خبر رسمی سودا ۵۱: مردم به نمرات Metacritic بیش از اندازه اهمیت می‌دهند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
GXXTLw2WAAEMYN6.jpg
طی مصاحبه جدید گوئیچی سودا ملقب به سودا ۵۱ (خالق Killer 7/No More Heroes و Lollipop Chainsaw ) با گیم‌اینداستری، او از اهمیت بیش از اندازه نمرات متاکریتیک سخن گفت:

همه به نمرات متاکریتیک بیش از اندازه توجه می‌کنند و به آن اهمیت می‌دهند. کار به جایی رسیده که تقریبا، یک فرمول مشخص وجود دارد و آن هم این است که اگر می‌خواهید بازی شما نمره متاکریتیک بالایی کسب کند، باید آن را اینگونه بسازی. اگر بازی شما، مطابق با آن فرمول ساخته نشود و با محدوده باورپذیری آن مطابقت نداشته باشد، نمره بالایی کسب نمی‌کنید. شرکت های بزرگ تر ممکن است نخواهند با چنین چیزهایی کنار بیایند. این ممکن است دلیل اصلی نباشد اما مطمئنا یکی از دلایلی است که همه بیش از اندازه به نمرات اهمیت می‌دهند.

من شخصاً خیلی به نمرات متاکریتیک اهمیت نمی دهم. من واقعاً حواسم به آنها نیست. آنچه برای ما مهم است این است که بازی‌هایی را که دوست داریم بسازیم و افرادی که بازی های ما را دوست دارند، از تجربه آن لذت ببرند.

Suda51 reckons "everyone cares too much about the numbers" on Metacritic

چرا متا اهمیت نداره ؟؟ خب برادر بازی شخمی نساز . اتفاقا سنگ محک خوبیه برای خرید هر بازی
نه اتفاقا، بحث اینجاست فورمولیک شده متا و بازی هایی که صرفا از یک معیار هایی رو داشته باشند مزیت بیشتری دارند. بارها این مورد ثابت شده.

با عرض معذرت خدمت هوادارن اين استاد.
طرف كل كريرش داشته بازى درپيت و در بهترين حالت صرفا خوب ميساخته اونم تقريبا توى يه حال و هوا.
بعد مياد به فرمولاتيك (!) بودن بقيه گير ميده؟

بازم ميگم تو موارد بالاى ٩٠ متا ٩٩٪؜ موارد دقيقه.
توى ٨٠ تا ٩٠ يا حتى ٧٥ تا ٨٥ ممكنه بالا پايينى بنا به هر دليل (خاص بودن بازى،جو رسانه ايي و ...) رخ بده ولى بازم اختلافات فاخش نيست و شايد در حد پنج نمره باشه در شديد ترين حالت مثل اتفاقى كه واسه ووكانگ افتاد يا وضعيتى عرضه نسخه اول death stranding داشت.

اون که زیادش هم بود:دی البته متوجهم که ذوب ولایت استادی و زخم خورده، گفتم حواست باشه از آب گل آلود ماهی نگیری:دی

دید منفی نسبت به "استاد" توی این فروم رو درک میکنم:D ولی انصافا TEW بازی فوق العاده ایه.
اوایل بازی کردنش حس یک بازی متا 75 ای رو میده و اگه هم تمامی اجزای بازی رو تجزیه و تحلیل کنی احتمالا باز به این نتیجه میرسی که لایق همون متای حدود 75 هستش ولی از اون موارد خاصی هست که شاید نتونی بگی دقیقا چرا ولی خیلی بیشتر از اون چیزی که باید بازی کردنش حال میده:D

خیلی عبارت the whole is greater than the sum of its parts در موردش صدق میکنه.

دید منفی نسبت به "استاد" توی این فروم رو درک میکنم:D ولی انصافا TEW بازی فوق العاده ایه.
اوایل بازی کردنش حس یک بازی متا 75 ای رو میده و اگه هم تمامی اجزای بازی رو تجزیه و تحلیل کنی احتمالا باز به این نتیجه میرسی که لایق همون متای حدود 75 هستش ولی از اون موارد خاصی هست که شاید نتونی بگی دقیقا چرا ولی خیلی بیشتر از اون چیزی که باید بازی کردنش حال میده:D

خیلی عبارت the whole is greater than the sum of its parts در موردش صدق میکنه.
حالا برعکس من شورعش رو بیشتر ارتباط گرفتم و هر چی جلوتر رفت برام خسته کننده تر شد و از یجا به بعد دراپ شد:دی

اینم یه نمونه دیگه :D

View attachment 349805

البته من اینو نه کشف کردم و نه روی پلتفرم اصلی بازی کردم، صرفا در تائید بحث متا گذاشتم :D

پ.ن: شخصا از متا به عنوان بهونه ای برای بازی نکردن بازی هایی که از ظاهرشون خوشم نیومده استفاده میکنم :D
خدا لعنتشون کنه اخه دراکن گارد؟
شک ندارم واسه اون اندینگ کذاییشه
ولی جدا از شوخی متا یعنی آمار و علم آمار هم با جامعه آماری مناسب یه تقریب نسبتاً خوبی از وضعیت ارائه میکنه. حالا میتونه تو نمونه های آماری ما هم متای 0 باشه و هم متای 100 و میانگین تمام اینها با هم متای کلی رو میسازه و قسمت جالب علم آمار اینه که اگه شما جامعه آماری نسبتاً بزرگی داشته باشید این موارد به عنوان داده پرت خودکار از محاسبه متا پاک میشند
آزمایشی وجود داره د حیطه روانشناسی احتماعی به اسم خرد جمعی که دیدنش پیشنهاد میشه
View attachment D142AE583E160C02C40F2A1F31766E83_video_dashinit.mp4

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or