سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
مارتین بدجور اعصابش از دست شو رانر HotD خرد شده، یه بلاگ نوشته همه چیو برای مقایسه سریال با کتاب اسپویل کرده :)) اگر Fire and Blood رو نخوندین کلیک نکنین برای فصل های آینده House of the Dragon اسپویلر داره
https://archive.is/M8fN3

مارتین بدجور اعصابش از دست شو رانر HotD خرد شده، یه بلاگ نوشته همه چیو برای مقایسه سریال با کتاب اسپویل کرده :)) اگر Fire and Blood رو نخوندین کلیک نکنین برای فصل های آینده House of the Dragon اسپویلر داره
https://archive.is/M8fN3
حیف مارتین پستش رو پاک کرد. ولی کار خوبی کرد. این رایان کندال و سارا هس اصلا معلوم نیست تو چه فازی هستن. کارنامه کاریشون رو نگاه کنی میبنی چقدر چرت و پرت ساختن
:))

• Like
Reactions: fire emblem
این داستان اینکنه میخان got رو صدا سیما نشون بدن شایعه اس دوباره ؟ اصن فک کردن بش کرکر خندس...!!!!

کسی فکرشو نمی‌کرد House of Cards و اون اپیزود پر از فحش‌وفحش‌کاری Review سریال Bear هم از صداوسیما پخش بشه!

1725616809383.png

پی‌نوشت: صداوسیما از Ganool کپی می‌کنه! 🦢 :D

اینم نظر من :دی

+اول بگم بعد دیدن این، چقدر نسخ game of thrones شدم... وقتی اینو میدیدم، به خودم می‌گفتم حالا دوباره دیدن got حال میده، عمیق و سنگین. بالاخره اون سورس متریالش یه لول دیگه‌س. مخصوصا تنها چیزایی که ازش یادم میاد در حد اینه ند استارک میمیره. چیزای جزئی‌تر یادم رفته

+شخصیت، رفتار و منش رنریا فوق‌العادست. هر دو بازیگراش تو این نقش، کراشم شدن. به دقت روحیات و تصمیمات رنریا رو می‌بینم و حظ میکنم.

+آلیسنت هم عالیه، هم شخصیتش و هم منشش. در کل از هر دو زن head سریال به شدت راضیم و ایفای نقش فوق‌العاده‌ای داشتن

+یه چیز که رنریا درک نمی‌کنه، آلیسنت رو به زور دادن به باباش، این خیلی برا یه دختری با روحیات آلیسنت گرون تموم شده و زده روانش رو سیاه کرده. رنریا نمی‌تونه این رو خوب بفهمه. در باقی مسائل فهمش بالاست اما توانایی همذات پنداری تو این موضوع رو نداره که از قضا بسیار هم سنگینه.(اگه درست یادم باشه فصل یک‌ اوتو هایتاور زورش کرد که با جهریس ازدواج کنه)

+شاید باورتون نشه اما به لباس سبز آلیسنت کفش converse all star خیلی میاد. به خودشم میاد. البته باس دامنش کوتاه‌تر شه که معلوم شه

+عاشق صحنه‌های دیمن مربوط به رویاهاشم، عاشق اینم که کینگزوود تسخیرش کرده ایگوش رو در هم شکسته. هر لحظه از رویاهای دیمن و تاثیراتش و این که give up کرد جلوی نیروهای بالاتر برام فوق‌العاده بود و بهترین لحظات سریال هم‌ برام اینجاها بوده

+لحظه‌ی آخری که دیمن دوباره تجدید بیعت میکنه با رنریا، اون جا رنریا کویین نیست دیگه، یک زن عاشقه. و چقدر خوب بازیگره این رو تو چهره‌ش نمایش میده. اون استرسی که اون‌ لحظه داره واسه زنانگی یونیورسال هست و کویین و مویین و هیپی و model و دختر دبیرستانی نمیشناسه.

