امتیازهای Metaphor: ReFantazio

پیش بینی میانگین امتیازات

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
  • نظرسنجی بسته شده است .

Cait Sith

Dauntless Feline Hero
کاربر سایت
a5987623-73e7-45b2-9b65-f6d8dbbb25d7-webp.352126

استدیو سازنده:
Studio Zero

ناشر: سگا
اتلوس (در ژاپن)

پلتفرمها:
PS4
PS5
PC
Xbox S/X

تاریخ عرضه: ۱۱ اکتبر ۲۰۲۴ مقارن با ۲۰ مهر ۱۴۰۳

خب این بازی پروسه ساختش از نسل هشت شروع شد جایی که با یه آرت ورک تحت عنوان Project: Refantasy آنونس شد و بعد مدتها بیخبری بالاخره تحت عنوان
فعلی آنوس شد
کانسپتش چیزی شبیه سری مگاتن و پرسونا هست
با این تفاوت که نه تو دنیای شبه واقعی مدرسه ای پرسونا میگذره نه تو دنیای آخرالزمانی مگاتن، بلکه تو یه دنیای افسانه ای که الفها و نژادهای دیگه زندگی میکنن.

7F7E9442-A90C-4103-A610-130B9D05D6BE.jpeg

آخرین ویرایش:
بروع، من مثل همیشه حالم خوبه، مرسی که پرسیدی X
دارم میگم به هر دلیلی (حالا یا بخاطر سازنده شرقی یا هزارتا دلیل دیگه که مهم نیست) کسی درباره ی ووک بودن بازی حرفی نمیزنه، چون نمره ی بالا گرفته بازی! مثل خیلی بازیهای دیگه که المان ووک داشتن ولی کسی مشکلی نداشت. از این ور قبلا بحث کردیم که کیفیت یه بازی ربطی به ووک بودنش نداره که عده ی زیادی این حرف رو قبول ندارن. مثلا اگه یه استودیو غربی یا بازی متوسط با همین تم میساخت همه حمله میکردن که بخاطر داستان و دنیای ووک بازی، نمرات پایین گرفت که دوباره همین بازی Metaphor خلافش رو ثابت کرد.

البته من هدفم بحث کردن نیست صرفا یه تیکه ای انداختم چون چشمم به تاپیک خورد.
اینم اگه واقعا نمیدونی بازی کلا درباره ی چیه! تا دیروز بازی ساختن درباره ی "نژادپرستی، نابرابری، تبعیض و دایورسیتی" بد بود ووک ولی الان خوبه یا اصلا ربطی به ووک نداره! lol
View attachment 352787
View attachment 352788
View attachment 352789
عزیز من فکر کنم شما دیگه از اونور بوم افتادی :D . برابری نژاد, آزادی عقیده و تفکر و مبارزه با سواستفاده از بهترین و زیباترین مفاهیم انسانی هست که میتونه در یک بازی داستانی وجود داشته. Metaphor هم با توجه به نقدها به خوبی از این مفاهیم و موضوعات پیچیده در داستانش استفاده کرده.

این بازی واقعا ارتباطی با woke و... نداره.
من 6-5 ساعت اول بازی رو تو دمو بازی کردم و هیچی از این المانهای مزخرف رو ندیدم .

اون چندتا نمونه که ملت در موردش صحبت میکنن اگه اینهاست:

bad-news-gamers-metaphor-refantazio-has-a-woke-attribute-v0-mgxvyxqa0ftd1.jpg bad-news-gamers-metaphor-refantazio-has-a-woke-attribute-v0-c35zk1sb0ftd1.jpg bad-news-gamers-metaphor-refantazio-has-a-woke-attribute-v0-mpmlg3sc0ftd1.jpg

فکر کنم چندتا احمق تو تیم خود atlus یا برگردون غربی هستن که اینطوری خواستن یه دستی در بازی ببرن.
خیلی دوست دارم ببینم ترجمه ژاپنی چی بوده.

چون علاوه بر این ها چیزهایی مثل این هم تو بازی میبینیم:
مثلا باس اول بازی تو دمو اسمش Homo بود!

که خب احتمالا بر اساس تم بازی اشاره به homunculus که تو بازی و انیمه های ژاپنی خیلی این رو دیدیم ولی خب اگه میخواستن ووک و... باشن قطعا چیزهایی مثل این رو هم تغییر میدادن.
برای همین احتمال میدم که شیطونی چندنفر تو تیمه بازگردانی غربیه.

تا شاعر به...

خلاصه که آره :))

با این حساب 90% بقیه عناوینی که بهش برچسب ووک زده میشه هم ووک نیست.

عزیز مگه من گفتم "برابری نژاد, آزادی عقیده و تفکر و مبارزه با سواستفاده از بهترین و زیباترین مفاهیم انسانی نیست ولی نمیتونه در یک بازی داستانی وجود داشته ؟:D
امیدوارم حافظه همیشه یاری کنه و بر این باور باشین! نه اینکه هر روز مثل مسیر باد طرز فکرتون تغیر کنه!

