Guerrilla Games: کارمان با بازی Killzone تمام شده است!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
پس از آمادن بازی Killzone: Shadow Fall برای PS4, استودیو Guerrilla Games سیاست خود را تغییر داد و به سمت ساخت هورایزن رفت.

killzone.jpg

آقای روی پستما، مدیر هنری استودیو، در مصاحبه‌ای با The Washington Post اظهار کرده است که تیم ما «کار خود را با Killzone تمام کرده است». او افزود که هنگام ساخت اولین قسمت Aloy، تیم می‌خواست رنگ‌بندی کاملاً متفاوتی از Killzone داشته باشد.
این نظرات در مصاحبه‌ای در مورد LEGO Horizon Adventures مطرح شده است. در این مصاحبه، فاش شد که پس از عرضه مجموعه LEGO Tallneck، شرکت LEGO به سونی پیشنهاد ساخت یک بازی LEGO بر اساس این سری را داده است. پستما در مورد تغییر از دنیای تاریک و خشن Killzone به دنیای رنگارنگ پسا-آخرالزمانی Horizon گفت: «ما به عنوان یک تیم، با Killzone کارمان را تمام کردیم. به عنوان یک استودیو، نیاز داشتیم تا رنگ‌بندی خود را تغییر دهیم. این تغییر، به انتخاب ما، کاملاً مخالف Killzone بود. من فکر می‌کنم مضامین این داستان و شخصیت‌ها برای همه سنین و افراد قابل درک هستند.»

حالا چرا اصلا این همه حرف زدم؟! پارسال یک شایعه دیدم، الان پیداش نمی کنم، که گوریلا به صورت داخلی، تبدیل شده به horizon games دقیقا همچین چیزی که 343 بود و الان دیگه واضحا عوض شدند! همچقن وضعی با همچین فرهنگی تو استدیو به شدت نگران کننده هست ولی باز میشه امید داشت، اینا,12 سال روی کیلزون بودن!
اینا شکست عناوقن هورایزن انلاین رو ببینن، و هورایزن سه هم جهش فروش خاصی رو تجربه نکنه، مجبورن برن رو ip جدید، الان داغن، یک سال دیگه که از هورایزن انلاین هم عرضه بشه، کم کم درون خود تیم احساس خطر می کنن، و یک پروژه جدید رو شروع می کنن:دی
آخه مشکل اینجاست که این بازیها فروش میکنن.
مگه ACهای یوبیسافت فروش نمیکنن؟
هورایزن 3 هم مثل چی فروش میکنه.

مشکلی نیست اگه کار گوریلا با کیلزون واقعا تموم شده پس کار طرفدارهای قدیمیش هم با گوریلا تموم شده.
حداقل تا زمانی که یه عنوان جدید بسازه.

این هورایزن تبدیل شده به تجسم واژه bummer :D

اسمش رو آدم می‌شنوه کلا میل به زندگیو از دست میده.

چنین سرنوشتی رو واسه فرنچایز Ghost هم پیشی بینی میکنم متاسفانه.

نمیدونم چطور توصیف کنم مثل یوبیسافتی میمونن که یکم خوشتیپ کرده و ادکلن گرون قیمت زده ولی در نهایت همونه، تهی از هرگونه خلاقیت و اصالت.

آخرین ویرایش:
اگر هورایزن رو بازی نمیکردم، باورم نمیشد بازی بتونه انقدر نچسب باشه. شاید مشکل من باشم نمیدونم ولی واقعا از این سری بدم اومد سر تجربه بازی قشنگ اذیت میشدم.
عجیبه انقدر نسل جدید بها میده به چنین ایده ای...

گوریلا ابلهه که فکر میکنه هورایزن براشون یه فرنچایز طولانی مدت و خفنه. همون فوربیدن وست تا جایی که آمار فروشش اومد فک کنم نصف زیرو داون هم نفروخته بود ( البته زود هم رفت رو پلاس). سر لگبت بازی و کرکترهای نچسبشون هم بشدت محبوبیت هورایزن کاهش پیدا کرده.
کلا این سری به هیچ وجه پتانسیل فرنچایزهایی مثل AC یا CoD رو نداره که هر شماره بتونن رو یه ستینگ مانور بدن. تهش یه سه گانه ازش در بیاد و نه بیشتر. حتی اون عنوان آنلاینش هم ندیده میگم به جایی نمیرسه و موفق نمیشه.
اینکه تمام تمرکز و امیدشون رو بستن به این بازی فقط نشون دهنده وضعیت مسخره مدیریتی استودیوهای سونیه و در راسشون هرمن دلقک!

