امتیازهای Call of Duty: Black OPS 6

Frobary

Loyal Member
02cb25_24vrpUHxBJ8AX9zLT6MzbQrd-1200-80.jpg

فعلا اولین امتیاز منتشر شده و IGN به بخش Campaign امتیاز ۹ داده.

4e7301_24Screenshot-2024-11-01-11-56-41-565-com-android-chrome-edit.jpg

آخرین ویرایش:
من اصلا نمی دونم تولید کننده بازی چیکار باید بکنه که شما رای مثبت بدید
بهترین بازی دنیا هم بیارن توی انجمن های ایرانی میگن بد ترین بازی دنیا رو ساختن
یه بازی شوتر از این بهتر معرفی کنید لا اقل
به نظر من که هم بتا شو بازی کردم هم الان نسخه کاملشو
هم کمپین هم مالتی پلیر بهترین بودن

برای منم فقط کمپین مهمه. تنها شوتر نظامی که پرچم رو بالا نگه داشته همین CoD ـه.
کمپین توی یه روز تموم میشه بخوای ده بارم بازیش بکنی میشه ده روز . ولی بخش آنلاین خیلی مهم تره یه بیشتر از یه سال هم می تونی ازش استفاده بکنی .
مشکل انجمن های ایرانی همینه که فقط می خوان یه کمپین خوب باشه بازی رو بدون این که بخرن کرک بکنن و نظر بد بدن بعدش

• Like
Reactions: VEGETAR
من اصلا نمی دونم تولید کننده بازی چیکار باید بکنه که شما رای مثبت بدید
بهترین بازی دنیا هم بیارن توی انجمن های ایرانی میگن بد ترین بازی دنیا رو ساختن
یه بازی شوتر از این بهتر معرفی کنید لا اقل
به نظر من که هم بتا شو بازی کردم هم الان نسخه کاملشو
هم کمپین هم مالتی پلیر بهترین بودن

کمپین توی یه روز تموم میشه بخوای ده بارم بازیش بکنی میشه ده روز . ولی بخش آنلاین خیلی مهم تره یه بیشتر از یه سال هم می تونی ازش استفاده بکنی .
مشکل انجمن های ایرانی همینه که فقط می خوان یه کمپین خوب باشه بازی رو بدون این که بخرن کرک بکنن و نظر بد بدن بعدش
کاری به کیفیت بازی ندارم چون هنوز خودم بازی نکردم ولی در کل متا و نقد حرفه ای واسه بازی مولتی پلیر کاملا بی معنیه چون همه چی لایو سرویسه. الان اگه بازی خوب نباشه و نمره پایین بگیره امکان داره دو ماه دیگه سازنده یه سری آپدیت بده که مشکلات اساسی بازی رو برطرف کنه یا بالعکس بازی خوب باشه سازنده سیزن بعدی گند بزنه توش. نظرات پلیر های عادی مهمه که اگه مردم دوست داشته باشن بازی میکنن سرورا پر میشه و متا به درک :)) این که منتقد های حرفه ای هم هیچی از بازی مولتی پلیر سرشون نمیشه هم یه مقوله خیلی مهم دیگه ست :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VEGETAR and Z-fan
ببین حرفت درسته اما اینو باید در نظر بگیری که CoD با بقیه شوترا فرق داره و ریشه داره تو بچگی هممون مخصوصا کمپینش، یه CoD Campaign قوی خیلیا رو از غار میکشه بیرون :دی
هنوز سری مدرن وارفیر اورجینال مخصوصا MW1-MW2 یا Black Ops 1/2 ازشون یاد میشه چون واقعا بازیای کاملی بودن، هم مولتی هم کمپین قوی اما بعد از اون یا کمپین داغون بود یا مولتی مشکلاتش زیاد بود.

بعدم کال آو دیوتی ها که اصلا کرک نمیشن، چیو کرک کنن :دی

مولتی پلیر بازی سم خالصه ، بتاش رو تجربه کردم و اصلا دیگه از این مدل بازیها لذت نمیبرم.
دوستانی که لذت میبرن دمشون گرم ولی برای پلیرهایی مثل من که از نسخه اول با این سری تقریبا بزرگ شدیم دیگه جذابیتی نداره.

خب تنها نکته ای که باقی میمونه بخش کمپین بازیه که اونهم همونطور که انتظار میرفت Raven با بخش کمپین ترکونده ، دمشون گرم واقعا.

خیلی دوست دارم شرایطی پیش بیاد که بتونن مثل گذشته بازی خودشون رو بسازن و زیر سایه cod نباشن.

مولتی پلیر بازی سم خالصه ، بتاش رو تجربه کردم و اصلا دیگه از این مدل بازیها لذت نمیبرم.
دوستانی که لذت میبرن دمشون گرم ولی برای پلیرهایی مثل من که از نسخه اول با این سری تقریبا بزرگ شدیم دیگه جذابیتی نداره.

