امتیازهای بازی Dragon Age: The Veilguard

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی شما به متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
این... همین خیلی مهمه واسه من. وقتی فکرش رو می‌کنم، توی بازی‌های نقش‌آفرینی وقتی تو قراره با شخصیت‌ها خو بگیری، داستانشون رو گوش کنی و کوئست رو انجام بدی، این حالت صورت و دیالوگ گفتن و به طور کلی body language خیلی مهمه.
مثلا سال قبل استارفیلد اومد و بالدرز گیت ۳. هر دو نقش‌آفرینی، هر دو هم وقتی با کسی حرف می‌زنی، دوربین روی بدن و صورت طرف می‌ره. ولی اصلا قابل مقایسه نیستن این دو بازی با هم در این زمینه. یکی با ظرافت موشن کپچر و صداگذاری شده، یکی دیگه زیر خطر فقر.
اینکه بتسدا بعد این همه سال به خودش زحمت نداد که این رویه مسخره رو عوض کنه، خیلی روی مخم رفت. یعنی همه می‌گفتن «بازی بتسداست دیگه، همینه. چه انتظاری داری».
خب اتفاقا با همین مشکل دارم. اتفاقا ازش انتظار دارم که درست بشه، خودش رو اصلاح کنه، نه که سیستم منسوخ قدیمی رو به کار ببره. بابا ۱۰ سال ۲۰ سال گذشت از اون زمان که یک مترسک بذاری جلوت و بهش فحش بدی یا ازش تعریف کنی ولی حالت صورت و بدنش یکی باشه.
واقعا توی یک بازی نقش‌آفرینی که به شخصه خیلی این سبک رو دوست دارم، حس می‌کنم این قضیه در ضمیر ناخودآگاهم خیلی واسم مهم شده که حس کنم دارم با یک شخصیت زنده حرف می‌زنم، نه مترسک. جوری باشه که بفهمی از جون واسه‌ش مایه گذاشتن و مهم‌تر از همه بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم.
تو BG3 تک تک انتخاب هات نه تنها مسیر داستانی و تغییر میداد بلکه ممکن بود یه هم تیمی و هم از دست بدی! اینجا همه خوش و خرم به هیچ وجه هم مخالفتی باهم ندارن هیچکدوم حتی صداشونم بالا نمیبرن برای هم:))

ویروس woke باید از بین بره چندتا بازی که که با کله خوردن زمین دیگه متوجه میشن مخاطب دنبال این جور مسخره بازی ها نیست
الان دیدم جیسون شرایر توییت زده 70k پلیر تو استیم رو موفقیت میدونه و طعنه زده بخاطر woke بودنه :)) با امار و ارقام استیم اشنا نیست یا مخاطب خودش رو خر فرض کرده:D

عمق این shithole بی انتهاست ظاهرا :)) بازی برات دادگاه انگیزاسیون برگزار میکنه و مجبورت می کنه بگی ترنسی :دی

Subreddit ـه رسمی Dragonage به دلیل شکستن قوانین زده بنش کرده قبل اینکه پستی بده اونجا :))
هر کسی هم که Asmongold ـو ساب داشته انگار هنوز اونجا پستی بزاره بالافاصله بن میشه حتی اگه تعریف کنه از بازی :دی

دیکتاتوری مدرن رو در حال تماشا هستیم.

میدونستید یکی از نویسنده های این بازی Luara Kate Dale یک مرد تغییر جنسیت داده هست که قبلا کارمند کوتاکو بوده

IMG_20241101_115314_029.jpg

IMG_20241101_115305_669.jpg

و کتابی برای کودکان منتشر کرده که به بچه ها آموزش میده چطور یاد بگیرن تغییر جنسیت بدن.

IMG_20241101_115317_497.jpg

IMG_20241101_115310_976.jpg

این کارمند سابق کوتاکو سابقه طولانی در اتهام نادرست زدن علیه هر کسی که در صنعت بازی های ویدیویی سد راه او باشه داره.

پ.ن: در حالت طبیعی جای همچین شخصی توی زندانه بخاطر این حجم از جنایتی که در حق کودکان کرده

به شدت منتظر بازی بودم و فکر میکردم چیزی خوبی قراره بشه. ولی وضع از اون چیزی که فکر میکردم بهتر شده. چقدر خوبه امسال. امیدوارم این بازی و تیمش هم بره کنار کنکورد و تیمش. دو سه تا آی پی و بازی به فنا بره ولی این دندون کرم خورده کشیده بشه.

