امتیازهای بازی Dragon Age: The Veilguard

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی شما به متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
شاهکار که نه ولی قطعا بازی خوبیه.

گرچه برای این سری شکست حساب میشه چرا که نسخه قبلی Goty شده بود.
اما کی میتونه بگه نمره 84 بده؟!

من انتظار زیر 80 رو هم حتی داشتم ، البته در ادامه نمرات اضافه میشه و حتما این عدد نمیمونه.
ولی از برآیند نقدها مشخصه که در کل با یک بازی خوب طرفیم.
فکر کنم از هر لحاظ بهتر DAI باشه. حس خوبی داره.

9 - IGN
نقد این رو داشتم میدیدم کلی به به و چه چه میکرد یه لحظه فکر کردم خدایا نکنه معجزه شده bioware فعلی و بازی عالی ؟ تا به جایی رسیدم که یارو از نکته مورد علاقش گفت, ظاهرا بازی به non binary ها خیلی پرداخته و طرف گفت من خودم non binary ام همونجا صفحه نقد رو بستم فهمیدم چرا این گراز بهش 9 داده
فقط کافی بود یجا بازی sir/madam صداش کنه بهش بر بخوره تا شیلنگو بگیره رو بازی بگه نمره 3 رو بهش میدم اصلا با بازی حال نکردم

با اینکه واقعا متاباز نیستم به اون صورت ( اگه بازی مدنظرم به اون صورت معروف و هیت نباشه و سر و صدا نداشته باشه، که اصن یادم میره متایی هم هست، مثلا همین الان یادم اومد اصن نمیدونم Kingdom: Two Crowns متاش چی شده چی نشده، در حالی که عاشق بازی شدم و هستم به معنای واقعی، پلتشم کردم همون 2 سال پیش... (فقط یک دی ال سی پولی مونده که بعدا میرم تا کلا 100 درصد شه) و حدود 110 ساعتم فکر کنم بازی کردم، یا حتی مثلا فال اوت 3 بزرگ که امروز سالگردشم بود، واقعا شاید سال ها بعد اینکه بازی رو ترکونده بودم و عاشقش شده بودم، جایی مثل همین بازیسنتر تازه توجهم به متا و گوتی و بیگ وینر بودن بازی جلب شد)

اما خب دروغ چرا، در مورد بازی هایی که "بازخورد" بخشی از هویتشون هست، یعنی بازی های شاخص و معروف که همه ازشون انتظار دارند، میخواد استارفیلد باشه میخواد درگون ایج، اگه متا پایین بشه واقعا تو ذوقم میخوره و دوست دارم این مدل بازی های هیت و شاخص همیشه بترکونند، با این حال دیگه وقتی میشه و کار از کار میگذره، دیگه اهمیت اصلی برام میشه خود بازی، ایشونم دیگه باید خودش رو بزنم و ببینم چی به چیه، حقیقتا کفر میکنم فارغ از انتظارات خاص از همچین فرنچایزی، نهایتا بتونه برام یک بازی خوب باشه، ایشالا به زودی رو 5 میزنمش ببینم چی به چیه... امیدوارم طوری باشه که برای اینم یادم بره متایی هست یا نه، کلا متا وقتی بالاست برام اهمیت داره و وقتی پایین میشه سعی میکنم بی اهمیت باشه...

• Like
Reactions: Warden Commander
نقد این رو داشتم میدیدم کلی به به و چه چه میکرد یه لحظه فکر کردم خدایا نکنه معجزه شده bioware فعلی و بازی عالی ؟ تا به جایی رسیدم که یارو از نکته مورد علاقش گفت, ظاهرا بازی به non binary ها خیلی پرداخته و طرف گفت من خودم non binary ام همونجا صفحه نقد رو بستم فهمیدم چرا این گراز بهش 9 داده
فقط کافی بود یجا بازی sir/madam صداش کنه بهش بر بخوره تا شیلنگو بگیره رو بازی بگه نمره 3 رو بهش میدم اصلا با بازی حال نکردم
و منی که با ۳۲ سال سن هنوز نمیدونم این binary و non-binary و این کوفت و زهرمارا چیه و هیچ علاقه ای هم ندارم که بدونم چه مرگین :دی تف به شرفشون که ویدیو گیم رو‌ با این چرت و پرتا گند کشیدن.

دارم ویدیو نقد Skill up از بازی را میبینم.
واقعا کسی اگه هنوز فن بایوویر هست باید بره بشینه یه گوشه زار زار گریه کنه.

از بالدورز گیت و اوریجینز و مس افکت، رسیدن به این لول از افتضاحی واقعا جای تامل داره.

یه مثال خیلی ساده میزنم: انیمیشن های صورت کاراکتر ها، از inquisition که ۱۰ سال پیش اومده ضعیف تره. یه قسمت ویدیو مقایسه انیمیشن چهره کاساندرا (DA:I) موقع عصبانیت با شخصیت اصلی این بازی بود. قشنگ تو لول فاجعه هست.