+دیمن دیگه astral projection کرده و با بعد astral در ارتباطه😂 یقه‌ی دیمن رو گرفتن و گفتن:
برخیز و بیا از آن ما باش
در بوته‌ی امتحان ما باش

+اون حالتی که اون لرد چاق و بانمکه هارنهال هی ویژن‌های دیمن رو قطع می‌کنه فوق‌العاده‌ست😂

+سوال اینه آیا ایمند دلیلی داره که این همه خونخوار باشه تو سریال؟ من چیزی از دست دادم؟ با توجه به فصل یک و با اینکه یه چشم از دست داده، یهو نباید انقدر خونخوار شه، من انتظار داشتم رابطه بهتری با مادرش داشته باشه، در اون صورت جبهه خیلی قوی‌تری میشدن

+اگان تارگرین خوشم نمیاد اصلا

+اون استرانگ که لنگ میزنه، فکر کنم‌ صفحه ویکیپدیا سیستم لیتل‌فینگر بوده زیاد

+آهنگ‌های جوادی مثل همیشه عالی

+پروداکشن عظیم میبینم حظ می‌کنم و وقتی می‌بینم یه مجموعه بزرگ دست به دست هم داده تا همچین اثری ارائه شه، خیلی کیف می‌کنم. دم HBO گرمه، سناریو، بازیگرا(به جز چند تا عین ادمیرال لوهار تو ایسوس)، دیالوگ‌ها، صحنه‌های احساسی... همه تاپ لول... اینکه در قلعه هارنهال با اون همه دکور و جلوه‌های ویژه، سناریو عاشقانه رو هم در بالاترین حدش میبینم، واقعا لذت میبرم.

البته میدونم ایراداتی هم داره :D

اگه گفته ها یا برخی مسائل اشاره شده طوریه به خاطر اینه از کانال تلگرامم !!:دی کپی کردم.

آخرین ویرایش:
71c3rkGCEIL._AC_SL1250_.jpg

من از اول امسال شروع کردم و سریال گات رو برای بار دوم در تایم های آزادم دیدم. و باز هم یک تجربه ی بی نظیر بود برام. با توجه به اینکه داستان و روند سریال رو میدونستم ولی ایندفعه با دقت بیشتری به جزییات نگاه کردم و واقعا شگفت زده شدم که چقدر این اثر زیبا روایت شده. چقدر بازی ها، فضاسازی ها، لوکیشن ها، موسیقی ها در سطح بالایی هستن. اینبار که سریال رو دیدم چقدر کارکترها برام جذاب تر شدن و چقدر شخصیت پردازی این کارکترها قوی و خوب به تصویر کشیده شدن، چقدر سکانس های جنگ بزرگ و اپیک نمایش داده شدند و چه هیجان و شوک هایی که به بیننده ها منتقل میشد. با تمام اینها ولی مشکلات در دو فصل آخر برام کاملا محسوس بود. بالا رفتن سرعت و عجله در رسیدن به نقطه آخر ضربه ی بدی به ساختار سریال زد. عجله‌ی دیوید بنیاف و دی بی وایس در تمام کردن سریال، قوس روایی داستان و در ادامه تحولات شخصیتی کارکترها ( به ویژه دنریس ) رو دچار تخریب کرد و این روند در فصل آخر شدت بیشتری گرفت که همین باعث سقوط نسبی سریال و در نتیجه اون پایان بندی ضعیف شد.

در کل هنوز هم بعد از چندسال دیدن این سریال تجربه لذت بخشی هست و صحنه های بیادماندنی در ذهن بیننده به جا میگذاره. پیشنهاد میکنم اگر فرصت و تایم خالی دارید و نمیدونید چه سریالی ببینید برای بار دوم گات رو تماشا کنید و مطمئن باشید براتون همون حس تازگی یک دهه گذشته رو داره.

