Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال فنی،
برای این COD جدید که میگن روی گیم پس هست روی PC چطوریه؟ باید گیم پس کامل بخریم؟ یا با این گیم پس اشتراکی ها میشه قدیم یادم گیم پس بود میگرفتی رو کامپیوتر هم راحت فعال میشد فورزا اینها بازی میکردیم

دوستان یک سوال فنی،
برای این COD جدید که میگن روی گیم پس هست روی PC چطوریه؟ باید گیم پس کامل بخریم؟ یا با این گیم پس اشتراکی ها میشه قدیم یادم گیم پس بود میگرفتی رو کامپیوتر هم راحت فعال میشد فورزا اینها بازی میکردیم
سری کال اف. و ea و بازی های ubi
روی اکانت های ظرفیتی گیم پس pc بازی ها.، اجرا نمیشه ولی بقیه بازی ها مشکلی ندارن به راحتی همان طور که فرمودین میشه بازی کرد برای دسترسی به این بازی ها باید اکانت کامل گرفت
اگه اکانت کاملشو میخواین برای فروش موجوده میتونم رو اکانت خودتونم براتون فعال کنم
اینم کانال بنده داخل تلگرام اگر تمایل داشتین جهت راهنمایی و خرید پیام بدین
🎮 GAME ONE 🎮 گیمینگ سنتر

دوستان من کلا در زمینه گیم پس و چه بازیایی داره تعطیلم
چند وقته به سرم زده کالاف هارو بازی کنم (از وقتی کرک نشد هیچ کدوم رو نرفتم)
اومدم دیدم اشتراکیا خیلی رو مخه ، همشون دو سه روزست

دو تا سوال
یکی اینکه اصلا کالاف ها روی گیم پس هستن ؟ و اینکه دردسر خاصی سر دانلود بازی و اشتراک اینا داره یا نه ؟

ممنون

دوستان من کلا در زمینه گیم پس و چه بازیایی داره تعطیلم
چند وقته به سرم زده کالاف هارو بازی کنم (از وقتی کرک نشد هیچ کدوم رو نرفتم)
اومدم دیدم اشتراکیا خیلی رو مخه ، همشون دو سه روزست

دو تا سوال
یکی اینکه اصلا کالاف ها روی گیم پس هستن ؟ و اینکه دردسر خاصی سر دانلود بازی و اشتراک اینا داره یا نه ؟

ممنون
فعلا فقط MW3 و BO6 رو گیمپس هست، چیزی هم در مورد کاد های دیگه اعلام نکردند
فکر کنم روی PC هستی، همونطور که دوستان، بالاتر گفتند حتما باید روی اکانت مایکروسافت خودت گیمپس رو تهیه کنی و با اشتراکی نمیتونی از بازی های اکتیویژن لذت ببری.
روی ایکس باکس محدودیتی نیست

سلام، یک سوال
من اگه یک بازی روی اکانت جدید که ریجنش آرژانتین هست بخرم و روی کنسولم که ریجنش ترکیه هست اد کنم برای دستگاه مشکلی پیش میاد؟

چند نکته خیلی مهم در مورد کال اف دیوتی black ops 6 بگم که روی گیم پس اومده
🔸بخش داستانی این بازی حدودا 55 60 گیگ هست میتونید فقط بخش داستانی رو دانلود کنید
🔸نکته دوم گیم پس شما چه هوم باشه چه سویج باید برای بازی کردن بخش داستانی بازی انلاین باشید کنسول افلاین کنید بازی اجرا نخواهد شد با قطع شدن لحظه ای نت هم از بازی میپره بیرون
🔸و نکته مهم تر برام سواله شد وقتی بخش داستانی رو بازی میکنید در هر ساعت بین 1الی 3 گیگ دانلود میکنه این 3 گیگ حجم کجا میره معلوم نیست
من امروز حدودا 5 ساعت بازی کردم نزدیک به 7 گیگ از حجم نتم مصرف شده
خودتون تو قسمت bandwidth میتونید چک کنید
دوستانی که از بسته گوشی برای وصل شدن به ایکس باکس استفادا میکنن
بعدا تعجب نکن حجم نتم کجا رفت این بازی شدید حجم نت تونو مصرف میکنه در صورتی که بازی های دیگه نهایتا تو یک ساعت 100 مگابایت یا کمتر مصرف میکنن
ولی در کل باید بگم این بازی ارزششو داره هر چقدر مدرن 3 بد ops 6 اونقدر زیبا و عالی شد ه

