قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
فکر نکنم تا 3 ماه بعد به این قیمت برسه اولش که بیاد احتمالا روی 70 یا بالاتره
سری 2 هزار یا همون اسلیم هم اومد قیمتش بالا بود، ولی زود اومد پایین و هم قیمت دلاریش شد حدودا، فکر میکنم برای تقاضای پایینش بود.
حالا pro هم اگر زیاد تقاضای بالایی براش مخصوصا در اوایل عرضه نباشه اونم زود هم قیمت میشه.
مساله اینجاس تا زمان اومدنش دلار چند خواهد شد 😑

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
سری 2 هزار یا همون اسلیم هم اومد قیمتش بالا بود، ولی زود اومد پایین و هم قیمت دلاریش شد حدودا، فکر میکنم برای تقاضای پایینش بود.
حالا pro هم اگر زیاد تقاضای بالایی براش مخصوصا در اوایل عرضه نباشه اونم زود هم قیمت میشه.
مساله اینجاس تا زمان اومدنش دلار چند خواهد شد 😑
کف قیمت دیسک خور امروز 29.500 ریجن اسیا

بابا برید با 800 دلار یک سیستم جمع کنید نیازی به صبر کردن هم نیست قطعاتشم قابل تعویض و ارتقا هست گارانتی هم داره با هر دسته یا چیزی هم می شه باهاش بازی کرد هکی کرکی هم می شه بازی کرد تنظیمات بازی هم به دلخواه خودتون تنظیم می کنید

آخرین ویرایش:
مشتری مخصوص کنسول در هر حالت کنسول میگیره، حتی اگه یک سیستم های اند رو 80 دلار هم بهش بدی، احتمالا اون سیستم رو ازت میگیره ولی بعدش یک کنسول هم میگیره و با اون کنسول بازی میکنه، یعنی نیازی به ارشاد هم نداره که کسی بهش اموزش بده پی سی به این دلیل به اون دلیل بهتره.

از عادت و حس خوب و راحتی با کنسول (به ان دلیل) گرفته تا اکانت و تروفی ها که برای خیلی از گیمر ها اهمیت زیادی داره...

این موضوع بین گیمر ها به شدت بدیهیه نمیدونم چرا هنوزم عده ای متوجه اش نمیشند. یکی پی سی گیمره یکی کنسول گیمر یکی هم مولتی پلتفرم؛ به همین سادگی...

بابا برید با 800 دلار یک سیستم جمع کنید نیازی به صبر کردن هم نیست قطعاتشم قابل تعویض و ارتقا هست گارانتی هم داره با هر دسته یا چیزی هم می شه باهاش بازی کرد هکی کرکی هم می شه بازی کرد تنظیمات بازی هم به دلخواه خودتون تنظیم می کنید
حال نمیده

IMG_20241017_130157.jpg

مشتری مخصوص کنسول در هر حالت کنسول میگیره، حتی اگه یک سیستم های اند رو 80 دلار هم بهش بدی، احتمالا اون سیستم رو ازت میگیره ولی بعدش یک کنسول هم میگیره و با اون کنسول بازی میکنه، یعنی نیازی به ارشاد هم نداره که کسی بهش اموزش بده پی سی به این دلیل به اون دلیل بهتره.

از عادت و حس خوب و راحتی با کنسول (به ان دلیل) گرفته تا اکانت و تروفی ها که برای خیلی از گیمر ها اهمیت زیادی داره...

این موضوع بین گیمر ها به شدت بدیهیه نمیدونم چرا هنوزم عده ای متوجه اش نمیشند. یکی پی سی گیمره یکی کنسول گیمر یکی هم مولتی پلتفرم؛ به همین سادگی...
دقیقا موافقم
من خودم پی سی خوب دارم، ولی همیشه با کنسول بازی میکنم ، با اینکه تو پی سی. اکثرا رایگان میشه بازی کرد

هم حس خوبی داره
هم تروفی گرفتن یه لذت دیگه ای میده
هم بدون دردسر میشه بازی کرد
هم انحصاری داره که بزرگترین مزیت هست ،. درسته بعدا برا پی سی میاد ولی نمی‌خوام یه سال صبر کنم و همه چی بازی برام اسپویل بشه بعد بازی کنم

