آخرین ویرایش:
بازی یه کاتسین ۲ دقیقهای راجع به این داره که چطور وقتی کسی رو Misgender کردیم باید ازش معذرت خواهی کنیم!
گزینه دومنمیتونم این رو باور کنم! یعنی کاملاً مثل یه پارودی و تمسخر برای این چیزها هست، نه دفاع ازشون! به نظرم دو حالت بیشتر نداره:
۱. در آینده یکی از اعضای بایوور لو میده که برای مسخره کردن این مضامین، همچین سکانسی رو توی بازی گذاشتن که سوژه درست کنن!
۲. واقعاً بهره هوشی سازندههای بازی پایین و نگرانکننده هست و باید موقع استخدام، یه تست ازشون گرفته میشده که متأسفانه نشده و وارد استودیو شدن.
در تکمیل تصویری که از یکی از کارگردانهای بازی (Corinne Busche)گذاشتی :
بنظر من الان روند ووک کاهشیه. بخصوص تو این یکی دوساله با وجود جاهایی مثل X و YT که این چیزارو مو از ماست میکشن و همه بشدت حساس شدند. فکر نکنید فقط تو این فروم دارن به این چیزا گیر میدن واقعا هرجایی بری دارن حساس میشن رو این مسائل .این قضیه یه فرقه یا گروه نیستن.کلا خواستن دنیا به این سمت بره کسی هم نمیتونه نه بگه.معلومه از الان شدت قضیه داره بیشتر میشه.
فقط فکر به کثافت کاریهای ممکن تو Mass Effect و loreـش اعصابم رو به هم میریزه.
دقیقا واسه همین میگم!اتفاقا اونجا دستشون بازتره برا این مسائل
بایوور تموم شده ، اونهم سالهاست.وقتی تریلر بازی اومدم از ترس برای مس افکت مجموعه محبوبم گفتم که نگرانم، الان با وجود چیزی که از این ساختن میدونم قرار با چی روبرو بشم ترسم درمورد مس افکت بیخود نبوده
مس افکت ۳ هم از این چرت و پرتا داشت.فقط فکر به کثافت کاریهای ممکن تو Mass Effect و loreـش اعصابم رو به هم میریزه.