Silent Storm
کاربر سایت
این داستان اینکنه میخان got رو صدا سیما نشون بدن شایعه اس دوباره ؟ اصن فک کردن بش کرکر خندس...!!!!
احتمالا شخصیت جیمی لنیستر رو یا کامل حذف کنن یا مثلا بکننش پسرعموی سرسیاین داستان اینکنه میخان got رو صدا سیما نشون بدن شایعه اس دوباره ؟ اصن فک کردن بش کرکر خندس...!!!!
طول هر قسمت ۲۲ دقیقه میشهاین داستان اینکنه میخان got رو صدا سیما نشون بدن شایعه اس دوباره ؟ اصن فک کردن بش کرکر خندس...!!!!
حیف مارتین پستش رو پاک کرد. ولی کار خوبی کرد. این رایان کندال و سارا هس اصلا معلوم نیست تو چه فازی هستن. کارنامه کاریشون رو نگاه کنی میبنی چقدر چرت و پرت ساختنمارتین بدجور اعصابش از دست شو رانر HotD خرد شده، یه بلاگ نوشته همه چیو برای مقایسه سریال با کتاب اسپویل کرده اگر Fire and Blood رو نخوندین کلیک نکنین برای فصل های آینده House of the Dragon اسپویلر داره
https://archive.is/M8fN3
منم حدود یک ماه پیش برای اولین بار سریال رو شروع کردم دیدن و واقعا بهم چسبید طوریکه جزئی از زندگیم و افکارم توی این یه ماه شده بود و در طول روز مدام فکرم درگیر کاراکترها و نحوهی روایت داستان بود. برخلاف بعضی دوستان که فصول آخر رو افتضاح میدونن بنظرم حتی اون فصلها هم خوب و حداقل قابل قبول بودن و من مشکلی باهاشون نداشتم. یه سری دیالوگ و خط داستانی هم توی سریال بود که محاله تا عمر دارم فراموش کنم مثل جملهی معروف ایگریت You know nothing jon snow و سرگذشتی که با جاناسنو داشت. در کل دم hbo بابت این سریال و سریالهای ماندگار دیگهای که برامون ساخت گرم.
من از اول امسال شروع کردم و سریال گات رو برای بار دوم در تایم های آزادم دیدم. و باز هم یک تجربه ی بی نظیر بود برام. با توجه به اینکه داستان و روند سریال رو میدونستم ولی ایندفعه با دقت بیشتری به جزییات نگاه کردم و واقعا شگفت زده شدم که چقدر این اثر زیبا روایت شده. چقدر بازی ها، فضاسازی ها، لوکیشن ها، موسیقی ها در سطح بالایی هستن. اینبار که سریال رو دیدم چقدر کارکترها برام جذاب تر شدن و چقدر شخصیت پردازی این کارکترها قوی و خوب به تصویر کشیده شدن، چقدر سکانس های جنگ بزرگ و اپیک نمایش داده شدند و چه هیجان و شوک هایی که به بیننده ها منتقل میشد. با تمام اینها ولی مشکلات در دو فصل آخر برام کاملا محسوس بود. بالا رفتن سرعت و عجله در رسیدن به نقطه آخر ضربه ی بدی به ساختار سریال زد. عجلهی دیوید بنیاف و دی بی وایس در تمام کردن سریال، قوس روایی داستان و در ادامه تحولات شخصیتی کارکترها ( به ویژه دنریس ) رو دچار تخریب کرد و این روند در فصل آخر شدت بیشتری گرفت که همین باعث سقوط نسبی سریال و در نتیجه اون پایان بندی ضعیف شد.
در کل هنوز هم بعد از چندسال دیدن این سریال تجربه لذت بخشی هست و صحنه های بیادماندنی در ذهن بیننده به جا میگذاره. پیشنهاد میکنم اگر فرصت و تایم خالی دارید و نمیدونید چه سریالی ببینید برای بار دوم گات رو تماشا کنید و مطمئن باشید براتون همون حس تازگی یک دهه گذشته رو داره.
HBO از این مزایده درآمد خیلی خوبی بدست آورد. ولی خیلی ناراحت کننده است که همه چی رو فروختن و این یعنی HBO دیگه هیچ برنامه ای برای آینده این مجموعه نداره. و همین پول رو هم احتمالا میدن به رایان کاندال که بعید میدونم بتونه چیز درخورد توجهی بسازهمزایدهای که HBO برای فروش کالاهای معروف سریال بازی تاج و تخت برگزار کرد به پایان رسید، در مزایده حدود ٩۰۰ کالای معروف به فروش رفت و ٢۱ میلیون درآمد برای HBO به ارمغان آورد!
این مزایده با ۴۵۰۰ خریدار و ٢۱ میلیون دلار درآمد تبدیل به دومین مزایده برتر تاریخ شد. تخت آهنین، سه تخم اژدها، شمشیر و لباس جان اسنو، خنجر و لباس آریا، شمشیر و لباس ند استارک، زره و شیمشیر جیمی لنستر، لباس و ردای دنریس و گریم شاه شب از جمله کالاهای قیمتی به فروش رفته اند.