آخرین ویرایش:
تو BG3 تک تک انتخاب هات نه تنها مسیر داستانی و تغییر میداد بلکه ممکن بود یه هم تیمی و هم از دست بدی! اینجا همه خوش و خرم به هیچ وجه هم مخالفتی باهم ندارن هیچکدوم حتی صداشونم بالا نمیبرن برای هماین... همین خیلی مهمه واسه من. وقتی فکرش رو میکنم، توی بازیهای نقشآفرینی وقتی تو قراره با شخصیتها خو بگیری، داستانشون رو گوش کنی و کوئست رو انجام بدی، این حالت صورت و دیالوگ گفتن و به طور کلی body language خیلی مهمه.
مثلا سال قبل استارفیلد اومد و بالدرز گیت ۳. هر دو نقشآفرینی، هر دو هم وقتی با کسی حرف میزنی، دوربین روی بدن و صورت طرف میره. ولی اصلا قابل مقایسه نیستن این دو بازی با هم در این زمینه. یکی با ظرافت موشن کپچر و صداگذاری شده، یکی دیگه زیر خطر فقر.
اینکه بتسدا بعد این همه سال به خودش زحمت نداد که این رویه مسخره رو عوض کنه، خیلی روی مخم رفت. یعنی همه میگفتن «بازی بتسداست دیگه، همینه. چه انتظاری داری».
خب اتفاقا با همین مشکل دارم. اتفاقا ازش انتظار دارم که درست بشه، خودش رو اصلاح کنه، نه که سیستم منسوخ قدیمی رو به کار ببره. بابا ۱۰ سال ۲۰ سال گذشت از اون زمان که یک مترسک بذاری جلوت و بهش فحش بدی یا ازش تعریف کنی ولی حالت صورت و بدنش یکی باشه.
واقعا توی یک بازی نقشآفرینی که به شخصه خیلی این سبک رو دوست دارم، حس میکنم این قضیه در ضمیر ناخودآگاهم خیلی واسم مهم شده که حس کنم دارم با یک شخصیت زنده حرف میزنم، نه مترسک. جوری باشه که بفهمی از جون واسهش مایه گذاشتن و مهمتر از همه بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم.
Subreddit ـه رسمی Dragonage به دلیل شکستن قوانین زده بنش کرده قبل اینکه پستی بده اونجاعمق این shithole بی انتهاست ظاهرا بازی برات دادگاه انگیزاسیون برگزار میکنه و مجبورت می کنه بگی ترنسی
شک نکن علاقه به کودکان هم داره. یعنی شک نکن.:/میدونستید یکی از نویسنده های این بازی Luara Kate Dale یک مرد تغییر جنسیت داده هست که قبلا کارمند کوتاکو بوده
View attachment 355371
View attachment 355373
و کتابی برای کودکان منتشر کرده که به بچه ها آموزش میده چطور یاد بگیرن تغییر جنسیت بدن.
View attachment 355370
View attachment 355372
این کارمند سابق کوتاکو سابقه طولانی در اتهام نادرست زدن علیه هر کسی که در صنعت بازی های ویدیویی سد راه او باشه داره.
پ.ن: در حالت طبیعی جای همچین شخصی توی زندانه بخاطر این حجم از جنایتی که در حق کودکان کرده
مطمئن باش انتشار داغونی داره.آقا چرا نقدای قرمز نمیاد چرا استیم قرمز نیست چرا خبرای بد بیشتری درباره بازی نمیاد ؟ اعصابم خورد داره میشه . هر طور شده این آشغال باید کوبیده بشه و در بایوور هم تخته بشه تا جیگرم حال بیاد .
از نظر فروش این سری اصلا قابل قیاس با بازیهایی که گفتی نیستمطمئن باش انتشار داغونی داره.
بیشترین پلیری که تا حالا داشته 70هزارتا بوده که شکست کامله (حالا عدد دقیق فردا/پس فردا مشخص میشه که آخر هفتست و باید دید چقدر پلیر میگیره)
تا حدی که Dragon's Dogma 2 تو انتشارش چندبرابر این پلیر داشت (بالای 200 هزارنفر)
اونهم یه بازی که همه پسند نبود و شماره دوم از یه مجموعه با سبکی نسبتا خاص.
نه چهارمین نسخه از یکی از بهترین RPGهای ساخته شده...
===========
شرایط نمرات روی استیم دقیقا مثل شرایطیه که Suicide Squad داشت.
پلیرهای عادی اصلا نخریدن که بخوان نمره بدن.
اونهایی که خریدن هم نمراتش رو رسونده بودن به very positive ، ولی تعداد پلیرهاش خنده دار بود.
اینجا هم دقیقا همون مسیر رو داره میره ، دیروز نمرات mixed بود و امروز اومد mostly positive .
تعداد پلیرهای همزمانش برای نسخه ای از یه مجموعه که تنه به تنه الدراسکرولز/ویچر و... (کلا بازیهایی تو این مقیاس) میزنه واقعا خجالت آوره.