خبر رسمی سودا ۵۱: مردم به نمرات Metacritic بیش از اندازه اهمیت می‌دهند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
GXXTLw2WAAEMYN6.jpg
طی مصاحبه جدید گوئیچی سودا ملقب به سودا ۵۱ (خالق Killer 7/No More Heroes و Lollipop Chainsaw ) با گیم‌اینداستری، او از اهمیت بیش از اندازه نمرات متاکریتیک سخن گفت:

همه به نمرات متاکریتیک بیش از اندازه توجه می‌کنند و به آن اهمیت می‌دهند. کار به جایی رسیده که تقریبا، یک فرمول مشخص وجود دارد و آن هم این است که اگر می‌خواهید بازی شما نمره متاکریتیک بالایی کسب کند، باید آن را اینگونه بسازی. اگر بازی شما، مطابق با آن فرمول ساخته نشود و با محدوده باورپذیری آن مطابقت نداشته باشد، نمره بالایی کسب نمی‌کنید. شرکت های بزرگ تر ممکن است نخواهند با چنین چیزهایی کنار بیایند. این ممکن است دلیل اصلی نباشد اما مطمئنا یکی از دلایلی است که همه بیش از اندازه به نمرات اهمیت می‌دهند.

من شخصاً خیلی به نمرات متاکریتیک اهمیت نمی دهم. من واقعاً حواسم به آنها نیست. آنچه برای ما مهم است این است که بازی‌هایی را که دوست داریم بسازیم و افرادی که بازی های ما را دوست دارند، از تجربه آن لذت ببرند.

Suda51 reckons "everyone cares too much about the numbers" on Metacritic

طی مصاحبه جدید گوئیچی سودا ملقب به سودا ۵۱ (خالق Killer 7/No More Heroes و Lollipop Chainsaw ) با گیم‌اینداستری، او از اهمیت بیش از اندازه نمرات متاکریتیک سخن گفت:

Suda51 reckons "everyone cares too much about the numbers" on Metacritic
تنها جایی که من جیش میکنم😅🤣 تو متا grpg و بعضی بازی های ژاپنی پسند هست 🥰😍

البته درمورد بازیهای استاد واقعا متا اهمیت نداره:دی
دوستان اهل دل می دونن چرا:دی
mc77qag5ovz71.jpg
:D
بقیه ش دیگه خیلی منکراتیه:دی
همون وسطیه یادمه تاپیکشو اینجا زدم یه دهه پیش و ماه رمضون بود، یکی گفت روزمون باطل شد به شوخی:دی
به هر حال اهل دل:دی فارغ از متا بازیهای استاد رو تهیه میکنن:دی بیرهم نگفته:دی

موافقم . ولی خب از طرفی 70 دلار هم پول کمی نیست و خیلی ها میخوان که واقعا می‌خوان که این هفتاد دلار رو خرج بهترین پراداکت ممکن کنن.
اونایی که نظر صادقانه درباره بازی ها میدن اکثرا تو متاکریتیک نیستن، چهار تا کانال یوتیوب فالو کنی خیلی بیشتر میتونی اطلاعات بگیری

اونایی که نظر صادقانه درباره بازی ها میدن اکثرا تو متاکریتیک نیستن، چهار تا کانال یوتیوب فالو کنی خیلی بیشتر میتونی اطلاعات بگیری
منتقد خوب و بد همه جا هست.
تو یوتوب هم پر از نقدکننده پولکیه و نادونه که نمیدونن دارن در مورد چی صحبت میکنن.
حتی بقولی معتبرترین هاشون هم باز شرایط اقتصادیشون وابسته به کدهای نقد بازیها ، اسپانسرینگ ناشرها و ساعتی پلی دادن بازیها در قبال پول میگذره.

من چندسالی میشه واقعا هیچ نقدی نه میبینم و نه میخونم جز اون دوزاریها که نمره عجیب و غریب میدن.
دوست دارم برم ببینم دلایلشون چی بوده.
اما پیش نمایش و ... میبینم که بدونم بازی در مورد چیه و چه حد کیفی داره.

منم با 51 موافقم ، ماها خیلی درگیر متا شدیم.
اصولا متاپرست شدیم.
برای لذت بردن از بازیها حدومرز قائل شدیم و دست و پای خودمون رو بستیم.

این در مورد فیلم ، سریال و کلا سرگرمی هم صدق میکنه.