حالا شاید بگیم این مورد خیلی مهم نیست. منتهی مشکل اینجاست که این مشت نمونه خرواره و به همه چیز بازی تعمیم داده شده.

خلاصه اینکه اگه قرار بود نمرات بازی واقعی باشه، بازی الان پشت سر نسخه دوم بود.

کیهان شریعتمداری هم اگه میخواست شاهکاری مثل Grand Theft Auto های کلاسیک رو زمان خودش نقد کنه، قطعا با "فساد" موجود در بازی ها مشکل زیادی برمیخورد و در جامعه اون روز ایران (چه بسا همین الان) هم به شدت از این رویکرد کیهان حمایت میشد... فکت.

• Like
Reactions: Arima Kishou
امیدوارم همت کنیم و تو استیم از خجالت بایوور دربیایم.
ما لیاقت اینها رو واقعا نداریم و تنها کاری که از دستمون بر میاد همین نمرات استیمه.

امیدوارم بایوور/EA ازمون راضی باشن.

===========
حیف حتی کرکی بازی کردن این.
تاپیکش رو هم از اشتراک در آوردم.
دوستانی که میخوان بازی کنن رو قضاوت نمیکنم ولی برای من این بازی رسما توهین به طرفدارهای سریه.

کیهان شریعتمداری هم اگه میخواست شاهکاری مثل Grand Theft Auto های کلاسیک رو زمان خودش نقد کنه، قطعا با "فساد" موجود در بازی ها مشکل زیادی برمیخورد و در جامعه اون روز ایران (چه بسا همین الان) هم به شدت از این رویکرد کیهان حمایت میشد... فکت.
واقعا دغدغه های راکستار و طنزشون رو با این چاه مستراح چپ، تاکید تاکید تاکید می کنم مستراح، و لگبتی که هیچ پایه ریشه دقیق علمی از ژنتیک نداره، جز اختلال در هورمون ها که باعث تداخل عملکرد مغزی شده مقایسه می کنید؟

کسی که ذره ای فلسفه بقای ژن هارو بدونه، می دونه این چیزا صرفا فراتر از بحث مذهبی، هست! نگرش اینا تهی از علم هست! حالا هی با زور رسانه بخوان برچسب علمی و عقب افتاده به مخالفانشون بزنن! ولی این حقیقته هنوز نتونستن علم رو شکست بدن، مگر اینکه با زور رسانه و سلاح های توی دستشون شروع به نسل کشی عظیم، پاک کردن تمام دیتا های علمی کنند، و دنیا رو از اول بازنویسی کنند! تا این چیزا حقیقت پیدا کنه!
.
.
.
من که فن DA نیستم، ولی امیدوارم بازی شکست مالی بخوره، تا ea دست به بازسازی استدیو بزنه، چون با شرایطی که استدیو داره، حتی اگه تخته بشه...نمی گم ریسپاون، بلکه استدیویی مثل خوده موتیو با برقراری ارتباط نزدیک با فن ها، می تونه مس افکت خیلی بهتری از اینا بده!
.
.
.
مردم آگاه شدن، دوران ده سال پیش نیست که به همچین موج هایی فرصت بدن و بگن تو که مخالفی، کم سواد، کم خرد و بی شعور و بی فرهنگی،کاملا کاره محصول رو یکسره می کنن:دی
حالا می خواد سونی باشه، مایکی یا ناشرین بزرگ تردپارتی غربی یا ژاپنی!

خیلی جالبه
میشه گفت بیشتر از ۹۵ درصد جمعیت دنیا گرایش معمولی دارن. LGBT و اینا هم نیستن. اینا بازی میسازن که بفروشه. بعد چون با روحیه این ۹۵ درصد سازگار نیست خب طبیعتا نمیخرن. واقعا نمیدونم توی مغز اینا چی میگذره.
ملت وقتی بازی مخصوصا داستانی میخرن، دلشون میخواد که با کاراکترا همزاد پنداری کنن و درکشون کنن. آخه وقتی ما LGBT نیستیم و اکثریت هم هستیم چجوری باید همزاد پنداری کنیم و یارو رو درک کنیم؟
بعد حالا جالبه که خیلی هم روی گرایش جنسی و جنسیت این کاراکترا تاکید میکنن و چیزی هست که اصلا نمیشه درکش کرد.
کاش حداقل یخورده از تفکرات و روحیاتشون میگفتن و شاید قابل درک تر میکرد این کاراکترا رو.