موضوع رو الکی پیچیده نکنین. ما خیلی بازی/فیلم های دیگه ای داریم که به این موارد اشاره میکنه! ولی همیشه خیلی سلیقه ای برخورد میشه توی تشخیص دادنشون. مخصوصا بین شرقی پسند ها.

قبلتر گفتم الان بجای این بازی یه بازی متوسط داشتیم دقیقا با این موضوع، همین دوستان میگفتن، این موضوعات باعث پایین اومدن نمرات شده! اگه درک این موضوع براتون سخته من حرفی ندارم فقط چشمم به تاپیک خورد اشاره کردم.
من احساس میکنم جفتمون داریم یه موضوع رو میگیم و پیام قبلیت رو الان بهتر میگیرم. یکم همچنان سخته برام جهت گیریت رو بفهمم :D خیلی با کنایه و فارسی سخت صحبت میکنی.
من خودم از زدن برچسب Woke به هر بازی و فیلمی بی ربط و با ربط خسته شدم و سعی میکنم خیلی وقت نذارم رو پیام هایی با این موضوع. یک سری از عناوین که بهش برچسب Woke میزنن و اون رو بعضی از کاربرای بازیسنتر ایراد اصلی میدونن به نظرم مشکل اصلی اون عناوین هزارتا چیز دیگه هست.

آخرین ویرایش:
homunculus
این آیتمش تو پرسونا هست قبلا هم بود هیچ ربطی به هو.مو نداره
کلا این مسائل فرهنگی و جن.سی از صد سال پیش! تو انیمه ها و بازیهای ژاپنی بوده اصلا هیچ ربطی به ووکی که الان هست نداره مطلقا!
این دوستمون و اون بابا که توییتر پست گذاشته احتمالا نمیدونن اصلا این جریاناتو
هر دو رو به دیدن وان پیس دعوت میکنم یا دراگون بال و کلا هر انیمه شونن که شد:دی
بعد بابا بازیا و انیمه های ژاپنی خیلیم گریز به واقعیت بزنن مثل پرسونا، تو یه دنیای کاملا خیالی میگذرن این که دیگه کلا تو دنیای فانتزی قرون وسطی ای:دی ربط به ووک کلا ندارن سرزمین مقدس آفتاب تابان رو قاطی این اباطیل نکنید:دی این برچسبا به سرباز گمنام عمام ز... ببخشید نیهون نمیچسبه:دی
فکر کنم چندتا احمق تو تیم خود atlus یا برگردون غربی هستن که اینطوری خواستن یه دستی در بازی ببرن.
خیلی دوست دارم ببینم ترجمه ژاپنی چی بوده.
من نمیدونم این چیه ولی اگه جادو یا ابلیتی خاصیه خب حتما نخواستن از پرسونا و SMT کپی کنن خب. یه سری کلمه جدید ساختن

فکر کنم جادوهای پرسونا در اصل رمانیزیشن کلمات ژاپنی بود مثلا جادوی برق مازیو که تو ژاپنی میشه الکتریسیته
اینا سر پرسونا۱ تو لوکالیزیشن ر.یدن چشمشون بعد از اون ترسید محطاتانه تو این زمینه عمل کردن فکر کنم:دی

آخرین ویرایش:
چون علاوه بر این ها چیزهایی مثل این هم تو بازی میبینیم:
مثلا باس اول بازی تو دمو اسمش Homo بود!

که خب احتمالا بر اساس تم بازی اشاره به homunculus که تو بازی و انیمه های ژاپنی خیلی این رو دیدیم ولی خب اگه میخواستن ووک و... باشن قطعا چیزهایی مثل این رو هم تغییر میدادن.
برای همین احتمال میدم که شیطونی چندنفر تو تیمه بازگردانی غربیه.
اونم به احتمال ۹۹٪ اشاره به این Homo داشته که با در نظر گرفتن کانتکست داستانیش منطقیه. (خود کارکترها به دشمنا میگفتن Human)

اسم اسپل هیل (Dei) هم ظاهرا برمیگرده به بازی Megami Tensei Gaiden: Last Bible و هیچ ربطی به DEI امروزی نداره.

آخرین ویرایش:
اونم به احتمال ۹۹٪ اشاره به این Homo داشته که با در نظر گرفتن کانتکست داستانیش منطقیه. (خود کارکترها به دشمنا میگفتن Human)

اسم اسپل هیل (Dei) هم ظاهرا برمیگرده به بازی Megami Tensei Gaiden: Last Bible و هیچ ربطی به DEI امروزی نداره.
میگم اشاره کردم که منظور خود واژه هومو نبوده.
من خب تو انیمه و... خیلی این هومونکلوس رو شنیده بودم و خب داستانش هم که خیلی ارتباط به انسانها داره ولی تو دنیای انسانها اتفاق نمیفته و باسهای بازی هم اکثرا ترکیب انسانها به همین شکلی که باس اول رو میبینیم هستن.
رو این حساب گفتم شاید هومو منظور هومونکلوس باشه.