آخرین ویرایش:
🔸و نکته مهم تر برام سواله شد وقتی بخش داستانی رو بازی میکنید در هر ساعت بین 1الی 3 گیگ دانلود میکنه این 3 گیگ حجم کجا میره معلوم نیست
بعدا تعجب نکن حجم نتم کجا رفت این بازی شدید حجم نت تونو مصرف میکنه در صورتی که بازی های دیگه نهایتا تو یک ساعت 100 مگابایت یا کمتر مصرف میکنن
ولی در کل باید بگم این بازی ارزششو داره هر چقدر مدرن 3 بد ops 6 اونقدر زیبا و عالی شد ه
گویا بخش کمپین از اینترنت برای Texture Streaming استفاده می‌کنه. :دی روش کار رو نمی‌دونم و مثلا اینکه اینترنت ضعیف باشه یا قوی چه تاثیری داره و آیا کیفیت تکسچرها کم و زیاد می‌شه یا نه. ولی کلا بازی یه جوری طراحی شده که یه بخشی از پردازش تکسچرها روی دوش اینترنت هست، به جای اینکه همه رو یه جا دانلود کنیم.

چند نکته خیلی مهم در مورد کال اف دیوتی black ops 6 بگم که روی گیم پس اومده
🔸بخش داستانی این بازی حدودا 55 60 گیگ هست میتونید فقط بخش داستانی رو دانلود کنید
🔸نکته دوم گیم پس شما چه هوم باشه چه سویج باید برای بازی کردن بخش داستانی بازی انلاین باشید کنسول افلاین کنید بازی اجرا نخواهد شد با قطع شدن لحظه ای نت هم از بازی میپره بیرون

گویا بخش کمپین از اینترنت برای Texture Streaming استفاده می‌کنه. :دی روش کار رو نمی‌دونم و مثلا اینکه اینترنت ضعیف باشه یا قوی چه تاثیری داره و آیا کیفیت تکسچرها کم و زیاد می‌شه یا نه. ولی کلا بازی یه جوری طراحی شده که یه بخشی از پردازش تکسچرها روی دوش اینترنت هست، به جای اینکه همه رو یه جا دانلود کنیم.
روی کنسول نمی‌دونم چه طوریه اما روی PC توی تنظمیات بازی یه قسمت On Demand Texture فلان و بهمان هست که میشه از اونجا گذاشتش روی minimal
امکان گذاشتن Download Limit هم هست که مقدارش رو کم می‌کنه.
چندان هم روی کیفیت گرافیکی بازی اثر قابل توجهی نداره.

چند ماه پیش تو MW3 که اومد یوتیوبر ها تحقیق کردن و فهمیدن بستگی به سرعت اینترنت داره و توی تنظیمات بازی هم میشه به روزی یک گیگ محدودش کرد، حالا نمیدونم اینا رو تو BO6 تغییر دادن یا نه
من وقتی مولتی MW3 رو بازی میکردم روزی 200-300 مگ حجم مصرف میکرد

سلام.. اتفاقا من داخل تاپیک خود بازیش هم گفتم این نکته رو
ستینگ برو قسمت گرافیک اوپتیمایز نزار روی مینیمال بزار زیر 100 مگ مصرف میکنه... کلا حجم مصرفیش عالیه خیلی کمه حتی مولتی پلیر مثلا دیشب من بازی کردم 2 ساعت مولتی پلیر 150مگ برد که واقعا عالیه

آخرین ویرایش:
سلام.. اتفاقا من داخل تاپیک خود بازیش هم گفتم این نکته رو
ستینگ برو قسمت گرافیک اوپتیمایز نزار روی مینیمال بزار زیر 100 مگ مصرف میکنه... کلا حجم مصرفیش عالیه خیلی کمه حتی مولتی پلیر مثلا دیشب من بازی کردم 2 ساعت مولتی پلیر 150مگ برد که واقعا عالیه
خوب حتما یه دلیلی داره دیگه مصرف میکنه . تو خود تنظیمات توضیح داده که کیفیت تکستچر ها بهتر میشه .

خوب حتما یه دلیلی داره دیگه مصرف میکنه . تو خود تنظیمات توضیح داده که کیفیت تکستچر ها بهتر میشه .
دوست عزیز حالا مگه من گفتم دلیل نداره حتما دلایل خودش رو داره ولی به صرفه نیست برای ما شما دوست داری on بزارش و حجم مصرف بکنه برات :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or