Multi Platform Dead Island 2

سازنده
Dambuster Studios
تاریخ انتشار
April 21, 2023
ناشر
Deep Silver
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
news_e3_dead_island_2_announced-15436.jpg

بازی سرانجام در گیمزکام 2022 باز معرفی شد و در سال 2023 عرضه خواهد شد.
--------------------------------------------
سازنده: Dambuster Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ عرضه: 21 آپریل 2023 (1 اردیبهشت 1402)
پلتفرم: PC, PS4, PS5, X1, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • بازی در سبک Action/RPG میباشد.​
  • وقایع بازی در لوس آنجلس اتفاق میافتد.​
  • بازی 4 سال است که در دست توسعه میباشد.​

تریلرها
-------------

تصاویر
-------------
IMG_20220823_201541_612.jpg IMG_20220823_201543_752.jpg

آخرین ویرایش:
درود. اتفاقا من با دایینگ لایت ۲ خیلی حال نکردم و اندازه‌ی نسخه اول واسم جذاب نبود و دراپ شد. دد آیلند ۲ ولی همیشه تو رادارم بوده. دوتا سوال در مورد بازی. یک اینکه بازی اوپن ورلد نیست خوشبختانه، درسته؟ و دوم اینکه قصد داری dlcهارو هم بازی کنی؟ اگه بازی کردی و خوب بودن و ارزش خرید داشتن، یه ندایی بده.
اوپن ورلد نیست مناطق مختلف لوس آنجلس هست که شما به صورت لول پشت هم بهش سفر میکنی و کلی کار فرعی برای انجام دادن دارن و هر کدوم از مراحل یه حالت سندباکس و بازی دارن و هر منطقه هم که باز کنی میتونی بهشون برگردی برای اکتشافات محیطی. DLC ها رو من بازی نکردم اما ریویوهای استیم خیلی نگاه کردم و بنظرم اومد چیز معمولی و تجربه خاصی به بازی اصلی اضافه نمیکنه مخصوصا که بازی اصلی خیلی کامله.

دایینگ لایت 2 هم برگرد حتما سراغش سر تا پا زیر و رو شده و هیچ شباهتی به نسخه روز عرضه نداره.

درود. اتفاقا من با دایینگ لایت ۲ خیلی حال نکردم و اندازه‌ی نسخه اول واسم جذاب نبود و دراپ شد. دد آیلند ۲ ولی همیشه تو رادارم بوده. دوتا سوال در مورد بازی. یک اینکه بازی اوپن ورلد نیست خوشبختانه، درسته؟ و دوم اینکه قصد داری dlcهارو هم بازی کنی؟ اگه بازی کردی و خوب بودن و ارزش خرید داشتن، یه ندایی بده.
دقیقا نمیدونم چه طور ممکنه یه بازی درجه یک مثل دایینگ لایت یک بسازی بعد بیای توی 2 گند بزنی
دوستمون جواب داد که لس انجلس رو منطقه به منطقه کردن و اینم اضافه کنم تا یه مرحله ی خاصی فست تراول بین مناطق بازنمیشه
راستش من با گیم پس بازی کردم و dlc هم چون چیز جدیدی به بازی اضافه نمیکنه قصد ندارم بگیرمش ولی این ماه قراره یه آپدیت جدید رایگان بیاد که میخواد یه چیزی شبیه horde mode اضافه کنه

• Like
Reactions: NaViiDii
اوپن ورلد نیست مناطق مختلف لوس آنجلس هست که شما به صورت لول پشت هم بهش سفر میکنی و کلی کار فرعی برای انجام دادن دارن و هر کدوم از مراحل یه حالت سندباکس و بازی دارن و هر منطقه هم که باز کنی میتونی بهشون برگردی برای اکتشافات محیطی. DLC ها رو من بازی نکردم اما ریویوهای استیم خیلی نگاه کردم و بنظرم اومد چیز معمولی و تجربه خاصی به بازی اصلی اضافه نمیکنه مخصوصا که بازی اصلی خیلی کامله.

