اونم به احتمال ۹۹٪ اشاره به این
Homo داشته که با در نظر گرفتن کانتکست داستانیش منطقیه. (خود کارکترها به دشمنا میگفتن Human)
اسم اسپل هیل (Dei) هم
ظاهرا برمیگرده به بازی Megami Tensei Gaiden: Last Bible و هیچ ربطی به DEI امروزی نداره.
میگم اشاره کردم که منظور خود واژه هومو نبوده.
من خب تو انیمه و... خیلی این هومونکلوس رو شنیده بودم و خب داستانش هم که خیلی ارتباط به انسانها داره ولی تو دنیای انسانها اتفاق نمیفته و باسهای بازی هم اکثرا ترکیب انسانها به همین شکلی که باس اول رو میبینیم هستن.
رو این حساب گفتم شاید هومو منظور هومونکلوس باشه.
ولی خب در مورد dei مطمئن نیستم.
اما کنم فقط مربوط به همین بازیه ، من تو نسخه دیگه ای همچین اسکیلی رو به خاطر ندارم .
البته شاید اشتباه کنم.
غیر از اینها موارد دیگه ای که اشاره به woke بودن بازی باشه پیدا نکردم.
نمیدونم اصلا چرا این بحث تو سطح نت پیش اومده!
==========
البته میگم که فقط دمو رو بازی کردم و اگه کسی اشاره نمیکرد و من سرچ نمیکردم اصلا همچین چیزی به ذهنم هم خطور نمیکرد.
دیگه تو سطح نت یکسری دارن خیلی شلوغش میکنن.
طبق معمول یکسری که گیمر نیستن و فقط به دنبال این بحثها میگردن دارن آتیشش رو زیاد میکنن.
منظورم سطح نته و اینجا رو نمیگم.
===============
اما خب من با حرف
@OceanSky در حالت کلی کاملا موافقم که بازی به بازی این ممکنه که سطح واکنش ما و در کل گیمرها متفاوت باشه.
قبلا هم جایی اشاره کرده بودم که باید از همین ترسید که در آینده بازیهای بزرگ و AAA خیلی پر مغز رو بیارن به این سمت و چپ و راست از این المانها تو بازیشون استفاده کنن.
مثلا ND ، راکستار ، CDPR و...
اونوقت واقعا نمیشه به همین راحتی بازیها رو نادیده گرفت ، بازی نکرد و گذاشتشون تو لیست سیاه.
در اونصورت حتما یکسری از گیمرها دچار دوگانگی یا بهتر بگم اسیر استاندارد دوگانه میشن .
اینکه فن کنسول یا پلتفرم یا استودیویی بودن میتونه روی واکنششون هم قطعا تاثیر بزاره.
===========
بگذریم ، تاپیک بازی به این موفقی رو با این بحثها نبریم به حاشیه.
عجب سال عجیبی شد امسال.
خیلی منتظرم ببینم تو این چندماه مونده به آخر سال بازیی منتشر میشه که بخواد مارو سورپرایز کنه یا نه.