Jaw
کاربر سایت
واقعا حیف این سریال!View attachment 355390
چهاردهسال از پخش بهترین اپیزود پایلوت تاریخ تلویزیون گذشت:
The Walking Dead 1x01
کارگردان و نویسنده: فرانک دارابانت
واقعا حیف این سریال!View attachment 355390
چهاردهسال از پخش بهترین اپیزود پایلوت تاریخ تلویزیون گذشت:
The Walking Dead 1x01
کارگردان و نویسنده: فرانک دارابانت
فصل اول فوق العاده بود. من دیگه بعدش دراپ کردم... زباله شد...زباله و ابزار شیردوشی...!!!!واقعا حیف این سریال!
خب بالاخره leftovers رو دیدم . به نظرم اصلا قابل مقایسه با لاست نیستش . خیلی در رده پایین تری هستش . مثلا میخواستش فلسفی جلوه بده ولی به نظرم زیاد جالب نبودش. انیمیشن کوکو بهتر از این بودشاگر طرفدار سریال درام ماورایی و معمایی به سبک لاست هستی ببین چون یه شاهکار زیباست و چند تا از قسمتهاش جزو بالاترین امتیازات imdb هستند
ولی اگر دنبال اکشن و بزن بزن میگردی و حوصله دیالوگ زیاد نداری دراپ کن
اگه بخاطر این که وایب لاست بگیری رفتی سمت leftovers واقعا اشتباه کردی.خب بالاخره leftovers رو دیدم . به نظرم اصلا قابل مقایسه با لاست نیستش . خیلی در رده پایین تری هستش . مثلا میخواستش فلسفی جلوه بده ولی به نظرم زیاد جالب نبودش. انیمیشن کوکو بهتر از این بودش
واقعا leftovers یه سریال آندرریته، چه شبهایی که تنها سریال رو نگاه میکردم و با آهنگ مکس ریچر و بازی ها فوق العاده بازیگرها کیف میکردم
سریال رو خوب جمع کردن واقعا.بعد این همه مدت هنوز اکثر اپیزوداش رو یادمه، تک تک کرکترها خفن بودن، واقعاً سریال خوبی بود. موزیک متنش هم که خودش یه دنیای دیگهس...
ولی جالبه با همه اینها hbo بعد فصل دوم گفت سریال بیننده نداره میخواد کنسلش کنه و خیلیا اعتراض کردن تا آخر یه فصل دیگه ساختن
موزیک متنش فوق العاده بودشبعد این همه مدت هنوز اکثر اپیزوداش رو یادمه، تک تک کرکترها خفن بودن، واقعاً سریال خوبی بود. موزیک متنش هم که خودش یه دنیای دیگهس...
ولی جالبه با همه اینها hbo بعد فصل دوم گفت سریال بیننده نداره میخواد کنسلش کنه و خیلیا اعتراض کردن تا آخر یه فصل دیگه ساختن
نه دوستمون گفتن تقریبا شبیه لاسته سبکش . شروع کردم به دیدن در کل بد نبودش ولی از نظرم من چیزه خفنی هم نبودشاگه بخاطر این که وایب لاست بگیری رفتی سمت leftovers واقعا اشتباه کردی.
واقعا leftovers یه سریال آندرریته، چه شبهایی که تنها سریال رو نگاه میکردم و با آهنگ مکس ریچر و بازی ها فوق العاده بازیگرها کیف میکردم
نمره و متا تو دنیای گیم هم یا چیز مزخرف و بی ارزشه که فقط سونی خیلی روش تمرکز کرده و بر اساس عددش نسخه بعدی بازی رو میچینه و به استودیو بودجه میده و...IGN باز به قسمت جدید The Penguin نمره 6 داد.
موزیک متنش فوق العاده بودش
نه دوستمون گفتن تقریبا شبیه لاسته سبکش . شروع کردم به دیدن در کل بد نبودش ولی از نظرم من چیزه خفنی هم نبودش
واقعا حق میدم اگه کنسل میکرد. اون فضای خفنی که توی فصل اول ساخته بودن به نظرم توی فصل دوم به یغما رفت. واقعا از فصل دومش متنفرم و کاراکترهایی که آوردن اصلا در حد فصل اول نبود.hbo بعد فصل دوم گفت سریال بیننده نداره
نمیدونم چجور بگم . به نظرم سریالش بیشتر بدرد کسایی میخوره که اعتقاد به زندگی پس از مرگ رو دارن و یا کسایی که تازه کسی رو از دست دادن یا درگیر ذهنی دارن راجبه این موضوع این سریال میتونه ارامبخش باشه براشون. همون طور که گفتم انیمشن کوکو رو بیشتر دوست داشتم تو این موضوع.لفتاورز شبیه لاست نیست؛ وقت حرف از شباهت میون میاد؛ منظور شباهت ظاهری با فرم و ستینگ داستان هست؛ به دنبال چیزی به لاست هستی - Manifest یا Under the Dome یا سریال کوتاهحیات Invasion گزینههای خوبی هستند.
پ.ن: میخواستم The Returned رو بهت پیشنهاد بدم که گفتی سریال Leftovers دوست نداشتی، پیشنهادم رو پس میگیرم.
درباره این پیشینه لاست که گفتی، لیندلوف خالق سریال که خالق لفتورز هم هست، یه مصاحبهای داشت که گفته بود ما میخواستیم لاست رو خیلی زودتر از چیزی که اتفاق افتاد تمومش کنیمولی فصل سوم باز بهتر شد و اون دو قسمت آخرش خیلی خوب بود. در کمال تعجب با توجه به پیشینه لاست، خوب جمعش کردن.