واقعا دغدغه های راکستار و طنزشون رو با این چاه مستراح چپ، تاکید تاکید تاکید می کنم مستراح، و لگبتی که هیچ پایه ریشه دقیق علمی از ژنتیک نداره، جز اختلال در هورمون ها که باعث تداخل عملکرد مغزی شده مقایسه می کنید؟

کسی که ذره ای فلسفه بقای ژن هارو بدونه، می دونه این چیزا صرفا فراتر از بحث مذهبی، هست! نگرش اینا تهی از علم هست! حالا هی با زور رسانه بخوان برچسب علمی و عقب افتاده به مخالفانشون بزنن! ولی این حقیقته هنوز نتونستن علم رو شکست بدن، مگر اینکه با زور رسانه و سلاح های توی دستشون شروع به نسل کشی عظیم، پاک کردن تمام دیتا های علمی کنند، و دنیا رو از اول بازنویسی کنند! تا این چیزا حقیقت پیدا کنه!
.
.
.
من که فن DA نیستم، ولی امیدوارم بازی شکست مالی بخوره، تا ea دست به بازسازی استدیو بزنه، چون با شرایطی که استدیو داره، حتی اگه تخته بشه...نمی گم ریسپاون، بلکه استدیویی مثل خوده موتیو با برقراری ارتباط نزدیک با فن ها، می تونه مس افکت خیلی بهتری از اینا بده!
.
.
.
مردم آگاه شدن، دوران ده سال پیش نیست که به همچین موج هایی فرصت بدن و بگن تو که مخالفی، کم سواد، کم خرد و بی شعور و بی فرهنگی،کاملا کاره محصول رو یکسره می کنن:دی
حالا می خواد سونی باشه، مایکی یا ناشرین بزرگ تردپارتی غربی یا ژاپنی!
نه فقط مدل انتقاد به فرهنگی که نمیپسندی منظور هست. از دید کیهان فرقی بین اینا نیست.

خیلی جالبه
میشه گفت بیشتر از ۹۵ درصد جمعیت دنیا گرایش معمولی دارن. LGBT و اینا هم نیستن. اینا بازی میسازن که بفروشه. بعد چون با روحیه این ۹۵ درصد سازگار نیست خب طبیعتا نمیخرن. واقعا نمیدونم توی مغز اینا چی میگذره.
ملت وقتی بازی مخصوصا داستانی میخرن، دلشون میخواد که با کاراکترا همزاد پنداری کنن و درکشون کنن. آخه وقتی ما LGBT نیستیم و اکثریت هم هستیم چجوری باید همزاد پنداری کنیم و یارو رو درک کنیم؟
بعد حالا جالبه که خیلی هم روی گرایش جنسی و جنسیت این کاراکترا تاکید میکنن و چیزی هست که اصلا نمیشه درکش کرد.
کاش حداقل یخورده از تفکرات و روحیاتشون میگفتن و شاید قابل درک تر میکرد این کاراکترا رو.
واضحا برای داخل کردن DEI، نظریه پردازان و مشاورانی به کمپانی ها اضافه شد که سهام دار هارو با شعار(((مخاطبین جدید))) فریب بدن! به این منظور که شما یک مخاطب ثابتی دارید، ولی اقلیتی لگبت وجود دارند و تعدادی که به خاطر شرایط اجتماعی دیده نشدن و امار خیلی بیشتر از این حرفاس!

پایه اون تفکرشم این بوده که هر کس کاراکتر شکل خودشو می پسنده و فن بیس های ثابت شما ثابت می مونن! پس تغیرات رو اعمال کنیم، تا درامد بیشتر کسب کنیم!

مثلا بازار عناوین AAA داستانی نهایت 200 میلیون پلیر هست؟ قیافه اکثر مردم که زیبا نیست، بیایم برینیم تو چهره ها، بازار رو گسترش بدیم

یا آمار پلیر های زن به مرد نزدیک 50-50 هست؟ پس تعداد کاراکترای زن رو بالاتر ببریم تا کلی زنی که با ویدیو گیم آشنایبت ندارن بیان سراغ این بخش اینترتیمنت!

باز تاکید می کنم، در نظریات اینا، یک چیزی ثابت بود، فن بیستون هیچوقت رهاتون نمی کنه، با همین شعار ها وارد شدن!

پنج درصد مردم لگبتن؟ خوب پلیر ها که ثابتن، بیایم کاراکترا لگبت کنیم پنج تا ده درصد درامدمون اضافه بشه

بیشتر فروش محصولاتمون تو غرب هست؟ غرب بر پایه مهاجر استواره، پلیر ها براشون ایمرسیو بودن محصول به شدت مهمه، با دایورسیتی بهشون حس خوبی منتقل می کنیم:)) و درامدمون بیشتر میشه

و کلی نظریه های این چنینی که باعث شده تازه صداش در بیاد که تمام این تحلیلا اشتباه بود

و خب در زمان حال، متاسفانه برخی محصولات با فاند کمپانی هایی که خودشون این نظریه پردازان رو تربیت کردند و به هر کمپانی فرستادن جلو می رن!

که خب می شه امید داشت، استدیو های مستقل و خصوصی و یا اون ناشرینی که سراغ فروختن سهام خودشون به این کمپانی ها نرفتند، بزودی اصلاحات رو انجام بدن...

آخرین ویرایش:
بدبخت Skill Up گفته، ناراحته چون ساعاتی که سر این بازی تلف شدند، هیچوقت برنمی‌گردند.

گفته دیالوگ های بازی انگار توسط تیم HR استدیو نوشته شده نه نویسنده های استدیو.لول

خدایی خاک بر سرشون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or