حالا من که با استایل هیچ کدوم از این بازی ها حال نمی کنم (نه هورایزن نه کیلزون)

ولی برام عجیبه چرا سونی بیخیال یه فرنچایز با این پتانسیل میشه
تو یه شوتر نظامی با یه ستینگ به شدت خاص و فضای به شدت یونیک داری که نه تو کاتالوگ فعلی بازی هات نمونه داره و نه یه جورایی تو کل شوترهای فعال تو بازار بازی های FPS
باو تو پلتفرم هولدری
هر چیزی که به کنسولت یه وجهه یونیک و خاص بده امتیازه برات
هـــــر چیزی! فقط کافیه خوب باشه

زمان خودش به جان خودم فقط بخاطر قوی بودن هیلوها دیده نشد اونطور که باید و شاید
الان ادامه پیدا میکرد با این وضع فنی گوریلا بهترین شوتر اول شخص می شد

از هورایزون میدن :دی
اون زمان علاوه بر هیلو ، سری مدرن وارفر آدم خوار بود :D
مثل الانش پشمکی نبود

هر چیزی که به کنسولت یه وجهه یونیک و خاص بده امتیازه برات
هـــــر چیزی! فقط کافیه خوب باشه
نه نیست!
امتیازی نیست!
این مال همون نسل 7 بود که هزینه ساخت بازی کم بود (دسته‌کم کمتر از الان) و حتی heavy rain هم اگه نفروخت مهم نبود و فقط منتشر میشه توسط سونی تا یک وجه یونیک بده به پورتفولیو
الان هزینه بازی سر به فلک میکشه و گاهی درحد هزینه ساخت یک فیلم aaa براش باید خرج کرد. همین چند وقت پیش بود که سر قضیه هک اینسامنیاک کاشف به عمل اومد که هزینه اسپایدرمن٢ 300 یا 350 ملیون بود(دقیق یادم نیست) و قبل‌ترش هم سر دادگاه مایکروسافت معلوم شد هزینه لست٢ و هورایزن٢ هرکدوم بین 200 تا 300 بود اگه اشتباه نکنم. سونی باید قانع بشه که اونقدر خریدار هست که بازی به سود برسه. تو صفحه اول گفتم کل 6 نسخه رو جمع بزنی بعید میدونم اندازه شماره یکم هورایزن فروخته باشن! عنوانی که تو اوج خودشم پرفروش نبود و زیر بار شوترهای دیگه دفن شد،ریسک زیادی داره برای اینکه برن سراغش.من نمیگم بره هورایزن 3 رو بسازه ولی حداقل مثل ناتی‌داگ و سانتامونیکا و اینسامنیاک بره سراغ یک new ip و کیلزون رو بذاره تو کلکسیون آی‌پی های متروک سونی

آخرین ویرایش:
آخه مشکل اینجاست که این بازیها فروش میکنن.
مگه ACهای یوبیسافت فروش نمیکنن؟
هورایزن 3 هم مثل چی فروش میکنه.

مشکلی نیست اگه کار گوریلا با کیلزون واقعا تموم شده پس کار طرفدارهای قدیمیش هم با گوریلا تموم شده.
حداقل تا زمانی که یه عنوان جدید بسازه.
فرق اینا با یوبی اینه که درسته اینا بازی تر تمیز تری می دن:دی ولی انصافا یوبی برا داستان و لور بازی هاش وقت زیادی می زاره، حتی نسخه های ضعیف سری، ارزش تجربه یکبار رو دارند و اینکه چند استدیو و چند هزار نفر AC هارو می سازن
با برنامه ریزی دقیق
و هر چند در دراز مدت این سیاست یوبی، باعث افت سری شد(از نظر کیفی)، ولی با عرضه سالانه عناوین با کیفیت در اوایل کار، بار خودشونو بستن

ولی گوریلا بزور 400 نفرن!! دارن انجین رو تند تند اپدیت می کنن، پشتیبان چند استدیو دیگه سونی هستند، ناظر پروژه هایی از هورایزنن که دادن به استدیو های دیگه هستند، خوده سری رو می سازن، از اونطرف نسخه انلاین بازی رو هم دارن می سازن!

