تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

یادم رفت بگم الان یادم اومد قبلا این جریان اجرا شد که ویندوز رو ssd بود قاب زیر باز کردم دوباره ssd رو درآورد جا زدم درست شد !!.

همانطور که گفتید ویندوز بالا نیومد گیر کرده بود کمپلت !
بعد رم رو درآوردم یکی ازشون دیدم بالا اومد
با اون تک رم تست مموری زدم این جوابش بود
دومی هم گذاشتم و هر دو همین جواب تو عکس بود .

عجب بدبختیه این مشکل 😐
قشنگ گذاشتی حداقل یه pass کامل بشه؟ با یه رم که بالا اومد در بیار کامل اون رمیو که تست رو کاملا پاس کرده و رم دوم رو امتحان کن جداگونه و تنها تو همون اسلات بالایی

اگه جفتشون تنهایی تو اسلات اول تست رو پاس کردن جفتشونو دوباره تکی توی اسلات دوم تست کن بزار تست جفتشم حداقل یه بار پاس بشه 100% اگه حوصله 2of2 نداری :D ( محض احتیاط این برنامه رو هم دانلود کن یه فلش خالی وصل کن به لپ تاپ برو تو فولدری که دانلود کردی imageUSB رو اجرا کن فلشتو انتخاب کن دکمه Write بزن که بریزتش رو فلش تو حالت بوتیبل، بعد سیستمو ریستارت کن و با فلش مثل ویندوز نصب کردن از منوی بوت اجراش کن بزار یه تست بکنه رما رو.. بعضی وقتا ممکنه دیاگنوستیک نشون نده ولی این نشون میده نهایتا اگه مشکلی باشه)

اگه سالم بود جفتشون و هیچ مشکلی نداشتن احتمالش هست که مشکل نرم افزاری باشه، احیانا ویندوز که نصب میکنی از درایور پک یا درایورای قدیمی استفاده نمیکنی؟ بعضی وقتا بعضی از برنامه ها و درایورای قدیمی یا ناسازگار نصب میشن راحت ولی بعد یه مدت با مموری لیک و مشکلای دیگه که تو بکگراند پیش میارن باعث ارور مموری و بلو اسکرین میشن، از درایور های کارت صدا و موس و کیبورد و این چیزا بگیر تا چیزای دیگه، ترجیحا بهتره ویندوز ورژن جدید دانلود کنی و بریزی و فقط جدید ترین ورژن درایور کارت گرافیک رو دانلود کنی و بریزی و بقیه رو بزاری همون ورژن generic خود ویندوز راه اندازی بشه اتوماتیک برات

• Like
Reactions: *CATALAN*
قشنگ گذاشتی حداقل یه pass کامل بشه؟ با یه رم که بالا اومد در بیار کامل اون رمیو که تست رو کاملا پاس کرده و رم دوم رو امتحان کن جداگونه و تنها تو همون اسلات بالایی

اگه جفتشون تنهایی تو اسلات اول تست رو پاس کردن جفتشونو دوباره تکی توی اسلات دوم تست کن بزار تست جفتشم حداقل یه بار پاس بشه 100% اگه حوصله 2of2 نداری :D ( محض احتیاط این برنامه رو هم دانلود کن یه فلش خالی وصل کن به لپ تاپ برو تو فولدری که دانلود کردی imageUSB رو اجرا کن فلشتو انتخاب کن دکمه Write بزن که بریزتش رو فلش تو حالت بوتیبل، بعد سیستمو ریستارت کن و با فلش مثل ویندوز نصب کردن از منوی بوت اجراش کن بزار یه تست بکنه رما رو.. بعضی وقتا ممکنه دیاگنوستیک نشون نده ولی این نشون میده نهایتا اگه مشکلی باشه)

اگه سالم بود جفتشون و هیچ مشکلی نداشتن احتمالش هست که مشکل نرم افزاری باشه، احیانا ویندوز که نصب میکنی از درایور پک یا درایورای قدیمی استفاده نمیکنی؟ بعضی وقتا بعضی از برنامه ها و درایورای قدیمی یا ناسازگار نصب میشن راحت ولی بعد یه مدت با مموری لیک و مشکلای دیگه که تو بکگراند پیش میارن باعث ارور مموری و بلو اسکرین میشن، از درایور های کارت صدا و موس و کیبورد و این چیزا بگیر تا چیزای دیگه، ترجیحا بهتره ویندوز ورژن جدید دانلود کنی و بریزی و فقط جدید ترین ورژن درایور کارت گرافیک رو دانلود کنی و بریزی و بقیه رو بزاری همون ورژن generic خود ویندوز راه اندازی بشه اتوماتیک برات
هر دو pass گذاشتم کامل شه ،البته دیگه جای اسلاید رو عوض نکردم !
در مورد اون برنامه رم هر کاری کردم نشد ! ( رایت شد رو فلش ،بعد هر کاری کردم نرفت قسمت بوت مثل ویندوز !)
الانم کار می‌کنه سیستم میاد بالا
ویندوز که نصب میکنم آنلاین آپدیت میکنم درایو هارو
الان یه تست سخت افزار زدم مال Dell دیدم ارور این داد😐

