تا اگر تبادل نظر و صحبتی هست تو همین بستر انجام بشه و مهم تر اگر دوستان ماد و قابلیتی رو پیدا کردن که باعث ارتقا این نسخه میشه همینجا اشتراک بزارن تا بتونیم استفاده کنیم.

چندتا عکس که خودم گرفتم:

red-dead-redemption-is-reportedl-31230da2-image-31230d86.jpg.webp
سلام. از اونجا که بازی چند روزی هست که برای PC عرضه شده و تاپیک بازی در حال حاضر صرفا تو بخش کنسول های قدیمی در دسترس هست، این تاپیک رو ایجاد کردم تا اگر تبادل نظر و صحبتی هست تو همین بستر انجام بشه و مهم تر اگر دوستان ماد و قابلیتی رو پیدا کردن که باعث ارتقا این نسخه میشه همینجا اشتراک بزارن تا بتونیم استفاده کنیم.

چندتا عکس که خودم گرفتم:
لینک اون پست قدیمی هم بزارید یه سر بزنیم ممنون

چقدر من این بازی رو دوست دارم، بهترین دی ال سی اکسپنشن تاریخ (در کنار کار های سی دی پروجکت و بلیزارد و خود راک استار) رو هم با افتخار همراه خودش داره، اخ اخ بهترین هالووین تاریخ....

یادش بخیر هیچ وقت یادم نمیره وقتی اولین بار رو پی اس تری بازیش کردم و اون موسیقی اینترو xmb پی اس تریش اول پخش شد...

اخرین بار 2018 یک پلی ترو جدید رفته بودم رو خود پی اس تری، دیگه الان دلم خوشه این ریمستر رو میخوام رو 5 بزنم، بعدا هم رو استیم دک دوباره میترکونمش :D

مثل تمام کارهای راک استار ساندترک خارق العاده ای داره هم بازی اصلی هم اندد نایتمر....

دیشب بازی red dead 1 دانلود کردم وارد بازی که شدم میگه حتما باید وی‌رم کارت گرافیک ۲ گیگ به بالا باشه ، راهی نداره این ارور نیاد بشه وارد بازی شد؟

دیشب بازی red dead 1 دانلود کردم وارد بازی که شدم میگه حتما باید وی‌رم کارت گرافیک ۲ گیگ به بالا باشه ، راهی نداره این ارور نیاد بشه وارد بازی شد؟
راهش اینه که باید وی‌رم کارت گرافیک ۲ گیگ به بالا باشه :دی
نه ولی جدی این ویدئو رو ببین کمکت میکنه

• Like
Reactions: yar_66
راهش اینه که باید وی‌رم کارت گرافیک ۲ گیگ به بالا باشه :دی
نه ولی جدی این ویدئو رو ببین کمکت میکنه
دیدم ولی مشکل اینکه من رو آیکون بازی کلیک میکنم همون اول ارور میده و اصلا داخل بازی نمیره که بتونم تنظیمات بازی رو بالا پایین کنم
فقط سر زیرنویس خواستم تجربه کنم وگرنه روی کنسول دارمش که فایده نداره

• Sad
Reactions: AM!R
دیدم ولی مشکل اینکه من رو آیکون بازی کلیک میکنم همون اول ارور میده و اصلا داخل بازی نمیره که بتونم تنظیمات بازی رو بالا پایین کنم
فقط سر زیرنویس خواستم تجربه کنم وگرنه روی کنسول دارمش که فایده نداره
اکسترکت کن، dxdgرو بریز تو فولدر اصلی بازی
جایی که rdr.exe هست اگه ازراد رم باشه، درت میشه

Attachments

• Like
Reactions: yar_66
نسخه جدید ماد rdr
کیفیت بهتر شده، نصب کنبن.اگه نسخه قبلی رو نصب کردین اول با همون نسخه قبلی، حذف کنین و بعد اینو نصب کنین.
نصبم اکترکت کنین و فولدر اصلی رو بریزید تو پوشه بازی و مثل قبلی نصب کنید
Reality Redemption - Overhaul Project
لینک

نسخه جدید ماد rdr
کیفیت بهتر شده، نصب کنبن.اگه نسخه قبلی رو نصب کردین اول با همون نسخه قبلی، حذف کنین و بعد اینو نصب کنین.
نصبم اکترکت کنین و فولدر اصلی رو بریزید تو پوشه بازی و مثل قبلی نصب کنید
Reality Redemption - Overhaul Project
لینک
چند تا اسکرین شات از مادش میذاری؟
برای بالا بردن گرافیک این بهترین ماد هست دیگه؟
من بازیو ریختم و کامل نسل هفتیه گرافیکش.

sh.jpg
SG.jpg

دو تا عکس که خودم از بازی گرفتم
زیرنویس فارسیش خوب هست (ترجمه گیم ساب-البته هنوز کامل نشده ولی کل دیالوگها ترجمه شده)
بدمصب کار راک استار چیه بازی نسل هفتش هم گرافیکش هنوز مسحور کننده س تازه هیچ مادیم نریختم فقط تنظیمات رو آخرین حد ممکن هست.
خلاصه از دستش ندید من که انقدر هول هول رفته بودمش (اون زمان روی PS3 هی بازی اریج میخریدیم سریع تموم میکردیم میفروختیم) تقریبا 70% بازی یادم رفته داستانش چی بود و بماند درست گشت و گذار نکردم توش. بدتر دیالوگها سریع رد میشد وقتی در حال اسب سواری بودی یا یه Hint ای چیزی میومد باید اونم میخوندی که بار اولم بود و تو RDR2 خبره شدم تو این کار. ولی در کل دیالوگای زیادی رو از دست دادم. الان دارم سر صبر میرم و واقعا حال میده. واقعا یه شاهکاره که گذر زمان هیچ از عظمتش کم نمیکنه.

آخرین ویرایش:
چند تا اسکرین شات از مادش میذاری؟
برای بالا بردن گرافیک این بهترین ماد هست دیگه؟
من بازیو ریختم و کامل نسل هفتیه گرافیکش.
بخاطر اینکه همون نسخه هفتم پورت شده،خیلی با مادم تغییر زیادی نمیکنه و میلنگه ولی میشه باهاش کنار اومد، شخصیتها بهتره ولی هر چیزی که پولیگانهای بیشتری بخواد، بدتره مثل صخره

2024-11-15_22-17-22.jpg 2024-11-15_22-15-41.jpg 2024-11-15_22-15-00.jpg 2024-11-15_22-14-18.jpg
2024-11-15_22-42-52.jpg 2024-11-15_22-45-56.jpg

عکها رو با snag it گرفتم برا همین موسم رو تصویره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cait Sith and m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or