امتیازهای بازی Dragon Age: The Veilguard

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی شما به متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
شاهکار که نه ولی قطعا بازی خوبیه.

گرچه برای این سری شکست حساب میشه چرا که نسخه قبلی Goty شده بود.
اما کی میتونه بگه نمره 84 بده؟!

من انتظار زیر 80 رو هم حتی داشتم ، البته در ادامه نمرات اضافه میشه و حتما این عدد نمیمونه.
ولی از برآیند نقدها مشخصه که در کل با یک بازی خوب طرفیم.
میشه گفت نقدا مهندسی شده هستند، به خیلی ها کد برای نقد نداده بودند. باید چند روز دیگه صبر کرد تا متای واقعی بازی مشخص بشه.

1730179300633.png
Alanis Morissette Reaction GIF by MOODMAN

1730179502492.png
1730179533556.png

من قبلا هم گفته بودم که بایوور با عنتم تموم شد. اون فضاحت کامل رو منتشر کردن با کمک EA و بعدم بیخیالش شدن! ملت نسخه دیلاکس اون بازی رو خریده بودن که سیزن‌پس روش بود و پول بیشترم داده بودن اما آقایون خیلی راحت گفتن خبری از ساپورت و درست کردن بازی نیست، خدافظ شما! عنتم پتانسیل خیلی خوبی داشت و ای کاش دست یه استودیو دیگه بود ولی خیلی خوب بی کفایتی استودیو و ناشر رو نشون داد. ولی همچنان امیدوارم برخی از طرفدارای بازی بتونن ازین نسخه لذتی هرچند کم هم ببرن. خیلی منتظر این روز بودن. ولی به هر حال اگرم بازی خوبی نبود، Dragon's Dogma 2 یک عارپی‌جی خیلی خوب گزینه‌ای عالی برای شماست :D

بدبخت Skill Up گفته، ناراحته چون ساعاتی که سر این بازی تلف شدند، هیچوقت برنمی‌گردند.

گفته دیالوگ های بازی انگار توسط تیم HR استدیو نوشته شده نه نویسنده های استدیو.لول

خدایی خاک بر سرشون.
به نظرم این نقد Skill Up رو ببینید خیلی نکاتی که میگه جالبه.
یه قسمت میگه که شما تو این نسخه آپشن برای اینکه مسیر منفی پیش بگیری یا حتی بخوای رو مخ دیگران بری نداره! اگه اپشن دیالوگی هم وجود داشته باشه، بازی با روش صدا و سیمایی میاد اون دیالوگ رو به سمت مثبت میبره :D
مثلا یه جا انتخاب میکنه : Just listen you idiot.
چیزی که بیان میکنه: Are you kidding me

آخرین ویرایش:
به نظرم این نقد Skill Up رو ببینید خیلی نکاتی که میگه جالبه.
یه قسمت میگه که شما تو این نسخه آپشن برای اینکه مسیر منفی پیش بگیری یا حتی بخوای رو مخ دیگران بری نداره! یا حتی اگه اپشن دیالوگی وجود داشته باشه، بازی با روش صدا و سیمایی میاد اون دیالوگ رو به سمت مثبت میبره :D
مثلا یه جا انتخاب میکنه : Just listen you idiot.
چیزی که بیان میکنه: Are you kidding me
این دقیقا همون مشکل آندرومدا بود که مستقیم اومده تو این و نشون میده بایوور همون بایوور آندرومداست. تو آندرومدا دیالوگها مثلا میخواستی یه دیالوگ قاطعانه بگی بعد انتخاب که میکردی میدیدی داره ل*س میزنه با طرف به جا اینکه اون چیزی که تو درخت دیالوگ انتخاب کردی رو بگه.

این دقیقا همون مشکل آندرومدا بود که مستقیم اومده تو این و نشون میده بایوور همون بایوور آندرومداست. تو آندرومدا دیالوگها مثلا میخواستی یه دیالوگ قاطعانه بگی بعد انتخاب که میکردی میدیدی داره ل*س میزنه با طرف به جا اینکه اون چیزی که تو درخت دیالوگ انتخاب کردی رو بگه.
پس احتمالا باید برای مس افکت بعدی نگران شد!

اصلنم مهندسی شده نیست نقدها !!!!!!
مگه میشه تعداد زیادی این جمله را بکار ببرند انگار از یکجا بهشون دیکته میشه چی بنویسن

IMG_20241029_171358_437.jpg

ظاهرا از این به بعد باید به همون نقدهای یوتیوبرها فقط اعتماد کنیم این رسانه ها با این منتقدهای کج و کوله و داغون که دارند دیگه قابل اعتماد نیستند

مگه میشه تعداد زیادی این جمله را بکار ببرند انگار از یکجا بهشون دیکته میشه چی بنویسن

View attachment 355085

ظاهرا از این به بعد باید به همون نقدهای یوتیوبرها فقط اعتماد کنیم این رسانه ها با این منتقدهای کج و کوله و داغون که دارند دیگه قابل اعتماد نیستند
احتمالا پدیده جدید اینه که بدن chatgpt براشون نقد بنویسه:دی

View attachment 355085

منم شک و تردیدام رو نسبت به ویلگارد دارم ولی به نظرم این استفاده مکرر از لفظ return to form چیز عجیبی نیست. چون هم اصطلاح خیلی رایجیه (توی نقد خیلی از بازیای دیگه و کلا مقالات هم میتونین ببینین)، هم جو دور بایوور اینه که این استودیو باید کامبک بزنه و به فرمش برگرده. پس اکثر منتقدایی که نظرشون مثبته، موقع نوشتن نقدشون احتمالا اولین لفظی که به ذهنشون می‌رسه همین return to form هست.

من سال پیش تمام نسخه های این بازی رو از استیم خریدم ولی هنوز حتی به ایکونشن هم دست نزدم اگه میتونستم ریفاندشون می کردم
از اینا دیگه فقط باید انها حمایت کنن

منم شک و تردیدام رو نسبت به ویلگارد دارم ولی به نظرم این استفاده مکرر از لفظ return to form چیز عجیبی نیست. چون هم اصطلاح خیلی رایجیه (توی نقد خیلی از بازیای دیگه و کلا مقالات هم میتونین ببینین)، هم جو دور بایوور اینه که این استودیو باید کامبک بزنه و به فرمش برگرده. پس اکثر منتقدایی که نظرشون مثبته، موقع نوشتن نقدشون احتمالا اولین لفظی که به ذهنشون می‌رسه همین return to form هست.
اخه مساله اینه واقعا return to form هم نیست.
اون چیزی که باعث محبوبیت DA بود، تو این نیست واقعا اینو اکثر یوتیوبرها هم گفتن.
انتخاب ها تا حد زیادی بی معنی هستن
هر راهی برای ایجاد شکاف در رلیشن شیپ یا اختلاف نظر با همراهان را از بین برده

اخه مساله اینه واقعا return to form هم نیست.
اون چیزی که باعث محبوبیت DA بود، تو این نیست واقعا اینو اکثر یوتیوبرها هم گفتن.
انتخاب ها تا حد زیادی بی معنی هستن
هر راهی برای ایجاد شکاف در رلیشن شیپ یا اختلاف نظر با همراهان را از بین برده
خب میگم دیگه، کسایی که خواستن نمره بالا بدن اینجوری گفتن. شاید فقط روی این حساب که Veilguard بر خلاف یه چیزی مثل Anthem بازی خوبیه (کاری با ووک بودنش ندارم)، نه اینکه در حد اوج فرنچایز یا خود بایوور باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or