دایینگ لایت 2 هم برگرد حتما سراغش سر تا پا زیر و رو شده و هیچ شباهتی به نسخه روز عرضه نداره.
اتفاقا همین سه ماه پیش با 80 ساعت پلی تایم دایینگ لایت 2 رو تموم کردم ولی به اندازه ی این بهم مزه نداد شما همین نحوه ی به دست آوردن اسلحه ی گرم و ماد کردنش رو مقایسه کن فرق دو تا بازی رو متوجه میشی توی دایینگ لایت 2 برای گرفتن یه اسلحه باید کلی مرحله تکراری میرفتی و فروشنده رو لول آپ میکردی با اون گندی هم که توی پارکور و حذف grappling hook و سیستم مسخره فکشن بندی که عملا هیچ کاربردی نداره زده بودن حسابی بازی رو خراب کرده بودن مثلا با آپدیت های جدید قرار بود شب ها ترسناک تر بشن ولی خیلی راحت میتونستی سه تا volatile رو به راحتی بکشی از فروش کم نسخه دوم هم همه چیز مشخص میشه فکر کن چقدر باید حریص باشی که اسلحه های خوب رو ببری پشت دیوار dlc پولی

خب منم یه ۶ ۷ ساعتی بازیش کردم. خیلی خووبه از هر نظر. واقعا همون چیزیه که میخواستم. یه زامبی کشی با سلاح‌های Melee بدون هیچ پیچیدگی خاصی. محیط‌های تیکه تیکه و نه چندان بزرگ. گرافیکش خیلی خووبه و پرفورمنس خوبیم داره. افت فریمی ندیدم تا الان اما ازینا مهمتر رنگبندی بازیه. واقعا چشمای آدم حال میاد. این سیستم ترکیدن بخشای مختلف از بدن زامبی‌ها عالیه. با آچار شلاقی میخوابونی تو صورتشون، فکشون از جا در میاد. یا شمشیر میکشی رو شکمشون، دل و رودشون میریزه بیرون. واقعا حال میده کامبت بازی. من با کرکتر Dani میرم که داج داره و وقتی پرفکت داج میزنی، زامبی استان میشه و میتونی یه چیز شبیه فینیشر روش بزنی که هر سلاح انیمیشن مخصوص خودشو داره. طراحی محیط واقعا خوب و قشنگه به لطف همون رنگ‌بندی متنوع و شادش. همه چیز تو بازی خیلی نرم و رَوونه. حساسیت دوربین رو هم تا آخر بردم بالا و FOV رو هم بردم بالا اصن بازی عین باقلواس. خیلی لذتبخشه. کرکترا و داستانش هم در حد خودش خووبه. طنز و شوخی‌هاشو دوس داشتم تا اینجا. سیستم لول آپ و کارت هم خوب در اومده. پیشروی و پیشرفت تو بازی به خوبی حس میشه. کواپش هم عالیه ازین بابت که همه چیز شیر میشه بین پلیرا. هم آیتما هم متریال و حتی مراحلی که تموم میکنیم. در کل دمشون گرم. بعد اون همه سال زمان و طول کشیدن پروسه‌ی ساخت و مشکلات، در نهایت بازی خوب و فانی تحویل دادن.

این کلیپ هم دیشب ضبط کردم. خیلی خوب انیمیشنای Heavy Axe رو نشون میده. جگرم حال آمد. رو هوام یه پروتئین زدیم که لاتیش رو پُر کرده باشیم :D
View attachment 19296bec44770-master_playlist.mp4

