Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
این سخت بودن dlc خیلی رو اعصابه. خستم کرده
باس آخر بازی اصلی رسیدم و اومدم dlc رو اول تموم کنم به messer و اژدها bayel رسیدم هر دوشون رو اعصابم رفتن.
شاید بیلد جادوگری روی dlc جواب نمیده

امروز سوالی ذهنمو درگیر کرده بود که آیا گیمرها نسبت به یکی دو دهه قبل تکامل پیدا کردن یا نه؟
داداش من کنسول ها رو داره ولی خب زیاد پیگیر و هر روز بازی کن نیست شاید میانگین ماهی یدونه بازی تموم کنه و تعداد بازی های هم که رفته یک صدم من نیست و همیشه از بازی های سولزبورن هم فراری بود. یعنی زیاد اهل چالش نیست. بازی ها رو اکثرا رو نرمال و حتی گاها رو ایزی میره ولی دو ماه پیش تشویقش کردم دمونز سولز ریمیک بخره و خرید و روز اول کمی سر سختیش ناامید شد ولی من عمدا رو مخش رفتم و گیمریش رو زیر سوال بردم و این مصمم تر شد بازیش کنه. الان تقریبا دو ماه شایدم کمتر از اون روز میگذره و هم دمونز سولز و هم دارک سولزها و بلادبورن و سکیرو و الدن رینگ رو به معنای واقعی جوید.
امروز داشت الدن رینگ بازی میکرد انگار داشت اساسین کرید رو می‌رفت هر کی رو میدید جر میداد. همه بازی های سولز هم اینطور بود. دارک سولز سه رو چنان سرش رو پایین انداخته بود میرفت انگار پای خدای جنگ نشسته و کنترل کریتوس دستشه.
سر همین به فکر رفتم آیا گیمرها هم تکامل پیدا میکنن و مثلا فردی که امروز گیمر بودن رو شروع می‌کنه نبوغ و توانش بیشتر از اونی هست که بیست سال پیش شروع به تجربه بازی می‌کرد و آیا سرعت پیشرفت گیمرها الان بیشتر از گیمرهای دو سه دهه قبله؟
یادمه دارک سولز یک اومده بود چنان برا همه مون سخت بود که با هر کشتن باس و رفتن از لوکیشینی به لوکیشن دگ میومدیم و کلی بحث میکردیم و خر کیف شده بودیم از پیشروی در بازی اما الان صبح الدن رینگ میاد شب یکی پیام میده نصف مپ رو رفتم n تا باس زدم و فرداش میاد میگه تموم شد.
درسته در کل قواعد بازی های سولز رو یادگرفتیم ولی باز نظرم اینه گیمرهایی که زیاد هم با دنیای سولز آشنا نیستن الان بازی کنن براشون راحتتره.
اولین بازی های میازاکی از این سری بازی های سولز بورن همه جا از سختیش سخن بود و اینکه کار هر کسی نیست و این حرفا و درسته الان هم هنوز سخت حساب میشه اما دگ اون عنوانی که دگ کار هر کسی نیست براش صادق نیس.
همه بازی ها اینطوریه. من یادمه رزیدنت اویل های کلاسیک هم جزو بازی های سخت محسوب می‌شد ولی الان همون بازی رو بری سختیش یه شوخیه فقط.
یعنی الان بازی های که می‌خوان سخت باشن باید یک لول در ایجاد سختی و چالشی بودن برن جلو و بنظرم با معیارهای الان بازی های فرام سافتور و پیشرفت گیمرهای حال حاضر این بازی ها دگ جزو بازی های سخت و دیوانه وار نیستن و فقط کمی چالش ارائه‌ میدن.

