Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
یه سوال خارج از این نسخه.
چرا امکان دانلود مدرن ۲ بخش کمپینش روی گیمپس هست در حالی که روی گیمپس فقط همین نسخه جدید و مدرن ۳ وجود دارن؟

دوستان من اکانت ظرفیت ۳بازی را گرفتم ،الان که میخاد وارد بازی بشه میگه اکانت اکتیویژن را وارد کن ولی وارد که میکنم قبول نمیکنه،بنظرتون چیکارش کنم میتونه مال این باشه که اکانت اکتیویژن من با اکانت این بازی چون ظرفیت ۳هس فرق داره قبول نمیکنه؟

دوستان من اکانت ظرفیت ۳بازی را گرفتم ،الان که میخاد وارد بازی بشه میگه اکانت اکتیویژن را وارد کن ولی وارد که میکنم قبول نمیکنه،بنظرتون چیکارش کنم میتونه مال این باشه که اکانت اکتیویژن من با اکانت این بازی چون ظرفیت ۳هس فرق داره قبول نمیکنه؟
دی ان اس عوض کن

کمپین رو تموم کردم مثل فیلم های اصغر فرهادی تهش باز موند:)) اما 22 مرحله خیلی طولانی بود به نظرم
زامبی هم قربونش بشم سخت از همیشه هست و تا باز کردن perk ها پیر میشی
مولتی هم مپ های خوبی داره اما انصافا تنوع سلاح ها کمه ! کلاس اسنایپ فقط 3 تا اسلحه داره :Punish:
گرافیک و ویژوالی هم که حرفی برای گفتن نمیزاره و واقعا خوبه
پرفورمنس خوبی هم داره :D

کلا چند ساعته بخش داستانی ؟
بستگی به درجه ی سختی داره ولی روی حالت آسان برای من 8 ساعت طول کشید حالا شاید برای شما کمتر هم بشه یا پلیر های دیگه چون من کلا عادت دارم گیم ها رو با دقت میبرم و دوست دارم جزیات بازی رو ببینم چطور بگم کلا عجله ای مراحل رو نمیبرم جلو :D ... درسته کمپین بازی خوبه ولی باز کوتاه حساب میشه به نظرم...البته نسبت به نسخه ی قبلی بهتره

کالاف کلا مشکلی که همیشه داره اینه که توی بخش کمپین سیستم اچیومنت/تروفی دهی ش خوب نیست. یعنی باس بازی رو هم که میزنی دریغ از یه تروفی چیزی . همش تروفی های عملی مثل این که با نارنجک خودت بمیری و چیزای دیگه ... ای کاش اینو حل میکردن البته نمیدونم توی BO6 هنوز اینجوریه یا نه.

• Like
Reactions: g - unit and all4u
آقایون برای پیسی باید فقط رو اکانت شخصی باشه گیم پس؟ الان ظرفیت سوییچ زدم رو استور، برنامه ایکس باکس اکانت شخصیمه، میرم داخل گیم میگه اکانت استور و اپ ایکس باکس متفاوته میندازه بیرون.

• Like
Reactions: tboy2022
آقایون برای پیسی باید فقط رو اکانت شخصی باشه گیم پس؟ الان ظرفیت سوییچ زدم رو استور، برنامه ایکس باکس اکانت شخصیمه، میرم داخل گیم میگه اکانت استور و اپ ایکس باکس متفاوته میندازه بیرون.
صفحات پیش بحثش بود...من خودم اکانت گیم پس التیمیت کامپیوتر خریدم 48 تومن و راحت هم بازی کردم.البته فقط کمپین رو بازی کردم و مولتی رو نمیدونم کار میکنه یا نه.

صفحات پیش بحثش بود...من خودم اکانت گیم پس التیمیت کامپیوتر خریدم 48 تومن و راحت هم بازی کردم.البته فقط کمپین رو بازی کردم و مولتی رو نمیدونم کار میکنه یا نه.
بله ولی مثل اینکه شما رو اکانت شخصی بازی نکردید.
من میخواستم رو اکانت شخصی خودم بازی کنم که با تحقیقی که کردم تنها راه خرید گیم پس رو اکانت شخصی هست.

سلام. باید حساب شخصی خودتون گیم پس داشته باشه تا بتونید بازی کنید.

دوستان من الان با توجه به تعداد مراحل بخش داستانی که از سایتا چک کردم. مرحله یکی مونده به آخرم. همه جا میگن یکی از طولانی ترین کمپین های سری هست ولی من تو همون حالت دوم سختی که همون نرمال هست. ۵ ساعته رسیدم به مرحله یکی مونده آخر. میخواستم بدونم من اشتباه فهمیدم که تو مرحله یکی به آخرم یا واقعا بازی اصلا طولانی نیست بر خلاف گفته هایی که از تایم بازی میشه. نام مرحله رو تو تو اسپویلر میزارم . لطفا کسی از دوستان که تموم کرده بگه چقدر مونده بازی تموم شده. و این نکته رو بگم به نظر خودم اصلا صحنه سینمایی خاصی تا اینجای بازی که هستم ندیدم و خبری از ست پیس های تکون دهنده و سورپرایز کننده تا الان نبوده. کلا از فاجعه بخش داستانی مدرن ۳ که بگذریم . مدرن ۲۰۱۹ و مدرن ۲ ۲۰۲۲ بخش داستانی ش خیلی بهتر بودن .

• Separation Anxiety

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or