ولی خب در مورد dei مطمئن نیستم.
اما کنم فقط مربوط به همین بازیه ، من تو نسخه دیگه ای همچین اسکیلی رو به خاطر ندارم .
البته شاید اشتباه کنم.

غیر از اینها موارد دیگه ای که اشاره به woke بودن بازی باشه پیدا نکردم.
نمیدونم اصلا چرا این بحث تو سطح نت پیش اومده!
==========
البته میگم که فقط دمو رو بازی کردم و اگه کسی اشاره نمیکرد و من سرچ نمیکردم اصلا همچین چیزی به ذهنم هم خطور نمیکرد.
دیگه تو سطح نت یکسری دارن خیلی شلوغش میکنن.

طبق معمول یکسری که گیمر نیستن و فقط به دنبال این بحثها میگردن دارن آتیشش رو زیاد میکنن.
منظورم سطح نته و اینجا رو نمیگم.
===============

اما خب من با حرف @OceanSky در حالت کلی کاملا موافقم که بازی به بازی این ممکنه که سطح واکنش ما و در کل گیمرها متفاوت باشه.
قبلا هم جایی اشاره کرده بودم که باید از همین ترسید که در آینده بازیهای بزرگ و AAA خیلی پر مغز رو بیارن به این سمت و چپ و راست از این المانها تو بازیشون استفاده کنن.
مثلا ND ، راکستار ، CDPR و...
اونوقت واقعا نمیشه به همین راحتی بازیها رو نادیده گرفت ، بازی نکرد و گذاشتشون تو لیست سیاه.
در اونصورت حتما یکسری از گیمرها دچار دوگانگی یا بهتر بگم اسیر استاندارد دوگانه میشن .
اینکه فن کنسول یا پلتفرم یا استودیویی بودن میتونه روی واکنششون هم قطعا تاثیر بزاره.
===========

بگذریم ، تاپیک بازی به این موفقی رو با این بحثها نبریم به حاشیه.
عجب سال عجیبی شد امسال.
خیلی منتظرم ببینم تو این چندماه مونده به آخر سال بازیی منتشر میشه که بخواد مارو سورپرایز کنه یا نه.

آخرین ویرایش:
ولی خب در مورد dei مطمئن نیستم.
اما کنم فقط مربوط به همین بازیه ، من تو نسخه دیگه ای همچین اسکیلی رو به خاطر ندارم .
List of Last Bible II Skills
5D396378-7E67-4020-84C0-06A884776B69.png
بابا کلمه ژاپنی هم خانواده Deirama هست که اسکیلش تو پرسونا بود چیو خاطر نداری:دی
کاملا درست میگه رفیقمون
درکل ربط بازیش به جریانات woke صفر هست

⚫️اسم شخصیت اصلی Metaphor در زبان های مختلف

◼️در Metaphor اسم شخصیت اصلی بازی Will می‌باشد، ولی حال با نزدیک شدن به عرضه بازی بازیکنان متوجه شدند اسم شخصیت اصلی نسبت به زبان بازی شما تغییر می‌کند.

◽️در زبان چینی ـ کره‌ای - ژاپنی و انگلیسی اسم شخصیت اصلی Will می‌باشد.

◽️در زبان آلمانی نام شخصیت اصلی Wilhelm خواهد بود.

◽️در زبان ایتالیایی و اسپانیایی Victor.

◽️در زبان فرانسوی Eric.

◽️در زبان پرتغالی Pedro.

◽️در زبان روسی Alexander.

#News

⚫ATLUS IRAN 🟣

پ.ن: کاش زبان فارسیم داشت و اسم دیفالت ایرانی برای شخصیت اصلی😢
و حیف که زیرنویس این دست بازیها رو هیچ تیمی انجام نمیده

لانچ تریلر بازی هم منتشر شد:

• Like
Reactions: riden.17
چیزی نمیشه گفت واقعا؛ جز اینکه هر چی بیشتر نقد میاد، بیشتر مشخص میکنه با چه جواهری طرف هستیم!!! بدون حتی یک ریویو میکس یا نگاتیو، چه برسه به چندتا که بخواد فنشو رو دست به ماله کنه!!:دی
432C64D7-7559-42AE-B9AD-E873EFEDF542.jpeg
7DA199FC-8F27-48D1-9077-3689CB4DACEB.jpeg
132EA3EC-6C18-47AC-92DA-BED8487E1F2D.jpeg
7FC8E3E8-23A3-43AD-9904-0E179A144D43.jpeg
سوای نمراتش یه چیزی واقعا خوشحالم کرد؛ اونم اینه که اولین بازی AAA اتلوس هست که روز لانچ برای کل پلتفرمها عرضه شده و همه گیمرها میتونن لذت ببرن!
روندی که امیدوارم ادامه داشته باشه، اینجا حالا طرفداریهای سابق فروکش کنه هم واقعا مهم نیست. این سبک بازیها کلا تو ایران طرفداراشون تو اقلیتن. عرضه این بازیها خصوصا روی PC و ایکس باکس باید ادامه پیدا کنه تا لوکالیزیشن و بازار بهتری براشون تو غرب باشه.

این بازی جدی تاپیک نداره؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or