Attachments

• IMG_20240910_144804.jpg
    IMG_20240910_144804.jpg
    1.1 MB · مشاهده: 8
  • Like
Reactions: drak
هر دو pass گذاشتم کامل شه ،البته دیگه جای اسلاید رو عوض نکردم !
در مورد اون برنامه رم هر کاری کردم نشد ! ( رایت شد رو فلش ،بعد هر کاری کردم نرفت قسمت بوت مثل ویندوز !)
الانم کار می‌کنه سیستم میاد بالا
ویندوز که نصب میکنم آنلاین آپدیت میکنم درایو هارو
الان یه تست سخت افزار زدم مال Dell دیدم ارور این داد😐
اینم همون چیزیو میگه که من میگفتم، اگه دوباره باز کردی پشت لپ تاپ رو جفت رما رو در بیاری زیرشون یا همون دورشون نوشته کدوم یکی dimm A عه کدوم dimm B (احتمالا پایینیه)، اون مشکل داره انگار

حالا دقیقا معلوم نیست که اون کانال مموری از سمت مادربرد/سی پی یو خراب شده یا مشکل از اون رمه اس :دی
باید خودت تست کنی طولانی مدت ( مثلا رمی که گفته رو در بیار بزار تو dimm A و تست کنی و... همونطور که بالاتر توضیح دادم)

میتونی ببری برات دقیقا تشخیص بدن چه خبره، یا نهایتا فقط از اون اسلات بالایی dimm A استفاده کنی

• Like
اینم همون چیزیو میگه که من میگفتم، اگه دوباره باز کردی پشت لپ تاپ رو جفت رما رو در بیاری زیرشون یا همون دورشون نوشته کدوم یکی dimm A عه کدوم dimm B (احتمالا پایینیه)، اون مشکل داره انگار

حالا دقیقا معلوم نیست که اون کانال مموری از سمت مادربرد/سی پی یو خراب شده یا مشکل از اون رمه اس :دی
باید خودت تست کنی طولانی مدت ( مثلا رمی که گفته رو در بیار بزار تو dimm A و تست کنی و... همونطور که بالاتر توضیح دادم)

میتونی ببری برات دقیقا تشخیص بدن چه خبره، یا نهایتا فقط از اون اسلات بالایی dimm A استفاده کنی
قاب زیر که از دیشب بازش کردم هنوز وصل نکردم !
اره نوشته رو مادربرد جای رم که فلان اسلاید هست
فعلا جابه جا کردم رم ها رو ببینم چی ب چیه

نه نمیتونم بدم بیرون .

چه غلطی کردم جنس استوک گرفتم ،یبار تو عمرم استوک گرفتم اینطوری کرد
یکسال پیش خریدم اون مدت که وقت نمی‌کردم زیاد روشن کنم فکر کردم سالمه ،الان که مداوم باهاش کار میکنم دیدم چه .نیه

البته الان با اون برنامه که گفتی تست کردم اینم نتیجه

Attachments

• IMG_20240910_173349.jpg
    IMG_20240910_173349.jpg
    838.3 KB · مشاهده: 7
  • IMG_20240910_173402.jpg
    IMG_20240910_173402.jpg
    753.9 KB · مشاهده: 6
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: drak
قاب زیر که از دیشب بازش کردم هنوز وصل نکردم !
اره نوشته رو مادربرد جای رم که فلان اسلاید هست
فعلا جابه جا کردم رم ها رو ببینم چی ب چیه

نه نمیتونم بدم بیرون .

چه غلطی کردم جنس استوک گرفتم ،یبار تو عمرم استوک گرفتم اینطوری کرد
یکسال پیش خریدم اون مدت که وقت نمی‌کردم زیاد روشن کنم فکر کردم سالمه ،الان که مداوم باهاش کار میکنم دیدم چه .نیه

البته الان با اون برنامه که گفتی تست کردم اینم نتیجه
اینطوری که هم این میگه هم اون مموری دیاگنوستیک تول که سالمه پس یکم مشکل رو عمیق تر میکنه
الان یه احتمال ناسزگاری درایورا و برنامه های نصبی میمونه و در این مورد سعی کن هیچی نصب نکنی جز همون درایور کارت گرافیک که رو عملکرد تاثیر مستفیم داره، بعضیا مثلا مدل لپ تاپ رو گوگل سرچ میکنن و پیج ساپورت رسمی لپ تاپ و پیدا میکنن میرن قسمت درایور ها از بالا تا پایین هرچی برای دانلود هستو نصب میکنن :D اگه تو هم اینکارو میکنی نکن چون نصف چیزایی که گذاشتن مخصوصا برای لپ تاپ های قدیمی تر به شدت Outdated و داغونن و بقیه اش هم یه تداخلی چیزی داره با یه چیز جدید رو ویندوز 10 و 11 به همین مدل ارورا منجر میشه

