آقای ویل والتر انیماتور سری Halo که به مدت ۱۳ سال بر روی این عنوان کرده، رهبری مایکرو را مورد انتقاد قرار داد و گفت این شرکت خوب پول میدهد ولی رهبریاشان به همانند سرطان است و به سازندهها هشدار میدهد که کار در Halo Studios را نپذیرند.
او در صفحه لینکدین خود به این موارد اشاره کرد:
من به مدت 13 سال به عنوان یکی از انیماتورهای برتر صنعت بازی برای آنها کار کردم و کار کردن برای استودیو 343 ("Halo Studios") را توصیه نمیکنم، بلکه به مانند کامکست [ شرکت رسانهای چندملیتی] است که خودش رو Xfinity [شرکت مخابرات آمریکایی]مینامند و امیدوارند کسی متوجه اون نشود. دور بمونید ازشون تا در امان باشید، اونها ارزشش رو ندارند. با خیال راحت بهم پیام بدید.
برای شفافیت هم باید بگم، کارمندان استودیو برخی از بهترینهای صنعت بازی بودهاند، زیرا همه ما خاطرات خوبی از Halo داریم. دستمزد مایکروسافت خوب است، اما رهبری آنها مثل سرطان است، مخصوصاً همین پیر هینتز، [رییس استودیو] وقتی بفهمید چقدر مانع خلاقیت است، حالتان بهم خواهد خورد.
هرچند مدیران در نهایت تسلیم به سوییچ کردن به آنریل انجین شدند، اما شک ندارم انها به صورت سازمانی راهی رو برای غیر سرگرم کننده شدن آنجا پیدا خواهند کرد.
به عنوان یکی از طرفداران مادام العمر Halo و Bungie، واقعاً دوست دارم در دستان خوبی قرار داشته باشد.میدونم که این یک احتمال مسخره میتونه باشه، اما ایکاش Certain Affinity به طور کامل مجموعه Halo را در اختیار میگرفت. حتی از منظر هوادار محض و کاملاً نادیده گرفتن این واقعیت که من 13 سال در استودیو 343 کار کردم.
میدانم استودیو Certain Affinity کارهای بزرگی را با فرانچایز محبوب ما انجام خواهد داد. این واقعیت که 343 مجبور شد نام خود را به Halo Studios تغییر دهد زیرا طرفداران و توسعه دهندگان از رهبری و مدیریت اجرایی استودیو متنفرند، نمی تواند برای روحیه تیم آنها خوب باشد.
کارمندان و دوستان فوقالعادهای که هنوز در 343 گیر کردهاند، اگر بخواهند به تلاش خود ادامه دهند تا بازیهای Halo را شایسته طرفدارن کنند، سزاوار رهبری و دیدگاه بهتری هستند.
جیسون شرایر - ممکن است نظرتان را جلب کند.