امتیازات بازی Dragon Age: The Veilguard

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی شما به متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    144
نمی‌تونم این رو باور کنم! :دی یعنی کاملاً مثل یه پارودی و تمسخر برای این چیزها هست، نه دفاع ازشون! به نظرم دو حالت بیشتر نداره:
۱. در آینده یکی از اعضای بایوور لو می‌ده که برای مسخره کردن این مضامین، همچین سکانسی رو توی بازی گذاشتن که سوژه درست کنن! :دی
۲. واقعاً بهره هوشی سازنده‌های بازی پایین و نگران‌کننده هست و باید موقع استخدام، یه تست ازشون گرفته می‌شده که متأسفانه نشده و وارد استودیو شدن.
گزینه دوم

نویسندگان درگن ایج:

IMG_20241031_135823_447.jpg

کلا قیافه های اینطوری دیدی تا تا خط برو

ایشون هم که که کارگردان بازی تشریف دارن:

20241031_135512.jpg

ممکنه سوال بشه براتون چرا این داستانها تموم نمیشه و واقعا چه کسی پشت این ماجراهاست.
طبق گزارشی از مجلس سنای آمریکا و شکایت شخص سناتور" تد کروز" نماینده ایالت تگزاس ،دولت بایدن / هریس میلیاردها دلار از بودجه فدرال (مالیات مردم) صرف ترویج DEI در سرتاسر کشور و حتی جاهای دیگه دنیا کرده‌. طبق این گزارش دولت میلیاردها دلار صرف تحقیقات برای ترویج ضد روشنفکری ، ضد علم، ضد آمریکایی و ضد خانواده به عنوان DEI و اعمال ایدئولوژی چپ در کل مدیا و انترتیمنت کرده.واقعا بیخود و بی جهت نیست که این مسخره بازیا خودشو وارد صنعت گیم هم کرده‌ .
امیدوارم واقعا ترامپ بیاد و بساط اینارو جمع کنه‌. البته اگر باند اوباما/هریس/بایدن تقلب نکنند‌.

America First Legal Targets the Biden-Harris Administration National Science Foundation for Wrongfully Using Billions in Federal Research Funds to Promote DEI and Illegally Concealing the Government Officials Behind Discriminatory Grants

View attachment VID_20241031_140608_488.mp4

ایشون هم که که کارگردان بازی تشریف دارن:
1730372642607.png
در تکمیل تصویری که از یکی از کارگردانهای بازی (Corinne Busche)گذاشتی :

aa8e72_1dd18dba94b94f278465cad6bb20dfc6~mv2.jpg

================
من واقعا مشکلی بابت این تغییرها ندارم ، هرکی میخواد میتونه ببره و بندازه یا بده یکی دیگه وصل کنه.
مسئولیتش با خودشه.

ولی اینکه بخوام برای سرگرمی عنوانی رو تجربه کنم که بخواد عقاید چرک ، غیرعلمی و فرقه گونه خودش رو به خوردم بده ، اونهم تا این حد چیپ و تو سطح که تو کسری از ثانیه دافعه ایجاد کنه رو کیلومترها ازش فاصله میگیرم.
همونطور که آریا گفت اینها یا خودشون درک و فهمشون از شیوه فرهنگسازی در همین حده یا پلیرها رو یه مشت گلابی فرض کردن که باید اینطور تو صورتشون اراجیف من در آوردیشون رو فریاد بزنن تا ملکه ذهنشون بشه.

خلاصه که من راضیم که همین شیوه رو پیش گرفتن که خب یکی مثل من تکلیفش با بازی از ابتدا مشخص باشه.
تو یه پست دیگه هم گفتم که اگه این بازی رو چشم بسته میخریدم و بازی میکردم و به همچین بخشهایی از بازی که همچین گفتگوهایی جریان پیدا میکنه میرسیدم ، قطعا از خودم به عنوان انسان خجالت میکشیدم و پشیمون میشدم.

چه کثافتیه برای ماها که اینجا زندگی میکنیم!؟
یه عمر از دست عقاید من درآوردی ، فرقه گونه و تاریخ گذشته بالامنبری فرار کردیم و پناه آوردیم به رسانه ها و تولیدکنندهای محتوا و سرگرمی غربی...
حالا اونجا هم به حدی گند زدن که من حاضرم 24 ساعته شبکه های منبری خودمون رو بقل کنم و یه خط همچین دیالوگی رو نبینم و نشنوم.

برای همین در حال حاضر بهترین رسانه ، سرگرمی و... برام یوتوبه.
چون دقیقا همونچیزهایی که میخوام رو میتونم درش دنبال کنم.
موسیقی ، کتاب ، بازی ، فیلم و سریال و... واقعا همشون آلوده شدن و به این زودیها راه برگشتی درشون نمیبینم.