میدونستید یکی از نویسنده های این بازی Luara Kate Dale یک مرد تغییر جنسیت داده هست که قبلا کارمند کوتاکو بوده

View attachment 355371

View attachment 355373

و کتابی برای کودکان منتشر کرده که به بچه ها آموزش میده چطور یاد بگیرن تغییر جنسیت بدن.

View attachment 355370

View attachment 355372

این کارمند سابق کوتاکو سابقه طولانی در اتهام نادرست زدن علیه هر کسی که در صنعت بازی های ویدیویی سد راه او باشه داره.

پ.ن: در حالت طبیعی جای همچین شخصی توی زندانه بخاطر این حجم از جنایتی که در حق کودکان کرده
شک نکن علاقه به کودکان هم داره. یعنی شک نکن.:/

آقا چرا نقدای قرمز نمیاد چرا استیم قرمز نیست چرا خبرای بد بیشتری درباره بازی نمیاد ؟ اعصابم خورد داره میشه . هر طور شده این آشغال باید کوبیده بشه و در بایوور هم تخته بشه تا جیگرم حال بیاد .
مطمئن باش انتشار داغونی داره.
بیشترین پلیری که تا حالا داشته 70هزارتا بوده که شکست کامله (حالا عدد دقیق فردا/پس فردا مشخص میشه که آخر هفتست و باید دید چقدر پلیر میگیره)

تا حدی که Dragon's Dogma 2 تو انتشارش چندبرابر این پلیر داشت (بالای 200 هزارنفر)
اونهم یه بازی که همه پسند نبود و شماره دوم از یه مجموعه با سبکی نسبتا خاص.

نه چهارمین نسخه از یکی از بهترین RPGهای ساخته شده...
===========
شرایط نمرات روی استیم دقیقا مثل شرایطیه که Suicide Squad داشت.
پلیرهای عادی اصلا نخریدن که بخوان نمره بدن.
اونهایی که خریدن هم نمراتش رو رسونده بودن به very positive ، ولی تعداد پلیرهاش خنده دار بود.

اینجا هم دقیقا همون مسیر رو داره میره ، دیروز نمرات mixed بود و امروز اومد mostly positive .
تعداد پلیرهای همزمانش برای نسخه ای از یه مجموعه که تنه به تنه الدراسکرولز/ویچر و... (کلا بازیهایی تو این مقیاس) میزنه واقعا خجالت آوره.

مطمئن باش انتشار داغونی داره.
بیشترین پلیری که تا حالا داشته 70هزارتا بوده که شکست کامله (حالا عدد دقیق فردا/پس فردا مشخص میشه که آخر هفتست و باید دید چقدر پلیر میگیره)

تا حدی که Dragon's Dogma 2 تو انتشارش چندبرابر این پلیر داشت (بالای 200 هزارنفر)
اونهم یه بازی که همه پسند نبود و شماره دوم از یه مجموعه با سبکی نسبتا خاص.

نه چهارمین نسخه از یکی از بهترین RPGهای ساخته شده...
===========
شرایط نمرات روی استیم دقیقا مثل شرایطیه که Suicide Squad داشت.
پلیرهای عادی اصلا نخریدن که بخوان نمره بدن.
اونهایی که خریدن هم نمراتش رو رسونده بودن به very positive ، ولی تعداد پلیرهاش خنده دار بود.

اینجا هم دقیقا همون مسیر رو داره میره ، دیروز نمرات mixed بود و امروز اومد mostly positive .
تعداد پلیرهای همزمانش برای نسخه ای از یه مجموعه که تنه به تنه الدراسکرولز/ویچر و... (کلا بازیهایی تو این مقیاس) میزنه واقعا خجالت آوره.
از نظر فروش این سری اصلا قابل قیاس با بازی‌هایی که گفتی نیست :دی
Dragon Age: Inquisition که پرفروش‌ترین بازی سری بوده تونسته ۱۲ میلیون نسخه بفروشه، در حالیکه Witcher 3 بالای ۵۰ میلیون و Skyrim بالای ۶۰ میلیون نسخه فروش داشته. به نظرم این تعداد پلیر واسه این سری در مجموع بد نیست ولی از این نظر آمارش نباید با بازی‌های خیلی بزرگ و پرفروش مقایسه بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or