و یه احتمال دیگه هم هست که مشکل از همون مادربرد/cpu باشه متاسفانه..اگه همینطور باشه یعنی یکی از memory channel های سی پی یو خرابه، و بعد یه مدت استفاده به مراتب بدتر میشه و نهایتا غیر قابل استفاده میشه، در اون صورت میتونی این دوتا رمی که الان داری رو بفروشی به جاش یه دونه تک کاناله 8 گیگ یا 16 گیگ بگیری از دیجی کالا و بزاریش تو همون کانال A و کلا B رو خالی بزاری؛ اینطوری دیگه مشکلی پیش نمیاد. من روی یکی از سیستمام 10-15 سال پیش دقیقا همین مشکلو داشتم و تک کاناله اش کردم دیگه برام مشکل ساز نشد بعد از اون :D

• Like
اینطوری که هم این میگه هم اون مموری دیاگنوستیک تول که سالمه پس یکم مشکل رو عمیق تر میکنه
الان یه احتمال ناسزگاری درایورا و برنامه های نصبی میمونه و در این مورد سعی کن هیچی نصب نکنی جز همون درایور کارت گرافیک که رو عملکرد تاثیر مستفیم داره، بعضیا مثلا مدل لپ تاپ رو گوگل سرچ میکنن و پیج ساپورت رسمی لپ تاپ و پیدا میکنن میرن قسمت درایور ها از بالا تا پایین هرچی برای دانلود هستو نصب میکنن :D اگه تو هم اینکارو میکنی نکن چون نصف چیزایی که گذاشتن مخصوصا برای لپ تاپ های قدیمی تر به شدت Outdated و داغونن و بقیه اش هم یه تداخلی چیزی داره با یه چیز جدید رو ویندوز 10 و 11 به همین مدل ارورا منجر میشه

و یه احتمال دیگه هم هست که مشکل از همون مادربرد/cpu باشه متاسفانه..اگه همینطور باشه یعنی یکی از memory channel های سی پی یو خرابه، و بعد یه مدت استفاده به مراتب بدتر میشه و نهایتا غیر قابل استفاده میشه، در اون صورت میتونی این دوتا رمی که الان داری رو بفروشی به جاش یه دونه تک کاناله 8 گیگ یا 16 گیگ بگیری از دیجی کالا و بزاریش تو همون کانال A و کلا B رو خالی بزاری؛ اینطوری دیگه مشکلی پیش نمیاد. من روی یکی از سیستمام 10-15 سال پیش دقیقا همین مشکلو داشتم و تک کاناله اش کردم دیگه برام مشکل ساز نشد بعد از اون :D
آقا دمت گرم خیلی با حوصله جواب آدم میدی و کمک میکنی 👌
یبار دیگه ویندوز عوض کنم بزنم رو 8 سنگین ترم ببینم مشکل همونه یا خیر !
اگر مشکلی نبود که هیچ ، اگر بود که همون کاری که گفتی انجام میدم خرید رم .
بازم ممنونم

آقا دمت گرم خیلی با حوصله جواب آدم میدی و کمک میکنی 👌
یبار دیگه ویندوز عوض کنم بزنم رو 8 سنگین ترم ببینم مشکل همونه یا خیر !
اگر مشکلی نبود که هیچ ، اگر بود که همون کاری که گفتی انجام میدم خرید رم .
بازم ممنونم
چاکرم
به نظرم رو همون 10 بمونی بهتره از 8، اون کلا خودش یکم داغونه به تنهایی :دی
10 خیلی تمیز تره، حتی برای DDR3
صرفا همون موردی که راجبه درایور ها گفتم رعایت کنی کافیه چون درایورای Preload خود ویندوز 10 خیلی بهترن از همه لحاظ، نهایتا مجبور بشی جز درایور کارت گرافیک فقط یه درایور بلوتوث نصب کنی مثلا، اکثرا همه چیزای دیگه رو داره اتوماتیک، یا با آپدیتی که بعد نصب برات میاد نصب میکنه

• Like
برای بررسی نتایج آپدیت میکروکد اخیر اینتل حداقل باید سه ماه صبر کرد و بعد بررسی ها رو دید. یک یا دو هفته زمانی نیست که بشه بر اساسش نتیجه گیری کرد.
آزمایشهای محدود خودم نشون میده که برخی ناپایداری های ناشی از افزایش بی رویه ولتاژ در پردازنده های سری K برطرف شده، اما این که از خراب شدنشون جلوگیری میکنه یا نه رو فعلا نمیشه نظر داد.