حالا جدای اینکه با 800 دلار خواب سیستمی که بتونه 4 کی و شصت فریم با ری تریسینگ بهت بده رو باید ببینی. همون جایی که سر تیترشو فقط قبول داشتی هم بارها گفته :D
مسئله بعدی اینه که آقا شاید یکی بخواد دو دست آنلاین بازی کنه بدون اینکه از در و دیوار سرور ها هکر و چیتر بالا برن. میخواد دو ساعت بشینه یه بازی رو بره بدون اینکه در به در یه ماد واسه تنظیمات و اپتیمایز تو این فروم و اون فروم نشه. آقا شاید برای یکی دیگه ماد هومر سیمپسون و cj و شرک بامزه نیست که عظمت و سنس آف هیومر جامعه پی سی گیمینگ رو به رخ بقیه بکشه. شاید یکی حوصله نداره واسه دو ساعت تو روز بازی کردن بره آندرولت و اورکلاک و گردش درست واتر کولینگ رو بلد بشه که سیستمش به فنا نره.

من برنامم بود که همون اول پرو بخرم ولی باید دید به چه قیمتی ارزش داره . با این دلار معلوم نیست قیمتها تا کجا پیش میره و یهو اسلیم بشه 50 تومن تعجب نمیکنم . تعداد خیلی کمی میتونن که کنسول بخرن و بعدا بازیش هم بخرن .

این قیمت ها تعداد گیمر ها رو خیلی کم کرده و بعدا هم قرار از این کمتر بشه

حالا جدای اینکه با 800 دلار خواب سیستمی که بتونه 4 کی و شصت فریم با ری تریسینگ بهت بده رو باید ببینی. همون جایی که سر تیترشو فقط قبول داشتی هم بارها گفته :D
مسئله بعدی اینه که آقا شاید یکی بخواد دو دست آنلاین بازی کنه بدون اینکه از در و دیوار سرور ها هکر و چیتر بالا برن. میخواد دو ساعت بشینه یه بازی رو بره بدون اینکه در به در یه ماد واسه تنظیمات و اپتیمایز تو این فروم و اون فروم نشه. آقا شاید برای یکی دیگه ماد هومر سیمپسون و cj و شرک بامزه نیست که عظمت و سنس آف هیومر جامعه پی سی گیمینگ رو به رخ بقیه بکشه. شاید یکی حوصله نداره واسه دو ساعت تو روز بازی کردن بره آندرولت و اورکلاک و گردش درست واتر کولینگ رو بلد بشه که سیستمش به فنا نره.
حالا اینجا جاش نیست بحث کنم اما 20 ساله پی سی گیمرم همه کنسول ها هم داشتم و دارم حتی
بی خودی دارین شلوغش می کنین با پی سی بازی کردن هیچ داستان یا مشکلی نداره حتی گشاد ترین افراد هم هیچ مشکلی براشون نیست راحتی کار کردن با ویندوز و نصب بازی هم به قدری راحته که مادربزرگ منم دیگه بلده
بهینه نبودن بازی ها هم توی کنسولا هم هست فقط فرق پی سی اینکه می تونه اون چیزی که می خوای تنظیمش کنی
یعنی ممکنه من یک سری افکت ها اصلا خوشم نیاد خاموش کنم FSR DLSS حالا هر چی می خوام با هر رزلوشن یا کیفیتی تنظیمش کنم خلاصه هر کاری دلت بخواد با پی سی می تونی بکنی
ضمنا با 800 دلار می شه حتی قوی تر از PS5 PRO هم سیستم بست توی یوتیوب سرچ کنی کلی براش کلیپ ساختن اگرم بری سمت خرید کارت گرافیک دست دوم که دیگه هیچی
هر قسمتیشم بعدا پول اومد دستت باز می تونی جداگانه ارتقاش بدی
کلا ازادی عملی که پی سی داره کنسول توی خوابشم حتی مد شدش هم نمی تونه ببینه هر جا که ازادی عمل باشه اونجا جای منه باگی که برخی عاشق توی زندان موندن هستن
شما صبر کن یکم دیگه از نسل پی سی بگذره با 500 دلارم می تونی در پرو سیستم ببندی
در مورد انحصاری هم که سونی همه ی بازی هاش داره برای پی سی می ده جای بحثی نیست
توی نظر سنجی جدید هم پی سی به عنوان محبوب ترین دستگاه گیم شناخته شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or