Multi Platform Call of Duty: Vanguard

سازنده
Sledgehammer
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
COD.png

سازنده: Sledgehammer Games
ناشر: Activison
تاریخ عرضه: 5 نوامبر
پلتفرم: PC و کنسول های نسل هشت و نهم
عنوان جدیدی از سری محبوب کالاف دیوتی با نم Call Of Duty: Vanguard معرفی شد.
این عنوان جدید, بار دیگر از نظر زمانی به دوران تاریخی جنگ جهانی دوم بازگشته, و شما را در نقش چهار شخصیت جدید با نام های Polina Petrova , Anna Drake , Milos Novak و Lewis Howard قرار میدهد.

بازی با انجین جدید اینفینیتی وارد ساخته شده و از ویژگی های عناوین جدید سری میشود.

براساس لیک ها:

1. براساس تصاویر, بازی شامل دو ادیشن, Cross Gen و Ultimate Edition میشود, که یکی از آنها شامل اوپن بتا خواهد شد.
2. Ultimate Edition, شامل اصلاعات دباره 3 اپراتور بازی, با نام های, Lucas, Polina, و Wade میشود.
3. اسکین این سه شخصیت, در یک پکیج با اکسین Night Raid Mastercraft برای اسلحه PPSh-41, و یک پک از بلح های general Frontline قرار دارد.
4. همچنین, التمیت ادیشن شامل چند Double XP و چیزی که بنظر یک ابلم یا نشان انحصاری میشود.
5. بازی در تاریخ 19 آگوست, معرفی خواهد شد.

تصاویر

E8kIufhXEAomznr.jpg E8kIuooWUAE-dc0.jpg E8kIuTgWUAMRSgW.jpg

آخرین ویرایش:
گان پلی و مپ های مولتیش بدک نیست، نمی دونم چرا بین کال آف ها انقدر منفوره؟!
فقط لامصب این یکی خیلی پکت لاست داره نمی دونم چرا، با این اینترنت طِرمال ـمون خیلی جالبه کیل کم ها رو می بینیم متوجه عمق فاجعه میشم
مثلا در جریان بازی آدم کلی تیر خالی می کنه روی طرف نمی میره، بعد اون منو با 2 تیر میزنه، توی کیل کمش می بینم که مثل مجسمه وایسادم :))

گان پلی و مپ های مولتیش بدک نیست، نمی دونم چرا بین کال آف ها انقدر منفوره؟!
فقط لامصب این یکی خیلی پکت لاست داره نمی دونم چرا، با این اینترنت طِرمال ـمون خیلی جالبه کیل کم ها رو می بینیم متوجه عمق فاجعه میشم
مثلا در جریان بازی آدم کلی تیر خالی می کنه روی طرف نمی میره، بعد اون منو با 2 تیر میزنه، توی کیل کمش می بینم که مثل مجسمه وایسادم :))
به خاطر پینگ پایینشون اونا زودتر مارو میبینن طبیعتا عکسالعملشون هم سریعتر ازما میشه

به خاطر پینگ پایینشون اونا زودتر مارو میبینن طبیعتا عکسالعملشون هم سریعتر ازما میشه
حالا اختلاف پینگ خوبه، پکت لاست باعث میشه هیچ کدوم از تیرهایی که میزنیم اصن رجیستر نشه مث چوب خشک به نظر بیایم

• Like
Reactions: mohsen2019
درود بر دوستان عجب کالاف دیوتی بود چند وقت بازی دیشب تمام کردم بخش داستانیش عالی بود گرافیک باز ی بسیار چشم نواز و عالی گیم پلی روان صدا گذاری خوب

مراحل به یاد ماندنی مثل زدن 7 تا اسنایپر
تروفی های عالی
دریک کلام همه چی تمام

درود بر دوستان عجب کالاف دیوتی بود چند وقت بازی دیشب تمام کردم بخش داستانیش عالی بود گرافیک باز ی بسیار چشم نواز و عالی گیم پلی روان صدا گذاری خوب

مراحل به یاد ماندنی مثل زدن 7 تا اسنایپر
تروفی های عالی
دریک کلام همه چی تمام
بنظرم مدت زمانش خیلی کم شده بخش داستانی ... مرحله اسنایپرشم افتحضاح بود ...باز 2017 قشنگتر بود
این کال آف های جدید اصلا باحال نیستن ...:| اگه میدونستم اینطوریه بجاش یه باز ی دیگه میرختم .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Pzt_Kami
سلام و درود
دوستان من اشتباه کردم یا حجم وارزون کمتر شده (نسبت به چند سال قبل)
من رو ps5 انداختم دانلود
دو تا فایل
11 گیک وارزون + 40 و خورده ای گیگ کالاف دیوتی هست
قبلاً مگه 140و خورده ای نبود
راستی تاپیک وارزون نداریم اینجا

سلام و درود
دوستان من اشتباه کردم یا حجم وارزون کمتر شده (نسبت به چند سال قبل)
من رو ps5 انداختم دانلود
دو تا فایل
11 گیک وارزون + 40 و خورده ای گیگ کالاف دیوتی هست
قبلاً مگه 140و خورده ای نبود
راستی تاپیک وارزون نداریم اینجا
امین جان حجمش همین حدوداست که نوشتی
منم چند وقت پیش بخاطر ی سوتی مجبور شدم باز دانلودش کنم که همین حدود 50 60 گیگی شد
تاپیکش هم به گمونم نیست شده
وارزون 1 یادم هست داشتیم

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
امین جان حجمش همین حدوداست که نوشتی
منم چند وقت پیش بخاطر ی سوتی مجبور شدم باز دانلودش کنم که همین حدود 50 60 گیگی شد
تاپیکش هم به گمونم نیست شده
وارزون 1 یادم هست داشتیم
ممنون، گزاشتم دان بشه امشب تموم میشه، گه گاهی باهم بازی میکنیم

• Like
Reactions: db07

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or