آخرین ویرایش:
دی ان اس عوض کندوستان من اکانت ظرفیت ۳بازی را گرفتم ،الان که میخاد وارد بازی بشه میگه اکانت اکتیویژن را وارد کن ولی وارد که میکنم قبول نمیکنه،بنظرتون چیکارش کنم میتونه مال این باشه که اکانت اکتیویژن من با اکانت این بازی چون ظرفیت ۳هس فرق داره قبول نمیکنه؟
نه هیچ مشکلی نداره روی سری ایکس بازی میکنم میتونم بگم کم باگ ترین cod هستتو کمپین مرحله cradle برا من ارور میخوره میاد بیرون مشکل کسی داشته
بستگی به درجه ی سختی داره ولی روی حالت آسان برای من 8 ساعت طول کشید حالا شاید برای شما کمتر هم بشه یا پلیر های دیگه چون من کلا عادت دارم گیم ها رو با دقت میبرم و دوست دارم جزیات بازی رو ببینم چطور بگم کلا عجله ای مراحل رو نمیبرم جلو ... درسته کمپین بازی خوبه ولی باز کوتاه حساب میشه به نظرم...البته نسبت به نسخه ی قبلی بهترهکلا چند ساعته بخش داستانی ؟
صفحات پیش بحثش بود...من خودم اکانت گیم پس التیمیت کامپیوتر خریدم 48 تومن و راحت هم بازی کردم.البته فقط کمپین رو بازی کردم و مولتی رو نمیدونم کار میکنه یا نه.آقایون برای پیسی باید فقط رو اکانت شخصی باشه گیم پس؟ الان ظرفیت سوییچ زدم رو استور، برنامه ایکس باکس اکانت شخصیمه، میرم داخل گیم میگه اکانت استور و اپ ایکس باکس متفاوته میندازه بیرون.
بله ولی مثل اینکه شما رو اکانت شخصی بازی نکردید.صفحات پیش بحثش بود...من خودم اکانت گیم پس التیمیت کامپیوتر خریدم 48 تومن و راحت هم بازی کردم.البته فقط کمپین رو بازی کردم و مولتی رو نمیدونم کار میکنه یا نه.
سلام. باید حساب شخصی خودتون گیم پس داشته باشه تا بتونید بازی کنید.آقایون برای پیسی باید فقط رو اکانت شخصی باشه گیم پس؟ الان ظرفیت سوییچ زدم رو استور، برنامه ایکس باکس اکانت شخصیمه، میرم داخل گیم میگه اکانت استور و اپ ایکس باکس متفاوته میندازه بیرون.