هورایزن برا گوریلا یک انقلاب مالی بود، حقیقت اینه بازیای اینا هم مثل نینجا تئوری و رمدی نفروش بود! براشون عقب گرده که برگردن رو یک سری عناوین دیگه

همونطور که تیم اصلی ناتی داگ به عناوین گذشته خودش برنمی گرده یا راکستار! این فرایند طبیعی صنعت گیم هست، از این نمیشه گله ای داشت

ولی مشکل گوریلا، توهم این که موفقیت مالی هورایزن یک و حالا 2 به خاطر ایلوی و داستانش بوده! و اینا اومدن تو نسخه دوم بودجه رو چهار برابر کردن، ولی فروش مثل همون نسخه یک بود(باز هم بازی کلی سود داشت، ولی نشون می ده، هورایزن پیکش همین هست، قرار نیست مثل یک سری فرنچایز عجیب غریب با هر نسخه رشد عجیب غریبی کنه!)

اینکه تو توهم هستند اصلا شوخی نیست، باور کن الان تو تخیل اینا، اینه که نسخه انلاین بازی از مانستر هانتر محبوب تر میشه:دی(بماند کپکام تو این زمینه کیلومتر ها خودشو جلو انداخته، از لحاظ روانشناسی، پلیر ها همیشه در دراز مدت، شکار موجود ارگانیک شیمیایی جذاب تر از الکترونیکی و ربات هست!)

در نتیجه امید دارم واقعا طی یکی دو سال آینده، کم کم پروژه جدید رو شروع کنند! ولی خب اینکه کی عرضه بشه، احتمالا بعیده زیر هفت هشت سال آینده عرضه بشه!

View attachment 354290

شما اصلا اين باكس آرت رو ببين!
همينو تصور كن زيرش بزنه ريميك و عرضه كنن.
صف ميكشن ملت براش.
مولتى پلير خدايي هم داشت؛منى كه اهل مولتى پلير نيستم كلا توش خوابيده بودم.
مولتی پلیر کیلزون ۲ رو بازی نکردم ولی ساعت ها روی پی اس ۳ مولتی پلیر کیلزون ۳ رو بازی کردم و به شدت میچسبید.
هیچوقت یادم نمیره که یارو رو از دور میدیدی و یار بود ولی وقتی روش زوم میکردی میدیدی دشمنه.

میخواستن مولتی پلیر بسازن، حداقل تو دنیای کیلزون میساختن. آی پی ای که محبوب هست و قطعا ازش استقبال میشه.
--------------
اصرار استودیو های سونی برای قاطی کردن تم رنگارنگ و لگبت رو با فضای آخرالزمانی نمیفهمم. آقا تو آخر الزمان و جنگ، تم باید جدی باشه. کسی توی آخر الزمان دنبال فهمیدن گرایش جنسی یکی دیگه نیست!

میخواستن مولتی پلیر بسازن، حداقل تو دنیای کیلزون میساختن. آی پی ای که محبوب هست و قطعا ازش استقبال میشه.
سبحان جان رو چه حسابی میفرمایی که قطعا ازش استقبال میشه?:-/
مولتی از دنیای کیلزون منظورمه
بازی مولتی مشکلش اینه که باید مدام آپدیت فنی یا داستانی بگیره و اینطوری نیست که بگیم میسازیم و منتشرش میکنیم و تمام! تمام بازی های موفق همینطورن، از وارزون بگیر تا فورتنایت و پابجی و دستینی همه و همه یک یا چند استودیو رو عملا مشغول به خودشون کردن.آف تاپیک هستش ولی خوشحالم که عنوان مولتی لست کنسل شد وگرنه قطعا استودیو بازی بعدیش ممکن بود ماه‌ها و سال‌ها به تعویق بیافته و عملا مثل یک لنگر به پای استودیو آویزون میشد

هورایزون دیگه چه آفتی بود به جون اینا افتاد . اونقدری که اینا فکر می‌کنن هورایزون محبوب نیست .
هورایزن یه موجودیت مستقل ذی‌شعور یا حتی بی‌شعور نیست که بیافته به جون اینا.
هورایزن خوب یا بد، تراویده از درون گریلا با همه ویژگی های درونی گریلاست. هرچیز دیگه هم می‌ساختن، همین بود.

ضمن این که بازی بدی نیست. حتی به نظرم خیلی هم خوبه. فقط نچسبه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or