PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این Teardown رو خیلی کنجکاو بودم ببینم چطوریه، ولی فرصت نمی‌شد و حالا که داره از پلاس خارج می‌شه، دیگه گفتم یه نگاهی بهش بندازم.
فعلاً حدود ۲ ساعت بازی کردم و خیلی خوشم اومده. دقیقاً از اون مدل بازی‌هایی هست که چند ساله مُد شدن و بدون داستان خاصی، می‌افتیم به جون محیط و پاکسازی می‌کنیم. حالا بعضی جاها مثل PowerWash Simulator آب می‌پاشیم و بعضی جاها ساختمون تعمیر می‌کنیم، ولی اینجا گند می‌زنیم به محیط و سازه‌های مختلف! :دی یعنی با یه سری وسایل مثل پُتک می‌افتیم به جون در و دیوار و همه چیز رو نابود می‌کنیم و این قضیه به لطف گرافیک پیکسلی محشر بازی، واقعاً جذاب از آب در اومده.
گرافیک Minecraft رو در نظر بگیرین و صد برابر سکــسی‌تر کنین و می‌شه این بازی! :دی همه چیز حالت مکعبی و چاق و چله داره و در عین سادگی، به شدت زیباست و یه سری افکت‌ها مثل زمان خاموش کردن آتیش هم خیلی دیدنی هستن. اکثر بخش‌ها قابلیت تخریب‌پذیری بالایی دارن و مثلاً می‌شه یه خونه رو کلاً منهدم کرد و چیزی ازش باقی نذاشت. یا بعضی جاها که به بن‌بست می‌خوریم و راه حل ساده‌ای پیدا نمی‌شه، می‌تونیم سوار یه ماشین ساخت و ساز بشیم و بریم توی در و دیوار و یه راه جدید باز کنیم! مأموریت‌های متنوعی هم داره و از دزدیدن ماشین تا انداختن فلان وسیله توی دریا و... رو شامل می‌شه.

a0e617_24teardownthumb-1699203870622.jpg

حجم بازی فقط ۳،۴ گیگ هست و به نظرم اگه اهل تنوع هستین و از اینایی نیستین که هی ناله می‌کنن صنعت بازی مُرده و فلان و چنان، حتماً برین سراغش. میانگین امتیازهای بازی ۸۰ هست و توی استیم هم میزان رضایت ۹۵٪ هست که با در نظر گرفتن بیشتر از ۹۰ هزار رأی، آمار بسیار خوبیه.

Red Dead Redemption 2, Grand Theft Auto: San Andreas و سری Kingdom Hearts از جمله عناوینی هستن که روز 18 نوامبر از کاتالوگ خارج میشن.
مجموعا 18 عنوان، پلاس رو ترک میکنن در این روز:

• GTA: San Andreas - Definitive Edition | PS4 + PS5
  • Red Dead Redemption 2 | PS4
  • The Sims 4 City Living | PS4
  • Dragon's Dogma: Dark Arisen | PS4
  • Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON | PS4
  • Superliminal | PS4 + PS5
  • Eiyuden Chronicle: Rising | PS4 + PS5
  • Klonoa Phantasy Reverie Series | PS4 + PS5
  • Teardown (PS5) Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix | PS4
  • Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue | PS4
  • Kingdom Hearts 3 | PS4
  • Kingdom Hearts: Melody of Memory | PS4
  • Chorus | PS4 + PS5
  • What Remains of Edith Finch | PS4 + PS5
  • Overcooked 2 | PS4
  • Blasphemous | PS4
  • Moving Out | PS4
Overcooked 2 خیلی حیفه
از معدود بازیهای کوآپ آفلاین لذتبخشه
بعد از پلاس باید بخرمش

Dave the Diver محتوای جدیدی رو داده با آپدیت.
چون اومد رو پلاس و خودم هم بازی کردم و خیلی ها دوست داشتن، اینجا گذاشتم خبر رو.

View attachment 354485
این بازی فوق‌العاده هست، هرکسی پلاس داره و بازی نکنه به خودش ظلم کرده

سلام
من یه سوال داشتم , بازی های انلاین که برا انلاین بازی کردن نیاز به پلی استیشن پلاس دارن من میتونم یه اکانت ظرفیت دوم بخرم که پلاس داره و اون رو رو کنسول خودم اکتیور کنم ولی از اکانت شخصی خودم استفاده کنم ؟ یا باید پلاس رو رو اکانت خودم بخرم و فعال کنم ؟

سلام
من یه سوال داشتم , بازی های انلاین که برا انلاین بازی کردن نیاز به پلی استیشن پلاس دارن من میتونم یه اکانت ظرفیت دوم بخرم که پلاس داره و اون رو رو کنسول خودم اکتیور کنم ولی از اکانت شخصی خودم استفاده کنم ؟ یا باید پلاس رو رو اکانت خودم بخرم و فعال کنم ؟
بله میشه

• Like
Reactions: alireza yellow
واقعا باعث خجالته.بازی ای که پارسال برای اکسترا یکبار اومده برای چی باید مجدد سال بعدش برای استشیال بیاد !

Ghostwire: Tokyo

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged

Death Note Killer Within

View attachment 355190
اون Ghostwire رو روی پیسی به زوره چیت الکی تموم کردم، به شدت خسته کننده و حوصله سر بر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or