آخرین ویرایش:
بازی تازه اولش لایو سرویس بوده که یهو تبدیل به بازی سینگل پلیر شده، همین ریبوت شدن کلی هزینه تولید رو بالا میبرهم در مورد فروش اگه این آخر هفته نتونه کاری کنه قطعا فروش بازی هم لطمه خورده.
این رو مطمئن باش.
بازی حداقل 6 سال در دست ساخت بوده و هیچ جوره نمیتونه کمتر از 200-150 میلیون دلار خرجش شده باشه.
اینکه تو بایوور به روال تبدیل شده.بازی تازه اولش لایو سرویس بوده که یهو تبدیل به بازی سینگل پلیر شده، همین ریبوت شدن کلی هزینه تولید رو بالا میبره
البته باید اینطور میگفت:
حق انتخاب دیالوگهای بازی در حد هورایزنهای گوریلاست.
وقتی بازی رو با origins مقایسه می کنی تازه می فهمی چه اتفاقی افتاده، سیستم دیالوگ بازی فاجعهس
Character Creator بازی البته اگه بخوایم منصف باشیم بهترین شبیه سازی ترنسی هست که تا به حال عرضه شده
هورایزن ها بهتره. الوی حداقل لحنش عوض میشه این همونم نمیشه.حق انتخاب دیالوگهای بازی در حد هورایزنهای گوریلاست.
اونوقت اسمش رو گذاشتن RPG اونهم از بایوور.
woke moke همیشه فقط یه نوع پوششه واسه گند کاری های مهم تر، هر بازی ای که woke خالصه زیرش هزار و یک مورد ایراد دیگه داره واسه همین این چیزا رو توش میچپونن که بگن مثلا انتقادی که نسبت به بازیشون شده جنبه سیاسی داره. مثلا همین بازی دیالوگش در حد فیلم ماروله و همراه های شخصیت اصلی دیالوگ ها و روابطشون با همدیگه خیلی چیپ و سطحیه ولی خب چون DEI چپوندن توش هر کی ایراد بگیره یه بیکاری پیدا میشه میگه نه بازی خوبه شما چون با رنگین کمون مشکل دارین علیهش جبهه میگیریناینطور که من متوجه شدم متاسفانه مشکل بازی فقط woke بودن نیست و قضیه خیلی بدتر ازین حرفاست...به هیچ وجه بازی دارک نیست یعنی حتی ۱ درصد هم نمیتونی چیزی تو بازی پیدا کنی که اون حس دارک بودن نسخه های قبلی و داشته باشه ٬ نکته عجیب دیگه این بازی گرافیک کارتونی مانند صورت هاست! همچین چیزی قطعا نمیتونه تصادفی باشه ٬ خیلی شبیه انیمیشن های پیکسار و dreamwork درومده و این واقعا برای همچین عنوانی عجیبه بعد تو نسخه ۱۰ سال پیش بازی عصبانیت یا حالت صورت هر شخصیت کامل واضح بود اما الان خیلی یکنواخته صورت ها حین مکالمه ! یه دنیای رنگارنگ که همه باهم دوستن و میخوان۴ تا بچه اژدها و گریفین بکشن...لعنت به تک تک عوامل سازنده من سالیان سال منتظر نسخه جدید بودم
اصولا قدیمترها ملت سر میز غذا اونقدری تکرار میکردن که من ویگن هستم و سوراخمون میکرد.