اولی Terrifier 2017 بود
به طور خلاصه: مقوا
چون قسمت سومش تازه اومده خواستم ببینم چطوره از قسمت اولش شروع کردم و تجربه جالبی نبود.
کلی صحنه حال بهم زن و خون و خونریزی داره که اگر از این سبک خوشتون میاد پیشنهاد میشه وگرنه هیچ داستانی نداره
و باید مغز رو خاموش کنین، خانم های زیبایی هم داره
ترسناک هم خیلی نیست
مگر از همون صحنههای خونریزی بترسید، اکت جوکرمون عالیه و تنها بازیگری که بازی میکنه هم همین ایشون هست
چندتا قوم و خویش [لیترلی] پول گذاشتن و این فیلم رو ساختن، یه بازیگر ایرانیتبار هم داره این فیلم، به نام پویا محسنی
پیشنهاد میکنم اسمش رو گوگل یه سرچ بزنید، همون ثانیه اول تعجب میکنین
دومی The innocents 2021 بود
اینم برچسب ترسناک خورده ولی نه اون ترس جامپ اسکر، بیشتر با اون ترس زیرپوستی و روانشناختی رو کار داره.
چندتا بچه هستن و همهشون هم خیلی خوب بازی میکنن، زبونش هم نروژی هست. یه عالمه شات خوشگل و قشنگ داره و لذت میبرین
یکم طولانیه ولی و میتونست کوتاهتر باشه اما قطعاً ارزش دیدن داره. هیچوقت از یه سری بچه اینقدر وحشت نداشتم
سومی Hit man 2023 بود
اصلاً خوشم نیومد
کمدیش خوب بود ولی داستان جالبی نداشت، چند روز قبلترش فیلم Blink twice رو دیده بودم
این خانومه تو اونم بازی کرده بود، ترغیب شدم اینم ببینم تا آخرش وگرنه کشش نداشت. پیشنهاد نمیشه
چهارمی مووی انیمه Look back 2024 بود
خیلی قشنگ بود
توی یه ساعت کاری کرد که خیلی فیلما با دوساعت نمیتونن بکنن.
اگه از این سبک انیمه که داستان زندگی مانگا آرتیستهارو نشون میده خوشتون اومد
میتونین انیمه سریالی Bakuman رو ببینید، اونم خیلی عالیه.
نویسنده این مووی انیمه، مانگاکاعه Chinsaw man هم هستش و توی این فیلم هم رفرنس میزنه بهش.
خیلی فضای خوشگل و دوس داشتنی داره. قطعاً اگر یه ساعت خالی دارین و میخواین حالتون خوب شه برین سراغش
پنجمی Antichrist 2009 بود
این فیلم رو با ذهنیت ترسناک بودن رفتم سراغش، با اینکه ترسناک نبود اونطوری ولی شدیداً راضی بودم
چند دقیقه اول فیلم اثر هنریه غیر از اون سکانس +18ش. کارگردان هم لارس فون تریه هست
که قبلاً ازش یه فیلم دیدم [Breaking the waves] که اونم خیلی خوب بود. صحنههای آزاردهنده زیاد داره
چیزایی که شاید تا بهحال ندیدین توی هیچ فیلمی، تضمین میدم بهتون
ویلام دفو هم نقش اصلیه و با دیدن این فیلم میتونید جاهایی از ایشون رو ببینید که توی فیلمای دیگهش ندیدین
ششمی Little girl 2020 بود
اینم نمیدونم چرا دیدم، کلاً هزار نفر ریت داده بودن تو imdb، همون فک و فامیل بازیگرا و سازندهها دیدنش فکر کنم فقط
داستان هم درباره یه دختر بچه هست که میگه تو بدن یه پسر گیر افتادم و درگیریها و کشمکشهای خودش و خانوادهاش با دنیا و آدمای اطرافشون رو نشون میده.
محصول فرانسه هم هست. البته مستنده بیشتر تا فیلم. اگر هیچ چیزی برای دیدن نداشتید پیشنهاد میشه وگرنه گذر کنید ازش
هفتمی About schmidt 2002 بود
درام خوبی بود، نیکلسون مثل همیشه عالی بازی کرده، داستان متوسط و بقیه بازیگرا هم خوب نقششون رو بازی کردن.
کتی بیتس افسانهای هم تو این فیلم هست ولی انتظار نداشتم اینطور بیپرده ببینیمش
درکل فیلم حال خوب کن و آرومیه، بعد فیلم ترسناکا که دیدم بالانس شدم قشنگ
اینطور فیلما که قدیمیترن رو میبینم تعجب میکنم که چقدر تکنولوژی پیشرفت کرده و چقدر دوره 2002
اینکه هیچ گوشی و تبلت و امثالهم رو نمیبینم حس خوشایندی داره، از نامه نگاری و تلفن عمومی سرراهی استفاده شد تو فیلم
هشتمی و آخری هم Gonjiam haunted asylum 2018 بود
اینم یه فیلم ترسناک دیگه
از اون povطوراس، نمیدونم چی میگن بهش، found footage؟
به هرحال چیز جالبی بود، یه گروه که محتوای ترسناک میسازن میرن به یکی از ترسناکترین ساختمونای کره و اتفاقات جالبی براشون میفته.
این جامپ اسکر داره چندتا و واقعاً هم ترسناک بودن. فیلم کارشو به خوبی انجام میده و داستان نسبتاً خوبی داره.
میتونست خیلی بیشتر از اینا ترسناک باشه، ایده و فرصت انجامش بود اما حین اجرا گند میزدن متاسفانه.
اما پیشنهاد میشه حتماً ببینین. از اون جوکر سفید رنگ صدبرابر بهتره