• Like
Reactions: mikami.pro
خب بازی پلت شد و تجربه‌ی به شدت عالی و فانی بود. تمام ماموریتای اصلی و فرعی و کارای جانبی کامل شد. ۴۵ ساعتی سرگرم شدم. البته کنسول معمولا زمانو یکم بیشتر میزنه. گیم‌پلی بازی عالی بود. جر دادن زامبی‌ها خیلی خوش میگذشت. این زامبی‌های Apex خیلی جالب بودن. اینکه هر کدوم مقاومت و ضعف خاصی داشتن به المنت یا سلاح‌های مختلف، باعث میشد از هر چیزی که پیدا میکنی استفاده کنی. حقیقتا تمام سلاح‌ها عالی طراحی شده بودن و بازی کردن با هر کدوم یه طور خاصی خوش میگذشت. ولی خب کاتانا و پنجه بوکس و Machete یه جور دیگه حال میدادن. ولی اصل مطلب زمانی هستش که سلاح‌های لیجندری رو به دست میاری! ۸تا سلاح هستن که همشون به شدت قوین. یه سری پرک ثابت دارن و خودمون میتونیم دوتا پرک دیگه هم بندازیم روشون. طراحی ظاهریشون خیلی خوب و متفاوته. شاید مشکلی که خیلیا داشته باشن اینه که آخرای بازی میتونی به دستشون بیاری. من خودم وقتی لول ۲۹ شدم افتادم دنبالشون ولی خب به اندازه کافی ازشون استفاده کردم و لذتشو بردم. از بین لیجندری‌ها، چاقو و پنجه بوکسش رو خیلی دوس دارم. پیشنهاد میکنم حتما برید سراغشون.

طراحی محیطش خیلی خوب بود. تنوع خوبی داشتن. گرافیک بازی خوب بود. بازی به شدت رنگارنگ و زندس و به همین دلیل اصلا خسته نمیشی. این سیستم Gore که زامبی‌ها لایه لایه جر میخوردن یا مثلا فکشون میشکست خیلی عالی دراومده بود. واقعا عشق میکردی وقتی جرشون میدادی. انیمیشنای بازی خیلی خوب بودن. خصوصا انیمیشن مخصوص فینیشرها. سیستم کارت عالی بود. آخرای بازی یه بیلد خیلی خوب ردیف کردم که قشنگ ذوب میکردن تمام زامبی‌هارو. معمولی و ایپکس فرقی نداشت. صداگذاری و صداپیشگی هم سطح خیلی خوبی داشت. خصوصا بعضی شخصیتا عالی بود صداپیشگیشون. من با دَنی بازی کردم. دیالوگاشو خیلی دوس داشتم. صداش و لهجشم عالی بود. شخصیتایی که در طول بازی میبینیم هم دوس داشتم. داستان بازی هم چیز جدیدی برای این سبک نداشت ولی خب اوکی بود. انتظار خاصی نداشتم به شخصه. اگر نوع ماموریتا یکم تنوع بیشتری داشت بهتر میشد قطعا. مقدار خیلی کمی هم افت فریم برخوردم ولی اذیت نمیکردن. خیلی کم پیش اومد. پول و متریال به مقدار خیلی زیادی به دست میاد. اگه پرکی رو بندازید رو سلاحتون و بعدا پشیمون شید، میتونید پرک رو بردارید و تمام متریال رو برمیگردونه بهتون. ازون نکته‌های ریز ولی خیلی خوب بود. سلاح‌های گرم هم خیلی خوب طراحی شده بودن با اینکه تمرکز اصلی بازی رو اینا نبود. اما انیمیشن خوبی داشتن + صداگذاری و طراحی خیلی خوب.

شاید dlcهاشم بگیرم چون واقعا بازی فانی بود و بدم نمیاد بیشتر باهاش وقت بگذرونم و البته یه پول اضافیم بدم بابت این تجربه‌ی عالی. مُد جدید که تازه اضافه شده هم نرفتم هنو ولی خب حالت روگ‌لایت داره. ن‌گ+ هم شروع میکنم به زودی. در نهایت کواپ خیلی خوبیم داره. چه با دوستتون برید چه با رندوم، قطعا بیشتر بهتون خوش میگذره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or