در ضمن کاهش 30 درصدی راندمان در کار نیست، قبلا هم نبوده. راندمان در حالت دیفالت بایوس تقریبا همونیه که قبلا بوده و برخی بنچمارکها نهایتا 3 تا 5 درصد کاهش راندمان دیده میشه. بنابراین کاهش راندمان اصولا مطرح نیست.
سلام
من یه مشکلی دارم با آپدیت 1663 مادربورد ایسوس،بعد اینکه این آپدیت رو نصب کردم سیستم به فنا رفت،توی بعضی بازیها سیستم هارد ریست میشه یعنی خودش رستارت میکنه و میاد بالا باز بعضی اوقات توی لوپ ریستارت گیر میکنه تا کلا خاموشش کنم،سی پی یو هم بطور عجیبی دماش رفته بالا و حافظه رم خود به خود پر میکنه،این آخریا دیگه حتی یسیتم بوت هم نمیشد،اول فکر کردم مشکل از cpu باشه که توی نت فروم ایسوس دیدم خیلیها این مشکل رو دارن و از آپدیت بایوسه که باعث ناپایداری کل سیستم میشه،برگشیتم به آپدیت قبلی و کل مشکلات حل شد،سوالم اینکه دقیقا این CPU ها چطور خراب میشن که حداقل تا وقتی که یه آپدیت استیبل بدن اونکارو انجام ندم که خراب نشه؟
بعد 10 سال با کلی بدبختی تونستم یه سیستم ببندم که این داستان CPUها رخ داد.

اقا این سوالو رفیقم پرسیده متنشو میذارم پایین
سیستمش cpu 14700k
cooling lt720
mb z790
من برنامه hwinfo را برای نظارت بر دمای cpu نصب کردم.یک گزینه داره به اسم core temperatures که همون گزینه اوله که حدود دماش تو بازی سنگین ۶۵ هست و یک گزینه به اسم core max که چندتا گزینه پایین تره و دماش تو سایبر پانک حدود ۷۶ ایناس....کدام گزینه دمای اصلی cpu در نظر گرفته میشه؟
بعد یه نکته دیگه بعضی وقتها توی بازی خیلی سنگین گزینه core thermal throttling به ندرت روشن میشه که همون کاهش اتومات فرکانس cpu به دلیل بالا رفتن دما بیش از حده البته خیلی به ندرت اونم تو بازی سنگین پیش میاد خواستم بدونم مشکلی نداره
الان چی جوابشو بدم

سلام
پردازنده ryzen7 7800x3d گرفتم
تماما هسته هاش تا ماکسیموم در حال کاره !
یعنی هر ۸ هسته به ۴.۲ گیگاهرتز میرسه و پایین نمیاد نهایت تا ۳.۸ و دو تا هسته اش تا ۵.۰ گیگاهرتز هم میره !

دما در این حالت بین ۶۴ تا ۳۹ بسته به کلاک هسته ها متغیره ، مشکل از کجاست ؟
خیلیا تو اینترنت این مشکل رو دارن !

🤢🤢🤢

سلام
من یه مشکلی دارم با آپدیت 1663 مادربورد ایسوس،بعد اینکه این آپدیت رو نصب کردم سیستم به فنا رفت،توی بعضی بازیها سیستم هارد ریست میشه یعنی خودش رستارت میکنه و میاد بالا باز بعضی اوقات توی لوپ ریستارت گیر میکنه تا کلا خاموشش کنم،سی پی یو هم بطور عجیبی دماش رفته بالا و حافظه رم خود به خود پر میکنه،این آخریا دیگه حتی یسیتم بوت هم نمیشد،اول فکر کردم مشکل از cpu باشه که توی نت فروم ایسوس دیدم خیلیها این مشکل رو دارن و از آپدیت بایوسه که باعث ناپایداری کل سیستم میشه،برگشیتم به آپدیت قبلی و کل مشکلات حل شد،سوالم اینکه دقیقا این CPU ها چطور خراب میشن که حداقل تا وقتی که یه آپدیت استیبل بدن اونکارو انجام ندم که خراب نشه؟
بعد 10 سال با کلی بدبختی تونستم یه سیستم ببندم که این داستان CPUها رخ داد.
بررسی میکروکد 129 اینتل و راهکار نهایی برای تمام پردازنده‌های نسل 13 و 14

چارچوب کاری که باید بکنی اینه که نزاری پردازنده ولتاژ بالا دریافت کنه و باید لیمیت کنید از طریق تنظیمات بایوس

• Like
Reactions: Behnams923

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or