داخل dlc به radahan رسیدم و دیگه بیخیالش شدم.
همون یارو گایوس هم واقعا منو گایوس کرد . حالا دیگه به راداهان رسیدم جون به لب شدم فقط آیتم های خوب dlc رو برمیدارم و برمیگردم جای اصلی .
فقط یه باگی بود که با تبدیل شدن به یه شی میشد راداهان رو کشت . کسی میدونه دقیق بگه ؟

• Smile
Reactions: Nameless King
داخل dlc به radahan رسیدم و دیگه بیخیالش شدم.
همون یارو گایوس هم واقعا منو گایوس کرد . حالا دیگه به راداهان رسیدم جون به لب شدم فقط آیتم های خوب dlc رو برمیدارم و برمیگردم جای اصلی .
فقط یه باگی بود که با تبدیل شدن به یه شی میشد راداهان رو کشت . کسی میدونه دقیق بگه ؟
با impenetrable thorns رادان رو میتونی جر بدی. بیلدش رو سرچ بزن و یه سر به رنالا بزن واسه بیلد جدید. Staff خاصی هم میخواد واسه دمیج بالاتر دادن. Golden vow و فلاسک و آیتم هایی که increase blood in vacinity دارن هم بپوش.

اگر با بیلد مبتنی بر str/dex بازی میکنی، سپری که ۱۰۰ درصد بلاک کنه + نیزه کار رو در میاره

اگر parry کردن برات راحته، میتونی با یه خنجر و سپر معمولی گرد شکستش بدی

اگرم حوصله ات نکشید دیگه پاک کن بازیو :D

امروز این هدیه رو از پارتنرم گرفتم و واقعا خوشحال شدم
حیفم اومد داخل تاپیک خود بازی با بقیه به اشتراک نذارم:x
View attachment 349870
آقا اگه خود عکس رو کسی با کیفیت داشت بفرسته واسه گوشی بذاریم. چه قشنگه.

• Like
Reactions: Arios 22
آقا چطور رادان سخت ترین باس بازی محسوب میشه وقتی Bayle the dread هست :D
لعنتی خیلی وحشیه، اون حرکت فیز دومش که یکم دور میزنه تو آسمون بعد حمله میکنه با اینکه راحت داج میشه ولی هر دفعه می*رینم به خودم اینقد که بدجور مستقیم میاد تو دوربین :))

رادان باز Poise Break ـش آسون بود و قابل پری کردن هم بود این یکی که اینقد جابجا میشه شکستن استنسشم کار سختیه!

--

ولی خفن ترین Dragon Fight بین کل سولزا نیست؟ :دی از نظر دیزاین اژدها و ویژوال محیط منظور، بشدت خیره کنندس واقعا
شاید از نظر ویژوال TOP 10 باس فایتای کل سولز باشه برام.

لعنتی خیلی وحشیه، اون حرکت فیز دومش که یکم دور میزنه تو آسمون بعد حمله میکنه با اینکه راحت داج میشه ولی هر دفعه می*رینم به خودم اینقد که بدجور مستقیم میاد تو دوربین :))

رادان باز Poise Break ـش آسون بود و قابل پری کردن هم بود این یکی که اینقد جابجا میشه شکستن استنسشم کار سختیه!

--

ولی خفن ترین Dragon Fight بین کل سولزا نیست؟ :دی از نظر دیزاین اژدها و ویژوال محیط منظور، بشدت خیره کنندس واقعا

یه great dragon slayer هست اگر داشته باشی و فول آپدیت باشه، با اسپم کردن r2 راحت از پا در میاد.

بیل نه تنها در ویژوآل و ابهت، بلکه در lore هم یکی از وزنه های ثقیل بازیه. دیگه بی دلیل نیست که vilest of all dragons لقب دادن بهش.
مخصوصا وقتی در ng+ های بعدی دوباره یه سری به پلاسیدوساکس میزنی و میبینی جای ۵ تا سر، ۳ تا سر داره :D اون یارو که دم در باس فایت میشه احضارش کرد هم [igon]، جزو بهترین صداگذاری های سولزبورنه.

Curse you Bayle,
O, terror incarnate...
I hereby vow,.... .

--

اره به نظره من هم Bayle سخت از همه بودش من نتونستم تنهایی بیشتر از 40 درصد خونش رو بزنم در اخر ایگون رو احضار کردم و دفعه اول زدمش

• Like
Reactions: majidred2011

--

من مشکلم با Bayle این بود که فقط میشد رو سرش لاک کرد و مثل بقیه Dragon ها نمیشد بین پا و سر چینج کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or