آخرین ویرایش:
رسما رفته جز مهندسی شده ترین ریلیزای تاریخ :دی به اوناییم که کد دادن دستور دادن در مورد فلان quest حرفی نزن که احتمالا گندش از فردا در میاد که چه سمی بوده :p

اینم که وضع ریویو IGN ـه:
1730372957013.png

حالا بخش فانش اونجاس اینقد تلاش کردن نظر همه رو مثبت جلوه بدن، بازم نقد Skill up که رسما ر*ده به گیم 3 برابر IGN که کلفت ترین مدیای گیمینگ هست ویو خورده =))
1730373341720.png

یا Fextralife که تخصصی ترین چنل RPG محور یوتوبه:
1730373073593.png
حتی یوتوبرای کوچک تر هم ویو بیشتری گرفتن:
1730373267807.png

فردا پسفردا که نقدای Steam بیاد جالب میشه تازه.
حس میکنم یه گندی بالا بیاره این بازی که سال ها بهش اشاره بشه :دی

آخرین ویرایش:
این کلیپ که تو بازی طرف بخاطر میس جندر کردن نان باینری ها خودشو تنبیه کرد و شروع کرد شنا زدن کاملا واقعیت داره‌ و اونها واقعا انتظار دارن طرف مقابل بیش از اینها تنبیه بشه بخاطر این جرم نابخشودنی ‌.
تو واقعیت این نان باینری ها انقدر بدشون میاد اگه بهشون بگی تو مردی یا زن..
یعنی از صدتا فحش براشون بدتره و شروع میکنن به جیغ کشیدن‌:

View attachment VID_20241031_145753_084.mp4

به جرات میگم اگه جلوی اینها گرفته نشه بزودی و دقیقا از they/them میرسیم به همچین پرونونس هایی :

View attachment VID_20241031_150245_289.mp4

این قضیه یه فرقه یا گروه نیستن.کلا خواستن دنیا به این سمت بره کسی هم نمیتونه نه بگه.معلومه از الان شدت قضیه داره بیشتر میشه.
بنظر من الان روند ووک کاهشیه. بخصوص تو این یکی دوساله با وجود جاهایی مثل X و YT که این چیزارو مو از ماست میکشن و همه بشدت حساس شدند. فکر نکنید فقط تو این فروم دارن به این چیزا گیر میدن واقعا هرجایی بری دارن حساس میشن رو این مسائل .
بخصوص که الان واقعا مساله تجاری هم مطرح شده و پلیرها واقعا با نخریدن اینجور بازیا خوب درسی دارن به ناشرها میدن. کسی نمیتونه منکر ضرر بشدت هنگفت وارنر بخاطر بازی سوساید اسکوائد یا مثلا ضرر سونی برای کنکورد بشه. اینجا دیگه صدای بخش مالی ناشر در میاد.

مساله اصلی اینه که این موارد ووک که ما الان داریم تو بازیها میبینم ماحصل پروژه هایی هست که چهار پنج سال پیش شروع به ساخت شدند‌ و سازنده براحتی نمیتونه لغوشون کنه.
بستن فایرواک و لغو کنکورد توسط سونی ، چمیدونم مثلا قطع همکاری با کارگردان های ووک اینسامنیاک گیمز ، قطع بودجه DEI مایکروسافت ، حتی مثلا پچ جدید سایلنت هیل ۲ که اومده سایز سینه های ماریا رو کمی بزرگتر کرد و ماجرای رسوایی سوییت بیبی ، و ببین کلا از این دست موارد اگه دقت کنی دارن زیاد میشن. پس روند ووک کاهشیه منتها نتیجه اش به مرور معلوم میشه

آخرین ویرایش:
تو یه پست دیگه هم گفتم که اگه این بازی رو چشم بسته میخریدم و بازی میکردم و به همچین بخشهایی از بازی که همچین گفتگوهایی جریان پیدا میکنه میرسیدم ، قطعا از خودم به عنوان انسان خجالت میکشیدم و پشیمون میشدم.
از بیخ گوشم رد شد:D دو روز پیش ریفاند کردم.
Untitled.jpg

وقتی تریلر بازی اومدم از ترس برای مس افکت مجموعه محبوبم گفتم که نگرانم، الان با وجود چیزی که از این ساختن میدونم قرار با چی روبرو بشم ترسم درمورد مس افکت بیخود نبوده

وقتی تریلر بازی اومدم از ترس برای مس افکت مجموعه محبوبم گفتم که نگرانم، الان با وجود چیزی که از این ساختن میدونم قرار با چی روبرو بشم ترسم درمورد مس افکت بیخود نبوده
بایوور تموم شده ، اونهم سالهاست.
خوبهاشون تو این استودیو هستن و دارن مس افکتی که باید رو میسازن.

Exodus

=========
مطمئنا همین رویه دراگون ایج برای مس افکت هم تکرار میشه.

ولی من نگرانی ندارم.
برای فانتزی که لارین هست ، چه بسا خیلی بهتر هم داره خروجی میده.
سایفای رو هم به امید اینکه آرکیتایپ با EXODUS بتونه اونطور که باید از پسش بر بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or