ShadPS4 | PS4 Emulator

دوستان عزیز این تاپیک رو من تازه دیشب دیدم و یه جورایی تشتکم پرید. اونطور که گفتید ظاهرا cpu ایی که میخواد سبک تر از rpcs3 هست. ۹۴۰۰ اینتل وضعیتش چطوره به نظرتون توی این شبیه ساز؟ تو rpcs3 که تقریبا جواب نیست.
مشکلی نداره.
به لطف پچهایی که برای بازیها میاد (در حال حاضر بلادبورن) میشه تو رزولوشنهای پایینتر بازی کرد و خروجی نسبتا خوبی گرفت.
اینجا کارت گرافیک عامل مهمتریه به نسبت rpcs3 که تقریبا میشه گفت کاملا CPUمحوره.

مشکلی نداره.
به لطف پچهایی که برای بازیها میاد (در حال حاضر بلادبورن) میشه تو رزولوشنهای پایینتر بازی کرد و خروجی نسبتا خوبی گرفت.
اینجا کارت گرافیک عامل مهمتریه به نسبت rpcs3 که تقریبا میشه گفت کاملا CPUمحوره.
من الان که گرافیکم ضعیفه ولی برای موقعی که بازی های بیشتری برای این شبیه ساز بیاد حداقل چه کارتی نیاز داره برای اجرای قابل قبول بازی ها؟

من الان که گرافیکم ضعیفه ولی برای موقعی که بازی های بیشتری برای این شبیه ساز بیاد حداقل چه کارتی نیاز داره برای اجرای قابل قبول بازی ها؟
GTX 1060
در مورد پردازنده اول ایشالا که پردازنده سری موبایل نیست و منظورت دسکتاپه. دوم شما 6 کر داری که متاسفانه از هایپرترد پشتیبانی نمیکنه ( اگر میکرد میشد سیستم یا شبیه ساز رو گول زد که این 12 تاست ) ولی با کلاک 4 گیگاهرتزی پردازنده شما در مقابل 1.6 گیگاهرتز پلی 4 میشه یجورایی ساخت.
اجازه بده شبیه ساز نهایی بشه به احتمال 90 درصد مشکلی نباید داشته باشی ولی اگر داشتی راهنماییت میکنم که با یک هارد یا ssd دومی در لینوکس این 6 هسته رو به 12 هسته 2 گیگاهرتزی تقسیم پردازش کنی. بازم میگم فکر نمیکنم کار به اینجا بکشه و نیازی باشه ولی اگر بود قابل حله. این پست رو بوکمارک کن یا فالو کن اگر مشکل خوردی بگو بهم.

اپدیت بتای جدید هم مشکل افت فریم هم افکت ها هم کرش بازی درست کرده تکسچر پک هم واقعا تکسچرهای بازی بهترش می کنه سرعت پیشرفت شبیه ساز باور نکردنیه
دیگه هیچ مادی هم نیاز نداره

زیرنویس پارسی هم با بدبختی روش نصب کردم موقع نصبش کرش می کرد فقط ساب اونلیش نصب می شد که دستی فیکسش کردم
اون زیرنویس رو بگو چ کردی بعدا بدرد میخوره

باید توسعش پیشرفت کنه که ببینیم حداقلی ها کدومها هستن.
فعلا که با کارتهای چند نسل قبل هم میشه خروجی گرفت.
ولی بعدها که پیشرفت کرد و بهینه تر شد باید دید که چی میشه.

• Like
Reactions: Mohsen GT
نسخه ONLY نصب می شه نسخه ای که همه چی پارسی می کنه کرش می کنه چندین بار نصب کردم نشد
همه ی متن هارو نصب کردم مشکلی نداشت حالا شاید ورژنای مختلف shad باهم فرق داشته باشن من فک کنم با نسخه ی bb6 ریخته بودم
نمیدونم ربطی داره یا نه

درود بر همه.

شبیه ساز در حال پیشرفته و به نظر میاد تا چند ماه دیگه بدون نیاز به ماد بشه بلادبورن را تجربه کرد.
اخرین پیشرفتی که داشته، فیکس شدن نورها و مشعل های بازیه. با این حال این ورژن از شبیه ساز هنوز WIP هست و با ورژن اصلی مرج نشده.

نکته خوبی که این ورژن فعلی داره، فیکس شدن یه سری از مشکلات موجود توی ریلیز اصلیه (صداهای بازی فیکس شدن و مشکل Rainbow هم تا حد زیادی بهتر شده اما هنوز نیاز به اصلاح با ماد داره).
مشکل اصلی فعلی که تجربه کردم، افت فریم های شدید و فریم متغیر، به خصوص موقع رفتن به محیط های جدیده.
در کل خیلی خیلی بهتر شده شبیه ساز اما هوز جای کار داره.

لینک:

input control point calc and mod attribute off by stride · baggins183/shadPS4@b023e4b

یه خبر خوب هم من بدم بعد مدتها که اگه نمیدونین Last Guardian وارد فاز ingame شده که خبر مهمیه:

View attachment The last guardian - video 2 progress - shadPS4 v0.4.1 WIP - GeorgeMoralis (720p, h264, youtube).mp4

=========
خود شبیه ساز هم چند روزی میشه که به ورژن 0.4.1 به روز شده.

در مورد بلادبورن تو این ورژن خیلی از شیدرها رو که امولاتور نمیتونست رندر کنه و نیاز به ماد بود رو فیکس کردن.
همچنین خیلی از بخشهای صدا که اونجا هم نیاز به ماد بود الان کاملا کار میکنن.
================

یه آپدیت هم از بیلدهای جدید بدم:
این بیلد برای موس و کیبورده.
General code cleanup · kalaposfos13/shadPS4@9958033
نیاز به به هیچ مادی نداره ، توی بازی F7 فقط کیبورد رو فعال میکنه ، و F8 موس رو هم فعال میکنه.

================
این بیلد هم موس/کیبورد ساپورت نمیکنه ولی بهترین خروجی گرافیکی رو میده:
input control point calc and mod attribute off by stride · baggins183/shadPS4@b023e4b

میدونین که باید نسخه های qt رو دانلود کنین.

دوستان سلام
یه مدت درگیر نصب بلادبورن بودم
این بیلد رو حتما امتحان کنید
Merge branch 'shadps4-emu:main' into mainBB · diegolix29/shadPS4@74da931

واسه افت فریم از این مود استفاده کنید خیلی بهترش میکنه
No Cloth Physics

Ram Spike Workaround (Reduces Cloth Physics)

مود های مورد نیاز

Vertex Explosion Fix​

Chikage Fiixed Blood Trail Added (Tessbuild)

Rainbow-Blackness-Snow Fix​

بهترین تجربه ای که فعلا میشه از بازی گرفت این ترکیبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or