Esm-nadaram
کاربر سایت
اصلا پوسترش وایب woke نمیده
اصلا پوسترش وایب woke نمیده
روزگار عجیبی بود و مثلاً یه فصل ۲۴،۲۵ قسمتی از Lost که تموم میشد، ملت فقط ۴ ماه صبر میکردن و بعدش فصل بعدی شروع میشد!این خبر فیلمبرداری فصل دوم «فالاوت» گواه بر این است که فصل دوم در سال 2026 پخش میشه!
نمیدونم قدیما (زیادم قدیم نه)؛ چطوری سریالهای بیگ پروداکشن مثل «گیمافترونز»، «وایکینیگ» و ... سالانه یک فصل میدادن بیرون و الان برای فصل جدید، باید نزدیک دو یا سه سال صبر کنیم؟!
پ.ن: بحث دوری از «کرانچ تایم» مطرح هست یا هزینههای تولید تو هالیوود رفته بالا؟
جدی مگه Ai بیاد سرعت ساخت رو ببره بالا وگرنه با این وضعی که پیش میره هی سرعت ساخت میاد پایینو پایین تر.اینقدر بین فصل ها تاخیر میندازن که آدم از اون حس و حال و فضای سریال فاصله میگیره. مثلا همین Severance خدایی چی داره که باید سه سال تولیدش طول بکشه. واقعا اون سال ها یه دوره طلایی برای تلویزیون بود که هم کیفیت کارها بالا بود و هم عوامل با جون و دل کار میکردن
این ویدئو آمار سریال های بین سال های 2004 تا 2020 هست. واقعا لیست رو نگاه کنید. آدم کیف میکنه
من الان سه ماهه که ده قسمتش رو گرفتم ولی هنوز شروع نکردم. میخوام بگم من هستم ولی نمیتونم قول بدم از این ماه شروع کنمچند نفر موافقین بشینیم The Sopranos رو با هم شروع کنیم؟
اینجوری که هر کی برا خودش از همین ماه هر وقت تونست شروع کنه و بره جلو، هر وقت یه اپیزود جالب دیدیم یا بحث خاصی بود میاییم اینجا عین یه سریالی که در حال پخشه یا تازه فصلش تموم شده بحث میکنیم.
پنج نفر هم بشیم کافیه، لایک برای اعلام حضور کافی نیست ، حداقل پنج نفر ریپلای کنید و نظرتونو بگین استارت میزنیم .
جالبه من 2-3 سال پیش بعد فل آخر دکستر خبر مرگش رو شنیدمفارسی حرف زدن Clancy Brown یکی از آخرین چیزایی بود که انتظار شنیدنش رو داشتم!