من از اول امسال شروع کردم و سریال گات رو برای بار دوم در تایم های آزادم دیدم. و باز هم یک تجربه ی بی نظیر بود برام. با توجه به اینکه داستان و روند سریال رو میدونستم ولی ایندفعه با دقت بیشتری به جزییات نگاه کردم و واقعا شگفت زده شدم که چقدر این اثر زیبا روایت شده. چقدر بازی ها، فضاسازی ها، لوکیشن ها، موسیقی ها در سطح بالایی هستن. اینبار که سریال رو دیدم چقدر کارکترها برام جذاب تر شدن و چقدر شخصیت پردازی این کارکترها قوی و خوب به تصویر کشیده شدن، چقدر سکانس های جنگ بزرگ و اپیک نمایش داده شدند و چه هیجان و شوک هایی که به بیننده ها منتقل میشد. با تمام اینها ولی مشکلات در دو فصل آخر برام کاملا محسوس بود. بالا رفتن سرعت و عجله در رسیدن به نقطه آخر ضربه ی بدی به ساختار سریال زد. عجله‌ی دیوید بنیاف و دی بی وایس در تمام کردن سریال، قوس روایی داستان و در ادامه تحولات شخصیتی کارکترها ( به ویژه دنریس ) رو دچار تخریب کرد و این روند در فصل آخر شدت بیشتری گرفت که همین باعث سقوط نسبی سریال و در نتیجه اون پایان بندی ضعیف شد.

در کل هنوز هم بعد از چندسال دیدن این سریال تجربه لذت بخشی هست و صحنه های بیادماندنی در ذهن بیننده به جا میگذاره. پیشنهاد میکنم اگر فرصت و تایم خالی دارید و نمیدونید چه سریالی ببینید برای بار دوم گات رو تماشا کنید و مطمئن باشید براتون همون حس تازگی یک دهه گذشته رو داره.
منم حدود یک ماه پیش برای اولین بار سریال رو شروع کردم دیدن و واقعا بهم چسبید طوریکه جزئی از زندگیم و افکارم توی این یه ماه شده بود و در طول روز مدام فکرم درگیر کاراکترها و نحوه‌ی روایت داستان بود. برخلاف بعضی دوستان که فصول آخر رو افتضاح میدونن بنظرم حتی اون فصلها هم خوب و حداقل قابل قبول بودن و من مشکلی باهاشون نداشتم. یه سری دیالوگ و خط داستانی هم توی سریال بود که محاله تا عمر دارم فراموش کنم مثل جمله‌ی معروف ایگریت You know nothing jon snow و سرگذشتی که با جان‌اسنو داشت. در کل دم hbo بابت این سریال و سریالهای ماندگار دیگه‌ای که برامون ساخت گرم.
رتبه‌بندی بهترین اپیزودهای این سریال از نگاه imdb:
1000024408.jpg

مزایده‌ای که HBO برای فروش کالاهای معروف سریال بازی تاج و تخت برگزار کرد به پایان رسید، در مزایده حدود ٩۰۰ کالای معروف به فروش رفت و ٢۱ میلیون درآمد برای HBO به ارمغان آورد!

این مزایده‌ با ۴۵۰۰ خریدار و ٢۱ میلیون دلار درآمد تبدیل به دومین مزایده برتر تاریخ شد. تخت آهنین، سه تخم اژدها، شمشیر و لباس جان اسنو، خنجر و لباس آریا، شمشیر و لباس ند استارک، زره و شیمشیر جیمی لنستر، لباس و ردای دنریس و گریم شاه شب از جمله کالاهای قیمتی به فروش رفته اند.

مزایده‌ای که HBO برای فروش کالاهای معروف سریال بازی تاج و تخت برگزار کرد به پایان رسید، در مزایده حدود ٩۰۰ کالای معروف به فروش رفت و ٢۱ میلیون درآمد برای HBO به ارمغان آورد!

این مزایده‌ با ۴۵۰۰ خریدار و ٢۱ میلیون دلار درآمد تبدیل به دومین مزایده برتر تاریخ شد. تخت آهنین، سه تخم اژدها، شمشیر و لباس جان اسنو، خنجر و لباس آریا، شمشیر و لباس ند استارک، زره و شیمشیر جیمی لنستر، لباس و ردای دنریس و گریم شاه شب از جمله کالاهای قیمتی به فروش رفته اند.
HBO از این مزایده درآمد خیلی خوبی بدست آورد. ولی خیلی ناراحت کننده است که همه چی رو فروختن و این یعنی HBO دیگه هیچ برنامه ای برای آینده این مجموعه نداره. و همین پول رو هم احتمالا میدن به رایان کاندال که بعید میدونم بتونه چیز درخورد توجهی بسازه

• Like
Reactions: SaeedKING

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or