امتیازهای Metaphor: ReFantazio

پیش بینی میانگین امتیازات

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
  • نظرسنجی بسته شده است .

Cait Sith

Dauntless Feline Hero
کاربر سایت
a5987623-73e7-45b2-9b65-f6d8dbbb25d7-webp.352126

استدیو سازنده:
Studio Zero

ناشر: سگا
اتلوس (در ژاپن)

پلتفرمها:
PS4
PS5
PC
Xbox S/X

تاریخ عرضه: ۱۱ اکتبر ۲۰۲۴ مقارن با ۲۰ مهر ۱۴۰۳

خب این بازی پروسه ساختش از نسل هشت شروع شد جایی که با یه آرت ورک تحت عنوان Project: Refantasy آنونس شد و بعد مدتها بیخبری بالاخره تحت عنوان
فعلی آنوس شد
کانسپتش چیزی شبیه سری مگاتن و پرسونا هست
با این تفاوت که نه تو دنیای شبه واقعی مدرسه ای پرسونا میگذره نه تو دنیای آخرالزمانی مگاتن، بلکه تو یه دنیای افسانه ای که الفها و نژادهای دیگه زندگی میکنن.

7F7E9442-A90C-4103-A610-130B9D05D6BE.jpeg

آخرین ویرایش:
▫️تحلیل Gamespot
چطور بگم، بازی Metaphor: ReFantazio یه چیزیه که کلش از تک تک اجزاش بهتره. هر قسمت بازی به طور فوق‌العاده‌ای طراحی شده. تجربه‌ی بازی واقعاً فراتر از انتظارم بود. حسش هم خیلی جدید و مدرن بود، ولی تو رو یاد همون بازی‌های RPG فانتزی می‌نداخت که ساعت‌ها با پلی‌استیشن خاکستریم وقت گذروندم.

اما مهم‌تر از همه، یادم آورد که بدون امید واقعا گم می‌شیم. می‌دونم ممکنه خنده‌دار یا کلیشه‌ای به نظر برسه، ولی واقعیت اینه که گاهی اینطور هست. همچنین، این حرفا آتیش‌هایی که تو دنیا روشن شده رو خاموش نمی‌کنه. ولی یادآوری می‌کنه که تسلیم ناامیدی و ترس شدن به نفع کسی نیست، حتی خودم. . یادم آورد که تخیل و داستان‌ها قدرت دارن، کلمات و قصه‌ها میتونن الهام‌بخش و دلگرمی بدند و این چیزا برای حفظ دنیا خیلی مهمن. و یادآور شد که ما میتونیم نشونه‌ی خوبی توی دنیا باشیم و این خودش شروع خوبیه.

▫️تحلیل IGN
حرفه‌ای کردن فرمول RPG های Atlus که ترکیبی از مبارزات نوبتی چالش‌برانگیز و مکانیک‌های جذاب اجتماعی هستش، Metaphor: ReFantazio فقط یه پیغام قوی توی درام‌های سیاسیش ارسال نمیکنه، بلکه تبدیل به یه بیان زیبا از تأثیری میشه که داستان‌سرایی میتونه روی همه ما بذاره.

▫️تحلیل VGC
بازی Metaphor: ReFantazio به راحتی می‌توانست نسخه‌ای از پرسونای بدون اسم و رسم باشه، اما این خیلی فراتر از اونه. مبارزاتش حسابی سرگرم‌کننده و وسیع‌اند و شخصیت‌های فوق‌العاده‌ای داره که این سفر ۱۰۰ ساعته رو به یاد موندنی میکنه. .

کاملا انتظار داشتم بازی امتیازاتش بالا باشه. بالاتر هم انتخاب کرده بودم. سال بی نظیری برای سگا به عنوان کمپانی مادر بوده با Like a dragon : Infinite Welth (89)، Persona 3 Reload (88) و Shin Megami Tensei V: Vengeance متای 87 و Unicorn Overlord متای 86 الان هم Metaphor با متای 94. چراغ پایین راحت بهترین ناشر بودن . 5 تا بازی با متای بالای 85 واقعا بازده بی نظیری بوده.

خبر ساخت Alien Isolation 2 را هم پشت بندش دراپ کردن دیگه. راضی ام ازشون :D

آخرین ویرایش:
انقدر گفته بودن شبیه پرسوناست
و Medieval Persona بهش میچسبوندن که یکم شک داشتم نزدیک ۹۵ باشه.
فقط داشتم بعد پرسونا۳ ریلود یه استراحتی به خودم میدادم یهو این وارد شد:دی
۱۰۰ ساعتشم باید ضربدر۳ کرد:دی با چیزایی که از سوشال لینک هاش خوندم قراره تو همونا غرق شیم.

در کل ممنونم از اتلوس، در وهله دوم سگا یه تنه پرچم گیمهای ژاپنی رو بالا نگه داشتن

سوپرایز واقعی امسال اینه واقعا! من پشمام ریخت متاش رو دیدم! من کلا یه تریلر از بازی دیدم، همون تریلر معرفی و فکر میکردم یه چیز جنریک باشه، کلون پرسونا، و اساسا خیلی جدی نیست. یعنی بازی خوبیه و قطعا میرم و سر همینم نمیخواستم اسپویل شم، اما اصلا فکر نمیکردم انقدر خفن از آب در بیاد و بترکون باشه!

پ.ن: کی وقت کنیم اینارو بازی کنیم عاخه؟:دی

آخرین ویرایش:
بابا چه مرگشونه اینا. چه وضعیه اخه. نمیدونم وو کانگ رو تموم‌کنم, اینو‌ بگیرم, سایلنت هیل بزنم, فاینال فنتزی بزنم؟ یه ۴ تا بازی لیگ زرد بدید دیگه که ادم از لیستش حذف کنه.
دیگه فک‌کنم تکلیف گوتی مشخص شد. توی تاپیک وو کانگ هم گفتم, این بازی و سایلنت هیل شانس بالای گوتی هستن.
دیگه فک کنم تکلیف تا حدودی مشخصه.

پ.ن: استرو فا#کینگ بات رو فراموش کردم :دی شت

برو بینیم بابا
یعنی چی تو یه سال 10 تا بازی با اوپن کریتیک بالای 90 داریم :|
چخبره؟ :|

مگه شهر هرته
نمی گید جوون مملکت وقت نداره هنوز بازی های سال قبل شو تموم نکرده :(

============

ولی جدا پسر امسال سگا ترکونده قشنگ
Unicorn Overlord
Like a Dragon Infinite Wealth
ReFantazio

و جدا از اینا یه سری ریمستر گادلایک هم داشتن
Persona 3 Reload
Shin Megami Tensei V Revengeance
Sonic x Shadow Generations

حقا که اگه عنوان ناشر سال رو نصیب خودشون نکنن ظلم شده بهشون
یه تنه ارزش امسال رو بردن بالا

اینم اگه واقعا نمیدونی بازی کلا درباره ی چیه! تا دیروز بازی ساختن درباره ی "نژادپرستی، نابرابری، تبعیض و دایورسیتی" بد بود ووک ولی الان خوبه یا اصلا ربطی به ووک نداره! lol
اینایی که میگی توی هزار تا بازی دیگه و اثار ژاپنی مثل مثلا وانپیس بوده، ولی بازم اینا رو تبدیل به Woke نکرده.
Woke ایی که مردم در موردش حرف میزنند متفاوته... و این مسخره بازی های غربی هست.

خلاصه Nice Try
با مغلطه کردن و ربط دادن گودرز به شقایق کار خاصی انجام ندادی.:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or