منم با 51 موافقم ، ماها خیلی درگیر متا شدیم.
برای لذت بردن از بازیها حدومرز قائل شدیم و دست و پای خودمون رو بستیم.
دقیقا، حتی بنظرم به متا هم خلاصه نمیشه.
از زمانی که اینترنت خیلی فراگیر شد همه جور بحث و حواشی اطراف سرگرمی ها تاثیر منفی روی سرگرمیمون میزاره.

مثلا من زمانی که سایبرپانک تازه ریلیز شده بود رو پی سی بازی میکردم به طرز عجیبی به باگای زیادی نخوردم و در کل لذت میبردم از بازی اما همینکه بازیسنترو یوتوبو باز میکردم میدیدم 99.9 درصد دارن کلیپ باگ میزارن، ترول میکنن و یه نفر در مورد خود بازی حرف نمیزنه قشنگ کوفتم شد :D
حالا نه اینکه در حد انتظاراتم بود اما حس میکنم اگه اون دوره اینترنت نمیومدم خیلی بیشتر لذت میبردم ازش.

نظر دیگران چه بخواهید چه نخواهید روی قضاوت شما در مورد بازی یا هر چیز دیگری تاثیر خواهد گذاشت. پس اگر می خواهید اینکار را انجام دهید بعد از اتمام بازی اینکار را انجام دهید‌.
یک چیزی هم که الان در حال وقوع است توجه بیشتر به نقدهاست و حواشی آن، در درجه ی بعدی بازی قرار دارد.
بیشتر بازی‌ها به مرحله‌ی تجربه نمی رسند.

بنظرم امتیاز کاربران استیم بهترین نقد برای امتیاز بازیها هستن چون مثل سایت متا کاربرا همینطور الکی نمیان چرت پرت بنویسن طرف پول بازی داده و واقعا بازی کرده و بعد از مدتی نظرشو میگه.

• Like
Reactions: Natural Killer
از زمانی که اینترنت خیلی فراگیر شد همه جور بحث و حواشی اطراف سرگرمی ها تاثیر منفی روی سرگرمیمون میزاره.

مثلا من زمانی که سایبرپانک تازه ریلیز شده بود رو پی سی بازی میکردم به طرز عجیبی به باگای زیادی نخوردم و در کل لذت میبردم از بازی اما همینکه بازیسنترو یوتوبو باز میکردم میدیدم 99.9 درصد دارن کلیپ باگ میزارن، ترول میکنن و یه نفر در مورد خود بازی حرف نمیزنه قشنگ کوفتم شد :D
حالا نه اینکه در حد انتظاراتم بود اما حس میکنم اگه اون دوره اینترنت نمیومدم خیلی بیشتر لذت میبردم ازش.
اینو دیگه واقعا نمیشه گفت ایراد اینترنته چون بازی واقعا روی کنسول ها همونقدر افتضاح بود و خوب شد که همه از عمق فاجعه خبردار شدن. اگر جای پی سی ندیده و نشنیده روی کنسول میخریدی با اون فاجعه رو به رو میشدی جدا ناراحت نمیشدی؟ :دی
بنظرم امتیاز کاربران استیم بهترین نقد برای امتیاز بازیها هستن چون مثل سایت متا کاربرا همینطور الکی نمیان چرت پرت بنویسن طرف پول بازی داده و واقعا بازی کرده و بعد از مدتی نظرشو میگه.
استیم بدترین جا برای نقد خوندنه چون اکثر مردم فقط میم پست میکنن جای نقد :))

امتیازای استیم که معمولا مبناش کیفیت فنی و پورت مناسب رو سیستمه تا کیفیت خود اون بازی یا مثلا کافیه یه بازی اجبار لینک کردن اکانت به یه جای دیگه داشته باشه که که فاتحه امتیازشو بخونن. مثل هلدایورز یا earth defense force.

بهترین روش برای فهمیدن کیفیت بازی اینه صبر کنی ریلیز شه بری یه ربع گیم پلی کات نشده ببینی :D

• Like
Reactions: AmirPXP

دقیقا اینی که میگی رو در مورد یکی از دوستهای نزدیکم همین چند روز پیش تجربه کردم.
مثل هممون از سن خیلی پایین گیمر شده بود و تا همین چندسال پیش گیمر حرفه ای بود ولی بنا به دلایلی5-4 سالی بازی رو گذاشته بود کنار.
از چند ماه پیش دوباره pc جدید جمع کرد و هرچی بازی داستانی معروفه این سالها که از دست داده بود رو گذاشته تو اولویت و قفلی زده داره بازی میکنه.

