بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

در مورد psn به نظرم دستکاری دوستان خودمونه
من دیشب میخواستم COD HQ رو دانلود کنم DNS شکن زدم 99 ساعت . الکترو زدم اصلآ جلو نمیرفت . DNS روسیه رو زدم شد 8 ساعت .
فیبر نوری هم من زنگ میزنم اصلآ درست جواب نمیدن
به نظرم اینترنت مملکت با وضعیت فعلی stop شده و تجهیزات برای توسعه ندارن .

• Like
Reactions: RaminZero21
من دیشب میخواستم COD HQ رو دانلود کنم DNS شکن زدم 99 ساعت . الکترو زدم اصلآ جلو نمیرفت . DNS روسیه رو زدم شد 8 ساعت .
dns روسی چی زدی

دقیقا من هم دیشب مشکل شما رو داشتم صد بار dns عوض کردم

سرعت اینترنت چرا اینجور شده.سایت های داخلی هم به زور باز میشن :| برا شما سرعت چطوره?
فاجعس فاجعه.پهنای باند بین الملل انگار به 1/10 همون چیزه ناچیزی که بود تقلیل پیدا کرده !

یه چیز یادم رفت؛ opendns [208.67.222.220,208.67.220.222] بهتر میکنه تا حدی.البته شیلترو تحریمو کار نداره.

------------------------------------

یه نکته هم برای آموزش
پهنای باند بین الملل کشور عزیز ما چند ساله که بیشتر نشده:| تمامی کشور ها هر سال پهنای باند رو بیشتر میکنن.
از این پهنای باند به طور نرمال؛ تو جهان رو عرض میکنم تخمین میزنن بین 30-40 درصد توسط بوت ها اشغال میشه.
حالا ما غیر از این 30-40 درصد بوت های زحمت کش شیلترینگ رو داریم که میتونم حدس بزنم تو ساعت عادی روز 10 درصد و از 12 شب به بعد که بیشتر فعال میشن تا 30 درصد رو میگیرن. میشه کلا بین 50 تا 70% !!!!

این میشه اینترنت عادی ما! حالا تو بعضی شرایط که ادم های زحمت کش میخوان ستاد انتخاباتی فلان کشور رو هک کنن یا شرایط جنگی منگی این پهنای باند باز هم محدود میشه اکثرا توسط کشور مقصد.

خلاصه سرتون رو درد نیارم خواستم بگم اگر زنگ میزنید پشتیبانی و میگه سرعت اینترنت شما به خاطر نویز، نمیدونم سیم کشی, دوری از مبدا این شر و این شر و ورا کم شده چرت و پرت محضه. ( کلا شاید 1% مواقع این مسائل باشن)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or