TV Center

این سریال پنگوئن نه‌تنها خیلی خوبه، بلکه از این جهت هم جای تقدیر داره که تا حد ممکن به طور مستقل از بخش‌های معروف دنیای بتمن جلو می‌ره و نمیاد ازش سوءاستفاده بکنه. :دی یعنی مثلاً به زور ویلین‌های معروف به جز پنگوئن رو نمیندازه وسط ماجرا که از این طریق مشتری به دست بیاره و ملت ذوق‌زده بشن و بگن «ایول! فلانی هم وارد سریال شد.» نهایتش یه ویلین درجه سه مثل Magpie رو می‌بینیم و بس. البته احتمال داره مثلاً توی اپیزود آخر یا چمیدونم after credits و اینا یه کاری کرده باشن، ولی به نظرم واقعاً نیازی نیست و سریال انقدر روی پای خودش ایستاده که می‌شه به عنوان یه اثر مستقل و اوریجینال بهش نگاه کرد که هیچ خبری هم از بتمن و ویلین‌های دیگه توش نباشه.
انتخاب بازیگرها هم فوق‌العاده بوده و به جز کالین فارل که محشر کار کرده (و دم چهره‌پردازش هم گرم)، کریستین میلیوتی هم به شدت به این نقش می‌خوره و خیلی خوب بازی کرده. بانو رو قبلاً توی جاهایی مثل اپیزود USS Callister از Black Mirror دیده بودم، ولی اینجا واقعاً یه چیز دیگه هست و احتمالاً این سریال باعث بشه حضور پررنگ‌تری توی آثار دیگه داشته باشه.
-------------
نمی‌دونم چند نفر اینجا هنوز From رو می‌بینن. :دی از اون سریال‌هایی هست که هی پیش خودم می‌گم آخر و عاقبتی نداره و خوب نمی‌تونن جمعش کنن، ولی باز کنجکاو هستم ببینم چی می‌شه و ادامه می‌دم. چیز بی‌کیفیتی نیست، ولی خیلی خوب هم نیست و یه حد وسطی داره که اگه اهل چیزهای ماورایی و لاست‌مانند هستین، شاید بد نباشه سراغش برین.

بعد از قرن‌ها یه شخصیت ایرانی معمولی(!) دیدیم که نه خلافکار و تروریست هست و نه از این پادوهایی که بهشون دستور می‌دن و... شخصیتی به نام فاطمه (Fatima) با بازی زیر خط فقرِ پگاه غفوری که البته کلاً بازی‌های متوسط/ضعیف یکی از ویژگی‌های سریال From محسوب می‌شن! :-"
حالا بگذریم. داشتم می‌گفتم، دلمون خوش بود که شخصیت ایرانی آدمیزادی داریم، ولی توی فصل اخیر تبدیل شده به آشغال‌خورترین شخصیت تاریخ صنعت سریال‌سازی! :دی حامله هست و مثلاً ویار و فلان و چنان اومده سراغش و این قضیه در ترکیب با فضای ترسناک سریال باعث شده بره میوه و سبزی کپک‌زده بخوره. تا یه جایی داشت از این چیزها می‌خورد و تحمل می‌کردیم، ولی دیگه توی اپیزود اخیر وضعیت خیلی بغرنج شد! یه نفر تیر خورد و مُرد و ایشون هم در خفا رفت انگشت کرد توی سوراخی که روی شکم جسد بود و انگشت خونینش رو لیس زد! :|
واقعاً جزو حال‌به‌هم‌زن‌ترین بخش‌های سریال بود و این‌طوری که داره پیش می‌ره، احتمالاً توی اپیزودهای بعدی می‌ره دستشویی و عن و گه ملت رو هم می‌خوره! :|

آخرین ویرایش:
Nobody wants this رو کسی اینجا میبینه؟
فکر میکردم اصلا خوشم نیاد ازش اما خیلی خوبه.
آقا زده رام-کام.
در چه حده؟
چطوریه؟
از این حال‌خوب‌کن‌هاست؟
پوستراش و عکساش که هم یه تم تیره‌ای روشونه! انگار پوسترای سریال درام تریلره!

از نیمه دوم فصل دوم Twin peaks به اینور کلا نفهمیدم چی دارم میبینم :دی خسته کننده نشده برام چون کرکترا و فضاشو دوس دارم اما داستان اصلی نمیدونم چیو داره دنبال میکنه دقیقا، داستان فرعیاشم جذابیت فصل اول یا نیمه اول فصل دو رو نداره دیگه.
فصل آخرم همین شکلیه؟

این مدت زیاد اسم توئین پیکس اومده اینجا منم نظرمو بگم. فصل اول رو خیلی دوس داشتم. خصوصا اوایل سریال فوق‌العاده بود. فصل دوم هم شروعش اوکی بودم اما دیگه گم و گور شدم توی سریال و فصل سوم هم تیر خلاصی بود بر پیکر گُم شده‌ام :D زیادی عجیب و تخیلی شد و دیگه ارتباطمون از دست رفت. خیلیم ناراحت شده بودم چون واقعا شخصیتای سریال رو خیلی دوس داشتم و فصل اولش هم خیلی بهم چسبید اما دیگه اونطور شد که نباید میشد. اما ازون سریالاس که باید ببینید. شاید شما به مشکل نخوردید و تا آخر حال کردید باهاش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or