آخرین ویرایش:
drew karpyshyn نویسنده اصلی kotor/mass effect نویسنده اصلی این بازی هم هست. حداقل میشه امیدوار بود به این بازی تا حدی.بایوور تموم شده ، اونهم سالهاست.
خوبهاشون تو این استودیو هستن و دارن مس افکتی که باید رو میسازن.
Exodus
=========
مطمئنا همین رویه دراگون ایج برای مس افکت هم تکرار میشه.
ولی من نگرانی ندارم.
برای فانتزی که لارین هست ، چه بسا خیلی بهتر هم داره خروجی میده.
سایفای رو هم به امید اینکه آرکیتایپ با EXODUS بتونه اونطور که باید از پسش بر بیاد.
بله لارین تا اینجا نسل بهتری تجربه من با بالدورز گیت ۳ رو تحویلم داده که بارها بدون خستگی تمومش کردم، ولی انقدر با ۳ گانه مس افکت خاطره دارم محبوب هست برام این ۳ گانه که واقعا ناراحت کننده هست ببینم یک مس افکت جدید بیاد اون هم با حضور احتمالی شپرد اما انقدر گند بزنند بهش که علاقه به تجربش نداشته باشمبایوور تموم شده ، اونهم سالهاست.
خوبهاشون تو این استودیو هستن و دارن مس افکتی که باید رو میسازن.
Exodus
=========
مطمئنا همین رویه دراگون ایج برای مس افکت هم تکرار میشه.
ولی من نگرانی ندارم.
برای فانتزی که لارین هست ، چه بسا خیلی بهتر هم داره خروجی میده.
سایفای رو هم به امید اینکه آرکیتایپ با EXODUS بتونه اونطور که باید از پسش بر بیاد.
امیدوارم یه شکست تجاری مقدمات تخته شدن در این نا-بایوور رو فراهم کنه.View attachment 355341
متاسفانه....
طبیعی هست، اسم بزرگی پشت این فرنچایز هست!View attachment 355341
متاسفانه....
شاید بازی شکست تجاری نخوره ولی طوری گند زدن به اعتبار بایوور که Anthem این کار رو نتونست بکنه.امیدوارم یه شکست تجاری مقدمات تخته شدن در این نا-بایوور رو فراهم کنه.
تلگرام ازت خبری نیست سمیر خاناین قضیه یه فرقه یا گروه نیستن.کلا خواستن دنیا به این سمت بره کسی هم نمیتونه نه بگه.معلومه از الان شدت قضیه داره بیشتر میشه.
این... همین خیلی مهمه واسه من. وقتی فکرش رو میکنم، توی بازیهای نقشآفرینی وقتی تو قراره با شخصیتها خو بگیری، داستانشون رو گوش کنی و کوئست رو انجام بدی، این حالت صورت و دیالوگ گفتن و به طور کلی body language خیلی مهمه.الان خیلی یکنواخته صورتون حین مکالمه !
سران نظام سلطه چقد افت کردن که تلاششون برا تشکیل فرهنگ نسل جدید چنین نمایش های مضحک و خفت باریهبازی یه کاتسین ۲ دقیقهای راجع به این داره که چطور وقتی کسی رو Misgender کردیم باید ازش معذرت خواهی کنیم!