خب تنها نکته ای که باقی میمونه بخش کمپین بازیه که اونهم همونطور که انتظار میرفت Raven با بخش کمپین ترکونده ، دمشون گرم واقعا.

خیلی دوست دارم شرایطی پیش بیاد که بتونن مثل گذشته بازی خودشون رو بسازن و زیر سایه cod نباشن.
:cool1:
MV5BMmE1YWM1MDctNTllZi00ZDg3LWFlMGItZTBlMGUxZmE0NDBhXkEyXkFqcGdeQXVyNTEwNDY2MjU@._V1_FMjpg_UX1...jpg

خوب کمپین رو تموم کردم، نوشته که حدود 18 ساعت طول کشیده که چند ساعتیش ایدل بودم :دی طبق چیزی که خودم می دونم تموم کردن کمپین بازی حدود 10 ساعت واسم طول کشید
بازی پر از لحظه های سینماتیک عالیه، لول دیزاین و تنوع هم در سطح بالاییه در کل منم مثل ign به کمپین 9 میدم واقعا چسبید بعد از چند سال ی کمپین خوب زدم :دی امیدوارم در ادامه استاکر2 هم رو سفیدمون کنه :دی

من امروز دیسک بازی رو خریدم. بالا آوردن کمپینش از کار توی ناسا هم سخت تره و اینکه برای تموم کردن کمپینش هم باید دائما به اینترنت متصل باشین. به محض اینکه پینگتون یا ارتباط کنسولتون با اینترنت دچار مشکل بشه از کمپین میپرین بیرون.

• Like
Reactions: ps3_360_wii
8.5
Call of Duty: Black Ops 6 Campaign Review - A Mind-Bending Ride
Call of Duty: Black Ops 6’s campaign is a worthwhile successor to Cold War that continues to push the cart along with its exciting geopolitical thriller-branded espionage. Treyarch better than anyone understands better than anyone having found a few, ingenious means of incorporating Call of Duty’s larger suite of modes into this punchy, mind-bending ride. More than that, it should serve as a beg-pardon for last year’s unfortunate business.

8.5
Stevivor
Call of Duty Black Ops 6 Review: A stunning return to form
Call of Duty Black Ops 6 is a spectacular return to form, after Modern Warfare 3 fumbled blurring the line between expansion and sequel. We were ready for something different, and that’s exactly what it has delivered with speedy and satisfying multiplayer and a highly engaging and well-paced espionage thriller campaign that’s one of the best in the Call of Duty series. With excellent gunplay across all modes and an addictive combat loop, Black Ops 6 is the best Call of Duty game so far this console generation.

9
Gaming on PC
Call of Duty: Black Ops 6 (Campaign) Review
Black Ops 6‘s campaign is a much-needed return to form for the long-running franchise, providing a fairly meaty experience that’s never afraid to surprise players while at the same time delivering some of the best set pieces in the series. This is modern Call of Duty at its best, shedding its corridor shooter DNA whenever it needs to, and embracing it again at the next step if that means the player will have a good time, and I couldn’t be happier with it.

8
SmashJump
Call of Duty: Black Ops 6 Review (Xbox Series X|S)
Call of Duty: Black Ops 6 mostly erases the aftertaste of the more lackluster Modern Warfare 2 and 3 remakes, while providing renewed hopes for the franchise. With BO6, Raven Software and Treyarch have just upped the ante for Infinity Ward and the Modern Warfare series. Let’s see how Infinity Ward responds.
8
Ign France
Test Call of Duty Black Ops 6 : du pur Treyarch, pour le meilleur et pour le pire
We have one of the most solid campaigns in quite a few years, with a zombie that combines a return to the roots and the addition of satisfying new features. The multiplayer, the spearhead of the series, is attractive on paper, but the fact of finding the usual annual problems from the launch of the game spoils the party a little. We know that this will be corrected, as always, after a few patches, but we would like to have a clean experience from the start and not have to wait. Overall, CoD BO 6 remains a good opus, but it could have easily crossed a milestone with a little more care.

آخرین ویرایش:
8
Gamereactor
Call of Duty: Black Ops 6 - Review
Treyarch has righted the ship with Call of Duty: Black Ops 6. This is the Call of Duty game that Microsoft and Activision needed for a day one Game Pass launch, as it has a strong and thrilling Campaign, a tight and streamlined Multiplayer, and a fun and nostalgic Zombies experience too. This is one of the best Call of Duty games we've seen lately, with perhaps 2019's Modern Warfare being the last clear contender, and it continues to show that Treyarch stands out and continues to impress when it comes to this franchise and how they drive forward the Black Ops brand.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or