3 روز پیش به من میگفت آقا این Callisto Protocol عجب شاهکاریه و خیلی لذت بردم ازش.
منم همینطوری گوش میدادم و میگفتم آره بازی خوبیه و فقط کارگردانش نتونست اونچیزی که میخواد رو کامل انجام بده و باقی مسایل.
بعد گفت چه حیف ولی من خیلی باهاش حال کردم و کاش شماره دو رو بسازن و دلم لک زده بود برای همچین بازیی.
میگفت حتی از dead space ها بیشتر باهاش حال کردم.

منم دیدم اینطوریه دیگه نگفتم کار تقریبا ضعیفیه و براش از ضعفهای بازی بگم.
اینکه بازی باس نداره ، طراحی مراحل ایراد داره و... که بازی رو به دهنش زهر کنم.
گفتم حالا که این نعمت رو داره که قبل بازی اصلا نقد و پیش نمایش و... رو چک نمیکنه و مثل قدیم اگه از تریلر و محتوای یک بازی خوشش بیاد میشینه بازی میکنه ، چرا اون رو هم مثل خودمون بکشونمش تو چهاردیواری نقد و متا و... محبوسش کنم؟
خلاصه تو استیم میبینم که هر روز داره چه بازیهایی از تو لیستمون که شیر کردیم بازی میکنه و برام سواله که چرا تا وقتی فلان بازی هست داره این رو بازی میکنه؟

واقعا بهترین نوع گیمر بودن همینه.
کورِ کور بشینی بازی کنی و کشف کنی.

ته این نقدها ، متا و پیش نمایشها و... اینه که لذت بردن از بازیها رو برای ما میگیره.
کل بازیها رو که تو تریلرها برای خودمون اسپویل میکنیم ، بعد این کافی نیست میشینیم نقد میخونیم و میبینیم که نکنه چیزی از دستمون در رفته باشه!
استریم دیدن که دیگه بماند.
همه اینها در آخر منجر میشه که حرف 4 نفر دیگه که بازی رو تجربه کردن میشه نظر ما و همون رو کپی پیست میکنیم تو اینجا و جاهای دیگه.

با این شرایط سالی دوتا بازی رو هم نمیتونیم تجربه کنیم و در آخر میگیم چرا من دیگه مثل قدیم نمیتونم از بازیها لذت ببرم؟
یکی نیست بهمون بگه چون دیگه گیمر نیستی !
شدیم تماشاچی بازی کردن دیگران.

به جای اینکه فیلم رو ببینیم وایمیسیم پشت در سینما و از مردمی که بعد از اتمام فیلم میان بیرون میپرسیم فیلم چطور بود ؟

آخرین ویرایش:
یه نمونه دیگش :D

Screenshot_20240914-020844_Samsung Internet.jpg

در کل نمیخوام بگم تمام منتقدا بدن یا متا بد است اما اگر خودتو بنده‌ی متا کنی، اون موقع نصف گیمر بودنت رو از دست دادی. من خودم اصولا چندتا نقد میبینم از بازی که دوس داشته باشم تجربش کنم اما شک داشته باشم در مورد اینکه ارزش خرید داره یا نه. یه سری هم به ردیت میزنم و در نهایت به یه جمع‌بندی میرسم که آیا بگیرمش یا نه. دیگه بعد این همه سال گیمر بودن اکثرمون میتونیم بفهمیم چی واسمون مناسبه و چی نیست. در کل خیلی وقتا حتی بحثی هم شکل نمیگیره یا سریع به بی راهه میره به خاطر همین متاس. میخوای از مشکلات بازی بگی میگن نه متاش ۹۶عه هیچ مشکلی نداره تو هیچی حالیت نیست یا برعکس بازی متاش پایینه میخوای از ۴تا چیز خوبش بگی سریع میگن نه کلا سُسشره ارزش بحث نداره.

حالا به طور خاص در مورد لالی‌پاپ چین‌ساو نمیدونم در جریانید یا نه اما عای‌جی‌عن حتی به خودش زحمت نداده که ریمستر رو نقد کنه و گفته ما قبلا به بازی ۵ دادیم برید همونو بخونید اگه میخواید :D احتمالا با دیدن کرکتر اصلی فشاری میشدن و دوباره نقدش نکردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or